MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
В мене зараз 23:38, за вікном такий дощ,гримить, блискає..аж страшно. А я пишу про день,коли я прилетіла до Вашингтону)Як це все-таки приємно згадувати ті моменти. Я була така excited)) 
Летіла я в неділю, мені пощастило,бо попала в один літак з ще однією флексеркою з Киргистана. Ми швидко познайомились,коли побачили один одного в флексівських футболках)То була перша радість, бо вже було не так страшно самій і вже можна було з кимось поговорити на російській, було не так нудно,як би було мені одній. Так от в літаку я читала статтю на 6 сторінок про кризу в Мікронезії. Таке завдання нам дали-прочитати і проаналізувати ту проблему до того, як приїдемо на програму. Так от стаття загалом була про кризове становище морських запасів в тій країні і про те, як Японія той стан ще більше загострювала нелегальним способом виловлювання риби. Після статті було пару запитань: як би ви вирішили цю кризу, яким чином можна припинити нелегальне виловлювання риби, як налагодити дипломатичні зв'язки з Японією, як збільшити запас риби в океані і покращити стан ресурсів і т.д. 
Пізніше я розкажу для чого нам це все було взагалі потрібно( ми продовжили працювати над тим у вівторок і це була реально найкраща лекція в моєму житті!!! Ну, точніше не лекція, а....крч пізніше дізнаєтесь)
Після польоту приземлились ми в Вашингтоні і почали шукати багаж свій і тут з усіх усюд в аеропорті появляються люди в синіх футболках...по трошки, по трошки і так ми вже познайомились з дівчатами з Росії; а потім вже і знайшли багаж, і представників Американських Рад( в червоних футболкааааах, аааа я теж таку хочу...це як пояси в карате, тільки у нас спочатку синя, потім червона, потім чорна футболки)
Тоді ми всі чекали на автобус, а після того нас нарешті відправили в готель. Там уже чекало ще більше флексерів,які приїхали раніше. Розсилили нас цього року по країнах,щоб не було ніяких сварок між нами( ну, ви зрозуміли).
Це мене втішило,бо хоча я і російських флексерів люблю і всіх інших національностей теж,але з українськими все одно було краще. Ми зразу повішали три прапори, замість кожної картини, ахаха))
Потім в цей ж день у нас уже був спільний обід, потім нас розділили по класах і в нас там були лекції про лідерство)) 
Отак, в годині 10 нас розігнали по кімнатах. Ми то думали,що так, як і всюди вдасться уникнути офіційного відбою і розгулювати повсюди, але не тут то було) Охоронниця була дуже кмітлива,ахаха...вона нічого не казала,якщо ми там у себе в кімнатах не спали,шуміли і т.д, але вийти нам на коридор чи прокрастись у чужу кімнату було неможливо.
 
Переглядів: 1219 | Додав: Olenka | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

Скоро буду кидати пости про Сивік <3
А зараз трохи зайнята, бо багато мейк ап ворк після поїздки і тому дуже мало вільного часу, а про Сивік хочеться все гарно розписати, бо це справді був один з найкращих тижднів мого перебування в США)
Поки що скину вам фото мого нейборхурд) 
Завтра моє день народження і в мене був настрій скажем так не з найкращих, бо в такі дні завжди хочеться бути з рідними і друзями. Але, коли я прийшла додому зі школи, то знайшла в поштовій скринці два листи!!! Так вчасно українська пошта мене ще ні разу не радувала. Прочитавши всі ті листи, де були і привітання з Днем народження, і фото, і відкритки від моїх однокласників, мій настрій значно покращився...відчула тепло і радість через ті листи. Погода на дворі була хороша і мене все це надихнуло на прогулянку) Гуляла по сусідству і слухала українську музику, так надихає))
Потім ще долучилась хостка із Коді(собака хаскі) і ми пішли дальше аж до озера) 
Ось так прошов останній вечір шістнадцятирічної Оленки, завтра новий етап, новий рік життя)
P.S фото природи...хіба ж не чудо? Все без жодного фотошопу чи фільтру)
Бажаю всім веснииииии)))
Переглядів: 886 | Додав: Olenka | Дата: 29.03.2015 | Коментарі (0)

В парку Гаррі Поттера. Це просто шикарне місце для всіх фанатів Гаррі. Людей там дуже-дуже багато, черги величезні навіть просто,щоб попасти в магазин, яких там, до речі, також доволі багато. Від простого магазину шоколаду, де продаються цукерки з смаком вушної сірки, до магазинів, де можна купити мантію і чарівну паличку))
Ще є там горка і в самому палаці все так, ніби реально в Хогварді побувала. Пам'ятаю, коли я була маленька, то кричала брату, що Хогвартс існує, ахаха)) Так от, після того, як я побувала в тому парку він для мене реально існує, лол. Кожна деталь, все-все точнісінько,як у фільмі)
Неймовірні враження)
Переглядів: 991 | Додав: Olenka | Дата: 29.03.2015 | Коментарі (0)

Обіцяний пост про Флориду)
Ми їздили в Orlando, Universal Studios.Це розважальний парк, в якому все засновано по тематиці фільмів, які були випущені компанією Universal. Поїздка була на 3 дні і були тільки я, Лив і хостка..така собі girls trip)
Мені реально все дуже сподобалось, бо там море цікавих речей можна робити:концерти, паради, вистави і найкраще,звісно, ж- американські горки.
Парк нагадує чимось Дісней, але тут все-таки все вже для старших людей також. Тому, коли я попробувала роллеркостери в Юніверсал, то зрозуміла, що в Діснеї були просто квіточки. 
Я ледве переборола свій страх і пішла. Коли чекала в черзі і чула, як там люди кричать і на якій шаленій швидкості їх там крутило догори ногами, то хотіла вже сказати, що не піду ні за що, ахаха)
Але все-таки хотілось спробувати і потім справді аж бігла на всі решту. Ну, і всі інші горки вже не були такими страшними, бо Оливія спеціально спершу повела мене на найстрашнішу)
Переглядів: 775 | Додав: Olenka | Дата: 29.03.2015 | Коментарі (0)

Час заплющити очі і подумати, хто ти. В цьому вірші я знайшла себе, просто передати не можу наскільки це відображає стан моєї душі!!!

«-Привет, ты кто? Тебя не видел раньше,»
Все говорят не отрывая глаз,
А я уже как будто стала старше,
Всем представляясь здесь по сотню раз.

А кто я? Я - лишь цифра из программы.
Одна из тех, кто гордо говорил,
(не упуская при рассказе тонну драммы) 
«Я ФИНАЛИСТ! Теперь увижу мир!» 

Я та, кто имя променял свое родное
На версию, что более легка.
Я та, кто бросил все душе святое 
И жизни старой кто сказал «Пока». 

Я та, кто зубы сжав терпела злые шутки
И разъясняла людям все как дважды два. 
Я та, кому лишь очень нужен кто-то чуткий,
Но что-то не дает таких судьба. 

Мне кажется, что я с другой планеты:
Тут все совсем иначе, вот совсем… 
И данные из дома мне советы 
Не помогают избегать проблем. 

Я та, кому твердили про свободу,
И та, кому ее так хочется вернуть. 
Я та, которая другим в угоду 
Прокладываю жизни новой путь.

Мой влево шаг, шаг вправо, по уставу, 
Иначе сразу вешают ярлык.
Я та, кто думал «Гнуться я не стану»,
И та, кто к сожалению привык. 

Я та, кто далеко живет сознаньем - 
За семь часов и несколько морей, 
И здесь я обретаю пониманье,
Что на земле люблю я всех сильней. 

Я та, кто искренность показывать не смеет.
Тут честность не в почете, очень жаль.
Я та, кто людям лгать вокруг умеет
И смотрит очень часто календарь. 

Я та, кто обрела родные души,
И та, кто их покинет через год, 
И осознание разлуки душит.
Как будто мало в мире этом мне забот. 

Я та, кто научился моментально
Не понимая слова говорить «Окей»,
И просто улыбаться постоянно,
Пытаясь суть понять в словах людей. 

Я та, кто так давно не видел маму,
И та, кто папу так хотел б обнять.
Но грусти я не проявлю ни грамму, 
Чтоб слезы всем потом не объяснять 

Я та, кто видел новую культуру,
И та, кто к ней уже совсем привык ,
И видел кто других людей натуру, 
И кто преодолел чужой язык. 

Я та, кто просто хочет сдаться.
Домой вернуться, сесть на самолет. 
Я та, кто так хотела б здесь остаться
И сделать вечным столь короткий год. 

Я та, кто старше своих лет 
И та, кто знает всему цену. 
«Я Кейт», скажу, «Привет!
Я просто студент по обмену».
Переглядів: 1126 | Додав: Olenka | Дата: 16.03.2015 | Коментарі (0)

Новий Рік
На це свято ми не робили нічого особливого, бо святкувань, таких як у нас в Україні в Америці не влаштовують. Для них все-таки найбільше свято- Різдво, а на Новий Рік ніхто не звертає уваги. Коли я розказувала їм, як у нас святкують два-три дні, а потім ще два-три дні відходять, то вони були просто в шоці)
На першому фото це місце, де ми мали зустрічати новий рік, але ми поїхали звідти, бо Лив і Раян дуже не хотіли ламати традицій і хотіли бути зі всіма вдома. Тому ми вернулись з тієї вечірки. 
Аа ще я в той день звісно поговорила з своїми батьками. Подзвонила їм по Скайпу, послухала Президента, встала заспівала разом гімн, просльозилась, а тоді пішла готуватись до американського нового року, аахах..загалом наготували багато їжі,сиділи дивились концерт в Нью-Йорку і отак в домашній атмосфері проводили час.
Потім мені ще мої однокласники подзвонили точно...хости були в шоці типу чого вони ще не сплять, а я кажу вони party hard. Взагалі відчувався в той день трохи хоумсик, але я була з хорошими людьми тому було не так важко.
Переглядів: 780 | Додав: knopa | Дата: 09.03.2015 | Коментарі (0)

Різдво)
Одне з найбільших американських свят. До Різдва тут починають готуватись дуже рано і атмосфера справді чарівна. У нас поставлять вдома ялинку і на тому крапка(не завжди, але переважно). В Америці ж кожен будинок, в якому я побувала під час канікул( а побувала я справді в багатьох, приблизно 15) був прикрашений так, ніби в якійсь казці. Повсюди маленькі статуетки, портрети Санти,одна велика ялинка і декілька маленьких. В хаті міняються зразу скатертини, посуд, з'являється багато-багато ліхтариків...у домі моєї хост-бабусі були електричні свічки, які були прикручені до кожного вікна в домі. Коли наступав вечір було просто казково дивитись знадвору, як в кожній кімнаті горіло світло від свічки. Ну, і взагалі прикрашають усе знадвору також по-серйозному. У нас було море ліхтарів,олень з санками і само собою всякі там надписи з Merry Christmas. 
На саме Різдво ми проснулись десь в 9..усі сіли в коло і почали розкривати подарунки)Отримують вони подарунків більше, ніж ми в Україні напевно за все життя. І це все ще хости мені пояснювали " У нашій сім'ї ми не даримо один одному багато подарунків, ми краще подорожуємо кудись разом і do some fun". Я така " ага та зовсім мало подарунків, я ще такої купи за все життя не бачила". Але для них це норма. Оливія отримала стільки подарунків, що не могла все зараз занести на другий поверх. Я отримала від них ну само собою поїздку оцю, рахуйте я з хостами перед тою поїздкою говорила тільки два рази, а вони отак взяли мене з собою, заплативши і за квиток на літак і за всі решту витрати. Крім того вони подарували мені і Лив однакові піжами і тапочки(це ми ще відкрили 24 числа ввечері, ахах). Мені подарували диск One Direction ❤ , вирівнювач для волосся, парфуми, кофту, як же без шкарпетків з американським прапором, ахах...карточку на 25$ і багато чого з косметики. Так от, сиділи ми так години дві, а потім снідали і пішли готуватись до гостей. Гості прийшли, побули пару годинок і пішли, лол. Після того хост вирішив повезти нас у кіно десь в годині так 10, бо стало нудно. Так так в кіно на Різдво...ну, мені ясно що якось все одно було, бо я вже привикла була лягати спати завжди пізно, тому я, Лив і батьки поїхали на якийсь там фільм...здається це був " Ніч в музеї 3". 
Ні, не той..."Ніч в музеї 3", то ми з Раяном і Лив їздили...я не пам'ятаю одним словом)
Отак пройшло найочікуваніше свято року)
Переглядів: 767 | Додав: knopa | Дата: 09.03.2015 | Коментарі (0)

Готували якось зі всією сім'єю українську їжу. Помагали всі-від бабусі і дідуся до Лив і Раяна. А хост взагалі зі мною пельменів з 50 зліпив. У них якраз була футбольна гра важлива того вечора, але вони все одно усі стояли і ліпили вареники зі мною))
Зліпили десь 50 вареників і 50 пельменів..вони постійно казали:" Ти що це забагато, стільки не з'їмо",а потім не залишили жодного)) Тому всім справді сподобалось.
Переглядів: 879 | Додав: Olenka | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

Просто фото з дня,коли хост-бабуся повела мене і Лив на манікюр, а потім на шопінг.
Переглядів: 837 | Додав: Olenka | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

Напевно треба таки повертатись вже)) І так коротко про те чому я була відсутня так довго. Знали б ви скільки всього зі мною сталось за оцей місяць після поїздки. Позитвного мало і я не хочу дуже про це розписувати, бо знаю, що багато людей, які читають мою групу учасники флексу. Так от я не хочу,щоб ви читали негатив і боялись пробувати свої сили і їхати в Америку. Скажу лише те, що я для себе зрозуміла : якщо ви вже пройшли такий довгий шлях, щоб приїхати сюди, тоді живіть так, щоб ні секунди не втратити тут даремно. Я завжди вам викладала тільки позитивні фото з тих двох поїздок, які у мене були з минулими хостами(круїз і Дісней) і от всі думали, що я попала в рай, а насправді було багато проблем, які напевно і у всіх флексерів є. Після поїздки з Нейсами у мене був жахливий настрій завжди...я відчувала ніби от нарешті знайшла в Америці людей, яких реально полюбила, як своїх, з якими мала нереально круті два тижні, які мене прийняли, як свого члена сім'ї.....і тут бац і я знову вернулась до хостів, де ніякого спілкування, ніяких емоцій...вони на роботі, мала вся в книжках, хостка її мучила так якби вона в 11 класі була..4 репетитора на тиждень. Одна можливість мати з кимось якусь розмову- це чекати, коли в годині 11-12 після того, як засне мала хостка вийде курити і годувати котів, а я тоді біжу туди, ну і стараюсь хоча б нагадати,що я в домі їхньому існую. В мене свята українські якраз, хости нічого навіть не сказала..хоча я їм і подарунки приготувала і хотіла якусь вечерю святкову,але їм то все до лампочки. В той час усі Нейси пишуть мені смски, імейли і т.д...виходить я, будучи не з ними, все одно спілкувалась з ними значно більше ніж з "своїми" хостами. Також у мене був і хоумсик і все на купу. Я старалась привикнути назад до хостів, забути про те, що життя з Нейсами було справжньою американською мрією, яку я мала на два тижні, але все канікули закінчились і у мене не було іншого вибору, як просто почати жити старим життям: школа-кімната-школа. Але виявляється, що Нейси також за мною дуже сумували)) за ті два тиждня ми так зблизились, що потім не могли дочекатись наступних вихідних,щоб побачитись. Але вони і до вихідних не дочекались лол. Десь в середу, тобто три дні після поїздки вони запропонували мені переїхати жити до них!!!!! Сказати,що у мене був шок-це нічого не сказати. По-перше, вони дуже сімейні люди і я взагалі дивувалась,що вони мене на Різдво взяли чужу, а тут бац і кажуть, що хочуть, щоб я з ними жила до кінця року)) Я, звісно, зраділа дуже, але просто від самого факту, що є люди, які мене тут люблять і хочуть, щоб я з ними була. Але переїжджати я не намірювалась, бо боялась, що у них будуть проблеми з моїми уже старими хостами через роботу. Я не хотіла,щоб дві сім'ї через мене посварились. Але Нейси сказали, що їм все одно..сказали, що їм важливіше,щоб я була щаслива з ними, а ніж якісь там відносини з людьми, яких вони майже не знають, а мене от за такий малий період часу полюбили. Вперед і переїжджати скажете ви?? Я б також так зробила тепер, якби знала, як усе складеться. Але я дурна, щоб нікого не образити типу малу і хостів сказала Нейсам ні. Мені було дуже важко, бо вони неймовірно хороші люди і я жила тільки тим, щоб нарешті їх побачити на вихідних. Одним словом, отак я прожила місяць, стараючись налагодити життя з хостами, але нічого не вийшло. Все тільки далі й далі котилось в глухий кут. Історій за той місяць просто безліч і всіх їх я розказати не зможу, але у висновку я таки не витримала і переїхала. Хости дали мені 20 хв на збори, обматюкали і відвезли до нової сім'ї. Тобто те, що я збиралась зробити місяць сталось за 20 хв, а попусту втратила стільки часу зі свого року тут. Знаєте, я вам от це пишу зараз і ніби перше думала не ділитись таким, але зараз розумію, що треба, бо такі історії також повинні вас гартувати і готувати до дорослого життя тут( звернення до вчасників флексу). Мені було дуже важко..за цей місяць наплакалась, похудала і не могла нормально спати, але я винесла для себе багато життєвокорисних висновків. Живіть для себе!!!Не відтягуйте час, якщо перед вами стоїть важливий вибір!!! Будьте там, де серце ваше радіє!!! Після всіх тих проблем, які на мою нову сім'ю також звалились вони все одно так раділи, коли десь в 9 вечора мене привезли, викинули речі і поїхали. Я була у повному трансі, бо планувалось усе зовсім не так, але після довгих розмов з новими хост-батьками я зрозуміла, що треба забути ту сторінку життя і перестати про це все думати. Я хотіла кращого для всіх..в буквальному значенні і я зовсім не хотіла отакого повороту подій. Зараз я пишу вам цей пост, будучи на уроці правознавства США в новій школі)) Я викреслюю з пам'яті все, що було до цього і хочу, щоб і ви всі забули також. Зараз у мене нова сім'я, яку я фактично вважала американською сім'єю ще від листопада, коли ми зустрілись. Але зараз я вже і легально також частинка сім'ї Nace:) Don Nace-dad Dani Nace- mom Ryan Nace-brother Alivia Nace-sister Starr's Mill High School) Нове життя починається!!!!!!
Переглядів: 917 | Додав: Olenka | Дата: 19.02.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом