|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Вівторок, 10.03.2026, 21:46 | Повідомлення # 662 |
|
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Середа, 11.03.2026, 12:49 | Повідомлення # 664 |
| https://allegro.pl/oferta....0750520
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 11.03.2026, 15:02 | Повідомлення # 665 |
| Dzień dobry. Chciałbym kupić ten telefon, ale nie jestem pewien, czy jest nowy i oryginalny, czy złożony z części, tak zwany „refurbished” z oryginalnych elementów. Miałem już przypadek z Huawei P30 zwykłym — było widać, że telefon był złożony z części. Pracuję w serwisie i mogę to łatwo rozpoznać. Dlatego chciałbym wiedzieć od razu. Kiedy mniej więcej został kupiony telefon i gdzie? Czy ekran był wymieniany? Może jest paragon zakupu?
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 11.03.2026, 18:22 | Повідомлення # 666 |
| Основні лінії SPI
- CLK – має бути тактовий сигнал (імпульси) при старті ноутбука
- CS (Chip Select) – падає в LOW, коли чіп активний
- MOSI – дані від контролера до флешки
- MISO – дані від флешки до контролера
Що повинно бути видно
- при включенні ноутбука:
- CLK → пачки імпульсів
- CS → періодично переходить в LOW
- MOSI/MISO → цифрова активність (дані)
|
| |
| |
| knopa | Дата: Середа, 11.03.2026, 20:59 | Повідомлення # 667 |
| Довго і нудно я дивився осцилографом на обмін на лінії даних осцилографоом. Також читав про цей біос... Він не такий як звичайний і спершу нічого не вдавалося.
Зараз я зумів зробити що є запуск компьютера Є зображення. Заходить в біос регує на клавіатуру. Якщо все буде добре то передам до вас на тести. І можливо і решті комп'ютерів що у вас буде та сама поломка  Трохи часу він мені змарнував на пошуки.
Той компютер що в ммене був з описом не встає екран нічого не висвічує утилізація. Не знаю скільки у вас ще є пошкоджених і чи у всіх така сама проблема але вже цю плату вивчив достатньо за цих декілька днів.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 13.03.2026, 00:09 | Повідомлення # 668 |
| 05.00 ПРОВЕРЬ СВОИ НАУШНИКИ НА ВЫСОКОКАЧЕСТВЕННОСТЬ! ТЕСТ НАУШНИКОВ
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Понеділок, 16.03.2026, 11:39 | Повідомлення # 670 |
| Всі хто голосує за територіальні поступки - після виходу з дільниці мають бути затримані поліцією і добровільно примусово віддати свій дім і свою землю окупантам, чому я мушу це робити тільки тому жо живу на там де доводиться поступатись?
|
| |
| |
| knopa | Дата: Понеділок, 16.03.2026, 22:28 | Повідомлення # 671 |
| кілька моїх навушників з різних часів. Білі — це сучасні, які йшли в комплекті з телефоном Huawei. Звук у них нормальний, але нічим особливим не виділяється. Посередині — HS-45. Вони ще з часів розквіту MP3-плеєрів і телефонів Nokia XpressMusic, коли телефон часто використовували як музичний плеєр. У них дуже хороша деталізація звуку. На жаль, від часу подушечки вже розсипалися. Спочатку думав, що вони майже не впливають на звук, але виявилося, що з ними звук стає більш об’ємним. Уже замовив нові подушечки — подивлюся, як вони змінять звучання. Ще одна річ, яка подобається — кабель: сріблястий і виглядає дуже якісно, відчувається, що тоді виробники приділяли багато уваги навіть таким деталям. Чорні — HS-23. У них дуже хороші баси, хоча деталізація трохи слабша, ніж у HS-45. Зате тут є цікаве рішення: у комплекті є шнурок, щоб носити навушники на шиї. Можна просто ходити з ними, навіть коли не слухаєш музику. І є аварійна застібка — якщо сильно смикнути шнурок, вона розстібається, щоб не перетиснути шию. Цікаво, що навіть у таких простих речах раніше робили багато продуманих деталей. 🎧
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Вівторок, 17.03.2026, 12:11 | Повідомлення # 672 |
| Тому нам доведеться воювати, або ж здаватися і погоджуватися на інкорпорацію до складу Росії. Ніякого іншого виходу немає.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Вівторок, 17.03.2026, 12:16 | Повідомлення # 673 |
| нам доведеться воювати, або ж здаватися і погоджуватися на інкорпорацію до складу Росії. Ніякого іншого виходу немає.
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Четвер, 19.03.2026, 15:15 | Повідомлення # 675 |
| https://epravda.com.ua/biznes....-819399
|
| |
| |