Все упирається в свій рідний дім.
Своя земля, свій клімат, свої люди, своя мова, своя їжа, родичі тощо.
А для зарплат навіть термін давно є — емігранти ковбасники.Додано (02.11.2023, 22:25)
---------------------------------------------
Знімати кладовку в доброго хазяіна, молитись на тимчасовий аусвайс, та триматись роботи за будь-яких обставин, навіть якщо це жопомийство . Зато не Україна. Залізний аргумент.
Додано (02.11.2023, 23:55)
Нема ніякого явного плюса.
Ті хто завели дітей в 20, трохи провтикали молодість, але в 30-35 вже майже вільні люди з помічниками.
Ті хто завели дітей в 30-35+, мають щастя з пелюшками та безсонними ночами, коли організм вже починає готовитися до пенсії.
Додано (02.11.2023, 23:56)
Все залежить від людини, а не від дітей. Багато хто про@бує не тільки молодість, а й все життя хоч з дітьми, хоч без них. Пелюшки — то проблема 3 місяців, та й то давно закрита підгузками.
Додано (02.11.2023, 23:57)
Друже, у мене перша дитина в 30, а друга в 35. Політ нормальний. Я курва в шоці з людей, які не маючи досвіду, ось так от безапеляційно щось стверджують... А таблетка проти старості: жерти менше і скакалка по 40 хв на день.
Додано (02.11.2023, 23:58)
Зуби, садочки, коляски, одяг, пігулки, лікарі... І що? Я повноцінно встигаю працювати, вчитися і спортом займатися. Ось на повтикати часу не вистачає — так...
А, щоб добити, я в ІТ стартанув в 30, на зарплаті 250 баксів, з малою дитиною, недоспаними ночами, вся ця кухня. Живий-здоровий. Розвиваюся.
А, щоб повністю добити, ніякої попередньої бази не мав. Зараз у BigData. Вивчив все що треба. Он сертифікації підгрібаю. До років 55 збираюся валити. По цимбалам на думки ейджистів, на весь це плач про «кризу середнього віку», яка якось повз мене прошла ) Не помітив ) Де вона?
Українців має бути більше. Кохаймося!
Додано (02.11.2023, 23:59)
Ох тут люто плюсую. Коли почнеться підлітковий період то всі ті пелюшкиздадуться прогулянкою ))
Додано (03.11.2023, 00:00)
Підтримуй тестостерон, займайся спортом і збережеш і в собі «студента».