MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту (Роздуми заробітчанина)
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
OlenochkaДата: Вівторок, 14.11.2023, 12:07 | Повідомлення # 241
Є у Ужгороді Ergo 32dh 3000 -(1500 грн) під ремонт, засвічується екран на секунду і вимикається( міняти конденсатори)
Там тоже ставили матрицю boei320wx1
Можна попросити фото
https://www.olx.ua/d....8V.html

OlenochkaДата: Вівторок, 14.11.2023, 15:05 | Повідомлення # 242
Роскидала нас по свiтi жидоцькая владаКого в Африку заперло когось в Эмiрати, хтось поïхав аж до штатiв,там долi шукати.
А ми в Польшу всi втiкали яблука збирати.
Робим-робим-заробляэм, квартиру податки ми заплатим та нiц з того ми не маэм эдринь твоя мати.
Хтось пробився доробився тай дивится з гори,пiдгребе тебя пiд себе,тай щей нарiкаэ.
Видно ти iз Украïни iз його ти краю, але ти iз западенцiв полiтику рiшаэ.
Не дивится на то краще що ми працовитi,не крадемо та не п'эме, фету не вживаэм.
За що скажи пане боже нашi Украïнцi,як той плевел що в пшиницi нас знеуважають.
Може вони позабули заповiд Тараса,я ïм пригадаю.
Любiтися брати й сестри у чужому краю як лиш можна помогайтесь,та про свою недоленьку завжди памятайте.
Бо не з добра пiшли люди з рiдноï оселi.
Жидва вигнала вас люди у свiт вiдïзжати та на старiï родичi дiток залишати.
А свiт рiзний, люди рiзнi,так там i братайтесь,та про свою недоленьку внукам повiдайте.

OlenochkaДата: Вівторок, 14.11.2023, 15:07 | Повідомлення # 243
https://youtu.be/olhmm_RsqZc?t=2050

OlenochkaДата: Вівторок, 14.11.2023, 22:05 | Повідомлення # 244
Олег Senior React Developer14.11.2023 18:39Перші 8 місяців був Польщі, ну наче злотий != євро, має бути недорого, насправді плюс-мінус як усюди.
Наступні 12 місяців побув в Словаччині, наче ціни такі самі, так хоч гори/море ближче і мова краща.
Далі вирішив таки в Іспанію, бо в контексті цін на нерухомість кукуха в поляків/словаків поїхала кудись дуже дуже далеко. На мову вже пофіг, якось вивчіться, так хоч хату можна купити і в море купатись.

Жив 40+ років — дуже подобалося. Особливо подобався Крим — кожне літо там ходив, майже усе узбережжя пройшов. Але у 2014 його захопили орки.
Також мені дуже подобалося Азовське море: Федотова коса, Бирючій острів — до обрію жодної людини. А Арабатська стрілка — це ж природне СПА: тут тобі і гарячі озера і солоні (як мертве море) і гліцеринові. Але у 2022 усе захопили орки.

OlenochkaДата: Четвер, 16.11.2023, 16:00 | Повідомлення # 245
Якщо ти не хочеш все те про що ми говорили , то змушувати не буду, відповідальність за це повністю на тобі.
Ти дуже хороша дівчинка, спасибі за все, далі наші шляхи розходяться. Щиро бажаю тобі щастя і удачі. Прощавай.

АнонімноДата: Четвер, 16.11.2023, 20:23 | Повідомлення # 246

Я старався(!!! Може так почуєш? I used to think you didn’t always talk to me? But “I guess the real question is, why won’t I hear you” I became rigid and forgot how to relate to you in a way that works, for which I’m sorry for.
It’s wrong to think there is something amiss in our relationship just because we disagree once in awhile. It’s wrong to label our relationship as deficient or think we have a less committed love just because we don’t always agree.

I believe we are the architect of our own thoughts!

I have learnt a lot about myself these last few weeks. I believe that from intense complexities, simplicity and understanding can be born. The complexity of losing you, has taken me back to the simplicity of being the man you loved.
I believe, “sometimes we make the right decision, and sometimes we have to make the decision right”... To genuinely create change in life, rescue this relationship, and turn it around – requires me to articulate the underlying problem that’s causing the friction. It’s about looking at the assets and the liabilities... basically the things that work well and the things that may not work so well.

I know you'll find it hard to believe me if I tell you how much you mean to me.

Focus on our positive qualities, even if u got to turn back the clock in your mind and remembering the early stages of our relationship – remembering again the very things that attracted and inspired admiration in one another. Maybe it was something physical, or maybe it had to do with ones personality or behaviour. Whatever it was, there was something that caused you to reach out to me and in turn allow me to reach out to you. Without question, our relationship, the ways in which I feel for you, make it the most emotionally charged part of my life. The place where I have the greatest personal stake! Through my own negative attitude at times, I have unconsciously brought about everything I most feared and wanted to eliminate.

It astonishes me how the most normal, intelligent people can resort to most stupid things sometimes when dealing with the people they claim to love. I know I find this side of me distasteful and face up to that.

If you decide to open up your heart to me again, you will benefit from my improved personal standards which can only serve to elevate this relationship from the emotional state in which it seems to have found itself in. Every second we’ve been apart, every word, action and thought that has ever been spoken or passed, has travelled thru the depths of my mind. The tinted windows that you have seen me through in the past, have distorted your perception of the real me, the person I should have always displayed to you. Through this filter of the tinted windows, life always looked leaden with foreboding dark clouds.

I am asking you to resolve to trust yourself, to be willing to let yourself feel again and to believe the relationship can, and most certainly will be better than we have experienced before, or even dreamed possible. Residing behind a protective wall, you may feel this kind of pain is safer because your protective devices are working along with the fact it has become familiar.

Anytime you are faced with adopting new thoughts and behaviours, particularly those that include opening yourself back up to a partner who has previously caused u pain, it’s to be expected that some long-standing fears and anxieties will emerge. The tendency is natural and I completely understand.

I can with your help push our relationship to levels of intimacy and caring that you never dreamed possible. It can happen because I should and do believe in myself, not only that....
I’m sorry for any hurt I’ve ever caused you, you the love of my life

Додано (16.11.2023, 20:50)
---------------------------------------------
Якщо,роблю для тебе щось не очікуючи взамін нічого. То приходжу до висновку що мені подобається ця людина. Тому що не робив би цього просто так..тим самим досягаю когнітивного узгодження. Я оцінюю сам себе! Значна частина того що ми відчуваємо надходить від наших вчинків. Таким способом роблячи щось для другої людини безкорисливо.Із нашого внутрішнього діалогу самим з собою виходить що ми любимо цю людину.

Навить, Коли говорю з тобою то трачу лінію своєї думки..(забагато ендорфінів та ЕФА). Також хочу тебе...+прийняти разом душ..ніжно пестити та насолоджуватися тілом. Багато жосткого сексу...тримаючи за волосся;)

Додано (16.11.2023, 20:50)
Я ніколи не зможу забути, адже я був з ТОБОЮ. Твій характер з особливостями та характерними рисами. Серйозно,Ніколи не можна когось просто замінити.... Що втрачено – то втрачено. Але реально зараз відносини, завершуються просто вбиваючи мене. Я ніколи не зможу повністю оговтатися. Тому що я дуже обережний з будь-якими зв'язками в житті... (!
Я сумую за найбільш буденним в людині. Чесно я просто одержимий дрібницями. Може, я дурний... але коли я був малий то постійно запізнювався до школи... Бувало що дивився як з дерев падають каштани.... або як мурахи повзуть через дорогу...або яка тінь йде від дерева...Дрібниці аааа.
Думаю так само у мене з людьми. Кожен складається з унікальних рисок...

Додано (16.11.2023, 20:57)
ну добре. Твої погляди на життя чомусь не роблять краще.(то є складно занадто багато правильної теорії сидить в твоєму мозку) Вперта така що то є чудо чисте.

АнонімноДата: Четвер, 16.11.2023, 21:12 | Повідомлення # 247

Попередні смс видаляв бо змінював тест.
Я поки не навчився як поводитися з тобою так, щоб це працювало, за що я прошу вибачення. І твої погляди на життя чомусь не роблять краще.(то є складно занадто багато правильної теорії сидить в твоєму мозку) Вперта така що то є чудо чисте. За останні кілька тижнів я багато дізнався про себе. ;) Я вірю, що з інтенсивних складнощів можуть народитися простота і розуміння. "Іноді ми приймаємо правильне рішення, а іноді ми повинні прийняти правильне рішення"... Щоб по-справжньому змінити життя,
Починаючи з тобою жити я кєрувався думкою: "А може щось вийде і ми будемо разом" або ти знайдеш собі когось і я більше не буду приїжджати. Тобто в мене було два варіанти розвитку подій. 
Але, в суботу я почув знову "незадоволення мною" через дрібничку як вчора було про "зівання". Бо на людях я не дозволяю такого ...а де мені це робити як не вдома? З ким мені бути собою? Ну і не витримав та вирішив забути про перший варіант, перевести все в ділове русло та більше став закритим та холодним. Почав закриватися морально, розуміючи що рішення про те що я тобі не підходжу було не вигадкою. Мій брак часу та не пунктуальність, ходіння з телефоном в туалет -  це тому що я не закрив основного питання. Як був самотній так і залишився і в голові "мушу робити щось, щоб не бути самому".  А для цього потрібно бігати з телефоном та розмови). Тобто я намагався жити як живу сам тільки поруч є сусідка. Але , продовжувати своє життя з думкою знайти собі дівчину.
Бо в голові "я ж Олені не цікавий як хлопець" "чувак тебе послали та не задоволені тобою на кожному кроці". Навіть на твій ДН як би ми були разом парою, то я б не пішов на роботу або як мінімум не був так довго. Залишився з твоїми родичами. До того ж я є дуже дивним і спецефічним. (і немає в мене друзів). Я інколи граю роль дурачка бо мені так вигідно та простіше.
Якщо,роблю для тебе щось не очікуючи взамін нічого. То приходжу до висновку що мені подобається ця людина. Тому що не робив би цього просто так..тим самим досягаю когнітивного узгодження. Я оцінюю сам себе! Значна частина того що ми відчуваємо надходить від наших вчинків. Таким способом роблячи щось для другої людини безкорисливо. Із нашого внутрішнього діалогу самим з собою виходить що ми любимо цю людину. Тому, не логічно казати що я щось хочу від тебе. 
Я завжди налаштовую себе на гірший варіант щоб бонусом отримати кращий. Моя мрія це жити у місті а на вихідні в село, їсти еко їду зі свого городу,поля,саду,господарства в Карпатах. Тут я теж емоційно відпочиваю. Отримую задоволення. Я люблю скромний простий ,сілський спосіб життя це для мене природньо. 
Кожна людини мріє про своє і боїться робити щось своє. Отже єдина універсальна порада: тікай від своїх жахів — рухайся ближче до своїх мрій!

OlenochkaДата: Пятниця, 17.11.2023, 13:53 | Повідомлення # 248
дiд та баба на мiй погляд у 99% випадкiв приносять лише проблеми замiсть користiбо це глибоко совковi люди, якi звикли виховувати так, наче зараз ще совокну i постiйно лiзуть не в своi справизазвичай дуже агресивносам недавно ледь здихався батькiв дружинибо майже до розлучення дiйшлоi як тiльки вони поiхали - одразу все налагодилось!тому нiколи бiльше вони до нас не приiдуть! навiть у випадку ядерноi вiйни!

OlenochkaДата: Пятниця, 17.11.2023, 13:55 | Повідомлення # 249
розпад сімей почався ще десятки років тому коли почали святкувати комуняцьке свято 8марта. Більшість жінок покидали чоловіків в Україні в надії що вона себе супер "красуню" продасть подорожче тобто знайде якогось німецького чи канадського оленя і всяде до нього на шию. А що ти візьмеш з того бідака що в Україні сидить? А ну от хіба як забрали на фронт то вони зараз кинулися оформити аліменти аби витягнути гроші з України. Та я знаю скільки випадків коли покидали скалічених чоловіків і вшиваються за кордоном. Бачив наших які лягали під темношкірих під поляків під чехів. Та можна запросто розіграти з себе ображену надути губи і кинути того нещасного а за кордоном плакатися . Запам'ятайте як лисичка сестричка сиділа на шиї побитого вовчика і казала що битий небитого везе. Вони мають права нарівні з чоловіками і в депутати і в міністри йдуть і в судді та прокурори а от обовязку захищати ту державу вони не мають тому можуть їхати куди хочуть. Так звичайно є чудові вірні своїм чоловікам жінки які намагаються витягнути чоловіка. Але таких нажаль бачив ну хіба половину з тих що є

OlenochkaДата: Пятниця, 17.11.2023, 17:16 | Повідомлення # 250
https://www.epravda.com.ua/news/2023/11/17/706717/

АнонімноДата: Пятниця, 17.11.2023, 22:58 | Повідомлення # 251

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/samsung-ue40mu6100-IDStPqh.html?chat=1&isPreviewActive=0

Додано (18.11.2023, 01:24)
https://youtu.be/mIRr8t00jkc?t=2292

Додано (19.11.2023, 00:37)
https://allegro.pl/oferta/plyta-glowna-hp-pavilion-x360-13-u-855965-601-13927509387?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=Y2I2NGM3ZGMtZTU3ZS00ZjU5LThkYTUtMDYyZDk4MzAyMDhiAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=78690085-1894-486e-9fd3-06d180dde7b7

Додано (21.11.2023, 01:20)
https://www.youtube.com/watch?v=JNWmMCFtAII

OlenochkaДата: Середа, 22.11.2023, 12:52 | Повідомлення # 252
Ну такий собі ритуал. Як ото нівєста має бути в білому, хоч її і трахали останні роки щоночі.

OlenochkaДата: Середа, 22.11.2023, 13:43 | Повідомлення # 253
https://www.youtube.com/watch?v=V4t5eVD3jlk

OlenochkaДата: Середа, 22.11.2023, 15:20 | Повідомлення # 254
https://www.youtube.com/watch?v....4AaABAg

OlenochkaДата: Середа, 22.11.2023, 15:58 | Повідомлення # 255
https://twitter.com/VictorK....ef_url=

Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту (Роздуми заробітчанина)
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:

Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом