MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чи роблять ваші хлопці вам куні?*
Чи роблять ваші хлопці вам куні?*
OlenochkaДата: Неділя, 16.06.2019, 22:21 | Повідомлення # 61
Повідомлень: 4513
Цитата
Спочатку пальчиками все потихеньку розминай, знаходь клітор, розминай його,води зверху вниз, потім потроху пальчиками всередину. ведеш і раз пальчиком трохи, водиш знову, потм вже більше і більше. потім можеш два але теж потихеньку... Язиком потім теж водиш від дірочки вгору і назад поки не затримуючись на кліторі, трохи краєм язика проникай в дірочку, знову води зверху вниз, проводячи язиком по клітору вона вже повинна трохи насолоджуватися... потім приділяй увагу цій горошинці.. спочатку як би води навколо нього за годинниковою стрілкою, потім песть сам клітор, а після затисни його між Гуамі і песть язиком.. але обережно і ніжно.. і дивись у мене дівчина при пестінні язичком була задоволена коли я клітор стимулював і затискала між ніг мою голову, гладила руками голову і іноді відштовхувала)) якби я її довів цим до оразму то вона мене напевно задушила б ногами, так що обережно))
 
КазановаДата: Пятниця, 19.07.2019, 20:12 | Повідомлення # 62





Я дуже обожнюю куні

Повідомлення відредагував Olenochka - Субота, 20.07.2019, 11:12
 
OlenochkaДата: Субота, 20.07.2019, 13:06 | Повідомлення # 63
Повідомлень: 4513
Казанова, скільки тобі років?
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.09.2019, 09:32 | Повідомлення # 64
Повідомлень: 4513
Цитата
Чоловіки, робіть кунілінгус правильно!
Дуже багато статей про куні написано чоловіками. Приємно, що наша сильна половина так піклується про те, щоб подарувати нам задоволення. Але Авдотья Розгуляєва вважає, що буде не зайвим описати процес, як кажуть, зсередини.
У сексології кунілінгусом (від латинського cunnus - зовнішні жіночі статеві органи і lingo – лизати) називається виклик статевого збудження у жінки впливом на її зовнішні статеві органи губами і язиком. Мене тут поправили, сказавши, що кунілінгус – застаріле поняття, зараз правильніше говорити "ланет" (ланьєт). Звідки взялося слово "ланет" – невідомо. Але деякі вважають, що кунілінгус і ланет – зовсім не синоніми. Перше використовується лише як прелюдія для підведення до передоргазмового стану з подальшим вагінальним сексом, в той час як за останнього обов'язковим є доведення до оргазму орально.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Секс зі зрілою жінкою: переваги й недоліки
Рідкісній дівчині не подобається куні. Якщо ні, то вона або просто не розпробувала, або у неї присутні якісь внутрішні бар'єри: скутість, релігійні, морально-етичні або гігієнічні заборони. У більшості ж випадків навіть легкий поцілунок клітора здатний творити дива, якщо грамотно підходити до цього питання. Є дівчата, здатні досягати оргазму тільки під час орального стимулювання і більше ніяк. Особливо це стосується початку статевого життя, коли дівчина ще не розбуджена і їй важко досягти вагінального оргазму. Правильний кунілінгус – справжнісіньке мистецтво. Чоловік, здатний так пестити дівчину в потаємне місце, щоб викликати у неї бурхливу і тривалу розрядку, на вагу золота. Умілий куні не забувається, повірте мені. Водночас невмілий куні або небажаний – привід для роздратування і образ.
Але закінчимо з лірикою, перейдемо до ягідок. Немає потреби повторювати, що кожна жінка індивідуальна і у кожної свої потреби і вподобання. Тому мої описи будуть в деякому сенсі суб'єктивними.
Я зараз не буду розповідати, як збудити за допомогою стимуляції ерогенних зон – це в кожної пари своє. Коли ви доходите до геніталій, не потрібно одразу ж пірнати в них всім своїм обличчям. Просто є чоловіки, які вважають, ніби що сильніше і швидше натирати клітор, то краще. Це не краще, це болісніше. Також болючим буває занадто сильне натискання на голівку клітора або інтенсивне її смоктання. Спочатку потрібно дуже ніжно і трепетно пестити губами все, що недалеко від клітора: низ живота, лобок, внутрішню сторону стегон, великі і малі статеві губи. Потім тільки починайте дуже обережно торкатися язиком до тіла клітора. Язик спочатку повинен бути розслабленим. Якщо змазки виділилося ще недостатньо, потрібно додати слини. Майте на увазі, що клітор у жінки – дуже чутлива зона. Будь-який необережний рух може призвести до втрати чутливості або навіть до болісних відчуттів. У деяких дівчат клітор настільки ніжний, що шорстка поверхня язика заподіює дискомфорт. В цьому разі має сенс пестити його тіло і голівку не верхньою частиною язика, а нижньою поверхнею і губами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Секс з колишнім: причини і наслідки
Відчуття будуть незабутніми, якщо зміщувати язик з клітора до входу в піхву, пестячи його передпочаток, потім знову повертатися до клітора. За мірою наближення до оргазму, торкання можуть ставати інтенсивнішими, а язик – твердішим. Але це тільки за бажанням партнерки. Деяким подобається швидко і ритмічно. Якщо ж робити все помірно й ніжно від початку до кінця, можна досягти дуже високого ступеня розслаблення, коли дівчині після оргазму залишиться тільки заснути спокійним і безтурботним сном.
За мірою збудження можна також допомагати собі рукою. При цьому достатньо один палець вставити в піхву. Повторюю: тільки один, максимум два. Помилка багатьох – намагатися засунути туди всю долоню, нібито для посилення відчуттів. Може бути приємна і додаткова стимуляція ануса.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Секс з молодою жінкою: переваги й недоліки
Необов'язково доводити до оргазму язиком. Або перед самою кульмінацією, або на початку можна розпочати
10 фактів про жіночий оргазм
вагінальний секс. Або ж – коїтус, щоб досягти повторного оргазму.
І наостанок кілька порад. Хлопцям: перед тим як розпочати, чисто поголіться й почистіть зуби. Дівчатам: прийміть душ, добре вимивши геніталії, і видаліть волосся з лобка, статевих губ.
Вдалих експериментів!
Авдотья Розгуляєва Більше читайте тут:
Чоловіки, робіть кунілінгус правильно!
 
ІркаДата: Понеділок, 11.11.2019, 19:24 | Повідомлення # 65





Обожнюю, куні
Це така насолода


Повідомлення відредагував Olenochka - Вівторок, 12.11.2019, 09:34
 
OlenochkaДата: Вівторок, 12.11.2019, 09:34 | Повідомлення # 66
Повідомлень: 4513
Ірка, ну і чудово
 
OlenochkaДата: Четвер, 12.12.2019, 22:45 | Повідомлення # 67
Повідомлень: 4513
КЛІТОР

Як вже було сказано вище, це самий чутливий орган. Саме йому варто приділяти найбільше уваги. Вони бувають різними, але прийоми поводження з ними однакові.
Рухи мовою:
М'яким - полизывание, "обнімання", кругові, поздовжні, поперечні.
Поєднуй це з губами.
Твердим-лоскотання, натискання, "теребление". З губами тверду мову поєднувати складно, тому не докладай великих зусиль, це не дуже потрібно. Дивись на реакцію своєї партнерки на твою мову. Різним жінкам задоволення принести задоволення може як м'який, так і твердий-або порізно. Але найкраще поєднувати. Амплітуда і швидкість твоїх рухів повинна бути такою, як
підказує тобі сама партнерка - словами або тілом.
Губа:
Захоплюй ними цей горбок, цілуй, втягуй його в себе, посмоктуй і просто води по ньому губами. Захопивши його глибше, попести мовою. Це дуже-дуже приємно! Не локализуй ласку тільки на кліторі - захопи побільше простору - і мови легше, і дамі приємніше... Дуже здорово, коли нижня губа знаходиться десь в області Входу, тоді від мови дістається і малим губ.
 
OlenochkaДата: Четвер, 12.12.2019, 22:46 | Повідомлення # 68
Повідомлень: 4513
Багато дівчат просто соромляться (ой, а раптом я подмылась погано, а раптом пахне, а у мене там щетина залишилася, і взагалі це все так негарно виглядає, а ще вся ця гидота виділяється, а раптом ще що-небудь натечет, госсспадибожемой!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 03.03.2020, 10:06 | Повідомлення # 69
Повідомлень: 4513
Люблю робити куні дівчатам тільки з небритими мохнатками. Обожнюю коли там волосся дуже довгое і заплітається між зубами в вузлик. А ще люблю зализувати мохнатий лобок зі слиною як кицька. А коли в цей момент в неї місячні то це ще більша насолода!
 
OlenochkaДата: Понеділок, 06.04.2020, 16:45 | Повідомлення # 70
Повідомлень: 4513
Не можеш зробити Куні, не роби, спробуй в 69 з дівчиною..
 
OlenochkaДата: Пятниця, 10.04.2020, 17:03 | Повідомлення # 71
Повідомлень: 4513
Цитата
На Мінет схилити важко, а ось від Куні мало хто відмовляється.
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.05.2020, 12:50 | Повідомлення # 72
Повідомлень: 4513
Зустрічаємося з хлопцем вже два роки, діло йде до весілля. Він вирішив зробити мені куні і в той момент, як в мене стався оргазм, я йому напісяла в рота! Тепер дивиться на мене образливо. Весіллю хана?
 
OlenochkaДата: Вівторок, 30.06.2020, 11:32 | Повідомлення # 73
Повідомлень: 4513
Відлизав в свої 17 років, жінці , яка має 2 дитини їй 36, коли були в парку після дискотеки, як думаєте, нормально?
 
OlenochkaДата: Четвер, 02.07.2020, 22:26 | Повідомлення # 74
Повідомлень: 4513
Чи є настрій коли хочеться його робити?
 
OlenochkaДата: Понеділок, 06.07.2020, 17:26 | Повідомлення # 75
Повідомлень: 4513
Цитата
У мене тут ввечері питання виникло. Як ви вважаєте, чи треба чистити зуби знову якщо зробили куні дружині чи своїй дівчині.
Ну або коли зробила дівчина своєму хлопцю/чоловіку
Треба
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чи роблять ваші хлопці вам куні?*
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом