|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 20.03.2026, 18:40 | Повідомлення # 676 |
| https://www.ebay.fr/itm/317751796336
|
| |
| |
| knopa | Дата: Пятниця, 20.03.2026, 20:40 | Повідомлення # 677 |
| Привіт. Плата: EAX65844608_1.0 Наклейка EBR420854 Проц (наклейка) SAA44869217 ШИМ 3A155D Маю плату від кондиціонера товариша. З його слів згорів після того к пішло дві фази, тобто завелике живлення. Кондиціонер складається з двох плат, материнська плата та плата комунікації з диплеєм. (яка має власний блок живлення) на ній була вздута мережева банка і БП все решта на диво в порядку. Дуже дивно згорів так як не виявив жодного пошкодженого елементу На основні платі (варистори, резистори, запобіжники) , все ціле перевіряв по кілька разів. На платі під радваиором встановлений великий діодний міст який живить всю схему і тпі маленького блока живлення на власні потреби. Так от, немає 230В на вході діодного мосту, плата навіть не пробує запуститися. 230В є до реле, через вивід реле вони продаються на діодний міст. Так от, в мене не спрацьовує реле яке я позначив на фото. Судячи вивіодів обмотки Реле живлення змішано на мікросхемі біля входу 220в. Пмтання, чи повинна дана плата стартувати сама і бути хоч якесь живлення?
Всі транзистори, виходи гібридок перевірив все ціле. Сиджу пів дня над платою і немає до чого хачепитися.
Приїхав фахівець який не є електроніком. Сказав що плата повинна запускатися без нічого і видавати хоч якесь живлення. І тепер вже я не знаю, чи я намагаюся шукати поломку там де її немає чи майстер не дуже компетентний. І так питання : Чи повинна стартувати плата сама на столі? (замикати реле) Не можу зрозуміти. Чи якась команда йде з тієї другої платки? Що він робить перед запуском?Чи можна для до тесту перемкнути дане реле і перевірити запуск всіх кіл? Чи хтось мав з таким інвертором досвід? Майстер каже плата має подавати признаки життя, я ж не заходжу нічого поганого і підозрюю що з тієї плати управління диплеєм приходить. Допоможіть розібратися. Хоча б знати чи дійсно вона має запускатися на столі. Сильно по управління реле не копав. Прошу поради чи плата має стартувати сама дякую Схему не знайшов. Мануалів також.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 22.03.2026, 00:04 | Повідомлення # 678 |
| https://www.instagram.com/p....h_again
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Вівторок, 24.03.2026, 17:37 | Повідомлення # 680 |
| https://epravda.com.ua/biznes....-819565
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 25.03.2026, 15:45 | Повідомлення # 681 |
| Cześć, małe słodkie z okazji urodzin – zapraszam do kuchni na górze 😉
Urodzinowe słodkości 🍰
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 26.03.2026, 19:27 | Повідомлення # 682 |
| думаю люди розуміють, що РФ не буде інвестувати в Україну та українців. Завезуть своїх пиляти бабло. Відіжмуть бізнес. Зроблять таку собі філію ЛНР/ДНР, там що, життя стало краще? Якщо брати 2015-2022, то міграція була з ЛНР/ДНР до України, а не навпаки. Одна з мотивацій це помста українціям, тому на що сподіватися. Це боротьба за виживання, більшість впевнені, що в РФ життя буде гірше, як раз в плані холодильника.
|
| |
| |
| knopa | Дата: Четвер, 26.03.2026, 19:38 | Повідомлення # 683 |
| Думаю люди розуміють, що РФ не буде інвестувати в Україну та українців. Завезуть своїх пиляти бабло. Відіжмуть бізнес. На окупованих територіях буде спочатку щось типа Бучі, а потім чоловіків мобілізують, частину переселять подалі від України, всі документи, що свідчать про існування України знищать. Саме слово Україна буде заборонена. Буде якась Малоросія чи південно-західний регіон росії. У нас є такі, що плекають ілюзії щодо майбутнього в окупації. І цим готують винищення співгромадян і України як такої. Зроблять таку собі філію ЛНР/ДНР, там що, життя стало краще? Якщо брати 2015-2022, то міграція була з ЛНР/ДНР до України, а не навпаки. Одна з мотивацій це помста українціям, тому на що сподіватися. Це боротьба за виживання, більшість впевнені, що в РФ життя буде гірше, як раз в плані холодильника. Для нас совок это всегда. Я хочу популяризировать украинский язык а не русский. Любімо своє українське. Тримаймося разом. Допомагаємо хлопцям які на війні донатами. Це важливо. Дякую.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 26.03.2026, 23:02 | Повідомлення # 684 |
| Slim P30 Lite w Etui, case, pokrowce i obudowy na telefony (bezbarwny) - Allegro.pl
Plecki Raltek do Huawei P30 Lite bezbarwny - Sklep, Opinie, Cena w Allegro
Plecki Itel do Huawei P30 Lite bezbarwny - Sklep, Opinie, Cena w Allegro
Plecki Elite Protector do Huawei P30 Lite bezbarwny - Sklep, Opinie, Cena w Allegro
Plecki Ultimate Shield do Huawei P30 Lite bezbarwny - Sklep, Opinie, Cena w Allegro
Crystal Clear Cover Kompatybilny z Huawei P30 LiteUltra Slim TPU - Sklep, Opinie, Cena w Allegro
|
| |
| |
| knopa | Дата: Пятниця, 27.03.2026, 09:00 | Повідомлення # 685 |
| Facebook-допис Яніни Соколової від 15 серпня 2019 року
Здається, ми всі маємо визнати, що у нас є внутрішній конфлікт між агресивною російською меншиною безвідносно етнічності. Сьогодні відносяться і рукомірні душею українці, яка фізіологічне не сприймає нічого українського на вищому за театральної постановки про Наталку і Петра та етнографізм рівні і українцями, які бачать цю країну україноцентричною, за прикладом решти європейських країн, де культура державотворчої нації є панівною.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 27.03.2026, 17:59 | Повідомлення # 686 |
| Украинский язык — это вопрос выживания нации Некоторые любят приводить в пример другие страны, где официально существует два или три государственных языка. Но Украина — не Швейцария и не Бельгия. У нас есть сосед, который уже не раз приходил «освобождать» и каждый раз приносил смерть и разрушение. Для нас язык — не просто средство общения, а вопрос выживания и независимости. Пока существует украинский язык — существует украинский народ. Когда язык уничтожают, исчезает и нация. Не прячьтесь за спинами военных Часто звучит аргумент: «А как же русскоязычные солдаты в ЗСУ?» Никто не отрицает их героизма — они воюют за Украину, за свободу, за право быть собой. Но не нужно прикрываться их подвигами, оправдывая собственную привязанность к “языку империи”. Среди защитников много украиноязычных, и на фронте язык тоже имеет значение. Он помогает отличить «своего» от «чужого». Когда ночью на вопрос «Кто?» слышат в ответ «Сваи», это часто заканчивается выстрелами. Язык — это граница, которую не видно Многие недооценивают значение языка. Но именно язык определяет, на какой ты стороне. Русский язык — это не просто средство общения, это инструмент культурного и информационного влияния России. Через язык приходят сериалы, блогеры, юмор, «общие ценности» — и вместе с этим навязывается образ «единого народа». Так стираются границы — сначала в головах, потом на картах. Про игры, сайты и “толерантность” Стоит ли осуждать украинских разработчиков, которые продолжают выпускать игры и продукты на русском? Да, стоит. Потому что это прямое продолжение колониальной зависимости — в тот момент, когда Россия буквально стирает украинские города с лица земли. В мире до сих пор путают украинцев с россиянами. Французы, итальянцы, американцы часто удивляются, узнав, что в Украине есть свой язык, а не просто “вариант русского”. И если мы сами не будем подчеркивать разницу — никто этого за нас не сделает. Беларусь — пример, как теряется идентичность Посмотрите на Беларусь. Там родной язык почти исчез из городов, а вместе с ним — и ощущение собственной уникальности. Когда народ перестает говорить на своём, его легче подчинить. Культура, образование, мышление становятся чужими. Это — тихая форма оккупации. Украина должна защитить своё В Украине государственный язык — украинский. Никто не запрещает говорить дома на любом другом, хоть на китайском. Но в публичном пространстве, в медиа, в технологиях, в школах і на державному рівні має звучати саме українська мова. Спробуй у Польщі сказати: «Навіщо нам польська, давайте говорити по-російськи». Там розмова закінчиться миттєво — бо поляки вже довели свою незалежність. Настав час і нам утвердити свою.
Насправді за так званою "загальноросійською ідеєю" стоїть бажання шовіністичних росіян русифікувати українців і перетворити їх на таких самих росіян, що проживають у Росії. Для росіян українська мова є чужою, вони історично всіляко її пригнічували і забороняли. Як свідчать останні історичні події, пов’язані з анексією Криму та війною на Донбасі, росіяни у переважній більшості вороже налаштовані до українців. Вони разом зі своєю "загальноросійською ідеєю" розглядають українців виключно як витратний матеріал, який можна русифікувати і перетворити на таких самих росіян, що проживають у Росії. З тих самих причин не можна вважати росіян і українців ні братніми, ні дружніми народами. Очевидно, що ні друг, ні брат не будуть відбирати територію у свого друга чи брата і розв’язувати війну проти свого друга чи брата. Адже ідеологічно анексія Криму і війна на Донбасі базувалися на ненависті до України та українців. Так звані "гопольченці Донбасу" взяли зброю до рук через те, що, як вони самі висловлюються, їх у складі України змушуватимуть говорити українською мовою. В окупованому Донбасі навчання в школах ведеться виключно російською мовою, хоча в окупованому Донбасі проживає приблизно половина українців. Усі дискурси росіян про один єдиний народ з українцями та їх одночасну ненависть до українців пояснюються двозначністю (двомислістю — російською), коли росіяни мають у голові дві протилежні за змістом думки. Навіть можна сказати, що для росіян характерне багатомислення, коли в них у голові багато різних, протилежних думок.
Їхні російські слова про один єдиний народ — це лише їхні порожні російські слова. Насправді вони розглядають українців саме як матеріал, який можна перетворити на таких самих росіян, що населяють Росію. Якби вони щиро вважали українців із собою одним, єдиним народом, тоді не було б війни, вони б не вбивали, калічили українців і не руйнували українські міста. Якби вони щиро вважали українців із собою одним, єдиним народом, вони б самі вивчали українську мову і користувалися нею. У кращому разі вони її ігнорують. А дуже часто вони забороняють і знищують українську мову, тому що розуміють, що вона для них чужа, вона заважає їм перетворити, тобто русифікувати українців у таких самих росіян, що населяють Росію. Українська мова — це українська мова, а друга частина, яка називає себе росіянами, мала б також вивчати і користуватися українською мовою. Але ми спостерігаємо зовсім протилежне, що підтверджує брехливість і фальшивість їхнього тезису про один єдиний народ. Фактично росіяни своїми діями доводять, що їхнє твердження "росіяни і українці — один єдиний народ" є міфом, за яким ховається їхнє бажання русифікувати українців, тобто перетворити їх у таких самих росіян, що населяють Росію. Це все стосується не всіх, а переважної більшості росіян.
|
| |
| |
| knopa | Дата: Субота, 28.03.2026, 01:15 | Повідомлення # 687 |
| преступлений против малолетних. Вообще в России очень любят бить, все равно - кого. «Народная мудрость» считает битого человека весьма ценным: «За битого двух небитых дают, да и то не берут. Есть даже поговорки, которые считают драку необходимым условием полноты жизни. «Эх, жить весело, да — бить некого». Я спрашивал активных участников гражданской войны: не чувствуют ли они некоторой неловкости, убивая друг друга? Нет, не чувствуют. «У него — ружье, у меня — ружье, значит — мы равные; ничего, побьем друг друга — земля освободится». "Человек Запада еще в раннем детстве, только что встав на задние лапы, видит всюду вокруг себя монументальные результаты труда его предков. От каналов Голландии до туннелей Итальянской Ривьеры и виноградников Везувия, от великой работы Англии и до мощных Силезских фабрик - вся земля Европы тесно покрыта грандиозными воплощениями организованной воли людей, - воли, которая поставила себе гордую цель: подчинить стихийные силы природы разумным интересам человека. Земля - в руках человека, и человек действительно владыка ее. Это впечатление всасывается ребенком Запада и воспитывает в нем сознание ценности человека, уважение к его труду и чувство своей личной значительности как наследника чудес, труда и творчества предков. Такие мысли, такие чувства и оценки не могут возникнуть в душе русского крестьянина. Безграничная плоскость, на которой тесно сгрудились деревянные, крытые соломой деревни, имеет ядовитое свойство опустошать человека, высасывать его желания. Выйдет крестьянин за пределы деревни, посмотрит в пустоту вокруг него, и через некоторое время чувствует, что эта пустота влилась в душу ему. Нигде вокруг не видно прочных следов труда и творчества. Усадьбы помещиков? Но их мало, и в них живут враги. Города? Но они - далеко и не многим культурно значительнее деревни. Вокруг - бескрайняя равнина, а в центре ее - ничтожный, маленький человечек, брошенный на эту скучную землю для каторжного труда. И человек насыщается чувством безразличия, убивающим способность думать, помнить пережитое, вырабатывать из опыта своего идеи!". Максим Горький "О русском крестьянстве", 1922г
|
| |
| |
| knopa | Дата: Субота, 28.03.2026, 01:16 | Повідомлення # 688 |
| Сергей Докторович · Подписаться 4 дн. ·
Фраза "Господа, вы звери! Господа, вы будете прокляты своей страной..." - це знаменитий монолог героїні Елени Соловей з радянського фильма. Далі по тексту без переводу, так би мовити "словами автора"... "Жестокость форм революции я объясняю исключительной жестокостью русского народа. Когда в «зверствах» обвиняют вождей революции - группу наиболее активной интеллигенции, - я рассматриваю эти обвинения как ложь и клевету, неизбежные в борьбе политических партий, или - у людей честных - как добросовестное заблуждение". "Я думаю, что русскому народу исключительно — так же исключительно, как англичанину чувство юмора — свойственно чувство особенной жестокости, хладнокровной и как бы испытывающей пределы человеческого терпения к боли, как бы изучающей цепкость, стойкость жизни. В русской жестокости чувствуется дьявольская изощренность, в ней есть нечто тонкое, изысканное. Это свойство едва ли можно объяснить словами «психоз», «садизм», словами, которые, в сущности, и вообще ничего не объясняют. Наследие алкоголизма? Не думаю, чтоб русский народ был отравлен ядом алкоголя более других народов Европы, хотя допустимо, что при плохом питании русского крестьянства яд алкоголя действует на психику сильнее в России, чем в других странах, где питание народа обильнее и разнообразнее. Можно допустить, что на развитие затейливой жестокости влияло чтение житий святых великомучеников, — любимое чтение грамотеев в глухих деревнях. Если б факты жестокости являлись выражением извращенной психологии единиц — о них можно было не говорить, в этом случае они материал психиатра, а не бытописателя. Но я имею в виду только коллективные забавы муками человека. В Сибири крестьяне, выкопав ямы, опускали туда — вниз головой — пленных красноармейцев, оставляя ноги их — до колен — на поверхности земли; потом они постепенно засыпали яму землею, следя по судорогам ног, кто из мучимых окажется выносливее, живучее, кто задохнется позднее других. Забайкальские казаки учили рубке молодежь свою на пленных. В Тамбовской губернии коммунистов пригвождали железнодорожными костылями в левую руку и в левую ногу к деревьям на высоте метра над землею и наблюдали, как эти — нарочито неправильно распятые люди — мучаются. Вскрыв пленному живот, вынимали тонкую кишку и, прибив ее гвоздем к дереву или столбу телеграфа, гоняли человека ударами вокруг дерева, глядя, как из раны выматывается кишка. Раздев пленного офицера донага, сдирали с плеч его куски кожи, в форме погон, а на место звездочек вбивали гвозди; сдирали кожу по линиям портупей и лампасов — эта операция называлась «одеть по форме». Она, несомненно, требовала немало времени и большого искусства. Творилось еще много подобных гадостей, отвращение не позволяет увеличивать количество описаний этих кровавых забав. Кто более жесток: белые или красные? Вероятно — одинаково, ведь и те, и другие — русские. Впрочем, на вопрос о степенях жестокости весьма определенно отвечает история: наиболее жесток — наиболее активный… Думаю, что нигде не бьют женщин так безжалостно и страшно, как в русской деревне, и, вероятно, ни в одной стране нет таких вот пословиц-советов: «Бей жену обухом, припади да понюхай - дышит? - морочит, еще хочет». «Жена дважды мила бывает: когда в дом ведут, да когда в могилу несут». «На бабу да на скотину суда нет». «Чем больше бабу бьешь, тем щи вкуснее». Сотни таких афоризмов, - в них заключена веками нажитая мудрость народа, - обращаются в деревне, эти советы слышат, на них воспитываются дети. Детей бьют тоже очень усердно. Желая ознакомиться с характером преступности населения губерний Московского округа, я просмотрел «Отчеты Московской судебной палаты» за десять лет - 1900-1910 гг. - и был подавлен количеством истязаний детей, а также и других форм преступлений против малолетних
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 28.03.2026, 15:21 | Повідомлення # 689 |
| Канада країна імігрантів з усіма наслідками: нема культури, немає історії толком, всім пофіг один на одного, далеко від України, всюди треба авто, і тд Victor Musienkо
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 28.03.2026, 18:12 | Повідомлення # 690 |
| "Во Владивостоке убили руководителя украинского хора "Горлица", затем главу тульской организации "Батьківська стріха" ("Отеческий дом"), этот список длинный"
Признаваться, что ты украинец, в России опасно, за исполнение патриотических песен или высказывание проукраинской позиции – арест. Активной украинской общины в России сейчас нет, говорит экс-глава одного из объединений украинцев.
Организации либо закрылись сами, либо их ликвидировали российские власти, в большинстве случаев по решению суда. А многие из их руководителей покинули Россию.
Оставшиеся организации, объединяющие украинцев в России, находятся под контролем российских властей. Часто это квазиукраинские марионеточные общества, существующие на бумаге.
|
| |
| |