MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Яка нормальна довжина пеніса....
Яка нормальна довжина пеніса....
OlenkaДата: Понеділок, 19.12.2016, 21:49 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Михайло, 16 років: вже кілька місяців я зустрічаюся з моєю теперішньою дівчиною. Не поспішаємо, з інтимними справами, проте останнім часом ми говорили про це, і хочемо спробувати на ласки. Але я соромлюся ,я думаю що у мене маленький. Довжина мого статевого члену в стані ерекції трохи більше ніж 12 сантиметрів. Дуже боюся реакції дівчини і того, чи все зі мною гаразд.



Довжина статевого члена - це, мабуть найбільш делікатна тема для підростаючих хлопців. Багато з них, передивиллись еротичних фільмів, та склалося у них враження, що їх пеніс занадто малий а отже, після початку статевого життя не буде в змозі задовольнити партнерку. Пора розвіяти цей міф і представити деякі факти.

Середній розмір пеніса
Середня довжина члена під час ерекції у нашій країні це трохи більше 14 сантиметрів. Розмір статевого члена понад 17 сантиметрів, вже рідкість. Слід пам'ятати, що навіть при середній довжині 14 сантиметрів, логічним є також відхилення в результаті плюс/мінус 2 сантиметри. Але це тільки статистика. Також чоловіки з меншими членами в змозі на статевий акт який задовольнить обох партнерів.

Візьміть також до уваги що все тіло підлітка (у тому числі і пеніс), в підлітковому віці знаходиться в стадії інтенсивного росту. Це означає, що довжина Вашого статевого члену може ще збільшитися.

Розмір статевого члена і правильність статевого акту
Чоловіки з маленькими членами в змозі доставити сексуальне задоволення жінці? Так, відповідь жінок в більшості випадків одна – довжина статевого члена не впливає на сексуальне задоволення партнерки. Найбільш чутливою частиною статевих органів жінки, є клітор і приблизно перші п'ять сантиметрів піхви, можлиий хороший ефект від стимулювання пенісу довжиною 8-9 сантиметрів.

Багато молодих чоловіків забувають про те, що занадто великий розмір пеніса може унеможливити або обтяжити проведення статевого акту. Чоловіки, чиї пеніси мають більше 19-20 сантиметрів, повинні дотримуватися особливої обережності, так як вони можуть викликати біль під час статевого акту зі своєю партнеркою. Середньостатистична довжина піхви складає від 7 до 10 сантиметрів. Введення надто великого пеніса в піхву жінки, яка не підготовлена для проведення статевого акту (немає або недостатньо довга прелюдія), може викликати болючі спазми або і сильний біль. Крім того, великий пеніс під час статевого акту, може сильно вдаряти по шийці матки та викликати тим самим також біль.

Якщо у вас були побоювання з приводу правильності Вашого розвитку, як і раніше турбує Вас розмір пеніса, ви можете звернутися за порадою до фахівця – уролога.

Кривий пеніс (член) – це норма чи щось дивне? [Поради]
Дивні Факти Про Пеніси (факти, пеніс, секс факти)
Яка нормальна довжина пеніса....
Як природно збільшити пеніс?
У мене занадто великий пеніс!
 Що робити Якщо У Твого Хлопця Маленький Пеніс
Статевий член (penis) - зовнішній чоловічий
 Розмір члена. Середня довжина статевого члена у чоловіка с
 В мене малий член( порадьте будь ласка якісь пози
Прикріплення: 8311021.jpg (38.0 Kb)
 
OlenkaДата: Неділя, 19.03.2017, 16:40 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Цілком нормально! Головне щоб міг задовільнити жінку. Як не зможеш членом, в допомогу язичок і ручки, повір тоді і розміри ролі не грають. Не комплексуй
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Яка нормальна довжина пеніса....
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом