MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
  • Сторінка 46 з 46
  • «
  • 1
  • 2
  • 44
  • 45
  • 46
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Пятниця, 20.03.2026, 18:40 | Повідомлення # 676
https://www.ebay.fr/itm/317751796336

knopaДата: Пятниця, 20.03.2026, 20:40 | Повідомлення # 677
Привіт.
Плата: EAX65844608_1.0
Наклейка EBR420854
Проц (наклейка) SAA44869217
ШИМ 3A155D
Маю плату від кондиціонера товариша. З його слів згорів після того к пішло дві фази, тобто завелике живлення.
Кондиціонер складається з двох плат, материнська плата та плата комунікації з диплеєм. (яка має власний блок живлення) на ній була вздута мережева банка і БП все решта на диво в порядку. Дуже дивно згорів так як не виявив жодного пошкодженого елементу На основні платі (варистори, резистори, запобіжники) , все ціле перевіряв по кілька разів.
На платі під радваиором встановлений великий діодний міст який живить всю схему і тпі маленького блока живлення на власні потреби. Так от, немає 230В на вході діодного мосту, плата навіть не пробує запуститися. 230В є до реле, через вивід реле вони продаються на діодний міст. Так от, в мене не спрацьовує реле яке я позначив на фото.
Судячи вивіодів обмотки Реле живлення змішано на мікросхемі біля входу 220в.
Пмтання, чи повинна дана плата стартувати сама і бути хоч якесь живлення?

Всі транзистори, виходи гібридок перевірив все ціле. Сиджу пів дня над платою і немає до чого хачепитися.

Приїхав фахівець який не є електроніком. Сказав що плата повинна запускатися без нічого і видавати хоч якесь живлення. І тепер вже я не знаю, чи я намагаюся шукати поломку там де її немає чи майстер не дуже компетентний.
І так питання :
Чи повинна стартувати плата сама на столі? (замикати реле)
Не можу зрозуміти.
Чи якась команда йде з тієї другої платки?
Що він робить перед запуском?Чи можна для до тесту перемкнути дане реле і перевірити запуск всіх кіл?
Чи хтось мав з таким інвертором досвід?
Майстер каже плата має подавати признаки життя, я ж не заходжу нічого поганого і підозрюю що з тієї плати управління диплеєм приходить. Допоможіть розібратися. Хоча б знати чи дійсно вона має запускатися на столі.
Сильно по управління реле не копав. Прошу поради чи плата має стартувати сама дякую
Схему не знайшов. Мануалів також.

OlenochkaДата: Неділя, Сьогодні, 00:04 | Повідомлення # 678
https://www.instagram.com/p....h_again

• Сторінка 46 з 46
  • «
  • 1
  • 2
  • 44
  • 45
  • 46
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом