Olenka | Дата: Понеділок, 19.12.2016, 21:49 | Повідомлення # 1 |
| Михайло, 16 років: вже кілька місяців я зустрічаюся з моєю теперішньою дівчиною. Не поспішаємо, з інтимними справами, проте останнім часом ми говорили про це, і хочемо спробувати на ласки. Але я соромлюся ,я думаю що у мене маленький. Довжина мого статевого члену в стані ерекції трохи більше ніж 12 сантиметрів. Дуже боюся реакції дівчини і того, чи все зі мною гаразд.
Довжина статевого члена - це, мабуть найбільш делікатна тема для підростаючих хлопців. Багато з них, передивиллись еротичних фільмів, та склалося у них враження, що їх пеніс занадто малий а отже, після початку статевого життя не буде в змозі задовольнити партнерку. Пора розвіяти цей міф і представити деякі факти.
Середній розмір пеніса Середня довжина члена під час ерекції у нашій країні це трохи більше 14 сантиметрів. Розмір статевого члена понад 17 сантиметрів, вже рідкість. Слід пам'ятати, що навіть при середній довжині 14 сантиметрів, логічним є також відхилення в результаті плюс/мінус 2 сантиметри. Але це тільки статистика. Також чоловіки з меншими членами в змозі на статевий акт який задовольнить обох партнерів.
Візьміть також до уваги що все тіло підлітка (у тому числі і пеніс), в підлітковому віці знаходиться в стадії інтенсивного росту. Це означає, що довжина Вашого статевого члену може ще збільшитися.
Розмір статевого члена і правильність статевого акту Чоловіки з маленькими членами в змозі доставити сексуальне задоволення жінці? Так, відповідь жінок в більшості випадків одна – довжина статевого члена не впливає на сексуальне задоволення партнерки. Найбільш чутливою частиною статевих органів жінки, є клітор і приблизно перші п'ять сантиметрів піхви, можлиий хороший ефект від стимулювання пенісу довжиною 8-9 сантиметрів.
Багато молодих чоловіків забувають про те, що занадто великий розмір пеніса може унеможливити або обтяжити проведення статевого акту. Чоловіки, чиї пеніси мають більше 19-20 сантиметрів, повинні дотримуватися особливої обережності, так як вони можуть викликати біль під час статевого акту зі своєю партнеркою. Середньостатистична довжина піхви складає від 7 до 10 сантиметрів. Введення надто великого пеніса в піхву жінки, яка не підготовлена для проведення статевого акту (немає або недостатньо довга прелюдія), може викликати болючі спазми або і сильний біль. Крім того, великий пеніс під час статевого акту, може сильно вдаряти по шийці матки та викликати тим самим також біль.
Якщо у вас були побоювання з приводу правильності Вашого розвитку, як і раніше турбує Вас розмір пеніса, ви можете звернутися за порадою до фахівця – уролога.
Кривий пеніс (член) – це норма чи щось дивне? [Поради] Дивні Факти Про Пеніси (факти, пеніс, секс факти) Яка нормальна довжина пеніса.... Як природно збільшити пеніс? У мене занадто великий пеніс! Що робити Якщо У Твого Хлопця Маленький Пеніс Статевий член (penis) - зовнішній чоловічий Розмір члена. Середня довжина статевого члена у чоловіка с В мене малий член( порадьте будь ласка якісь пози
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 19.03.2017, 16:40 | Повідомлення # 2 |
| Цілком нормально! Головне щоб міг задовільнити жінку. Як не зможеш членом, в допомогу язичок і ручки, повір тоді і розміри ролі не грають. Не комплексуй
|
|
| |