Чи роблять ваші хлопці вам куні?*
|
|
Olenochka | Дата: Пятниця, 08.06.2018, 14:42 | Повідомлення # 46 |
| в кожної місячні проходять по різному. Та й є різні періоди(початок, середні дні і кінець ). Була у мене одна то я їй аж сам просив полизати, правда лизав тільки верхню частину кіски. А секс так в місячні у любий з днів так проходив на раз два, інколи правда доводилось міняти пози невиймаючи, або ж підставляти щось типу кльійонки ,чи невиймаючи бігти в душ і там виймати .... Хтось скаже про запах, народ, все залежить від людини, в кожного він індивідуальний. Поки дівчини з таким жеслабким запахом під час міс. незустрічав. Це не залежить чи ви миєтесь часто чи ні, це індивідуально. Можна чистити зуби, полоскати, пшикати спреєм для свіжості, а все одно смердітиме лайном(коли проблеми з шлунком)....
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 03.07.2018, 00:16 | Повідомлення # 47 |
| Мені 17 попросила друга зробити мені куні. Казав що не знає як, а я сказала щоб засунув язик в дирку і ворушив там. Все одно не зробив
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 29.07.2018, 11:25 | Повідомлення # 48 |
| Познайомилася з хлопцем, на другому побаченні вирішила, що треба його зливати .. Не моє. І раптом він показав як вмієі згортати язик в трубочку. Потім нахилився і на вухо мені каже: "Я язиком добре володію". Вирішила,що дам йому шанс
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 21.08.2018, 21:28 | Повідомлення # 49 |
| Дівчина, 19 Не люблю коли мені роблять куні. Не знаю чому , але це не приносить мені задоволення. Але коли задовільняє коханого глибоким , хорошим мінетом , отримую шалене задоволення . Аж хочеться його ще більше... Хлопець каже , що таких дівчат ще не бачив . Чи стикався хтось з таким ?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 02.09.2018, 10:13 | Повідомлення # 50 |
| Люблю лизати, робити приємно і приносити задоволення, в першу чергу партнеру ... І збуджує дуже як стогне дівчина.А почалося все з того що " ай спробую, раптом сподобається" тепер за вуха від не відтягнеш
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 17.09.2018, 17:02 | Повідомлення # 51 |
| Робив куні своїй дівчині. Засовував їй пальці в жопку і масажував. А вона під час оргазму почала дристати. Я блюю. Потім вона почала блювати. Це канєшно піздєц, але ми все одно разом. Віднеслися до цього з юмором.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.09.2018, 18:04 | Повідомлення # 52 |
| Коли чоловік робить мені куні я завжди кінчиками пальців гладжу його кисті рук. У нього досить виражена текстура шкіри і від цих погладжувань я кінчаю рази в два сильніше.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 01.10.2018, 08:55 | Повідомлення # 53 |
| Хлопці, чому ви коли просите мінєт, робитесь такі як кіт зі шрека, а коли просимо куні то самі з фізіономією Шрека морозитесь!!! Буде куні, буде і мінєт) в мене все
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 09.11.2018, 22:20 | Повідомлення # 54 |
| Подружка недавно видала що якщо їй зробить куні інший хлопець - це не зрада, це ж не секс а просто поцілунок. Сміюсь досі)) Думки на дівішніку розділились навпіл. А ви як думаєте?
І якщо присунув на пів шишки це також не зрада. Там же ж не на цілий, на половинку) Як вже тільки люди не намагаються виправдати своє бля*дство
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 11.12.2018, 21:07 | Повідомлення # 55 |
| Зустрічаюся з хлопцем вже тривалий час,секс хороший,ніжний,інколи і буває більш "активніше"Ну я завжди отримаю оргазм ну завжди і це дуже круто)))Якось він мене попросив зробити Мінет,я зробила(перший раз)було круто дійсно йому сподобалося,а коли я попросила зробити мені кунік, він сказав що ніколи не буде такого робити,адже,це не попацанські,кароче тема закрита і все!Інколи як завожу за це тему то він аж біситься,цікаво як хлопці до цього відносяться! Для дівчини це великий кайф
Мені здається хлопці нормально, а пацани не дуже)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 19.01.2019, 13:08 | Повідомлення # 56 |
| Ой, як на мене, то дещо особливе куні таки має. Оральний секс вважаю інтимнішим, ніж звичайний. Пропускаю лише чоловіка, котрому довіряю.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 23.02.2019, 15:28 | Повідомлення # 57 |
| Обожнюю робити кунілінгус дівчатам... Надзвичайно збуджеє і заводить це... Просто шаленію від красивої жіночої кіски..іі вигляду, запаху, смаку.. Кайфую вилизуючи дівчині кіску старанно ніжно і пристрасно, в різних позах.. Доводячи її до оргазму.. особливо коли вона зверху сидить на моїх губах і язичку, трахає своєю кіскою мій ротик, до тих пір поки не кінчає, кінчає прямо на лице..
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 03.03.2019, 00:34 | Повідомлення # 58 |
| Найбільше в сексі обожнюю робити куні,ретельно все вилизувати поки дівчина не кінче і злизувати все.насолода ммм
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 30.03.2019, 12:59 | Повідомлення # 59 |
|
|
|
| |
knopa | Дата: Неділя, 21.04.2019, 14:32 | Повідомлення # 60 |
| Цитата Обожнюю робити куні, ну хочу і всьо, деколи роблю в нічних клубах, на зупинці, в кущах, може я хворий?? деколи дівчата самі пропонують так як раз сиділи в кафе і двоє лезбіянок запропонували, а я ніколи невідмовляю
|
|
| |