MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Такі дні пережити легко
Такі дні пережити легко
OlenkaДата: Вівторок, 09.05.2017, 09:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Такі дні пережити легко, якщо ти знаєш, що з тобою відбувається. Просто дивно, які таємниці ховаються усередині тебе!



Туся:

До нашої розмови про засоби гігієни в різні часи і у різних народів... А чи знаєте Ви, що ескімоски як засоби менструальної гігієни використовували шкірки хутрових звірів?

Дуся:

Це ж лоскітно! Бідні ескімоски! Адже у жінки протягом життя проходить близько 400 менструацій загальною тривалістю 5-7 років. Ти представляєш, Туська, скільки ж це треба звірів занапастити!? Ну, вже ні, Always набагато зручніше і краще. Хоча, можливо, шкірки у них - останній писк моди?

Туся:

До речі, Дуська, а ти знаєш, що перші журнали мод з'явилися в Європі в XVII столітті? А ось в Росії довгий час вважали за краще дізнаватися про новинки моди, дивлячись на тих, що привозяться з Парижа "пандор". "Пандорами" називали фарфорових ляльок в модних нарядах.

Дуся:

Важко доводилося нашим пра-пра-бабусям. Поки там ця лялька до них доїде - все вже вийде з моди. Хоча, можливо, тоді мода мінялася не так часто, як зараз.КішкиУ Давньому Єгипті кішка вважалася священною твариною, хранителькою домівки і була узята під захист закону. Через загадковість, нічного способу життя, очей, що світяться в тьмі, рідкісної плодючості і жіночності це граціозна тварина була присвячена богині Місяця, родючості і дітородіння Баст, або Бастет, що зображалася з котячою головою. Кішка живе поряд з людиною вже близько 6 тис. років.

Дуся:

Ось це так! Ніколи б не подумала, що ці створіння з мерехтливими очима біля нас так довго!

Туся:

Вони наші вірні супутники з незапам'ятних часів. А очі у них і справді загадкові. Взагалі-то, у людини з очима теж не все так просто....

Про погляд

Кнут Кампе з Лондонського університетського коледжу зробив дивовижне відкриття: випадковий погляд ока в очі може послужити початком відносин між двома людьми. Результати сканування мозку показали: якщо хлопець дивиться на дівчину і при цьому не відводить ока, то спеціальна ділянка мозку активізується. А якщо він відводить очі, то в мозку фіксується ознака розчарування. Таким чином, можна запросто закохатися - це вам скомандує мозок. Отже, вислів «любов з першого погляду» має буквальне значення.
Прикріплення: 4920599.jpg (16.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 23.06.2018, 14:54 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Мабуть не секрет тут, но коли в мене місячні то дуже сильно хочеться сексу, і мені здається це якась напасть для дівчат в цілому. От, так, нема настрою, біль в низі живота, кров хлюпочеться, а тобі сука сексу аж кипить все, хочеться. Головне всі винні, і на всіх хочеться покричати, але сексу то хочеться і всі тупі як мудаки, не розуміють ніфіга. Но сексу то хочу, а всі мудаки, і що мені робити?
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Такі дні пережити легко
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом