Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
|
Olenochka | Дата: Понеділок, 21.08.2023, 15:50 | Повідомлення # 137 |
| в нас у Львові всі говорять на Future Perfect in the Past: буду ходив, був робив, буду любив
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 22.08.2023, 12:45 | Повідомлення # 138 |
| Всесвіт, пошли мені теж таку дружину, щоб ми вдвох кайфували без людей і цивілізації..)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 22.08.2023, 16:38 | Повідомлення # 139 |
| "Маяк не носиться по всьому узбережжю в пошуках човна, який можна врятувати. Він просто стоїть на одному місці і світить." — Енн ЛамоттУ деяких людей є до нас ключі. Вони вміють відкривати кімнати в нашій душі, в які ми самі ніколи не заглядаємо. З такими людьми складаються
Дивовижна штука це життя. У тебе немає крутої тачки і квартири - фу лох. А якщо є,значить батьки купили, а якщо й сам, то в кредит. За готівку - мажор! Якщо ти єбеш всіх наліво, направо - йобарь! А якщо ні - імпотент. Є дівчина - підкаблучник!Немає її - невдаха. Вчишся - ботан. Не вчишся - розпіздяй. Заочно - значить за гроші! Не працюєш - альфонс і ледар. Ідеш працювати і чуєш: теж мені робота, не міг знайти щось трохи краще? Сидиш удома - задрот. Вічно тусуєшся - не думаєш про майбутнє. Рано одружився - дебіл. Пізно одружився - дебіл. Не одружився - дебіл....
Це тільки, здається, що за все платять грошима. За дійсно важливе платять шматочками душі
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 22.08.2023, 16:42 | Повідомлення # 140 |
| Бывает, идешь, идешь, и вдруг так резко останавливаешься. Закрываешь глаза и на тебя наплывают чувства чего-то родного. Чего-то очень твоего. Открываешь глаза и понимаешь, что это до боли знакомый запах духов…
Люди часом йдуть, навіть якщо йти більше нікуди. Патрік Несс
Якщо ти не збираєшся провести з людиною все життя, тоді якого біса ти торкаєшся до неї зараз? Томас Міттчелл
Той, хто тобі дійсно потрібен, не повинен відповідати твоїм поняттям. Він з'явиться і зруйнує все, і буде самим собою, таким, який є
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Вівторок, 22.08.2023, 17:49 | Повідомлення # 142 |
| Читаю тут деколи всякі абсурдності про недолугих в сексі людей і ловлю себе на думці, що це все брєд і вбросіки скоріше. Але...тепер цей абсурд стався в моєму житті. Мій хлопець (35 р) абсолютно точно впевнений, що якщо дівчина не досягла оргазму, то і завагітніти не може, і відповідь на питання куди він буде закінчувати була явною - ну, та бля, в тебе звісноА то що оргазму немає то особисто мої проблеми, сходи перевірся до лікаря. "Я альфач, я можу півтора рази за ніч...а що треба більше?.. Нє, мені вже 35, я старий для цього гівна" .. і якісь нові місця крім ліжка сприймалися так само типу "ти чо яка ванна-кухня- коридор, настоячки-насидячки? На ліжку мягенько і це головне". Логіка просто вогонь. Переконати в чому небудь не вийшло, попрощались
За останній місяць двічі возив подруг на відпочинок, дарував їм квіти, нереальні закати, все таке інше. Натомість отримав; «спатіба за вєчір я спать»
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 25.08.2023, 11:13 | Повідомлення # 143 |
| Сучасне рабство має саме таку форму в світі! Бомжацтво, жебрацтво, психічні розлади - це результат цієї соціальної хвороби, яка в першу чергу затягує людину у залежність від законів держави, якими бідних зобов'язують, а багаті тим керують, впливають на рабсько-залежне населення. Тому бідна, вільна беззаборгованність - зараз набуває більшої цінності ніж борговий статок.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 30.08.2023, 10:37 | Повідомлення # 144 |
| Духовні аварії не вічні, кризові епізоди можна інтегрувати в буденне життя, що дасть екологічну свідомість і глибокі зміни і ієрархії цінностей. Це не так страшно, дійсно коли знаєш що робити і ще з ким це розділити.Дуже часто ми платимо велику ціну за те, що заперечували і відкидали духовний аспект, власноруч блокуючи життєдайну силу, що живить, надихає і дарує сенс людському житті.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 30.08.2023, 11:14 | Повідомлення # 145 |
| Хочу жити в себе в дома в Україні, а не їздити як якийсь безхатько по інших країнах
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 31.08.2023, 10:20 | Повідомлення # 146 |
| Закордоном краще але це їх здобутки. Ми їдучи відмовляємося від своєї культури і своїх звичаїв, своєї віри. Відриваємося від своїх коренів і стаємо як овоч без смаку і запаху в пошуках матеріальних благ на чужині. Не все купити можна в житті за гроші. Ніколи не потрібно плутати туризм з міграцією. Вдома теж важко, але ти є вдома. Де б ти не був - ти завжди чужинець, який повинен вивчити мову тієї країни, дотримуватись правил, ще й пахати. Гроші, будинки, авто не роблять вас щасливішими ніж ви є зараз. І справді цінні речі це НЕ речі. Це сім’я, друзі, рідна мова, дім де ти виріс, вулиці на яких ти бігав дитиною, історія твоєї сімі, відчуття Різдва і Великодня, різдвяна вечеря і пасхальний сніданок з сім’єю. А коли ти працюєш 10-16 годин ти просто замучений щоб все це відчувати!!!!! Я знаю людей які здобули хорошу освіту, заробляють по $250-300к на рік. Вони працюють по 8-10 год. Фізично не замучені. Але радості в очах у них немає.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 31.08.2023, 13:58 | Повідомлення # 147 |
| https://www.gotennis.ru/read....en.html
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 31.08.2023, 14:50 | Повідомлення # 148 |
| Ми всі українці, і це наш спільний дім Україна.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 01.09.2023, 10:46 | Повідомлення # 149 |
| https://www.olx.ua/list/q-ML-1210d3/
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 04.09.2023, 15:17 | Повідомлення # 150 |
| https://www.youtube.com/watch?v=k5ATme7Cz5E
|
|