|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
|
|
|
| Olenochka | Дата: Субота, 12.09.2026, 00:02 | Повідомлення # 979 |
| Безмежне медіаспоживання погіршує пам’ять, увагу, самопочуття. Ось мої рекомендації: 1, Формат коротких відео (рілси, тіктоки), анонімні телеграм-канали — просто виключити це зі свого життя. Це як паління цигарок: безпечного способу споживання цього лайна без загрози для здоров’я не існує. 2. Якщо є можливість — відписатись від акаунтів медіа будь-яких алгоритмічних соцмереж і не читати новини в соцмережах взагалі. 3. Знайти для себе декілька надійних джерел новин, яким ви довіряєте. Щось місцеве, щось українське, щось професійне, щось міжнародне. Краще не більше 4-5. Читати їх регулярно. 4. Купити підписку. Якщо ви купили підписку на хороше медіа (Financial Times, Wall Street Journal, The Economist) — ви будете і споживати якісний продукт, і робити це усвідомлено. Найважливіше, що саме ВИ будете платити за цей інформаційний продукт (а не якийсь олігарх). 5. Ідеальним варіантом для споживання новин є звичайна якісна паперова газета чи журнал. У багатьох країнах це досі так, але в Україні, на жаль, цей формат уже давно мертвий. 6. Якщо хочеться споживати новини з багатьох джерел — налаштуйте собі RSS, щоб обмежити візуальне перевантаження від перегляду багатьох сайтів з графічною інформацією. Apple News (якщо він вам доступний) — теж хороша річ.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 12.09.2026, 01:30 | Повідомлення # 980 |
|
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 12.09.2026, 01:34 | Повідомлення # 981 |
| Ładowarka ogniw 18650 Li-Ion 2S 2A USB-C
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 12.09.2026, 14:06 | Повідомлення # 982 |
| Laptop w Poleasingowe i używane Laptopy, notebooki, ultrabooki, AMD Ryzen 5, 8 GB RAM, USB 3.0, RAM DDR4, rozdzielczość 1920 x 1080 - Sklepy, Opinie, Ceny w Allegro.pl
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 13.09.2026, 22:18 | Повідомлення # 983 |
| Natalia Riabokon rainha da lua в gamedevвчора Привіт :)О, халлоу! Ага, золоті часи, 2008-2009 роки, старт карʼєри. Першу роботу можна було отримати всім, хто в змозі попасти обличчям в двері, майбутнє було зрозумілим та обнадійливим. Ми, динозаври, взяли від «золотого віку айтішки» все, що змогли  Вірші навряд чи будуть, бо вже не та атмосфера. Раніше форум був живий. Хоча деякі його і хейтили за переважання «соціально-побутових» тем над технічними, але це й формувало той самий унікальний шарм. Це був клуб неформального спілкування: органічні, створені юзерами теми набирали по 5к коментарів, народ розслаблявся та писав про особисте, були яскраві персонажі зі своїм неповторним стилем. Надихала саме неординарність, яка й досягається такою невимушеністю: хтось писав про «масаж чрєсєл» у своїй галері, хтось запитував що робить якщо дівчина ревнує до ноутбуку, хтось жалівся, що його в офісі ремонт змушують робити, памʼятаю тіпочка з «днр», який розказував про свій лайфстайл з двома дружинами... Короч, життя кипіло. Зараз же це переважно підбірка ШІ-вилизаних тем, створених трудягами на зарплаті, які набирають 5-100 коментарів і йдуть в небуття. Деякі бувають більш-менш цікаві суто з інформативної точки зору, після перегляду інших виникає відчуття жалю до контентщиків, які вичавлюють їх з голови, бо мають виконати план. Але точно не виникає бажання написати віршик. Хз куди поділися ті смішні топіки на грані фолу, які формували той вайб. Або їх не створюють, що, власне, зрозуміло (війна, тривожність через ШІ та відчуття ірреальності світу після 2020, починаючи з ковіду), або модерація не пропускає. Якось так.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, Вчора, 17:35 | Повідомлення # 984 |
| https://tv-sat-remont.pl.ua/rizne....ovo.zip
|
| |
| |
|