MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
  • Сторінка 64 з 64
  • «
  • 1
  • 2
  • 62
  • 63
  • 64
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Субота, 29.08.2026, 18:59 | Повідомлення # 946
Telewizor Qilive Q40fs232 40" Smart Tv Full Hd Led - L66 SKUP SPRZEDAŻ WYCENA

knopaДата: Субота, 29.08.2026, 19:12 | Повідомлення # 947
Dzien dobry. Chce kupic telewizor Qilive Q40fs232 z waszego sklepu. Jak to zrobic najlepiej? Kupic przez strone i przyjechac osobiscie czy lepej wysylkowo? Dzieki

OlenochkaДата: Неділя, 30.08.2026, 00:59 | Повідомлення # 948
Продаю  iPod Nano A1199, 2 ГБ
Перший — iPod Nano A1199, 2 ГБ. Дисплей пошкоджений: приблизно на 1/3 екрана видно горизонтальні мерехтливі лінії. При цьому навіть у такому стані видно рівень заряду батареї та номер треку. Усі інші функції працюють, звук є. Батарея під заміну.
Судячи зі стану боковинок, плеєр, схоже, не розбирався. Візуальний стан корпусу оцінюю як тверду 4 — не ідеал, але й не затертий.
У комплекті нічого більше немає, тільки сам iPod.
Також маю ще один iPod Nano на 4 ГБ. У ньому обірваний шлейф із роз'ємом для навушників. Корпус у кращому стані — тверда 5.
Плеєри продаються як несправні/на ремонт, тому прошу враховувати це перед покупкою.
Пишіть у повідомлення, якщо є запитання.

OlenochkaДата: Неділя, 30.08.2026, 01:00 | Повідомлення # 949
Do zaoferowania uszkodzony Ipod Nano A1199 4GB
W ipodzie uszkodzona gorna czesc wyswietlacza. Bateria nic nie trzyma (ipod uruchamia sie tylko na ladowarce, po odlaczeniu przewodu od razu gasnie).
Pozostale funkcje sprawne.
Stan wizualny jak na foto.
Sprzet sprzedajemy jako uszkodzony, w takim stanie zakupiony i sprzedawany dalej, prosimy o przemyslane zakupy.
W sklad aukcji wchodzi sam ipod.
Zapraszam na pozostałe aukcje.

Do zaoferowania uszkodzony Ipod Nano A1199 2GB
W ipodzie uszkodzony wyswietlacz (na 1/3 ekranu widoczne poziome, mrugajace linie).
Pozostale funkcje sprawne. Bateria testowana 3 godziny.
Stan wizualny jak na foto.
Sprzet sprzedajemy jako uszkodzony, w takim stanie zakupiony i sprzedawany dalej, prosimy o przemyslane zakupy.
W sklad aukcji wchodzi sam ipod.
Zapraszam na pozostałe aukcje.

OlenochkaДата: Понеділок, 31.08.2026, 10:18 | Повідомлення # 950
https://tvn24.pl/poznan....9213393

knopaДата: Понеділок, 31.08.2026, 20:56 | Повідомлення # 951
https://m.vkvideo.ru/video-1....4776379

knopaДата: Вівторок, 01.09.2026, 18:23 | Повідомлення # 952
Доброго дня.
Маю дві практично одинакових принтерів які друкують етикетки. Проблема наступна, старіша версія друкує етикетку без проблем. А нова версія друкарки друкує майже цілу етикетку а прикінці видруку етикетки перпзавантажується. Не можу зрозуміти в чому справа. Спочатку я думав що справа в блоці живлення. Але замінив нічого не дало. В мене вже дві друкарки зі схожою проблемою
Я навіть зняв відео на ютуб.
Я довго мучив її думав що справа в електроніці
Але на днях потрапила до мене абсолютно нова дрвкарка нової ревізії. І ефект є той самий. Перпзавантажується при кінці видруку етикетки. Драйвери я інші не ставив. Можливо в цьому проблема. Бо процесори трохи. Відповідно потребують інших драйверів?
Вже заплутався. Шукав поломку на робочій друкарці виходить. Можливо хтось стикався з таким. Дрвкарка без жодного маркування тільки пише Lebel Printer. Тобто трохи нов нейм. А драйвери визначаються як. Можливо його не подобається формат листа? Хоча ця друга дрвкарка друкує на ура. Одним словом вже не знаю. Можливо хтось стикався з чимось схожим. З чого почати далі.

З того що бачу має коннектори щоб пробувати зняти з нього софт з процесора.

Я злив дампи з плати та фото плати викладаю. Дякую за підказки

Друкарка повністю відключається та підключається до компа. Чути характерний звук перепідклбчення в системі.

Думаю що справа точно не в друкарці. Бо на всіх трьох один дефект? І коли я ще не мав нової друкарки я замінив головку термо на нову. Але це нічого не дало. Підкажіть як правильно знайти драйвери
Пробуав а різних компах нічого не дало. RP310USEBW_GD_V1.0_210521 на цій платі перезавантажується. Стоїть проц GD32F207Не друкує добре.
На цій платі працює без проблем. Плата: 410USEBW_NXP_V1.3
Проц: LPC1778FBD208
Флеш: XM25QH32BHIG
Операвтивка: M12L64164A

Друкарка на компі визначається після встановлення драйвера як RP4xx Series 200DPITSPL
RP10 Thermal Label  Printer 200DPI

knopaДата: Вівторок, 01.09.2026, 20:01 | Повідомлення # 953
MacBook Air m1 2023 13,3”
Це той Ноут поламаний
Прикріплення: 4165274.jpg (181.7 Kb)

OlenochkaДата: Середа, 02.09.2026, 11:01 | Повідомлення # 954
Цитата
Нужно будет почистить этот дамп. Но мне не спешно https://tv-sat-remont.pl.ua/rizne....nsa.zip

Можно хоть за две недели.

OlenochkaДата: Четвер, Вчора, 13:15 | Повідомлення # 955
https://www.google.com/search?....&udm=50

OlenochkaДата: Четвер, Вчора, 13:16 | Повідомлення # 956
https://www.google.com/search?....&udm=50

OlenochkaДата: Четвер, Вчора, 13:17 | Повідомлення # 957
import time
from rpi_ws281x import PixelStrip, Color

# Налаштування: 1 діод, пін №12 (PWM0), частота 800кГц
LED_COUNT = 1
LED_PIN = 12
LED_FREQ_HZ = 800000
LED_DMA = 10
LED_BRIGHTNESS = 255
LED_INVERT = False
LED_CHANNEL = 0

strip = PixelStrip(LED_COUNT, LED_PIN, LED_FREQ_HZ, LED_DMA, LED_INVERT, LED_BRIGHTNESS, LED_CHANNEL)
strip.begin()

print("Програму успішно запущено! Для виходу натисніть Ctrl+C")

try:
    while True:
        # Вмикаємо ЧЕРВОНИЙ колір
        strip.setPixelColor(0, Color(255, 0, 0))
        strip.show()
        time.sleep(1)

# Вмикаємо ЗЕЛЕНИЙ колір
        strip.setPixelColor(0, Color(0, 255, 0))
        strip.show()
        time.sleep(1)

# Вмикаємо СИНІЙ колір
        strip.setPixelColor(0, Color(0, 0, 255))
        strip.show()
        time.sleep(1)

except KeyboardInterrupt:
    # При виході гасимо світлодіод
    strip.setPixelColor(0, Color(0, 0, 0))
    strip.show()

OlenochkaДата: Четвер, Вчора, 13:27 | Повідомлення # 958
cat << 'EOF' > start.pyimport time
from rpi_ws281x import PixelStrip, Color
strip = PixelStrip(1, 12, 800000, 10, False, 255, 0)
strip.begin()
print("ВСЕ ПРАЦЮЄ!")
try:
while True:
strip.setPixelColor(0, Color(255, 0, 0)) # Червоний
strip.show()
time.sleep(1)
strip.setPixelColor(0, Color(0, 255, 0)) # Зелений
strip.show()
time.sleep(1)
except KeyboardInterrupt:
strip.setPixelColor(0, Color(0, 0, 0))
strip.show()
EOF

OlenochkaДата: Четвер, Вчора, 23:44 | Повідомлення # 959
Ремонт HARTENS HTY-32H06B-VZ — состав, схема, сервис | tel-spb.ru

• Сторінка 64 з 64
  • «
  • 1
  • 2
  • 62
  • 63
  • 64
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом