ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 13.06.2014, 14:22 | Повідомлення # 2 |
| Любима моя ... !*вітаю тебе з твоїм днем народження! В цей прекрасний радісний день-твого народження-бажаю тобі море подарунків,приємних зустрічей.чудесних хвилин.щоб на твоєму обличчі завжди була усмішка!* Злишайся такою,як ти є,не думай в собі щось міняти,будь завжди впевненою ,щирою, радісною** Моє життя без тебе було б не таким веселим і цікавим. всі цікаві моменти тільки з тобою,ти для мене сама-сама,і я тебе сильно люблю.)) Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день..я бажаю тобі від щирого серця, всього самого прекрасного, життєрадісного ,і святкового настрою! кохання - справжнього і взаємного),здійснення всіх мрій, навіть самих-самих дурних! Я пишу це для того,щоб всі знали,що жіноча дружба існує! У всьому будь завжди першою і щасливою!**. ВІТАЮ ТЕБЕ, СОНЕЧКО!*** Всього самого-самого і побільше! :*
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 23.08.2014, 18:55 | Повідомлення # 3 |
| вітаю тебе з Днем народження! Памятай, що добре завжди сильніше злого, Бог поруч!) насолоджуйся молодістю, будь щаслива! Бажаю тобі стати благословінням для інших! Веселого свята!!)
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 23.08.2014, 18:58 | Повідомлення # 4 |
| Марічка! З днем народження! Сьогодні тобі 18! Ти вже така доросла як Я))) І цього року ти починаєш самостійне життя, через місяць ти вже навчатимешся у Ужгороді. Тож я бажаю тобі веселого і насиченого студентського життя, щоб тебе оточували цікаві люди і щоб у твоєму житті були лише злети! Бажаю міцного здоров'я, здійснення мрій, успіху у навчанні, натхнення, кохання, оптимізму, радості й неземного щастя! Не забувай мене! Люблю тебе й цілую
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 26.12.2014, 00:11 | Повідомлення # 5 |
| Моя маленька дівчинка ,щиро вітаю тебе із повноліттям ♥ не існує стільки слів ,аби описати все те ,що я бажаю тобі ...рідненька , нехай у такої доброї людини як ти все буде гаразд * нехай кожний сонячний день приносить тобі безліч позитиву .. Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує успіх і чудовий настрій.. бажаю тобі неземного кохання від якого б паморочилась голова ^_^ успіхів у навчанні ..нехай збуваються усі твої мрії :* залишайся такою ж милою ,життєрадісною ,сексуальною та гармонійною :* моя красуня ,моя багіня ,моя міс ,моя крихітка дякую тобі за вірну дружбу ,за щирі розмові ,за теплу усмішку та люблячий погляд ..♥ немає на цій планеті ріднішої за тебе ,котра зрозуміє з пів слова та підмінить настрій навіть своїм дзвіночком в скайпі дякую ,тобі за переживання ,турботу та відвертість .. ..я вдячна долі за те ,що наші з тобою стежинки стали однією дорогою :* я тебе безмежно люблю ,рідненька моя ♥♥
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 05.01.2015, 16:19 | Повідомлення # 6 |
| Вітаю тебе друже з цим прекрасним днем...народження..хай завжди збуваються твої мрій , хай будуть завжди біля тебе кохані люди , і хай уте щастя буде цілу вічність...і посмішка на твоєму обличчі , хай вона сіяє днями та ночами..МИ ТЕБЕ ЛЮБИМО , ЦІНУЄМО ЩО ТИ У НАС ТАКИЙ Є...ДЯКУЮ..=_)
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 00:53 | Повідомлення # 7 |
| ну що ж, прийшло врємя ахуїтєльних паздравлєній дорога моя мала ! сьогодні тобі вже 17 ! ( страшна цифра і навіть, якби тобі сьогодні виповнювалось 71, для мене ти все одно назавжди залишаєшся малою я знаю, що тобі впадло буде перечитувати довжелезний пост, тому буду максимально лаконічною бажаю тобі : здоров"я ! і міцних нервів, да. ну і міцної, стресостійкої печінки щастя ! щоб завжди і в усьому ти почувала себе максимально комфортно і отримувала задоволення від життя щирих людей поруч. ну тут навіть не пояснюватиму, ти всьо шариш здійснення всіх твоїх мрій ! сил і енергії, аби все заплановане втілити в реальність. максимальних досягнень та мінімальних перешкод на шляху до своєї мети позитивних вражень та карколомних подій хай кожен твій день буде наповнений усмішками, приємними несподіванками і яскравими моментами любові тобі, ( вам, тобто, ти шариш ;) гарно здати ЗНО і поступити туди, куди так сильно прагнеш
залишайся завжди такою життєрадісною, усміхненою, веселою і трошки прибитою БАГІНЬОЮ люблю тебе, красуне
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 11.01.2015, 16:04 | Повідомлення # 8 |
| Дорогий шеф! У цей складний час, “повний несподіванок, криз і нестабільності” , хочу побажати тобі, щоб ти залишався такою же щирою людиною, якою є і зараз. А життя нехай не стоїть на місці, а змінюється в кращу сторону. Оскільки день народження тільки раз на рік - бажаю тобі відзначити його весело і яскраво, щоб було про що згадувати аж до наступної днюхи. По-друге, бажаю тобі класних подарунків, нехай вони будуть красивими, смішними, потрібними і дуже приємними. Ну, що ще? Радості, веселощів, успіхів завжди і у всьому, грошей побільше, нудної роботи поменше. А взагалі - бажаю тобі жити в гармонії з собою, насолоджуватися кожною хвилиною, кожним днем, отримувати від життя все, що хочеш, і навіть більше. О, і найголовніше. Я щиро бажаю тобі щастя, любові та здоров'я, щоб на всіх життєвих дорогах тебе супроводжували заслужені успіхи. Хай тебе підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають друзі, а негаразди та непорозуміння швидко минають. І на кінець – шоб наш бізнес процвітав аж до того моменту , поки в нас не будуть отакі дві штучки ;)
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 20.01.2015, 23:18 | Повідомлення # 9 |
| ВІТАЮ ТЕБЕ З ДНЮХОЮ! Вип*єм махом чарку чаю, З днем народження вітаю, За вуха тебе тягаю І всього-всього бажаю:
Багато років і грошей багато, І гостей біля порога, І здоров'я довго жити, Решта - докупити! а ще сексу в карколомних позах, Острів та яхту діамантову шахту костюмів Версаче Штук сто, не інакше. Міцніших напоїв, Похмілля легкого, Попутних вітрів, Ну все, будь здорова!
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 24.01.2015, 19:07 | Повідомлення # 10 |
| Оксанко,вітаю тебе з твоїм Днем Народження! Бажаю тобі всього-всього самого найкращого! Здійснення усіх планів та мрій! І ніколи не переставай мріяти та радіти дрібницям..!))) Незважаючи на те,що ми бачимося дуже рідко,наше спілкування не змінюється жодним чином! Я дуже рада, що маю в своєму оточенні таку людину!..Завжди згадую наші посиденьки,особливо зимові(коли незважаючи на те,що опалення було-відчуття були,що його не було..насправді)..)))і,взагалі Дякую Тобі за те, що ти така є і за твою справжність! Знай,що ти чудова Людина!..таких як ти,насправді,не багато! Happy Birthday!))) П.с.:..подарунок залишається за мною!)))..якось приїду в гості-і відсвяткуємо!;)))
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 25.01.2015, 01:11 | Повідомлення # 11 |
| Танюха. Вітаю з Днем Вилуплення
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 28.01.2015, 16:57 | Повідомлення # 12 |
| Маленька моя,вітаю тебе з твоїм повноліттям..Тобі вже 18 рочків навіть не віриться,яка ти в мене вже доросла,пам'ятаю як ми були ще в 9 класі,як святкували твої 16*)...О да є що згадати...А то вже тобі 18,як швидко пройшов час)... Я дуже рада що з тобою познайомилася ще в школі в 8 класі,від тоді ми з тобою дружимо вже майже 5 років).....В нас з тобою багато спогадів які можна згадувати і згадувати,особено школа,наші фотосесії,прогулянки,як ми ходили в школі на каток...О да...Як ми з тобою весело проводимо час*).... Пантера моя,хороша,найкраща вітаю тебе зайчення моє,бажаю тобі щоб твої мрії збувалися,щоб ти вийшла замуж..щоб я в тебе була дружка....щоб мала багато дітей,і наші діти дружили..)....Щоб ти ніколи не сумувала,а завжди посміхалася,щоб ти ніколи не сварилася з своїм Юрою,щоб у вас все було добре...)....Щастя,багато грошей,гарної тобі роботи.Щоб ти була позітівчиком таким..Щоб ми ще святували твої днюхи,і щб ми дальше з тобою дружили.....Всього тобі найкращого)....О да завтра буде двіж*).... Вітаю Вітаю.....Щоб цей день тобі запамятався*)Люблю тебе*) Твоя Віруся*)
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 28.01.2015, 16:59 | Повідомлення # 13 |
| Машка,вітаю тебе з днюхою всетаки тобі 14 років , велика кубіта ахаха Бажаю тобі всього найкращого,а саме найголовніше щоб мене слухалася...А якщо серйозно то бажаю взаємного кохання ух таке щоб було, щоб одружилися і жили разом до самої старості.... Здоров*яка побільше, щастя,ніколи несумий будь завжди весела.... Дуже ми з тобою дружемо і неможе один без одного як сваримося то тільки на 5 хв... Залишайся такою як ти є і неміняйся НАдіюся що ми будемо дружити до старості)**) Дуже багато спогадів в нас є з тобою........ Цю днюху я надіюся незабуду ніколи Я тебе дуже сильно люблю))*І скоріше хочу привітати тебе , ахаха твої вушка будуть червоненькі хіхіх.... ТИ в мене трошки дурочка але я ще гірша.Ну так шо вітаю я тебе щераз пацика знайти такого як я тобі говорила ну ти знаєш про кого я... Щастя,здоров*я, многая літа,всі ми бажаєм щастя і любові!! Щастя,здоров*я,многая літа, щоб була весел вічно молода!! наша любима пісенька,буду сьогодні співати її цілий день ахаха ВІТАЮ!!!!!
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 10.03.2015, 16:16 | Повідомлення # 14 |
| Сьогодні той найкращий день, коли на світ з'явилося таке чудо як ти, Даночко!!! Сонечко моє, вітаю тебе з Днем Народження! Бажаю тобі сил, здоров'я, багато щастя і не розгубити всі ті якості, які в тебе є на даний момент! Нехай любов і удача не покидають тебе, а творче натхнення завжди приносить ті плоди, які ти чекаєш.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 19.03.2015, 20:39 | Повідомлення # 15 |
| Життя така дивна штука, що не завжди вдається вчасно отримати те, що хочеться. Ось і сьогодні я хотів привітати тебе першим, а роблю це, напевно, останнім. Але, сподіваюся, від цього тобі не буде менш приємно.
|
|
| |