Чи роблять ваші хлопці вам куні?*
|
|
knopa | Дата: Пятниця, 23.06.2017, 15:27 | Повідомлення # 31 |
| Трохи більше місяця зустрічаюся з дівчиною, до неї у мене ніколи не було такого дикого бажання зробити дівчині куні. При чому це бажання взагалі ніколи не пропадає ... Я готовий робити стільки, скільки вона захоче, абсолютно без якихось корисливих, взаємовигідних спонукань
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 23.06.2017, 15:27 | Повідомлення # 32 |
| На Maxim була стаття, де говорилось, що куні приносить задоволення обом партнерам. В чоловіків в цей момент також позитивні процеси в організмі відбуваються. Моя думка, що ти довгий час не хотів так часто робити це дівчатам; ти щось такого унікального не відчував до минулих дівчат. А до цієї в тебе більше справжніх почуттів. Тому хочеш бути таким ідеальним для неї.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 21.07.2017, 21:49 | Повідомлення # 33 |
| Я хлопець 21 рік ,люблю робити куні ,не розумію пацанів які говорять що це фу бридко , дівчата люблять коли їм роблять куні,ви пацани не говорите фу це бридко коли хочите щоб дівчина зробила вам мінет ,для чого себе в сексі обмежувати . Я люблю куні робити робив би його вічно ,це так кайфово коли ти лижеш а дівчина стогне і кінчає її всю трусить ,кайф !
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.07.2017, 09:37 | Повідомлення # 34 |
| Моя подруга розповіла мені про інтимне життя з чоловіком. І каже, що їй не подобається коли він робить їй куні, а йому не подобається, коли вона йому робить мінет. І обидва вони це роблять, тільки для того, щоб возбудити самих себе.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 06.09.2017, 11:38 | Повідомлення # 35 |
| Познайомився з дівчиною,яка на другому побаченні почала натякати на куні.Планував зустрічатися з нею,але тепер не знаю,що робити.Куні зробити не проблема,але все дуже швидко відбувається.Вона працює в чоловічому колективі,таке відчуття,що їй вже робили куні
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.09.2017, 15:17 | Повідомлення # 36 |
| Обожнюю після того як мій хлопець зробив мені куні його цілувати ... Дуже заводить!
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 21.09.2017, 09:36 | Повідомлення # 37 |
| Днями попросила хлопця зробити куні. тільки я лягаю і чую: "ти будеш не проти, якщо я буду слухати музику в навушниках в процесі?". Я не слабо афігела. Робив в навушниках
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 04.10.2017, 13:01 | Повідомлення # 38 |
| А мій чоловік стогне тільки тоді, коли робить мені куні
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 14.10.2017, 17:53 | Повідомлення # 39 |
| Вчора хотів зробити дівчині куні ... Знали б ви як вона впирається! "Не хочу!", "Не треба!", "Я не хочу і все!" ... Так от ... Вона мене в кінець вибісила і я в нахабну поліз ... І знаєте що?) Вона сказала, що краще вона ще нічого не відчувала ...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 10:31 | Повідомлення # 40 |
| Іноді хочеться самій собі відлизати Ось воно, самолюбство Дівчина 21 рік
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 28.11.2017, 11:07 | Повідомлення # 41 |
| Сьогодні зрозуміла, що таке куні. Хлопець робив його в перший раз. Боялася що мені не сподобається, але це було афігєнно приємно. І коли хочеться чогось більшого, і дуже приємного, хапаюся (як це не дивно) за його шикарне кучеряве волосся. Від цього стає ваще ахрєнєнно
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 24.02.2018, 23:24 | Повідомлення # 42 |
| Треба зосередитись на кліторі...і там ше є така точка G всередині...такий пухирець, як простата в мужиків, тільки менше, якшо пам'ять мені не зраджує, то на верхній стінці вагінального отвору, то ти його найди і масажуй, і не забувай про клітор...во, якось та
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 12.03.2018, 16:30 | Повідомлення # 43 |
| Куні це найбільший кайф який я відчуваю у сексі з партнеркою. Дивлюся як я її доводжу до оргазму і як вона нестримно поводиться і я свідомий що це все я, вона не може отримати такого від когось іншого. Кінчає мені на язичок і нестримно видає дикі звуки своєї ненаситної природи. Але це все мій гарячий язичок і це мене також заходить, ще особливо коли підчас куні ввожду пальчика в її попу
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 02.05.2018, 09:30 | Повідомлення # 44 |
| Скажіть мені, це нормально? Мій паца лізе цілувати мою пісю після того як кінче в неї!Потім ще й в губи мене цілує!Каже, що так проявляє свою любов і відданість мені!Ідіота кусок
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 08.06.2018, 14:42 | Повідомлення # 45 |
| Змусила улюбленого робити куні під час місячних, ще примовляла: "язик всередину." Тепер почуваюся володаркою
|
|
| |