Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
Анонімно | Дата: Понеділок, 30.10.2023, 18:44 | Повідомлення # 211 |
| Зворотній зв'язок (4tv.in.ua)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 31.10.2023, 13:10 | Повідомлення # 212 |
| https://www.youtube.com/watch?v=rszR85VQzf4
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 02.11.2023, 18:09 | Повідомлення # 213 |
| https://www.olx.ua/d....Se.html
|
|
| |
Анонімно | Дата: Четвер, 02.11.2023, 22:23 | Повідомлення # 214 |
| Все упирається в свій рідний дім. Своя земля, свій клімат, свої люди, своя мова, своя їжа, родичі тощо. А для зарплат навіть термін давно є — емігранти ковбасники.Додано (02.11.2023, 22:25) --------------------------------------------- Знімати кладовку в доброго хазяіна, молитись на тимчасовий аусвайс, та триматись роботи за будь-яких обставин, навіть якщо це жопомийство . Зато не Україна. Залізний аргумент. Додано (02.11.2023, 23:55) --------------------------------------------- Нема ніякого явного плюса. Ті хто завели дітей в 20, трохи провтикали молодість, але в 30-35 вже майже вільні люди з помічниками. Ті хто завели дітей в 30-35+, мають щастя з пелюшками та безсонними ночами, коли організм вже починає готовитися до пенсії. Додано (02.11.2023, 23:56) --------------------------------------------- Все залежить від людини, а не від дітей. Багато хто про@бує не тільки молодість, а й все життя хоч з дітьми, хоч без них. Пелюшки — то проблема 3 місяців, та й то давно закрита підгузками. Додано (02.11.2023, 23:57) --------------------------------------------- Друже, у мене перша дитина в 30, а друга в 35. Політ нормальний. Я курва в шоці з людей, які не маючи досвіду, ось так от безапеляційно щось стверджують... А таблетка проти старості: жерти менше і скакалка по 40 хв на день. Додано (02.11.2023, 23:58) --------------------------------------------- Зуби, садочки, коляски, одяг, пігулки, лікарі... І що? Я повноцінно встигаю працювати, вчитися і спортом займатися. Ось на повтикати часу не вистачає — так... А, щоб добити, я в ІТ стартанув в 30, на зарплаті 250 баксів, з малою дитиною, недоспаними ночами, вся ця кухня. Живий-здоровий. Розвиваюся. А, щоб повністю добити, ніякої попередньої бази не мав. Зараз у BigData. Вивчив все що треба. Он сертифікації підгрібаю. До років 55 збираюся валити. По цимбалам на думки ейджистів, на весь це плач про «кризу середнього віку», яка якось повз мене прошла ) Не помітив ) Де вона? Українців має бути більше. Кохаймося! Додано (02.11.2023, 23:59) --------------------------------------------- Ох тут люто плюсую. Коли почнеться підлітковий період то всі ті пелюшкиздадуться прогулянкою )) Додано (03.11.2023, 00:00) --------------------------------------------- Підтримуй тестостерон, займайся спортом і збережеш і в собі «студента».
|
|
| |
Анонімно | Дата: Пятниця, 03.11.2023, 10:17 | Повідомлення # 215 |
| Прошу всіх про допомогу своєму другу на лікування Хто скільки може скиньте йому на карту 4149499996930226 лежить без сознанія і важкий дуже
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 03.11.2023, 11:19 | Повідомлення # 216 |
| А де українська національна еліта в Україні? Я бачу лише владу єврейської еліти зі своїм національним проктатом. Українці дали все цей еліітi всi богатство страни і стрибають та танцують і плескают рукамi, вишиваючи хрестом лідера народів і цілуючи його в сраку за те, що зробити їх рабами без земель без ресурсів без країни. Цей народ вимре і дуже скоро. Все йде за планом написаним не в Москві та Києві. Новий Ізраїль Новий Єрусалим Крим та шість областей України та області Північного Кавказу та Кубані в Росії.
|
|
| |
Анонімно | Дата: Субота, 04.11.2023, 22:44 | Повідомлення # 217 |
| пам’ятаю був ще студентом, їхав автостопом в одесу, і мене підібрав якийсь чувак такий із типових робочих родом із Вінниці, який їхав із Києва додому к батькам «за кавунами» на роздолбаному москвічі. І він такий в процесі розмови каже якусь таку фразу про дружину щось ще там «що ще треба, щоб добре зустріти старість?». Я: — та ти ж на вид зовсім не старий? Він: — ну знаєш, мені вже скоро 30, я вже відчуваю що зовсім не молодий, здоров’є вже не те. :)Додано (05.11.2023, 15:45) --------------------------------------------- przełącznik źródła zasilania 230v wifi
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 06.11.2023, 13:59 | Повідомлення # 218 |
| А що для Вас перспектива? Для мене це жити у власному житлі без кредиту,їсти еко їду зі свого городу,поля,саду,господарства в Карпатах. Тут я теж емоційно відпочиваю. Отримую задоволення. Все літо до пізньої осені вживаємо органічну їжу з власної грядки. Птицю, яцйця, молочну продукцію, мед з господарств сусідів. Для мене перспектива це иати вільний час на родину,читати книги,час на хобі,рибалку,теніс,плавання. У випадку іпотеки закордоном , ти раб на 25років у гарній обгортці. (є страх втратити роботу,та потрібно вставати кожного ранку на роботу протягом 25років мінімум). Працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років). Тому все упирається в свій рідний дім. Своя земля, свій клімат, свої люди, своя мова, своя їжа, родичі тощо. А для зарплат навіть термін давно є — емігранти ковбасники.Знімати кладовку в доброго хазяіна, молитись на тимчасовий аусвайс, та триматись роботи за будь-яких обставин, навіть якщо це жопомийство . Зато не Україна. Залізний аргумент. Це перспектива? Нам чомусь вселяли, що ось там...заграницею буде все найкраще,а тут так зле. Думаю,що якщо б ми знали ,що для досягнення мети ( за кордоном) тобі доведеться крутиться,як білка в колесі,з ранку до пізнього вчора, то ти і вдома досяг би не поганих фінансових результатів.
|
|
| |
Анонімно | Дата: Понеділок, 06.11.2023, 20:10 | Повідомлення # 219 |
| http://www.autoelectric.cn/en/tl866_main.html
|
|
| |
Анонімно | Дата: Понеділок, 06.11.2023, 21:27 | Повідомлення # 220 |
| https://files.catbox.moe/206l0j.mp4
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 07.11.2023, 11:14 | Повідомлення # 221 |
| https://www.pyszne.pl/menu....N505NQP
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 07.11.2023, 14:00 | Повідомлення # 222 |
| Сегодня покопался в железе и обнаружил в цепи флешки пробитый smd транзюк корпус sot23 надпись T19 E5 от коллектора питает usb а база связанна с базой такого же , тока на том12в и он открыт а на базе -0в вроде похож на цифровой pnp (транзюк с резюками), кто нибудь встречал такого ,что за зверь а может DTA114 вместо него пойдёт
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 08.11.2023, 11:53 | Повідомлення # 223 |
| Де запропонували більше, туди і пішов.Яка різниця яка зарплата, коли це твоя домівка і твої рідні ?Хіба країну, батьків і родину у якій народжуєшся обирають ?Чи потрібно покинути батьків, або піти до багатших батьків, бо твої бідні ?Всеодно ями 2*1 вистачить усім і туди не заберете свої гроші, та й совісті за них не купиш.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 08.11.2023, 16:29 | Повідомлення # 224 |
| Можу з власного досвіду додати пару слів про Канаду. Якщо коротко, то це одна з найгірших країн, де мені довелося пожити. В цілому, тут є всього 3 більш-менш нормальні міста, — Торонто, Ванкувер ти Монреаль, все інше, то тільки якщо вам подобається жити у лісі, а з розваг мати можливість тільки койотів та єнотів ганяти. Але будьте готові до того, що рівень сервісу абсолютну у будь якій сфері навіть у трьох названих вище містах буде в рази гірший, ніж в Україні. Але два найбільші мінуси, які роблять цю країну непридатною для проживання — то податки та медицина. Медицини, вважай, що нема взагалі, тому будьте готові у разі чого лікуватися травами та гуглити діагноз в інтернеті. Податки — то окрема тема, влада тут грається в соціалізм, тому податкова система прогресивна, і чим більше ти заробляєш, тим більше віддаєш на благо тих, хто заробляє мало. В АйТі будьте готові віддавати половину своєї зарплатні на податки. готуйтесь що недвіга у Канадці це просто жесть. В Европі можна замок за ті же кошти купити.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 08.11.2023, 16:34 | Повідомлення # 225 |
| Життя — воно не тільки у компі. Якщо за 3-6 місяців на волі вам геть нічого не сподобалося на Землі — то мабуть далі краще іти здаватися психотерапевтам. Якщо ж таки щось зачіпило (море, гори, джунглі, дайвінг чи параглайдинг) — то повторіть для себе наступні 2 фрази: 1) У мене залишилось 10 — 20 років здорового життя коли я ще (майже) усе можу. Це усього 10 — 20 зим і літ — не так багато у порівнянні з розміром Землі. 2) Я можу собі дозволити жити у працювати у будь-якому (майже) місті Землі. Обирати де проводити зиму чи літо (а також забути про сіру осінь).Йти в девопс? Що треба довчити? Пайплайни, ci/cd, докери, баші з павершелами, знаю, що ще треба?А яка мета? Якщо заробляти більше грошей — тоді має сенс грати ризикованіше. Якщо вже є «подушка безпеки» — ідіть співзасновником у стартап. Пощастить — справді великі гроші (які не заробиш девопсом). Маєте стартовий капітал? — логічно використовувати його аби підняти більше грошей. Інвестуйте, вкладіться у бізнес (звичайно не в Україні).AI/ML? Скільки по часу займе?Можна «повернути молодість» і піти у науку. Закінчити аспірантуру, серйозно займатися моделями, алгоритмами, писати формули замість фотошопства. Думаю займе увесь час, буде важко (не як у 20 років) — але якщо це справді цікаво то має сенс. Також наука — це непогані гроші, звання, пенсія.Менеджмент? Чи є там хоч якась потреба в колишніх девелоперах?Звичайно! Але менеджмент — це про спілкування з людьми. Якщо це подобається, якщо вдавалося бути «душею компанії», лідером — то можна спробувати. Також менеджер може працювати звідки завгодно — навіть з телефона і має можливість подорожувати за рахунок відряджень. Зі свого досвіду знаю що «найстрашніша в’язниця — у нас у голові». Нас обмежують тільки власні страхи і комплекси (окрім фізичних вад). От чому нема універсальних порад: «мишки не стануть їжаками» — кожна людини мріє про своє і боїться робити щось своє. Отже єдина універсальна порада: тікай від своїх жахів — рухайся ближче до своїх мрій!
|
|
| |