MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 05.03.2019, 00:09 | Повідомлення # 256
Повідомлень: 4515
Цитата
Коханий мій,дорогий чоловік, ВІТАЮ тебе з прекрасним Днем народження!

Я вдячна тобі,за твою турботу,твій захист,щирість і вірність 
Рідний мій,в твоїй руці завжди буде моя рука,рука люблячої дружини

Залишайся таким же веселим,добрим,романтичним,розумним і щирим чоловіком.
P.S. Я щаслива бути твоєю дружиною!


Катя Мельник
 
OlenochkaДата: Вівторок, 05.03.2019, 23:37 | Повідомлення # 257
Повідомлень: 4515
Рідненька моя, вітаю тебе з твої днем народження!) ну і в першу чергу як годиться хочу тобі побажати міцного здоров`я та успіхів у всіх твоїх починаннях, та просто щастя !)
Хочу щоб ти знала що поряд з тобою велика та дружна родина яка готова тобі допомогти у будь якій справі, хочу щоб всі твої бажання збувались, не залежно від їх розміру...ну а все решту вже нагадали тобі зранку!)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 08.03.2019, 23:16 | Повідомлення # 258
Повідомлень: 4515
Рідна моя і золота подруго! Сердечно вітаю з Днем народження! Бажаю безхмарного, щасливого життя поряд з коханим чоловіком! Діточок гарненьких, здоров’ячка міцного, успіхів у справах, сімейного затишку і вірних друзів! Хай не залишає тебе молодість, завзятість, будь веселою, грайливою і вродливою! Хай життя переливається всіма кольорами веселки і твій настрій від щастя підіймається аж до неба! Хай квітне бузок і зводить з розуму черемха, а в душі бринить щаслива мелодія кохання!
 
OlenochkaДата: Четвер, 14.03.2019, 22:03 | Повідомлення # 259
Повідомлень: 4515
Сестричка моя, вітаю з днем народження! Бажаю тобі здійснення усіх твоїх мрій і примх. Бажаю, щоб життя твоє було солодким, як шоколад, щоб в оточенні твоєму були добрі феї і чарівниці, щоб завжди була рука, яка підтримає, і серце, яке не втомиться тебе любити. Ніколи не забувай, що в тебе є я — сестра, яка завжди рада тебе чути, бачити і підтримати! Гарного свята тобі!
Natalya Pryshchepa
 
OlenochkaДата: Пятниця, 22.03.2019, 09:43 | Повідомлення # 260
Повідомлень: 4515
Вітаю з ДнемНародження! 
Бажаю тобі міцного здоров’я, безмежного щастя, вірного кохання, щирих почуттів, яскравих барв життя та радісних емоцій, душевної гармонії, спокою, впевненості в собі, добрих та щирих друзів поруч, гарних новин та чудового настрою на кожен день! Бажаю тобі такого життя, щоб кожен день змушував тебе посміхатись та радіти, кохати та літати у хмарах щастя, впевнено крокувати до своєї мети та неодмінно досягати успіху! Нехай твоє життя завжди буде мати солодкий присмак, нехай твій Новий Рік відкриє двері до нових пригод та процвітання! Радій життю, цінуй, бережи та люби себе! 
Я дякую, що в моєму житті є така неймовірна, прекрасна та чудова людина, як ти! Дякую, що завжди поруч, що завжди підтримуєш, надихаєш та мотивуєш рухатись вперед, дякую за всі подорожі, за всі твої сюрпризи та приємні несподіванки, а також дякую за всі наші спільні місця щасливих людей, які я впевнена й надалі будуть поповнюватись! Залишайся ж такою позитивною, веселою, щирою, доброю та відкритою людиною! 
Люблю тебе! 
 
OlenochkaДата: Понеділок, 25.03.2019, 01:39 | Повідомлення # 261
Повідомлень: 4515
Вітаю тебе з днем народження!!!! Бажаю щоб ти була здорова, любима і по-справжньому щаслива
 
OlenochkaДата: Субота, 30.03.2019, 16:44 | Повідомлення # 262
Повідомлень: 4515
Цитата
Моя опора і підтримка,мій дорогий
Вітаю З Днем Народження тебе Я вдячна богу що ти є у моєму житті,вдячна за кожну хвилину проведену разом з тобою
Хочу побажати тобі саме головне міцного здоров`я ,успіхів у кожній твоїй справі,щоб всі твої задуми втілювались в реальність ,а я буду завжди тебе підтримувати  Нехай сила і мужність не покидають тебе ніколи Дякую тобі за все,ти найкращий  Я щаслива поряд з тобою
Люблю з кожним днем все більше
 
OlenochkaДата: Неділя, 31.03.2019, 13:41 | Повідомлення # 263
Повідомлень: 4515
Мила моя донечка! Вітаю тебе з твоїм днем ​​народження! Ти знову на рік подорослішала, стала дуже красивою і самостійною. Бажаю тобі, моя рідна, міцного здоров’я, неземного щастя, благополуччя і несподіваною удачі. Нехай твоє життя буде сповнене яскравими фарбами, незабутніми відчуттями, барвистими спогадами і тільки позитивними емоціями. Бажаю бути тобі, моя донечка, бажаною і коханою, а також реалізуватися в житті і стати самодостатньою і успішною. І нехай на твоєму життєвому шляху тобі зустрічаються тільки вірні друзі і добрі люди, а біди, проблеми і негоди проходять стороною.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 02.04.2019, 13:57 | Повідомлення # 264
Повідомлень: 4515
Моя любима сестричко. Вітаю тебе з Днем народженням Сьогодні тобі вже 25. А для мене ти завжди моя маленька, рідненька сестричка  Памятаю як я просила маму народити мені сестричок, а мама казала, що ще гроши не наскладала... Тоді я брала ініціативу в свої маленькі ручки, і починала сама складати гроші і ходила купувати собі з грошима по сосідах.. Яке було для мене щастя, коли мама народила мені сестричок. Люблю вас мої сестрички) Бажаю тобі жіночого щастя, здоров'я, успіху, удачі, достатку, палкого кохання і здорових діточок. Цей день для мене особливо вагомий, тому що сьогодні День Народження у рідненької сестрички і рідненького синочка Люблю вас)))
 
OlenochkaДата: Четвер, 04.04.2019, 16:10 | Повідомлення # 265
Повідомлень: 4515
Мила моя сестра! Я вітаю тебе з днем народження і від усієї душі бажаю, щоб кожна мить твого життя була щасливою та радісною, щоб поруч завжди були люблячі та добрі люди, щоб твій шлях обминав усі перешкоди, щоб будь-яка ціль була тобою досягнута, а будь-яке бажання долею виконано
З Днем Народження
 
OlenochkaДата: Субота, 13.04.2019, 10:46 | Повідомлення # 266
Повідомлень: 4515
Коханий мій  Вітаю тебе з Днем Народження Не існує стільки слів, щоб описати все те, що я тобі хочу побажати. Від усього свого палаючого серця любов‘ю, бажаю тобі кожну мить бути найщасливішим чоловіком на землі, нехай все що ти собі загадаєш неодмінно збудиться, хай усмішка і гарний настрій не залишають тебе ніколи . Бажаю тобі бути сильним не тільки тілом але й духом, щоб тебе оточували завжди тільки вірні друзі
А я буду поряд з тобою завжди і підтримувати тебе у твоїх починаннях
Люблю тебе коханий більше за все на світі


Danielka Bozhan
 
OlenochkaДата: Понеділок, 15.04.2019, 20:30 | Повідомлення # 267
Повідомлень: 4515
Цитата
Вітаю тебе З Днем Народження і бажаю отримувати від життя тільки позитив , а все лихе нехай оминає тебе стороною. Подорожуй, досягай своїх цілей та втілюй усі мрії! У тебе все вийде, я знаю!

Моя мила) Софійка))Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі безмежного щастя та міцного здоров'ячка. Нехай кожен день буде сповнений добром та щастям.Ми тебе безмежно ЛЮБИМО))
 
OlenochkaДата: Понеділок, 13.05.2019, 23:35 | Повідомлення # 268
Повідомлень: 4515
Цитата
Дорогий братику! Вітаю тебе з днем народження. Це чудовий день, тому що в цей день у нашій родині з’явився ти, принісши нам усім радість. Братик, бажаю тобі щастя, любові, удачі. Нехай у тебе все в житті буде добре. Залишайся завжди таким же чуйним, доброзичливим і кращим братом на світі. Бажаю постійно досягати нових висот. З днем народження тебе!
 
OlenochkaДата: Неділя, 26.05.2019, 11:35 | Повідомлення # 269
Повідомлень: 4515
Моя найрідніша, найкраща!!!  
Вітаю тебе з днем народження.  Нехай життя у тебе буде, немов казка, нехай доля тобі дарує справжні дива та велику вдачу. 
Бажаю тобі, моя радість, завжди залишатися красивою і зовні, і всередині, пишатися собою, примножувати своє щастя та свої успіхи. 
Нехай поруч будуть лише віддані друзі і завжди оточують лише найкращі люди!!! 
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
 
OlenochkaДата: Субота, 01.06.2019, 09:25 | Повідомлення # 270
Повідомлень: 4515
Цитата
В цей чудовий весняний день гарне свято в дорогої моєму серцю людиноньки
Олеся, я від щирого серця вітаю тебе з Днем народження! Щастя тобі кожної миті, удачі на кожному кроці! І знай: твої мрії - мої побажання! Дуже рада, що нас познайомила доля
Люблю тебе безмежно
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом