MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Пятниця, 04.09.2026, 17:54 | Повідомлення # 961
NA R6 62V , vychod R7 tylko 2V 

R30 52V  vychod R29 3.3V 
R217  110V vychod R219 0V (vchod R219 54V)

OlenochkaДата: Субота, 05.09.2026, 02:03 | Повідомлення # 962
У 90ті був такий анекдот:
Українці — це ті, що живуть в Канаді заможно
А хохли — це ті, що бідкаються в Україні.Але тепер він трохи змінився:
Українці — це ті, що гинуть за Україну,
А ті, хто втік до Європи — то вже європейці.

OlenochkaДата: Субота, 05.09.2026, 18:41 | Повідомлення # 963
OB2276CP regulator napięcia 10 szt. partia

knopaДата: Понеділок, 07.09.2026, 19:17 | Повідомлення # 964
https://allegro.pl/produkt....2139498

knopaДата: Понеділок, 07.09.2026, 19:17 | Повідомлення # 965
https://allegro.pl/produkt....1304718

OlenochkaДата: Понеділок, 07.09.2026, 21:32 | Повідомлення # 966
Як учні цькують вчителів і коли непослух перетворюється на булінг

OlenochkaДата: Вівторок, 08.09.2026, 17:25 | Повідомлення # 967
Asus ExpertBook B1500C B1500CEAE Głośniki, Używany • Cena • Opinie - Allegro

OlenochkaДата: Вівторок, 08.09.2026, 17:59 | Повідомлення # 968
Dzień dobry.
Laptop działa już prawidłowo — dzięki Państwa poradom udało mi się go naprawić. Niestety podczas dalszego użytkowania pojawił się jeszcze jeden problem.
Jeżeli naładuję baterię do 100% i zostawię laptop wyłączony (nie w trybie uśpienia) przez około 3 dni, to przy kolejnym uruchomieniu poziom baterii wynosi tylko około 7%.
Odłączyłem baterię i podłączyłem ładowarkę USB-C z miernikiem. Przy wyłączonym laptopie nie ma żadnego poboru prądu.
Następnie, przy odłączonej baterii, podłączyłem zasilanie laboratoryjne (11.4V 500mA) bezpośrednio do styków baterii. Pobór prądu wynosi około 0,023 A. Podejrzewam, że może to być zbyt duży pobór w stanie wyłączenia i właśnie on powoduje rozładowywanie baterii podczas kilku dni postoju.
Ponieważ posiadają Państwo schemat tego laptopa, bardzo proszę o pomoc w ustaleniu, gdzie może znajdować się przyczyna tego poboru prądu. Jeśli jest taka możliwość, możemy kontynuować rozmowę tutaj w wiadomościach prywatnych. Ewentualnie proszę otworzyć mój wcześniejszy temat, a ja dopiszę tam szczegóły, żeby nie tworzyć kolejnego, podobnego wątku.
Będę bardzo wdzięczny za każdą wskazówkę, co i gdzie można jeszcze sprawdzić.
Jeżeli jest możliwość wsparcia forum, proszę również powiedzieć, gdzie można przekazać datek na jego rozwój.
Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas.

OlenochkaДата: Вівторок, 08.09.2026, 22:26 | Повідомлення # 969
Beaver Green5 годин тому
Це — прокляття найбіднішої країни Європи. Якщо у багатих країнах людина може чесно працювати і жити непоганим життям «середнього класу» то у відсталих країнах 3-го світу середнього класу нема. Бо чесною працею з бідності ніколи не вибратися — тому що є 1% непомірно багатої еліти, яка наживається на бідних людях.
І менталітет відповідно різний: у розвинутих країнах не модно хизуватися своїм багатством (якщо ти не Трамп): тягати золоті ціпки, платинові телефони, позолочені лімузини. Там над-багаті люди заробляють визнання благодійністю. А у бідних країнах якщо виліз «з грязі в князі» — то треба усіляко принижувати бідніших за тебе і понтоватися своєю розкішшю.
Отже відповідно до влади лізуть не аби отримувати зарплату — а аби нахапати щобільше!
Та про що казати, коли навіть посаду директорки школи чи дитячого садочка можна тільки купити за великі хабарі або влаштуватися по-блату. Бо це «тепле місто» та «хлібна посада» на який можна підняти набагато більше за зарплату.
А вище і так зрозуміло: будь які «слуги народу» спочатку витрачають купу грошей аби купити собі посаду. І зрозуміло що потім очікують «відбити» ці гроші з відсотками. І якщо навіть якимось чином до владної еліти потрапить чесна людина — то їй там просто нічого не дадуть зробити. Бо схеми вже побудовані, купа людей харчується з державної кишені і декілька чесних нічого не змінять — або їх просто приберуть.

OlenochkaДата: Середа, 09.09.2026, 00:20 | Повідомлення # 970
«Я не буду донатити, тому що чиновники крадуть» — гнила відмовка. Ще раз для людей із зниженими когнітивними і моральними здібностями: боротьба з корупцією в Україні є надважливою, але вона не звільняє громадян, які мають совість і мораль, від посильної допомоги Силам оборони України.
На жаль, Міністерство оборони України не в змозі покрити всі потреби війська. Тому частину цієї роботи вже п’ятий рік роблять громадяни через волонтерські ініціативи.

OlenochkaДата: Середа, 09.09.2026, 11:50 | Повідомлення # 971
https://allegro.pl/produkt....8645757

https://allegro.pl/produkt....9523184

knopaДата: Четвер, 10.09.2026, 19:09 | Повідомлення # 972
Привіт. Не знаю чи я добре почув що роутер знову перестав працювати. Я готовий взяти його ще раз. В мене є ідея щоб зробити йому реболінг процесора та флеш памяті. З часом поганий контакт стає і збій між обміном даних по лінії процесора памята еммс. Чисто з цікавості. Можливо це допоможе і буде буде довго працювати після такої процедури. Ну якщо проблема в наед флеш то буле складніше. Тут два варіанти.

Пишу лист начальникові. Я йому робив роутер він попрацював два тижні і здох. Я почув на коридорі як він радився який роутер купити новий. Я хочу йому запропонувати ще раз спробувати відремонтувати. Зроби мейл як йому делікатно написати що я готовий допомогти і ще раз спробувати відремонтувати

OlenochkaДата: Четвер, 10.09.2026, 21:11 | Повідомлення # 973
Borys Zbunskiy18 годин тому
Усі війни закінчуються в технічному сенсі (припиняються бойові дії, стрілянина, вибухи). Але не в сенсі протистояння націй. А ОСОБЛИВО у випадку з руснею проти української нації. Просто повірте на слово, вони не зупиняться в той же день, коли оголосять «мирну угоду». Це утопія, як би вам чи мені не хотілося в це вірити, але вони не облишать все, як є, мовляв «от і все, живемо тихо і мирно».
І це не я придумав, не я їх схиляю, чи я того бажаю. Мені дуже хотілося, аби вони нарешті відчепилися від українців. Але так показує реальність та історія — вони будуть пакостити допоки їх фізично не усунуть.
Якщо треба прикладів, то подивіться, що вони робили у 1940-50х у західних областях України, коли прийшли там до влади. А також — що робили у 1920-х з патріотами і «неугодними». А що зробили у трагічно відомому 1937-му то й пояснювати не треба. А тепер ближче до сучасності — що робили у 2014-ому та 2022-ому на захоплених територіях.

OlenochkaДата: Четвер, 10.09.2026, 23:29 | Повідомлення # 974
LG LC490DUE (FJ) (A1)
Зображення немає тільки пісвітка є. (екран світить сірим кольором) На пульт реагує ,звук є.
Відключав по черзі шлейфи матриці але зображння непоявилося.
tkon SW0871 
TPS65175C
На дроселі L3 - 13.3V на двох кінцях.
На дроселі L1 з двох сторін 0.6В
Запобіжник F1 на ньому 13.3В
На 6 ніжці шлейфа 3.3В
на 7 - 40В
на 12 - 1.3В
на 13 - 1В
На 14 - 1.3В
Мікросхема U1 
на 7 ніжці - 3.3В
на 8 - 0.6В
На материнській котушка L2310 є 1.12В
котушка L2309 є 1.5В
котушка L2305 є 3.3В 
IC2300
на першій ніжці 551мВ
на другій ніжці 1.8В 
на третій мінус 3.375

плата EAX66873003 (1.0)
LG 49LH590V

OlenochkaДата: Четвер, 10.09.2026, 23:30 | Повідомлення # 975
По твому інвертору 

https://greenpowertalk.tech/threads....us.2195
https://greenpowertalk.tech/threads....us.1544
https://greenpowertalk.tech/threads....du.2272
https://greenpowertalk.tech/threads....tt.1281

Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом