MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Субота, 14.02.2026, 21:43 | Повідомлення # 631
https://www.youtube.com/watch?l....TcxLiq8

OlenochkaДата: Субота, 14.02.2026, 21:54 | Повідомлення # 632
Булгакова з чеховим , шолохова з ахматовою , солженіцина з аксьоновим , пастернака  з бродським -  гучно піарили , а Остапа Вишню садили до Гулагу , а Миколу Леонтовича ,   Михайла Бойчука , Леся Курбаса ,  Василя Симоненка та Василя Івасюка тупо вбили  .
І це - про найвідоміші , найскандальніші випадки , які - лишень верхівка йасбергу .
хохлов дальше массовки не пускать (с)
сірожа бондарчук  
Бездомный

OlenochkaДата: Субота, 14.02.2026, 22:16 | Повідомлення # 633
Бійці ЗСУ"! змушені захищати свою землю,свою країну,свої сім'ї від російсько-фашистських злочинців і терористів,які напали на їхні домівки,вбивають і грабують бо їм (людоїдам і мародерам) подобається вбивати і грабувати.І антихрист (це не літературна алегорія) путін їх не змушував нападати на мирну країну яка нічого їм поганого не зробила.Він (путін) просто НЕ ЗАБОРОНЯВ,а дозволив своїй орді напасти,вбивати і грабувати.Нарешті,московським людоїдам не потрібно прикидатись і видавати себе за цивілізованих людей.

knopaДата: Неділя, 15.02.2026, 13:04 | Повідомлення # 634
Thig Endoгодину тому
Коли стадо біжить в певному напрямку (тренді) є потреба глибоко подумати та проаналізувати ситуацію. Імхо, вчиняти так, як вчиняє стадо (в більшості поверхневе, безвідповідальне, примітивне та пофігістичне) — доволі небезпечна штука.

Коли стадо гонять кудись — треба думати, аналізувати та вивчати ситуацію (як індивідуально, так і суспільно).

Мріяти про соціалку в іноземній державі — це вищий рівень інфантилізму, що доволі «нормально» для типового / пересічного українця, що любить шару, пофігізм та гарне життя європейського рівня (але не задає собі питання чи заслуговує він на таке життя власною працею), і якого вже зневажають і в Польщі, і в Словаччині, і Чехії...

«Репутація та імідж» українцям (як народу, як суспільству) там (в державах-сусідах) побудовано відповідний.

Соціалка в умовній Данії чи Швеції — це досягнення столітньої важкої праці та зусиль мільйонів місцевих жителів (зокрема сумлінній та відповідальній сплаті високих податків — умовні 50%).

Одночасно, умовні 80% українців (які, ще й вважають себе великими патріотами з якогось дива) не готові сплачувати навіть 18-25% ПДФО в Україні, що є одними з найнижчих податкових ставок ПДФО в Європі.

Будь-яка «шара» (сидіння на соціалці, економічне паразитування різних видів та форм) — це економічна ілюзія для дурнів. Ця ілюзія (як і будь-яка інша) має свою ціну, яку рано чи пізно доводиться сплачувати.

«Шаровиків-халтурників» (економічних паразитів, які сидять на чиїсь спині) в будь-якому адекватному (дорослому) суспільстві / компанії / колективі не поважають (зневажають).

OlenochkaДата: Неділя, 15.02.2026, 16:54 | Повідомлення # 635
Мета Хуйла — поступово знищити Україну та українців. Він її планомірно втілює незважаючи на втрати.
Мета ЄС — аби Хуйло якомога довше знищував Україну і не дивився на інші жертви.
Мета української влади — залишатися при владі якомога довше.
Мета більшості українців — боротися та терпіти, тому що їм влада сказала що це героїчно, а іншого вибору нема.
Тому війна продовжується — бо усі згодні її продовжувати. Хто не згоден — «голосує ногами».

knopaДата: Неділя, 15.02.2026, 19:44 | Повідомлення # 636
Vasyl Mulik

“Я вже бачив їх. Надивився досхочу - за п'ять років служби у миротворчих підрозділах ООН.

Рафіновані бюрократи - професійні пиздуни. Огрядні, пристаркуваті, зверхні хуєсоси у дорогих краватках. Завжди кимось - корпорацією, політичною партією чи державою - пригодовані. Корупціонери міжнародного рівня.

Вони - не про закон. Не про правила. Не про справедливість. Навіть не про владу. Вони - завжди - про власний затишний універсум, що ліниво бовтається у комфорті, грошві, вісцеральному жирі, смузі з брокколі та перманентній брехні.

Однаковісінькі конячі єбасоси, невпинний піздьож про "загальнолюдські цінності", права, свободи і решту тої недіючої хуєти...

Вони викликають у мене зневагу - таку, що межує з ненавистю. Вони викликають у мене огиду - таку, що фізично хочеться блювати.

Закладаюсь, якби на чиємусь шоломі було фото дикого уїбана в халаті, капцях та з калашматом, який вчора реготав, фільмуючи на смартфон ізраїльських дітей у клітках, а сьогодні його без жодних сантиментів захуярив ЦАХАЛ... о, за такий шолом нікого б не дискваліфікували. За такий шолом весь МОК та решта шлоєботи облизували б, на руках носили.

Але на шоломі нашого співвітчизника були фото вбитих українців.

А вбиті українці - незручні.

Але знаєте, гандони, хто ще більш незручний за вбитих українців? Відповідаю: ЖИВІ українці. Відчуйте це, сцикуни ви їбані.” ©

OlenochkaДата: Неділя, 15.02.2026, 23:27 | Повідомлення # 637
Привіт! 👋
Маю MultiSport і ходжу на басейн раз на тиждень – цього замало.
Хто знає, де можна пограти в бадмінтон, теніс або сквош по карті? 🏸🎾
І, можливо, хтось хоче скласти компанію!

OlenochkaДата: Неділя, 15.02.2026, 23:28 | Повідомлення # 638
Привіт, громадо! 👋
Маю карту MultiSport і наразі ходжу на басейн раз на тиждень, але цього замало, хочу більше руху та активностей. 💦
Цікавить, де можна записатися на заняття з бадмінтону, тенісу або сквошу по карті MultiSport. 🏸🎾
Буду вдячний за будь-які поради щодо клубів, тренерів або вільних майданчиків.
І, можливо, хтось хоче скласти мені компанію – було б класно тренуватися разом, мотивувати один одного та просто гарно провести час! 💪😄
Дякую всім за підказки! 🙏

OlenochkaДата: Понеділок, 16.02.2026, 11:43 | Повідомлення # 639
Кожні 5 років треба пластик перероблятиАле не треба вньоску, довідок і тп. Це просто отримати новий замість старого.
А саме головне, ніяких передумов по роботі чи прибутку як для тимчасового перебування. Та ніяких відбитків, очікування місяці, донесення документів.

OlenochkaДата: Понеділок, 16.02.2026, 15:11 | Повідомлення # 640
В України на відміну від більшості країн Європи є атомні електростанції. Тільки це вже заперечує вашу думку.
В Польщі, на відміну від України, масово опалюють вугіллям, через що якість повітря набагато нижча.Тому ще раз, фіксайте свої комплекси)

OlenochkaДата: Вівторок, 17.02.2026, 12:06 | Повідомлення # 641
простий дешевий лайфхак збільшення автономності роботи котла від ДБЖ. підключити до котла кімнатний термостат і підняти температуру теплоносія в котлі.  при досягнені заданої темпратури котел повністю вимикаеться і вмикаеться при знижені температури. в залежності від утеплення будівлі автономність виростає в рази. крім цього зменшуеться споживання газу ,так як котел буде підтримувати стабільну температуру незалежно від температури на вулиці.  зменшуеться витрата електрики так як котел працює не постійно.   збільшуеться ресурс роботи котла, бо насос крутить не постійно.   у мене так котел працює багато років. 
Александр Аврамчук

OlenochkaДата: Середа, 18.02.2026, 22:58 | Повідомлення # 642
SOMETHIN FISHY? The look Paula Badosa gave Tsitsipas' father I could feel it from here | Wimbledon

OlenochkaДата: Субота, 21.02.2026, 01:36 | Повідомлення # 643
РАБОТАЕШЬ - ЖИТЬ НЕКОГДА, НЕ РАБОТАЕШЬ - ЖИТЬ НЕ НА ЧТО! @Cenema-rv9si1

OlenochkaДата: Субота, 21.02.2026, 17:11 | Повідомлення # 644
https://www.youtube.com/watch?v=BUYMzLs3HE4

OlenochkaДата: Четвер, 26.02.2026, 01:01 | Повідомлення # 645
Як у селі Гринява на високогір’ї живе багатодітна сім’я Савчуків

Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом