Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 23:45 | Повідомлення # 1 |
| Коли зі мною говорить хлопець, я починаю замикатись в собі настільки, що можу просто взяти і встекти. Я розумію що в подальшому я буду вимушена спілкуватись з лопцем, тому я б хотіла позбавитись цього страху. Надіюсь ви мені допоможете. І ще я хочу поступати на психолога скажіть це важка робота? І взагалі яка вона?
Робота зі страхами не діло одного дня, хоча це ефективно. Так як в листі для мене звучать 2 теми, то і відповідь я постараюсь побудувати за таким самим принципом. Розкажи мені будь ласка, що саме з тобою відбувається, коли трапляється спілкуватися з хлопцями? Які емоції переживаєш? Чи так було завжди? Можливо щось сталося після чого ти почала їх боятися? Скажи будь ласка, які в тебе відносини з батьком?
Про психологію. Легка та робота, яка подобається. Подумай про те, чому саме тобі подобається бути психологом і яке значення ти вкладаєш в це поняття? Наприклад для мене психологія — це улюблене хобі, тому для мене це точно не складно, навіть тоді коли виникають труднощі. Чи цікаво тобі слухати інших, запитувати питання? Чи готова ти до того, що шлях психолога — це шлях змін розвитку навчання? І ще одне: навчання тільки у ВУЗі на превеликий жаль не забезпечує достатньої кількості практичних знань у професії, тому треба бути готовій отримувати знання додатково. Відчуй на скільки тобі хочеться цим займатися насправді.
|
|
| |