Olenka | Дата: Вівторок, 09.05.2017, 09:37 | Повідомлення # 1 |
| Такі дні пережити легко, якщо ти знаєш, що з тобою відбувається. Просто дивно, які таємниці ховаються усередині тебе!
Туся:
До нашої розмови про засоби гігієни в різні часи і у різних народів... А чи знаєте Ви, що ескімоски як засоби менструальної гігієни використовували шкірки хутрових звірів?
Дуся:
Це ж лоскітно! Бідні ескімоски! Адже у жінки протягом життя проходить близько 400 менструацій загальною тривалістю 5-7 років. Ти представляєш, Туська, скільки ж це треба звірів занапастити!? Ну, вже ні, Always набагато зручніше і краще. Хоча, можливо, шкірки у них - останній писк моди?
Туся:
До речі, Дуська, а ти знаєш, що перші журнали мод з'явилися в Європі в XVII столітті? А ось в Росії довгий час вважали за краще дізнаватися про новинки моди, дивлячись на тих, що привозяться з Парижа "пандор". "Пандорами" називали фарфорових ляльок в модних нарядах.
Дуся:
Важко доводилося нашим пра-пра-бабусям. Поки там ця лялька до них доїде - все вже вийде з моди. Хоча, можливо, тоді мода мінялася не так часто, як зараз.КішкиУ Давньому Єгипті кішка вважалася священною твариною, хранителькою домівки і була узята під захист закону. Через загадковість, нічного способу життя, очей, що світяться в тьмі, рідкісної плодючості і жіночності це граціозна тварина була присвячена богині Місяця, родючості і дітородіння Баст, або Бастет, що зображалася з котячою головою. Кішка живе поряд з людиною вже близько 6 тис. років.
Дуся:
Ось це так! Ніколи б не подумала, що ці створіння з мерехтливими очима біля нас так довго!
Туся:
Вони наші вірні супутники з незапам'ятних часів. А очі у них і справді загадкові. Взагалі-то, у людини з очима теж не все так просто....
Про погляд
Кнут Кампе з Лондонського університетського коледжу зробив дивовижне відкриття: випадковий погляд ока в очі може послужити початком відносин між двома людьми. Результати сканування мозку показали: якщо хлопець дивиться на дівчину і при цьому не відводить ока, то спеціальна ділянка мозку активізується. А якщо він відводить очі, то в мозку фіксується ознака розчарування. Таким чином, можна запросто закохатися - це вам скомандує мозок. Отже, вислів «любов з першого погляду» має буквальне значення.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 23.06.2018, 14:54 | Повідомлення # 2 |
| Мабуть не секрет тут, но коли в мене місячні то дуже сильно хочеться сексу, і мені здається це якась напасть для дівчат в цілому. От, так, нема настрою, біль в низі живота, кров хлюпочеться, а тобі сука сексу аж кипить все, хочеться. Головне всі винні, і на всіх хочеться покричати, але сексу то хочеться і всі тупі як мудаки, не розуміють ніфіга. Но сексу то хочу, а всі мудаки, і що мені робити?
|
|
| |