ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 16.03.2020, 16:32 | Повідомлення # 286 |
| Вітаю я тебе з твоїм днем народження бажаю тобі здоров'я родості, вірних друзів і щоб тебе завжди дома чікали з нетерпінням і любов'ю, вітаю моя хороша
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 24.03.2020, 16:10 | Повідомлення # 287 |
| Мій коханий! Я вітаю тебе з днем народження та хочу побажати не втрачати своєї впевненості, сміливості, доброти душі та любові серця і залишатися надійним щитом нашою сім’ї, переможцем у будь-якій боротьбі. Будь міцний на здоров’я та щасливий усе життя
Вітаю Тебе з днем народженням сонечко!Будь щасливою,а головне здоровою!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 15.04.2020, 15:29 | Повідомлення # 288 |
| Цитата Єдиний мій! Я вітаю тебе з Днем Народження, від усього свого палаючого серця любов'ю і бажаю тобі кожну мить бути найщасливішим чоловіком на землі! Будь завжди таким, як зараз... Ласкавим, як сонечко. Безмежним у своїй доброті і великодушності, як океан! Але якщо побажаєш змінитися, ставай ще краще, адже немає межі досконалості - а ти і є моя досконалість P. S. Люблю тебе, ти найкраще, що є в мені
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 24.06.2020, 13:31 | Повідомлення # 289 |
| Мур вітаю з Днем народження! Бажаю подорожувати країнами щастя, зустрічати світанки натхнення, радіти кожному дню, летіти до успіху, кохати усім серцем, долати будь-які труднощі, завжди знаходити своє місце під сонцем і посміхатися! Помічаю, як з кожним роком змінюється твій характер, зовнішність, ти стаєш більш розумною і впевненою в собі. Дуже приємно спостерігати за тобою. І хоч я не кажу це часто, але я люблю тебе. Я довіряю тобі так, як собі. В першу чергу я хочу побажати сили, щастя в усьому, енергії в справах. А ще, крім цього, міцного здоров’я. Пам’ятай, ти прекрасна. Зі святом!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 10.09.2020, 10:35 | Повідомлення # 290 |
| Вітаю з днем народження і бажаю залишатися завжди такою доброю, розважливою, справедливою, турботливою, ніжною, жіночною, красивою, енергійною, веселою, як зараз. Гармонії з собою та щастя
Ну і стандартно
Нехай душа народжує прекрасні мрії, а розум втілює їх у життя. Міцного здоров'я та нехай поруч будуть лише віддані друзі і завжди оточують лише найкращі люди!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 24.06.2021, 11:34 | Повідомлення # 291 |
| Супер привітання!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 24.06.2021, 11:34 | Повідомлення # 292 |
| Цитата Сердечно вітаю з Днем Народження!!! Бажаю здоров*я, щастя, благополуччя і здійснення усіх бажань і задумів. Хай щастить!!!
|
|
| |
knopa | Дата: Неділя, 24.04.2022, 17:07 | Повідомлення # 293 |
| Привіт, вітаю тебе з днем народження! Нехай кожен день життя буде наповненим яскравими емоціями та приємними сюрпризами. Нехай тільки біла смуга буде на твоєму шляху. Всіх благ тобі, достатку і благополуччя, а головне, мирного неба
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 09.05.2022, 00:09 | Повідомлення # 294 |
| Дякую за привітання.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 31.10.2022, 14:52 | Повідомлення # 295 |
| вітаю з Днем народження! З ювілеєм тебе! Шастя звичайного, неба мирного, мрій здійсненних та всього самого найкращого Alias
|
|
| |