MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
OlenochkaДата: Середа, 16.08.2023, 11:43 | Повідомлення # 136
https://www.esfiria.pl/tury-iz-poznani-sentyabr-2023/
https://www.esfiria.pl/panoramnaya-shvejtsariya-milan-iz-polshi/
https://wowtriptours.pl/to_book/drezno-2-09/

OlenochkaДата: Понеділок, 21.08.2023, 15:50 | Повідомлення # 137
в нас у Львові всі говорять на Future Perfect in the Past: буду ходив, був робив, буду любив

OlenochkaДата: Вівторок, 22.08.2023, 12:45 | Повідомлення # 138
Всесвіт, пошли мені теж таку дружину, щоб ми вдвох кайфували без людей і цивілізації..)

OlenochkaДата: Вівторок, 22.08.2023, 16:38 | Повідомлення # 139
"Маяк не носиться по всьому узбережжю в пошуках човна, який можна врятувати. Він просто стоїть на одному місці і світить." — Енн ЛамоттУ деяких людей є до нас ключі. Вони вміють відкривати кімнати в нашій душі, в які ми самі ніколи не заглядаємо. З такими людьми складаються

Дивовижна штука це життя. У тебе немає крутої тачки і квартири - фу лох. А якщо є,значить батьки купили, а якщо й сам, то в кредит. За готівку - мажор! Якщо ти єбеш всіх наліво, направо - йобарь! А якщо ні - імпотент. Є дівчина - підкаблучник!Немає її - невдаха. Вчишся - ботан. Не вчишся - розпіздяй. Заочно - значить за гроші! Не працюєш - альфонс і ледар. Ідеш працювати і чуєш: теж мені робота, не міг знайти щось трохи краще? Сидиш удома - задрот. Вічно тусуєшся - не думаєш про майбутнє. Рано одружився - дебіл. Пізно одружився - дебіл. Не одружився - дебіл....

Це тільки, здається, що за все платять грошима. За дійсно важливе платять шматочками душі

OlenochkaДата: Вівторок, 22.08.2023, 16:42 | Повідомлення # 140
Бывает, идешь, идешь, и вдруг так резко останавливаешься. Закрываешь
глаза и на тебя наплывают чувства чего-то родного. Чего-то очень
твоего. Открываешь глаза и понимаешь, что это до боли знакомый запах
духов…

Люди часом йдуть, навіть якщо йти більше нікуди. Патрік Несс

Якщо ти не збираєшся провести з людиною все життя, тоді якого біса ти торкаєшся до неї зараз? Томас Міттчелл

Той, хто тобі дійсно потрібен, не повинен відповідати твоїм поняттям. Він з'явиться і зруйнує все, і буде самим собою, таким, який є

OlenochkaДата: Вівторок, 22.08.2023, 16:46 | Повідомлення # 141
Ніколи не тримай тих, в кого є крила...

Все, що ти любиш одного разу вб'є тебе , будь то сигарети, або наркотики, або хлопчик з блакитними очима, всі вони вб'ють тебе в кінці.

OlenochkaДата: Вівторок, 22.08.2023, 17:49 | Повідомлення # 142
Читаю тут деколи всякі абсурдності про недолугих в сексі людей і ловлю себе на думці, що це все брєд і вбросіки скоріше. Але...тепер цей абсурд стався в моєму житті.
Мій хлопець (35 р) абсолютно точно впевнений, що якщо дівчина не досягла оргазму, то і завагітніти не може, і відповідь на питання куди він буде закінчувати була явною - ну, та бля, в тебе звісноА то що оргазму немає то особисто мої проблеми, сходи перевірся до лікаря. "Я альфач, я можу півтора рази за ніч...а що треба більше?.. Нє, мені вже 35, я старий для цього гівна" .. і якісь нові місця крім ліжка сприймалися так само типу "ти чо яка ванна-кухня- коридор, настоячки-насидячки? На ліжку мягенько і це головне". Логіка просто вогонь.
Переконати в чому небудь не вийшло, попрощались

За останній місяць двічі возив подруг на відпочинок, дарував їм квіти, нереальні закати, все таке інше. Натомість отримав; «спатіба за вєчір я спать»

OlenochkaДата: Пятниця, 25.08.2023, 11:13 | Повідомлення # 143
Сучасне рабство має саме таку форму в світі! Бомжацтво, жебрацтво, психічні розлади - це результат цієї соціальної хвороби, яка в першу чергу затягує людину у залежність від законів держави, якими бідних зобов'язують, а багаті тим керують, впливають на рабсько-залежне населення. Тому бідна, вільна беззаборгованність - зараз набуває більшої цінності ніж борговий статок.

OlenochkaДата: Середа, 30.08.2023, 10:37 | Повідомлення # 144
Духовні аварії не вічні, кризові епізоди можна інтегрувати в буденне життя, що дасть екологічну свідомість і глибокі зміни і ієрархії цінностей. Це не так страшно, дійсно коли знаєш що робити і ще з ким це розділити.Дуже часто ми платимо велику ціну за те, що заперечували і відкидали духовний аспект, власноруч блокуючи життєдайну силу, що живить, надихає і дарує сенс людському житті.

OlenochkaДата: Середа, 30.08.2023, 11:14 | Повідомлення # 145
Хочу жити в себе в дома в Україні, а не їздити як якийсь безхатько по інших країнах

OlenochkaДата: Четвер, 31.08.2023, 10:20 | Повідомлення # 146
Закордоном краще але це їх здобутки. Ми їдучи відмовляємося від своєї культури і своїх звичаїв, своєї віри. Відриваємося від своїх коренів і стаємо як овоч без смаку і запаху в пошуках матеріальних благ на чужині. Не все купити можна в житті за гроші. Ніколи не потрібно плутати туризм з міграцією. Вдома теж важко, але ти є вдома. Де б ти не був - ти завжди чужинець, який повинен вивчити мову тієї країни, дотримуватись правил, ще й пахати. Гроші, будинки, авто не роблять вас щасливішими ніж ви є зараз. І справді цінні речі це НЕ речі. Це сім’я, друзі, рідна мова, дім де ти виріс, вулиці на яких ти бігав дитиною, історія твоєї сімі, відчуття Різдва і Великодня, різдвяна вечеря і пасхальний сніданок з сім’єю. А коли ти працюєш 10-16 годин ти просто замучений щоб все це відчувати!!!!! Я знаю людей які здобули хорошу освіту, заробляють по $250-300к на рік. Вони працюють по 8-10 год. Фізично не замучені. Але радості в очах у них немає.

OlenochkaДата: Четвер, 31.08.2023, 13:58 | Повідомлення # 147
https://www.gotennis.ru/read....en.html

OlenochkaДата: Четвер, 31.08.2023, 14:50 | Повідомлення # 148
Ми всі українці, і це наш спільний дім Україна.

OlenochkaДата: Пятниця, 01.09.2023, 10:46 | Повідомлення # 149
https://www.olx.ua/list/q-ML-1210d3/

OlenochkaДата: Понеділок, 04.09.2023, 15:17 | Повідомлення # 150
https://www.youtube.com/watch?v=k5ATme7Cz5E

Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом