ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 06.06.2019, 13:26 | Повідомлення # 271 |
| Моя ....... вітаю тебе з днем народження!) Бажаю тобі великого щастя, справжньої любові і безмірної Божої милості!) Люблю, цілую, скучаю, обіймаю!)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 07.06.2019, 08:49 | Повідомлення # 272 |
| вітаю тебе з днем твого народження і бажаю тобі залишатися завжди такою доброю, розважливою, справедливою, турботливою, ніжною, жіночною, красивою, енергійною, веселою, як зараз. Міцного здоров’я тобі і всім твоїм рідним і близьким, успіхів у всіх починаннях, любові великої і справжньої, а головне взаємною! Нехай усе хороше, що ти робиш, повертається тобі з трійцею, нехай оточуючі люди відчувають до тебе повагу і симпатію. Нехай тільки найкращі супроводжує твій життєвий шлях. І нехай не буде більше негативних емоцій, а тільки щастя і радість. Я тобі щиро цього бажаю, адже так хочу, щоб ти була щаслива. З днем народження!!!Ну і звісно , гарно відсвяткувати
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 12.06.2019, 08:45 | Повідомлення # 273 |
| Вітаю тебе з Днем Народження,нехай у твоє життя приходять чим побільше радісних,позитивних моментів.Ангел охоронець оберігає і супроводжує твій світлий шлях.Здійснення всього задуманого.Я тебе #люблю
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 17.06.2019, 08:37 | Повідомлення # 274 |
| Цитата Вітаю з днем народження, сонечко моє Бажаю яскравих посмішок та радощів у житті, веселих друзів та багатої фантазії, яка кожен твій день перетворить у цікаву пригоду, добру історію або справжнє свято. Зростай здоровою, життєрадісною та щасливою дитиною, і нехай у тебе завжди буде солодкий та чудовий, немов цукерка, настрій! Олька Олексик
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 02.07.2019, 08:53 | Повідомлення # 275 |
| Цитата Вітаю тебе з днем народження! Бажаю погожих тобі днів. Щасливої долі, радості стільки, як квітів у полі. Усмішок глибоких , як дно океану. Великого щастя. без зла й обману. Хай матір божа тебе охороняє. А Господь щастя і сили посилає. Хай завжди ведеться з легкої руки. На добрі і довгі безхмарні роки.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 07.07.2019, 10:21 | Повідомлення # 276 |
| Цитата Єдиний мій!Любов моя, вітаю з Днем Народження! Будь щасливий по-справжньому, сміливо дивися вперед і виконуй мрії!Я завжди буду поруч!Коханий мій, мій найдорожчий чоловік, я хочу побажати тобі здоров’я. А все інше ми зтобою разом наживем. Ти можеш навіть не сумніватися в тому, що у нас буде все так, як ми хочемо, тому що ми обидва прикладаємо всі зусилля для того, щоб у нас все вийшло!Знай, що ти найсильніший чоловік, самий відповідальний і серйозний, який нічого не боїться.Люблю,ціную і дорожу тобою!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 31.07.2019, 22:52 | Повідомлення # 277 |
| Цитата Любимий мій синочку вітаю тебе з днем народження бажаю тобі щастя здоров'я всього самого найкращого люблю тебе Рима Буричинець
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Пятниця, 13.09.2019, 09:08 | Повідомлення # 279 |
| Моя улюблена дівчинка, Я вітаю тебе з цим прекрасним днем, з днем твого народження! Залишайся завжди такою веселою, чуйною, розуміючою і найкрасивішою. Я тебе дуже сильно люблю
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 19.09.2019, 17:45 | Повідомлення # 280 |
| Цитата Вітаю тебе, дорога моя подруга з твоїм 20-річчям. Мила моя, хороша, я тобі хочу побажати щасливої долі і благополучної дороги до твоїх бажань, великої радості і щирих почуттів, бажаю, щоб твій принц на руках тебе носив і міцно любив, бажаю осягати неймовірний успіх у будь-якій справі і завжди залишатися чарівною Уляночко моя Подруженько моя я тебе Вітаю Марина Карпишинець
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 10.11.2019, 13:02 | Повідомлення # 281 |
| Цитата Дорога донечко,вітаю тебе з днем народження.Нехай здійсняться всі твої мріїї.Будь щасливою.
Цитата Мила подруга, вітаю тебе з днем народження! Бажаю, щоб ти світилася від щастя! Нехай доля втішає тебе радісними подіями, а всі мрії неодмінно збуваються Взято з вк.ком
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 22.11.2019, 01:41 | Повідомлення # 282 |
| Дорога моя подруго — красива, чуйна та добра! Сердечно вітаю тебе з Днем народження! Бажаю, щоб у серці жили радість, віра, надія та любов! Хай буде щастя у твоїй родині, здоров’я тобі і всім дорогим і рідним людям! Хай буде натхнення на працю та усмішка на твоєму милому обличчю! Кохай, моя дорога, і будь коханою! Будь такою, як ти є!
Діана Ярмош
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 27.11.2019, 11:00 | Повідомлення # 283 |
| Цитата Вітаю з таким чудовим днем, днем Народження. Бажаю тобі бути завжди усміхненою , коханою, любимою. Нехай ангел охоронець завжди охороняє тебе, а Господь Бог хай Благословить. Чудова дівчинко.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 15.02.2020, 14:31 | Повідомлення # 284 |
| Цитата С днём всех влюбленных! Что является неисчерпаемым источником сил? Согревает нас и наполняет жизнь радостью и смыслом? Конечно же – любовь! Минин-Life от души поздравляет вас с праздником и желает, чтобы сердце всегда наполняло это теплое чувство! Как говорил, Г. Лейбниц: «Любить — это находить в счастье другого свое собственное счастье». А ещё помните о главном – о вашей любви к самим себе! Верьте в лучшее! Будьте счастливы!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 17.02.2020, 16:26 | Повідомлення # 285 |
| Любий мій, я вітаю тебе з днем народження та хочу побажати не втрачати своєї впевненості, сміливості, доброти душі та любові серця і залишатися надійним щитом нашої сім’ї, переможцем у будь-якій боротьбі. Будь міцний на здоров’я та щасливий усе життя
|
|
| |