MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чому різні дівчата роблять абсолютно різний мінет
Чому різні дівчата роблять абсолютно різний мінет
OlenochkaДата: Четвер, 18.01.2018, 16:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Дуже люблю коли мені роблять мінет. Але від різних дівчат виходить абсолютно різні відчуття. Іноді начебто дівчина намагається і досвіду у неї начебто є а мінет не той, задоволення не приносить, кінчити довго не можеш, навіть неприємно часом. А інша дівчина робить теж саме і відчуття просто надзвичайні, так офігенно що ще хвилин 15 в себе прийти не можеш) Намагався випитувати у дівчат що і як вони роблять, рухи якісь ітд. Але ніяких зрозумілих відповідей так і не отримав. Зараз нова подруга, дуже мені подобається але мінет взагалі не в кайф. Видно що намагається дуже і сама любить його робити, але відчуття неприємні. Хочеться якось пояснити їй як правильно, але справа в тому що я і сам не знаю) Є якісь думки з цього приводу?



Просто одна тебе заводить і збуджує більше,а інша ні

Я думаю тут все залежить від того, наскільки глибоко бере, але це особисті уподобання))
Вона робила потрібну дію в потрібний час, відчувала ситуацію і робила це з ентузіазмом.
Прикол в тому, що якісний мінет не може бути одноманітним. Завжди різний. І якщо дівчина не відчуває, а придумує "як треба" - буде жахливо.


Цитата
Мінет-це насправді мистецтво і всі дівчата роблять по різному. Як ти пишеш, що начебто одне і теж роблять, насправді це все різні рухи, рівно так, як писемність (почерк). Можна старанно, можна швидко,дрібно, грубо, розмашисто, на відчепись (лише б написати, а там самі розберуть) і так далі. Розумієш? Однаково ніхто не пише! І не перевчити, можна лише "наблизити" до свого бажаного оригіналу. Підсумок: у всіх по різному і навіть кожен раз у однієї і тієї ж і завжди так буде. Крапка! Якщо мої дівчата роблять мінет якось не так (по моїх відчуттях), я прошу трохи послабити натиск і розслабити губи (і все, що всередині рота). І попрошу робити повільно і ніжніше немов тане на спеці морозиво (але ні в якому разі, як твердий чупа-чупс!) злизуючи його так, щоб жодна крапля не пролилася і не зламалося морозиво і не потекло ні з яких сторін і не забруднитися самій їй навіть свої губи. Не вчити їх треба, а попросити ввічливо і акуратно. Спілкуватися звичайно можна і потрібно на такі теми з ними, адже тільки від них і дізнаєшся всі нюанси і тонкощі. І самому тобі, автор, думаю, що треба більш уважно ставитися до своїх відчуттів і розуміти їх. Розуміти що саме тобі подобається (ну тобі вже написали про це). А ще у мережі так багато інформації про мінет і не тільки. Набери в гуглі потрібні слова і тобі прийде купа подробиць від різних гейш, та інших оральних чарівниць ))
Прикріплення: 1845263.jpg (59.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 17.06.2019, 09:09 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Мінет (оральний секс) і брекети

Наша редакція отримала цікавого листа, ми ж одразу опублікувуємо його :


ЦитатаЯ серйозно, не вважайте за стьоб. Дівчина, 18 років не особливо досвідчена-тобто навряд чи мінет раніше колись робила. Носить брекети. Хочу мінет. Чи може вона ними мене подряпати, чи все нормально? У пошуку не знайшов Ось, що пишуть хлопці з цього приводу

1. Недосвідчена багато чого може зробити не так.
Поцарапати може не тільки з брекетами а і без.

2. Пробував, дівчина це робила супер.при вмілих діях нічим не відрізняється від звичайного
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.12.2020, 13:07 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Дівчина не вміє робити мінет. Та дуже старається. Мені не приємно іноді, навіть боляче. Говорив їй про це не раз. Та вона всеодно не слухає. Часом так нашурує зубами, шо вже ніякого продовження не хочеться.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чому різні дівчата роблять абсолютно різний мінет
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом