MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
АнонімноДата: Понеділок, 04.09.2023, 22:46 | Повідомлення # 151

https://www.youtube.com/watch?v=aqTBm-vtAdg

OlenochkaДата: Середа, 06.09.2023, 15:52 | Повідомлення # 152
- А ти з якою метою цікавишся?)- Просто цікаво-Ну раз просто так, то не скажу)

OlenochkaДата: Понеділок, 11.09.2023, 15:39 | Повідомлення # 153
Цитата
https://www.gotennis.ru/read/news/molodye_dikie_i_svobodnye__paula_badosa_opublikovala_novye_foto_so_stefanosom_tsitsipasom.html

OlenochkaДата: Понеділок, 11.09.2023, 17:11 | Повідомлення # 154
https://monitor.net.ru/forum/attachments/185793/

OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2023, 10:36 | Повідомлення # 155
Нет, города, села, где нет людей - это не хорошо.Общество - это люди, а если твоя социальная жизнь сводится к работе , где пару людей, пару в магазине, то это не хорошо и не нормально.Я до сих пор не могу к этому привыкнуть, находясь в Германии. Такое ощущение, что что вырван из жизни, и что толку от этой лавочки, на поторой я могу часами сидеть один, никто не пройдет даже мимо??? И этот парк уже надоел через месяц, туда ни ноги не идут, ни глаза не смотрят

к що пахать як ішак, то можна жить нормально будь де. Тільки пахать треба на себе а не на дядю. До війни я і в Україні заробляла 2-4000$ маючи свій маленькій бізнес без найманих працівників. А тому все робіла сама без вихідних і відпусток. В Польщі так само пашу, потім віддаю нереальну суму за аренду житла і залишається лише на життя. Чесно кажучи все це дістало вже. Тому що в Україні я жила своїй хаті і ту суму що зараз віддаю власнику квартири я відкладала. І розуміння того що ти пашеш просто щоб віддать гроші, навіть не за іпотеку, а просто як в опу вткунть, поволі позбавляють стимулу працювать , тим більше що квартира де я живу, геть не те що б я хотіла. А я дуже багато жила в орендованих квартирах за своє життя. Та за більш притомну плату і мені не шкода було платить за нормальне житло. Так він ще й ціну за аренду піднімає з жовтня. Хоча я вже ненавіджу цю квартиру на 4 поверсі без ліфта. І також доводиться терпіть ще рік, коли зможу взять іпотеку хоча б. Переїхать зараз тяжко і навряд чи я знайду дешевше мешкання такого ж тіипу, про краще можна тільки мріять. До того ж в мене є собака, а це також ускладнює пошук житла. Так що я добре розумію тих людей, хто повертається в Україну, тому, що не витримує. Відчуття пастки дуже реальне.

OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2023, 10:47 | Повідомлення # 156
Канада дуже залежна від США економічно, самі канадці кажуть, що коли Америка чихне-Канада простужається ! Розказуйте чесно - щоб найти роботу повноцінну можна вбитими об стінку і стати бомжем! 4000$ вам не достане для нормального життя - знімати не діру , а хоча би якийсь бейсмент з однією спальнею, виплачувати за машину кредит та пальне, страховка на машину, оплата телефону і інтернету,більш-менш здорове харчування ! Чому не розкажеш про вартість життя? Чому не роскмжешь про доступність медичної допомоги людоромлим, а особливо дітям , чи є змога отримати консультацію вузького спеціаліста ( скільки потрібно очікувати) , скільки коштує стоматологія? Розкажи про медичну страховку - наскільки вона доступна хоча би в порівнянні з Європою?! Розкажи , що з виданих майже двох мільйонів віз- приїхало 160 000!!!Носками про легкодоступність наркотиків особливо в розрізі доступності для дітей?! В Канаду можна приїхати з грошима і стати легко бомжем, бо з роботою повна срака !!! Гарно прибрано?!! Таке прибране бачила у великих містах - сміття кругом, наркомани , бомжі і божевільні !!! Вища освіта коштує захмарно !!! Дуже реготала з фрази - « ви навіть будете мати можливість працювати на двох роботах!» так розкажи чому - а тому, що знайти нормальну повноцінну роботу , щоб працювати по людьскі неможливо : тут може бути і три робота - бо вони почасові і не кожного дня… шукаешь роботу 2 місяці , а працюєш 2 неділі, бо тобі скажуть, що зараз обов’єм роботи скоротився і чи нам не потрібні! Розкажи про конкурси на робоче місце - 50-80 людей на саму чорну роботу ! Розкажи про школи де розумове навантаження мінімальне, але розкажуть, що батьки то обслуговуючий персонал і якщо, що - то можешь поскаржитись на будь що … і саме пропаганда ️,!!! Розкажи скільки коштують дитячі садочки - і на що вони схожі ! Розкажи статистику людей, що мають глибоку депресію і постійно приймають важкі антидепресанти . Люди мають механічні « діжурні» емоції -фальшиві посмішки і фальшиву приязність ! Посади про про напади тварин на людей, на дітей ! Розкажи про агресивні погодні умови, про зиму на півроку … Люди, якщо ви жили в Європі, то і живіть там далі !

Головна «пастка» це те що ми не вдома. Немає опції сказати я втомився, закрити свій магазин / звільнитися і місяць-другий посидіти вдома (в своєму домі в прямому і переносному значенні).

Ой Канадо, Канадочко,Канадо-небого!
Зрадила ти з Буковини
Ґазду не одного.
Ой Канадо, Канадочко,
Та й ти, Манітобо,
Жиє в тобі руський нарід,
Як тая худоба.
Ой Канадо, Канадочко,
Чого ’сь так зрадлива?
Не з одного ’сь господаря
Тут драба зробила.
Ой тут в літі дні горячі,
А ночі студені,
Через то тут наші люди
Ходять засмучені.
Ой тут в літі дні горячі
І сонечко гріє,
На другий день мороз свисне,
Аж земля біліє.
Тут гадають наші люди.
Що будуть панами,
А вони тут на роботу
Всі ідуть з торбами.
Ой тут наші руські люди
З фарми не вживають,
Лишень ходять по Канаді
Роботи шукають.
Ой Канадо, Канадочко,
Чо’ ’сь така немила?
Бодай ти ся, ти, Канадо,
Нікому не снила.
Ти, Василю Палагнюку,
Приятелю рідний!
Не їдь, не їдь до Канади,
Бо будеш облудний...
Ой Канадо, Канадочко,
Яка ти зрадлива,
Бодай ти ся, ти, Канадо,
Нікому не снила.

Пісня про еміграцію в Канаду).
Текст пісні надіслав у своєму листі додому з Канади в 1889 р. молодий селянин-емігрант з с. Вікно (нині Заставнівського району, Чернівецької обл.). Видатний український фольклорист В. Гнатюк опублікував пісню в своїй праці

OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2023, 16:35 | Повідомлення # 157
В ЛТР необходимо уметь договариваться всегда и во всем. К примеру, нельзя ходить трахать в попу соседку Зину, т.к. твоя ЛТРка может только классический.
Вот какие перспективы могут быть с таким парнем, который в любой момент примет решение "а не улететь ли мне на год в ..." и, не посоветовавшись и не договорившись, свалит, т.к. "мне захотелось"? А тем более если речь идет об РСП, у которой в разы больше ограничений и ответственности, чем у одинокой девушки. Имхо если эта РСП действительно такая умная, красивая и толковая, если она хочет надежного и верного партнера, то она прекрасно понимает что с автором каши не сваришь, и что она в состоянии найти такого мужика. Тогда почему бы не приступить к поиску прямо сейчас, ведь потом годы уйдут и найти подходящего партнера будет сложнее.

Рекомендации автору - если хочешь крепких ЛТР, то взрослеть. Ты как студент, который хочет быть взрослым и жениться, и в тоже время поиграть в комп и попить пива с друзьями. И, т.к. не может для себя определиться, затягивает на 5 лет решение. Также и тебе с одной стороны хочется ЛТР и семью, а с другой посмотреть мир и путешествовать. Ты уж определись что нужнее, в отношениях нельзя делать все что вздумается и захочется. Ты должен быть предсказуемым, иначе все твои путешествия и хотелки сродни изменам и будут резонно вызывать недоверие и неуверенность в тебе.
Дело не в деньгах. Вся игра начинается, когда у одного из партнеров проблем больше,чем у другого. Поэтому и форум часто призывает искать девушку либо равной твоим проблемам, либо у которой меньше проблем чем у тебя.

OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2023, 16:41 | Повідомлення # 158
Чувак, запомни ещё. Женщина может быть как породистая беговая лошадь, которая вывезет своего жокея к славе и деньгам. Или как беспощадный корабельный якорь, которая утащит несчастного горемыку на самое низшее дно. Так вот выбор за тобой. И да от одноразового пихания хуя ничего страшного не случиться) хотя и тут нужно проявлять некоторую оглядку. Некоторые как клещи пытаются присосаться, при этом не успев ещё даже поебаться. Так что не надо терять осмотрительность.
Самое лучшее что можешь сделать начать проходить тренинги, читать книги, работать с психотерапевтом ( только пацанов бери, крайне не советую работать с психологами женщинами).

OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2023, 16:47 | Повідомлення # 159
Ну вот пока ты будешь откладывать рождение детей до лучшего момента, то так и помереть можно.
Ты конечно хорошую историю простроил, но в жизни бывает по разному. Я понял твой посыл, типа зачем плодить бедных.
Дело тут в другом. Во первых, ребенок это искреннее желание его иметь, о нем заботиться итп, это твое желание и твой выбор. Я считаю, если ты хочешь ребенка, то не надо ждать лучшего момента, а то что у ребенка не будет тех возможностей,как у богатых, дак это у всех людей в мире так. У кого то меньше возможностей, у кого то больше, и что, из-за этого не жить чтоли? Ты как раз так и пишешь, зачем жить ребенку, если ты не можешь ему позволить гарвард, условно говоря. Этим жизнь не определяется ни твоя, ни моя, ни ребенка. Ребенок должен жить жизнью семьи, ни хуже, ни лучше. Я тоже семью не выбирал, но рад, что меня родили и никогда не обвинял родителей ни в чем. У всех разные карты.

OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2023, 17:12 | Повідомлення # 160
https://www.pickupforum.ru/index.php?showtopic=235028&page=5
https://www.pickupforum.ru/index.php?showtopic=229635&page=2
https://www.pickupforum.ru/index.php?showtopic=232348

АнонімноДата: Вівторок, 12.09.2023, 21:42 | Повідомлення # 161

Когда у тебя рождается ребенок, такая формулировак как "нужно" сменяется на кайф от общения со своим ребенком, ты просто бежишь скорее домой и ценишь каждую минут, что б побольше времени провести с ребенком. Когда у тебя рождается ребенок, ты не будешь даже задумываться "а много ли я потерял эмоций", тебя и так будут переполнять эмоции и постоянный источник их будет с ростом и развитием еще больше приносить эмоций. Когда у тебя появиться ребенок, ты не будешь считать не него деньги, а будешь стремиться дать ему по максимуму своих возможностей.

Ценности сильно меняются, но что б все было хорошо, надо повзрослеть прежде, чем заведешь ребенка.

я да, считаю что если автор мечтает о ярком каждодневном сексе то надо брать опытную, которая это все может умеет практикует
а не полжизни уговаривать бревно расшевелиться чтоб в сорок понять что темпераменты разные

Про выбор жены/ мужа все просто:
  • понять свои ценности и потребности
  • оценить имеющиеся ресурсы
  • понять свои жизненные цели
  • встречаться со множеством девушек
  • на первых двух свиданиях задавать вопросы на определение ее ценностей и потребностей, про ее жизненные цели
  • сравнивать со своими ценностями, потребностями, целями и имеющимися ресурсами
  • если не подходит, то вежливо сливать или устраивать секс-онли
  • если подходит, то завести МЛТР
  • поотношаться с МЛТР полгода
  • выбрать праймери и предложить ей съехаться
  • через полгода посмотреть на нее
  • если все ок и радует, то жениться
  • если не радует, то разбежаться и перейти к п. 4
    В твоем случае все просто - вы тупо не сошлись по ценностям, это СЕЙЧАС уже вылезает и дальше будет еще хуже. Поэтому проще трахать, пока дает, и параллельно искать других.

Додано (12.09.2023, 21:54)
    ---------------------------------------------
    як ви знайшли свою другу половинку?
    "У молодіжному таборі де ми познайомилися, повів майбутню дружину слухати квакіт жаб в камишах біля струмка. Вона це з честю витримала. Дуже рекомендую метод, відсіює всяких пафосних і неадекватних чоткіх баришень."

Микола11.09.2023 22:24
    батько відправив на автовокзал забрати передачу, взагалі не здав шо де хто і т.д., батько також, передачу забрав... і дружину також))) ось вже в шлюбі 12 років))) бонус: вона дизайнер)
    одружився в 30, і правильно зробив що не спішив, бо встиг вдосталь нагулятись (без наслідків), обзавестись житлом, встати на ноги, нормально без дурні, спокійно зробили сромне весіля в колі родини в ресторані, де ще були інші такі ж пари, без фати, лімузинів, церкви і остальної дурні, у вишиванках, і я не проти, навіть дуже весело було, нелюблю великих тусовок рідні. До ІТ це доволі дотично, ну але то вже таке)
    молодь: не спішіть — дійте з розумом!

Ну я дилда під два метри, мене в школі через це травили (точніше травили через мій задротський інтровертний характер і невміння постояти за себе, зріст був лише поводом), ще прищі були і все таке. І в школі на мою зовнішність «велися» з дівчат хіба що мама та бабуся котрі мене і виховували бо батько пішов за цигарками коли я був малим. Власне, той період дуже сильно вплинув на мою самооцінку на довгі роки.
    Зовнішність дісно грає роль, але за моїми спостереженнями охайність та привітливий характер куди більш важливіші. У мене були друзі худі, низькі, носаті, у всіх були дівчата, бо ті хлопці були впевнені і на позитиві, більш соціально адаптовані ніж я. Тож на мій погляд впевнена посмішка на обличчі куди більш сприяє успіху з дівчатами, ніж зовнішність.

Не вірю в «половинки», всі люди — цілістні.
    До еміграції в студентські роки було багато дівчат, але в основному через те що мені пощастило з зовнішністю (це я розумію лише зараз, тоді дуже комплексував). Знайомився в основному через інтернет, усякі пабліки знайомств вк типу fab friends, знакомства для лохов и нищебродов, ет цетера. Зустрічалися від кількох місяців до півроку, не серйозні стосунки звісно. З крайньою до переїзду дівчиною познайомився на, прости б-же, двачі. Зустрічалися 2.5 роки, було весело, але вона була з психічними заскоками, а я — невпевненим у собі з купою комплексів, тож нічого не вийшло. Але було весело, дуже багато спогадів з тих часів.
    Після переїзду знайшов місцеву компанію зумерів 18-24 роки (мені самому тоді було 25), з котрими дружив. Там на мене запала дівчина, з котрою ми зустрічалися десь рік, але нічого не вийшло бо вона мені не те щоб сильно підходила для серйозних стосунків (про що я сказав майже відразу, але їй було норм бути просто друзями з бенефітами).
    Загалом було десь ~15 стосунків різного формату інтимності, від «one night stand» до серйозних. Більше не хочеться, не в кількості щастя.
    Нинішню дівчину з котрою зустрічаюся вже бачу як партнера для життя. Познайомилися через спільного друга, виявилося що ми з одного універу, от усе й завертілося. Дуже комфортно з нею, чому я дуже радий.

Копаюся трохи в особливостях характеру інтровертів і екстравертів, також довелося зіткнутися з особливостями аспергерів. Виявляється, ми надто погано розуміємо свій темперамент, і просто вважаємо себе диваками.
    Рекомендую книгу «сила інтроверта», трохи розберетеся в собі.
    Дівчата інтроветри теж бувають, просто їх важче знайти. Якщо ви обоє соромʼязливі — ніхто ж не зробить перший крок. А ще прийміть, що такі дівчата дуже рідко користуються червоною помадою і великим декольте. Тобто не ведіться на зовнішність

У 34 з 19-річною ?! Та боже збав! Це ж малолелтка, воні мізки винесе нафіг, їй тікльки ото по клубах бігати до ранку.Далеко не всі. Якось познайомився з 19-літньою, так вона якраз тому і шукає 30+, тому що ті по клубам вже не бігають. І сама не бігає. І інтсаграм не веде.

у меня с женой из интерсов только секс и дети , уже 12 лет так

•  
    OlenochkaДата: Середа, 13.09.2023, 10:45 | Повідомлення # 162
    Винни не хотел жениться, но мысль о медовом месяце не давала ему покоя (с)

https://www.pickupforum.ru/index.php?showtopic=225393
    https://www.pickupforum.ru/index.php?showtopic=185080&page=2
    https://www.pickupforum.ru/index.php?showtopic=196626
    https://www.google.com/search?....rp#ip=1

OlenochkaДата: Середа, 13.09.2023, 14:40 | Повідомлення # 163
    1. Первые отношения малолетки всегда обречены. Решение - никогда не брать в отношения девушку из родительской семьи без опыта самостоятельной жизни/ отношений.

2. Патриархальный брак херня - послушные куклы деградируют от ничегонеделания и начинают искать эмоций и приключений. Решение - девушка в браке всегда должна работать.женщина в браке должна работать, иначе деградация от малых социальных контактов (либо максимум с такими же домоседками).

OlenochkaДата: Середа, 13.09.2023, 14:46 | Повідомлення # 164
    Прежде всего парень должен пересмотреть свои взгляды на семейные отношения с 20-летней девочкой. Так вот если парень начнет меняться и перестанет натягивать свою жизнь на шаблон "девушка = мама", если сможет разумно донести эти мысли до ожп и получится внятный диалог, где они договорятся и начнут жить по-другому. То почему бы не попробовать.

OlenochkaДата: Середа, 13.09.2023, 14:49 | Повідомлення # 165
    Нужно просто уметь трансформировать отношения с общим повышением качества жизни обоих партнеров. А не свести жизнь жены к чисте толчка и готовке еды. Тут я вижу комфорт только у автора (привычные работа-дом), у жены что то я тут комфорта не увидел.у почему для тебя "повзрослел" = жизнь в формате работа-диван-еда? Ну вот с чего ты берешь совсковский шаблон 50-летнего мужика работяги и решил, что это "взрослое"?
    Я вот когда повзрослел - я набрал достаточно опыта чтобы понимать, что загонять девушку на пост мойщицы толчка ни в коем случае нельзя. И уж точно как по мне образ жизни автора - это не взрослая жизнь, а какое то выживание молодого пацана. Просто в 20 обычно заработанное идет на пиво и гулянки, а тут на это пытаются натянуть семейную скучную жизнь. Но от этого она не становится "взрослее". ОЖП вот хочет жить так, как нормально в 20. А парень выживает и придумал один единственный шаблон - это жизнь с мамой. (другого опыта у него и не было). Как живут с мамой? Она всегда дома, готовит убирает и любит. Но девочке в 20 это на хуй не нужно.

Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом