|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 16.08.2026, 11:41 | Повідомлення # 916 |
| Хтось оцифрував старі аудіо касети https://www.youtube.com/@digitized_music/videos
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 17.08.2026, 10:12 | Повідомлення # 917 |
| https://www.pravda.com.ua/news/2026/08/17/8048939/
|
| |
| |
| knopa | Дата: Вівторок, 18.08.2026, 18:53 | Повідомлення # 918 |
| https://www.facebook.com/share/p/1EZtxfq9ag/?mibextid=wwXIfr
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Вівторок, 18.08.2026, 21:30 | Повідомлення # 919 |
| Мене щоразу дивує, наскільки живучі ці тези: «ви ж один народ», «ви були частиною Росії», «у вас одна мова». Вони всюди звучать майже однаково, ніби люди просто повторюють готовий сценарій.Ні, ми не один народ. Українці й росіяни — різні народи, зі своєю історією, культурою, ідентичністю та мовою. Так, українська й російська мови споріднені й мають багато спільного. Але схожість мов не означає, що народи однакові. Інакше французів та італійців теж можна було б назвати одним народом.Так само Україна була не «частиною Росії», а союзною республікою СРСР. У складі СРСР були Казахстан, Грузія, Вірменія та інші республіки. То чому ж спільний Союз автоматично не зробив казахів чи грузинів росіянами?А російська мова стала поширеною в Україні не тому, що ми «один народ», а значною мірою через століття імперської політики та русифікації. Коли одна держава контролює іншу, її мова отримує привілейоване становище.Ми можемо мати спільні сторінки історії, але спільна історія — це не спільна нація. Україна має власну мову, культуру, історію та державу. І українцям не потрібно чиєїсь згоди, щоб залишатися українцями.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 20.08.2026, 12:06 | Повідомлення # 920 |
| Ogromne podziękowania! Udało się. Po zainstalowaniu sterownika klawiatury (dokładnie sterownika klawiatury) ze strony producenta, a nie tego instalowanego przez Windows, NumberPad zaczął działać. Wystarczyło tylko wgrać do oryginalnego dumpa z płyty B1500 region BIOS-u z aktualizacji przeznaczonej dla B1400 i wyczyścić ME do właściwej wersji. Następnie trzeba było jeszcze wstawić do gotowego wsadu oryginalny DMI, odpowiedni do pokrywy/wersji konkretnego laptopa, żeby wszystko było jak należy.
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Пятниця, 21.08.2026, 12:51 | Повідомлення # 922 |
| YTT43-8X784-B2CMM-BTM3D-66XCC
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, Сьогодні, 00:33 | Повідомлення # 923 |
| 0 5049 3305 3995
|