MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Смс від колишньої. Теперішня ревнує
Смс від колишньої. Теперішня ревнує
OlenochkaДата: Неділя, 10.09.2017, 22:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Мені 22 їй 23. Живемо разом близько 3 міс. Все б добре, але вона періодично ревнує, буває що мало не до фонарного стовпа. Вчора подзвонила колишня (сказав що просто знайома, раніше спілкувалися) поговорили хвилин п'ять як друзі і все. Потім через годину приходить смс типу, "знову змінив номер... я скучила..." У моєї теперішньої істерика, почала "не чіпай мене..." "ти мені зраджуєш..." "сама б вона перша не подзвонила..." Кажу що ніколи їй сам перший не дзвонив... НЕ ВІРИТЬ. Сьогодні на гарячу голову послав її. Власне питання... Як правильно утилізувати такі ревні припадки... Як себе вести?  Як це зробити, коли живеш разом...



Мені ось теж не зрозуміло ! Якщо є дівчина - то навіщо мило розмовляти з колишньою ! Ти пишеш як друзі, але ви не друзі і твоя колишня подзвонила сам розумієш не просто так !! Дівчину ти послав свою не заслужено і її образи зрозумілі! А колишній можна було сказати, що є дівчина і мені більше не дзвони !!! Не роби так, як би не хотів , щоб робили з тобою ! Все просто. не спілкуватися з колишніми (нафіг треба?). І не брехати тим, з ким живеш.

Перестань брехати, що це просто "знайома", тим більше що це тобі ніяких бонусів не приносить. Поговори з нею відкрито: "Так, це моя колишня дівчина, але з нею давно вже все, тепер для мене є тільки ти, і ніхто більше не потрібен. Те, що вона подзвонила - вона це зробила першою, ти чула розмову, я сказав що у мене є дівчина - тобто ти. Можливо що вона і хоче повернутися назад, але я не хочу - для мене зараз важлива тільки ти. І припини влаштовувати мені ці істерики, мені неприємно, тому що підстав для цього немає."

Просто скажи. Кохана. Я тебе люблю і хочу бути з тобою саме тому ми живемо разом. Я чесний з собою - тому, якщо б колись виникла така ситуація, то я з тобою вже не жив, навіщо мені себе обманювати. Мене пригнічують ситуації, коли ти мене ревнуєш чи намагаєшся БЕЗ ПРИВОДУ довбати мені мозок. тому запам'ятай на майбутнє. Я з тобою і поки це так, ніякої фігні з мого боку не буде. Слова потрібно вимовляти серйозно і без соплів. Адже ти б правда не жив з нею, якби вона була тобі не потрібна? Ну тоді донеси це до неї впевнено та серйозно, щоб вона побачила, що ти говориш правду і заспокоїлася. На будь-яку наступну заявку або ревнощі - ти впевнено кажеш, що ви вже обговорювали це питання, тому їй не варто виносити тобі мозок. Ти любиш її. І одразу закривати тему.

Ось, що з цього приводу каже експерт.



З усього вищесказаного,бачу варіанти:

1) Вона невпевнена в собі закомплексована дура,яка не вірить,що вона для тебе найкраща.Якщо так-то твоє завдання-переконати її в цьому. Можна,наприклад при черговому дзвінку "колишньої" попросити її більше не дзвонити. Так як це неприємно твоїй дівчині,а її спокій для тебе-понад усе.
2) Можливо,вона сама "не ангел" і міряє по собі. В 2 години ночі розмовляє з "колишнім" при своєму хлопцеві!
3) Вона хоче злитися,шукає привід щоб тебе звинуватити.
ІМХО-найімовірніше що останні два варіанти, якщо ж перший-то вона ще й істерична дура.

Ревнощі до колишнього партнера  
Чи нормально, що хлопець не ревнує?
Колишній одружився. Як забути?
Прикріплення: 4827212.jpg (26.0 Kb) · 5026199.jpg (16.3 Kb)
 
ГаляДата: Четвер, 07.06.2018, 15:39 | Повідомлення # 2





Спробуй, викласти фото в фейсбук з іншою дівчиною.

Повідомлення відредагував Olenochka - Понеділок, 11.06.2018, 12:40
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Смс від колишньої. Теперішня ревнує
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом