MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » [Поради] Як повернути дівчину та поводитись після розриву. (Що робити хлопцеві після розставання/розриву з дівчиною.)
[Поради] Як повернути дівчину та поводитись після розриву.
OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2017, 14:38 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4512
Одного разу я зустрів жінку і закохався в неї. Через деякий час, я зрозумів, що потрапив у залежність! І вже Я бігав за НЕЮ, а не ВОНА за МНОЮ! Але одного разу, я ЯСНО усвідомив, що у нас НЕМАЄ майбутнього. І я відчував ті ж емоції, які відчуваєш ти. Я був УПЕВНЕНИЙ, що все ще можна повернути, і я намагався це зробити... Якщо ти хочеш поекспериментувати, то можеш спробувати.

Твоя мета: підвищити її інтерес до своєї персони. Зводь свою подругу в якесь романтичне місце. Поговори з нею про щось приємне. (не забувай про невербальне спілкування, дотики (наприклад до її руки). Зроби їй оригінальний подарунок. Одним словом жінка, повинна зрозуміти, що ти сам оригінальний і цікавий. Потім на деякий час, забудь про неї. Нехай злегка скучить. Після цього, зроби їй черговий, нову хвилю "себе". Тим самим ти даш їй зрозуміти, що саме З ТОБОЮ, а не з кимось ІНШИМ, їй цікаво і комфортно. І вона МОЖЕ зрозуміти, що саме ти -чоловік, з яким їй подобається і хочеться бути. І тим самим, вона МОЖЕ, підвищить твою значущість для себе! Загалом, пробуй і дій по обстановці. Але дозволь мені сказати. Це не гарантує тобі успіх. І крім іншого, ЦИМ ти можеш тільки нашкодити самому собі! Знай і пам'ятай про це!




Вона прийняла рішення і воно для неї дуже багато значить. Причини того, що вона пішла від тебе можуть бути вагомими як і такі які не варта нічого. Твоя роль полягає в тому, щоб зараз не нити, і не бігати за нею. Ти ніколи не зрозумієш що у дівчини в голові та не намагайся це зрозуміти. Навіть якщо ти її прямо запитаєш, чіткої логічної відповіді ти не отримаєш. Вона може говорити одне , а на ділі думати зовсім інше і швидше не зі злості, а просто тому, що так жінки влаштовані. У одних це виражено більш яскраво, а у інших менш. Зрозумій, що у відносинах з жінкою ти як на пороховій бочці. Буде проходити повз колись чувак, який кине недопалок і бабах.

Різниця в тому, чи сидячи на пороховій бочці потрібно реально переживати та паритися. Але у відносинах з жінкою не варто! Просто не треба. Ти можеш до неї добре ставитися і більш того дуже сильно любити її, але не прив'язуйся до неї. Не прив'язуйся і не будь залежним взагалі ні від чого в житті - це робить тебе слабким.

А адже ти сам зробив себе залежним?
Тобі це подобається?
Бути залежним від жінки ?
Вона пішла?  Так. вона прийняла таке рішення. Раджу тобі добре подумати над тим куди ти хочеш вкладати свій час.
Що ти маєш взагалі на даний момент? Чи не краще тобі відволіктися і прокачати себе за всіма статтями і в майбутньому зустріти іншу дівчину яку ти здивуєш рельєфними м'язами спини, знанням французької та іспанської, вмінням грати на гітарі іспанські романси з пекучою сальсою у своєму виконанні? Прочитай кілька разів і зрозумій про що я тлумачу.


Як тут на форумі недавно було написано: Побудуй свій будиночок і в якийсь момент впусти в нього когось, а не стучись сам в закриті двері. Перед тобою двері закрили. Думай про своє життя глобальніше та вистачить нити і думати про свою подругу весь час - жінка це не все, що є в цьому світі розумієш? Впевнений тобі багато чого треба встигнути в житті, Так от займися цим , прохолоди голову,  А через пів року або краще рік можеш собі дозволити думати про жінок серйозно. А поки знайомся з ними , отримуй задоволення , трахай і не бігай ні за ким.

Розрив відносин – ти знаєш, що Тебе чекає?
Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути!
Прикріплення: 7119088.jpg (17.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2017, 14:40 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4512
Я чудово розумію, що ти зараз відчуваєш. Тобі потрібно взяти себе в руки. Зрозумій, що ти ТАКИЙ зараз дівчині не потрібен. Пропади мінімум на 2 тижні, а в цей час займися своїм розвитком. Зроби САНЧАС. Я коли в такій ситуації був - навіть працювати не міг, думки про неї заважали. Взяв відпустку і все свій час забив розвитком: гойдалка, розвиток голосу, в поле ходив. Добийся в чому-небудь успіху. Хобі чи робота - не важливо. Зроби щось, за що ти будеш себе любити і поважати. Чим вище твоя самооцінка, тим нижче її значимість. І от коли ти прийдеш в себе, тоді вже можна буде щось зробити. Ти боїшся, що якщо зараз пропадеш, вона тебе забуде і знайде заміну. Але це не так. Ви з нею більше року разом, вона тебе не забуде точно. Швидше за все вона буде ще тебе перевіряти. Не ведись! Перший час буде важко. Потім стане легше. Поки що працюй над собою, змінюйся. Це найважливіше.

Прикріплення: 2413514.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.10.2017, 16:36 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4512
Пінги буду з її боку обов'язково - з твого боку на все це ПОВНИЙ ІГНОР! За місяць нічого не вийде. Щонайменше 3-6 місяців, максимум рік. Все буде залежати від ТВОГО стану, а не від її. Шанс на те, щоб все повернути в найкоротші терміни тільки один (і він дуже малий): вона сама прийде до тебе на колінах і буде благати тебе повернутися. Тоді ти ДУЖЕ АКУРАТНО береш штурвал у свої руки і, враховуючи всі свої вчинені помилки, рулишь вашими відносинами як мужик (самець)! І прокачувати себе по Т100Б. Охолонеш, пробуй Т10Д. Це терапія. Не будеш справлятися сам, звертайся до фахівців (психологів). В цьому нічого поганого немає, допоможуть тобі мізки вправити.
 
OlenochkaДата: Неділя, 19.11.2017, 20:27 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4512
Дівчина охолола (або грає в дальше)?



1) перестань нав'язуватися. Ну не будуть цінувати того, хто постійно сидить без діла, завжди доступний, завжди на виду, постійно йде на контакт і пропонує зустріч
 
2) наповни своє життя. Порожна людина за визначенням не може бути цікавою. Тобі потрібно наповнити своє життя, щоб ти міг захопити її. Тому що людину характеризують його вчинки, його захоплення, його заняття, а не просто сам по собі гарний шматок м'яса. Знову ж, якщо ти будеш зайнятий, то не будеш замахувати її зустрічами-увагою. Їй самій захочеться дізнатися - а як це ти з'їздив на полювання, що це в тебе за нова тусовка і що це за турнір, на який ти летиш через місяць в іншу країну. 

3) показуй динаміку власного росту. Ось ви 3 роки один в одного на виду на роботі. А тепер уяви, що ти вже великий керівник і змінив 2 місця роботи, збільшивши свою зону відповідальності і дохід в 10 разів.

4) ну і звичайно ж фокус на спорті, на своєму розвитку. Вкладаючи в себе ти підвищуєш свою значимість. Вкладаючи в дівчину - ти замахуєш її своєю увагою, знижуючи свою значимість.

Це так, на вскидку.

Зараз роби далі і займайся собою. Можеш навіть на побачення походити. На її ближче відповідай ближче, яскраві побачення, секс. І подумай - а що ти хочеш від цього життя і відносин? Не пора подвоїти дохід, зняти хату і, коли зрозумієш, що твоя значимість знову висока - покликати до себе її жити? Чи так і хочеш бродити по території свого заводу, спостерігаючи через півроку як твоя колишня після обіду сосется з іншим?
Прикріплення: 2702687.jpg (141.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 23.01.2018, 22:09 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4512
Повернути можна абсолютно будь-яку дівчину. Питання впирається в прокачуванні. Уявімо ідеальну ситуацію, хлопця кинула дівчина і пішла до Васі. Хлопець із звичайного "диванного чувака" прокачується до відомого на весь світ актора, з гарною зовнішністю і хорошим доходом. Яка ймовірність, що колишня йому напише і буде готова повернутися на будь-яких умовах, навіть якщо у неї чоловік і діти? Як на мене, так 99%.

Прикріплення: 0896720.jpg (33.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 07.03.2018, 20:09 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4512
Як повернути дівчину, нічого не роблячи?

Доброго дня. Для початку задам одне питання. Як хреново писати не буду, це в кожній темі про розставання. Скажу тільки, що пішов я. Набридло підставляти мозок для виносу, а так само те, що до кінця відносин мене не поважали. Мені 27, їй 24, але досвіду відносин у мене мало. Так склалося. Вона друга. У неї навпаки, досвіду багато, при цьому досить висока самооцінка. Тому і запоров всі баланси.
Так ось. Я пішов. Але я хочу з бути нею. Але при цьому не хочу повертатися до того, від чого пішов. Пішов в ігнор, не тотальний. Людина я слабка і часто заходжу дивитися сторінку вконтакті. Очевидно вона теж вирішила поігнорити. Скрізь офлайн різко. Але статуси вк змінює таким чином, що б мене зачепити. Хто подарував їй квіти. Вона зробила фото, виклала вконтакт, думаючи що від мене. Коли дізналася що не від мене видалила.
Власне я думаю, що два шляхи. Або вона мені дзвонить і ми зустрічаємося, говоримо та намагаємося з чистого аркушу. Або вона мені не дзвонить і на цьому все закінчується. Оскільки якщо вийду на зв'язок першим я - буде ще гірше, ніж до цього, вона зрозуміє, що я до неї прив'язаний.
Тут ще ось яка біда. Я досить асоціальна особистість. Ні, я люблю перебувати в компаніях, відпочивати. Але у мене немає друзів, з ким я міг би піти на гулянки, відпочити в барі. У неї ж навпаки. Її знає мало не пів міста.
Люблю ходити в зал. Взагалі люблю спорт. Читаю багато. Люблю серіали. До неї - робота-дім-робота-дім. На вихідних секс зі знайомою.




Що можете підказати людині. У якого таке "оригінальне" горе? Які дії можна зробити найближчим часом? Крім золотого айфона і 101 троянди. Вже краще головою об стіну битися, але падати ще нижче - НІ!

Що у тебе: Ти дівчині нафіг не потрібен. Вона тобі потрібна, тому що інший тобі не знайти. Ось і чіпляєшся за соломинку.
Але ти хочеш, чіпляючись за соломинку, витягнути себе самого. Не вийде.

Коли відносини починаються, то це як би 0. Потім, коли відносини розвиваються, вони стають позитивними. А коли люди розходяться, вони стають негативними. Ось у тебе зараз стосунки негативні. Ти той чоловік, який МАЮЧИ відносини в позитивній площині не зміг їх утримати. А зараз ти хочеш їх витягнути на позитивний рівень з негативною. Це смішно.
Це все одно, що ти не можеш підняти 200 кг ваги, а ти береш 400. Нерозумно. Тільки травмуєшся і дуже сильно. Для початку навчися 200 піднімати, потім задумайся про 300 і потім вже тільки про 400.

Для того, щоб дівчина сама до тебе повернулася - треба, щоб ти став їй потрібен. Ось побачить вона тебе з 10-ком офігенних дівчат, які симпатичні ніж вона ,то подумає: Якщо він подобається таким дівчаткам, я когось промахала. Або якщо вона дізнається про те, що ти розвинувся з бізнесом так, що тепер місто контролюєш, в якому вона живе. Тоді вона подумає: Молодець хлопець.

А так, вона думає так: Чмошнік, як добре, що нарешті він від мене відв'язався.

І що? Що має змінитися, щоб її думка змінилася? Піч повинна приїхати за тобою сама, по щучому велінню?


Дівчинка повинна зацікавитися тобою. А з якого переляку вона зацікавиться чмом(з її розуміння), яке її замучує? Як?
Аж ніяк.
Ігнор дає іноді ефект. Дуже простий. Пропав хлопець, немає його і все тут. І чисто цікавість, мовляв куди ж це він пропав такий хороший? Бігав тут бігав за мною і пропав? Може іншу якусь знайшов?
І баба починає накручувати себе. І як у мультфільмі : Навіщо я корівка тебе продаю, така корова потрібна самому.
Але це дає лише тимчасовий ефект, і то не завжди.

Виходить, що хочеш багато, а робити нічого не збираєшся. Ну так чекай з моря погоди. Тільки швидше пустелю затопить, ніж вона почне за тобою бігати з такими темпами.
Прикріплення: 2393429.jpg (29.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 16.03.2018, 22:34 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4512
Найкраща помста - це бути щасливим з іншою.

Ти поранений солдат. Пораненому солдатові йти на війну просто нерозумно. Треба повністю відновитися, набратися досвіду, краще оцінити противника і лише потім, на тверезу голову йти в наступ. А ти ще від ран не вилікувався, а рвешся в бій. Ти будучи здоровим один бій вже програв, думаєш, що ти, поранений зможеш перемогти в наступному бою? Далі тебе растопчут ще більше.
 
OlenochkaДата: Субота, 15.09.2018, 10:14 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4512
Якщо, першому намагатися повертати колишню, то нічого доброго з цього не вийде.
Тому що дуже ймовірно, що у неї все ГАРАЗД і ти будеш посланий і принижений. Так як пінгів немає, а щоб почати повертати, потрібен навіть не пінг, а нормальна такий ближче. Якщо вийти на зв'язок без її ближче, ти моментально занизиш свою значимість, а вона у тебе і так майже на нулі. І я навіть не беру до уваги, що її після тебе тр@ахали куди тільки можна і не можна і навіть в цю хвилину досить імовірно, що її...., відповідно знявши її з чийогось, навряд чи вона буде тебе поважати і нічого серйозного і довгограючого у вас не вийде. Беручи до уваги, що ти нив коли тебе кинули і принижуватися перестав лише місяць тому, це дуже маленький термін.
Далі за прокачування. Багато про це знають, але не розуміють різниці між "прокачався" і в "процесі прокачування". В даному випадку, щоб просто так з'явитися і забрати її, ти повинен дійсно круто прокачатися, тобто мати тіло як у Сейда, або заробляти дуже багато, або стати відомою особистістю в масштабах країни. Ти що небудь з цих пунктів вже виконав?
Ідеальним варіантом для тебе буде продовжувати розвиватися і знайомитися з красивими дівчатами. А цю викидай з голови, коли яйця відпустить і нормально прокачаєшся, будеш мати секс з нею час від часу, а більшого тобі не захочеться. 
Резюмуючи, що у тебе не вийшло компенсувати недосвідченість певними шаблонами про "так раніше жили". Так що в таких відносинах я тобі рекомендую думати головою, а не штампами і переосмислити цінності ресурсообміну.
 
OlenochkaДата: Середа, 19.09.2018, 21:42 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4512
До 30 лет какие нахер отношения? )) Мир меняется быстро, времени нет на телок. Все просто и понятно ребят, не усложняйте себе жизнь, когда телки уже в отношениях с сильным мужиком, они как дети, капризные, вечно ноют, это им не нравится, то им не нравится и т д., это их сущность, это просто нужно принять и относиться к этому нейтрально. Не сюсюкайтесь с телками, у вас есть своя роль, у неё своя. Играйте свою роль максимально качественно и тогда любая телка будет вашей и в отношениях всегда играйте только свою роль, а девушка пусть сюсюкается и хуйню исполняет в их стиле, должно быть похуй вообще, если нужно игнорьте телку, если она затеяла игру с вами, просто ноль внимания, вы продолжаете заниматься своими делами с 0 эмоциями. Если телка обижена на вас без серьезной причины, на пустом месте, исчезайте из её жизни, на месяц, два, три, при этом 0 эмоций, что она будет делать? Она будет серфить вас в интернете гарантия, следить за вами в жизни, спрашивать о вас у знакомых и т д, это в её стиле, это её роль, спустя время она сама первая выйдет на контакт, обязательно отвечайте, но отвечайте серъезно и по делу, и пару вопросов типо как дела и т д, не более, бех ха ха хи хи. Будете играть свою роль, девушка никогда не уйдет от вас, ни к богатому ни кому то не было еще.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.07.2023, 10:37 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4512
up
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » [Поради] Як повернути дівчину та поводитись після розриву. (Що робити хлопцеві після розставання/розриву з дівчиною.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом