MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Абортивні трави. Після використання абортивних трав всере
Абортивні трави. Після використання абортивних трав всере
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Абортивні трави.

Після використання абортивних трав всередину або спринцювань плід віддаляється з матки вагітної жінки. Побічним ефектом від використання цих рослин стає аборт. Але відбуватися цей процес може по-різному.

Аборт травами
У житті будь-якої жінки може відбутися так, що аборт буде просто необхідний, від цього, на жаль, не застрахований ніхто. Наприклад, така необхідність може бути викликана, якщо вагітність наступила в результаті небажаного статевого акту або згвалтування.

Звичайно, в такому випадку необхідно звернутися за консультацією до лікаря, який допоможе підібрати оптимальний варіант переривання вагітності, абортивні трави. Але, все ж, кожна жінка просто зобов'язана знати, які рослини можуть спровокувати аборт, які наслідки можуть очікувати вагітну після прийому рослин, які прийнято вважати абортивними.

Аборт можна зробити на першому 28 тижнях вагітності. Якщо призвести аборт до 16 тижнів, то він вважатиметься раннім. На цих термінах вагітності здійснити аборт, вдавшись до допомоги абортивних трав, легше, ніж на більш пізніх термінах (тобто, після 16 тижня).

Різновиди трав для абортів
Абортивні рослини викликають скорочення матки, в результаті чого відбувається відторгнення плоду. Деякі з цих рослин наділені яскраво вираженими абортивними властивостями, інші ж викликають скорочення мускулатури матки, тим самим, створюючи загрозу переривання вагітності. Є й такі, які можна вважати справжніми отрутами, оскільки вони дуже токсичні і здатні чинити негативний вплив на плід. Не рекомендуються під час вагітності рослини, одночасно зупиняють рясні кровотечі і провокуючі затримку менструації.

Абортивні рослини через механізму своєї дії діляться на дві основні групи. Перші сприяють підвищенню тонусу матки. Другі - викликають смерть плоду і проводять до природного аборту.

Але, використовуючи ці рослини, потрібно розуміти, що аборт буде не таким надійним, як медикаментозний, але, тим не менш, на ранніх термінах вагітності він теж може бути ефективним. Але для цього потрібно використовувати сильні абортивні рослини. Деякі з них застосовують рідко, так як вони є дуже токсичними і можуть завдати організму жінки непоправної шкоди. Наприклад, в результаті застосування горицвіту може статися серцевий напад. Отруйним вважається і рослина галега лікарська, середньої токсичністю володіють - простріл високий і ясенець білий. Тому їх рідко застосовують для абортів, ці рослини не тільки вбивають плід, а й руйнують клітини жіночого організму.

Часто для абортів використовують горець пташиний і почечуйний. Ці рослини виробляють на матку потужний тонізуючий ефект. У результаті в матці виникають сильні поштовхи, і жіночий організм виштовхує плодове яйце. Аналогічною дією наділений і первоцвіт весняний. Рослина сенна, відоме своїм проносним властивістю, може стимулювати скорочення, як кишечника, так і матки. Тому його часто використовують жінки, охочі позбутися небажаної вагітності.

Сильним ефектом наділені і абортивні рослини, у складі яких містяться речовини, що нагадують алкалоїди ріжків. Насамперед, це чистец земляний і сама ріжки. Остання вже давно використовується жінками для того, щоб посилити скорочення матки.

Але, якщо не дотримуватися обережності, ріжки здатна викликати сильну інтоксикацію, а іноді навіть призвести до смерті.

Деякі рослини, використовувані для аборту, мають у своєму складі токсичні ефірні олії: шавлія, багно, мускатний горіх, пижмо. Завдяки своїм абортивним властивостям широке застосування отримала кора лавра. Цей препарат може призвести до загибелі плоду, тому як організм жінки виводить з матки разом з мертвим плодом плодове яйце.

У свою чергу, рослина материнка діє на матку тонізуючу. Також материнка може впливати на рівень естрогену, які не сприяють збереженню вагітності. До травам, що сприяє аборту, можна віднести і конюшина луговий. Ця рослина порушує жіночий гормональний фон, необхідний для протікання вагітності і викликає викидень.

Ще одне абортивний рослина - водяний перець (або ж горець перцевий). Він сприяє зміцненню тканин матки, внаслідок чого відбувається активне скорочення матки і у вагітної може статися викидень.

Для позбавлення від вагітності природним шляхом багато жінок використовують траву жеруху. Її потрібно ретельно промити окропом, дрібно порізати, вичавити з неї сік, розвести водою і прокип'ятити пару хвилин. Дозування - одна столова ложка чотири рази на день.

Як абортивного рослини застосовують плавун сплюснутий. Залийте одну столову ложку висушеного рослини півлітра води, поставте на слабкий вогонь, дайте траві настоятися посудині, закритій щільною кришкою. Вживайте по одній великій ложці три рази на день.

Відноситься до таких рослин і гвоздика пишна, іноді ще використовують настоянку цієї рослини: візьміть 15 грам дрібно порізаного рослини і залийте його склянкою окропу, не забудьте процідити. Приймаючи настій три рази на день, ви можете спровокувати викидень плоду.

абортивних засобів є і коріння тирличу трехцветковой, які знайшли своє застосування в медицині Тибету. З них готують відвар, його вживають двічі на день, по третій частині стакана.

Спровокувати аборт під силу і багна болотного. Для приготування настою вам знадобиться одна чайна ложка цієї рослини і 200 мл окропу. Дайте напою постояти протягом двох годин, остудіть. Рекомендується вживати його три рази на день.

Небезпека використання цих трав
Незважаючи на велику кількість рослин, які використовуються для позбавлення від небажаної вагітності, всі вони є ненадійними, до того ж можуть привести до сумних наслідків. Так що застосовувати їх слід тільки у разі крайньої необхідності. Наприклад, коли вам з якихось причин протипоказані сучасні методи контрацепції . І перед тим, як використовувати ці рослини, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем .

Але, врахуйте, що вам ніхто не зможе дати стовідсоткової гарантії, що вагітність буде перервана. Завжди є небезпека, що плід загине під впливом цих рослин, але не буде видалений з матки. Це може спровокувати досить серйозні наслідки. Тому, виробляючи аборт таким способом, жінка повинна бути вкрай обережна, оскільки не виключена можливість, що абортивні трави призведуть не тільки до смерті плоду, а й серйозних порушень жіночого здоров'я.
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.04.2017, 09:28 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Дорогі дівчата, хочу до вас звернутись щоб ви ні в якому разі не робили аборт. Якщо в вашому тілі зародилось життя то це дар і ця дитина повинна жити, бо можливо іншої у вас так і не буде. Звичайно ви вправі вибирати в своєму житті і вирішувати самі. Але забирати життя від когось не вправі ніхто. Тим більше забирати життя від найріднішої для вас людини. Особливо коли ця дитина повинна народитися здоровою, розумною, фізично сильною. Скільки дітей народилось з фізичними чи іншими вадами і як їм важко. Але забирати життя в здорової людини ніхто не має права. Зробивши цей непоправний крок ви ніколи не зможете виправити це. Вам буде снитись ця дитинка, ви будете картати себе за цей нерозважний крок. Якщо вже ваша ситуація настільки важка, і ви боїтесь, що ця дитина не входить в ваші плани, вона може зіпсувати ваше життя. Ви все одно народіть цю дитину і дайте дозвіл на її усиновлення хорошим людям, які стануть їй рідними і виростять і виховають і дадуть їй все, що ви, на вашу думку не зможете. Роблячи аборт ви робите непоправне зло вбиваючи свою рідну кровинку і забираєте в когось, это за якимось ознаками не може народити дітей, невже вам не хочеться побачити посмішку найріднішої для вас людинки? Тебе легко не дать ему родиться,
Тебя не будут за руку держать.
А он не сможет даже защититься,
Не сможет вскрикнуть, встать и убежать.
А может быть никто другой, а этот,
Чья жизнь уже на ниточке висит,
Возможно, станет иль ученым, иль поэтом,
И целый мир о нем заговорит!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 02.07.2019, 09:10 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Цитата
Хоч я і не експерт, але знаю, що після деяких видів абортів, в певному ряді випадків є ймовірність зниження можливості завагітніти. Хоча все дуже індивідуально, потрібно йти безпосередньо до гінеколога

 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Абортивні трави. Після використання абортивних трав всере
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом