ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 20.11.2018, 23:34 | Повідомлення # 226 |
| Сонце, ось знову настав твій день народження. Я помічаю, як з кожним роком змінюється твій характер, зовнішність, ти стаєш більш розумною і впевненою в собі. Дуже приємно спостерігати за тобою. І хоч я не кажу це часто, але я шалено сильно люблю тебе. Я довіряю тобі так, як собі. В першу чергу я хочу побажати вірності у відносинах, багато хороших знайомств, сили, щастя в усьому, енергії в справах. А ще, крім цього, міцного здоров’я і довгих років життя. Пам’ятай, ти прекрасна, моє життя без тебе було б набагато гірше. Спасибі за все, зі святом!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 21.11.2018, 21:17 | Повідомлення # 227 |
| Квіточка моя дорогенька,вітаю з днем народження!! Бажаю подорожувати країнами щастя, зустрічати світанки натхнення, радіти кожному дню, летіти до успіху, кохати усім серцем, долати будь-які труднощі, завжди знаходити своє місце під сонцем і посміхатися! Ще хочу побажати тобі великого жіночого щастя! Щоб поруч з тобою був не просто чоловік,а друг,брат, порадник,надійне плече за яким ти відчуватимеш себе маленькою ,ніжною слабкою жінкою) Люблю тебе!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 23.11.2018, 15:27 | Повідомлення # 228 |
| Рідна моя і золота подруго! ......Сердечно вітаю з Днем народження! Бажаю безхмарного, щасливого життя поряд з коханим чоловіком! Діточок гарненьких, здоров’ячка міцного, успіхів у справах, сімейного затишку і вірних друзів!Хай не залишає тебе молодість, завзятість, будь веселою, грайливою і вродливою! Хай життя переливається всіма кольорами веселки і твій настрій від щастя підіймається аж до неба! Хай квітне бузок і зводить з розуму черемха, а в душі бринить щаслива мелодія кохання! Люблю тебе дужеВранці чекай дзвіночка
Сьогодні у моєї сестрички свято! Моя дорогенька,я вітаю тебе з Днем Народження! Бажаю тобі міцного здоров'я! Завжди радіти життю! Кохання палкого! Успіхів у всіх твоїх починаннях! Щоб збувалися мрії! Ти знаєш що я завжди зможу тебе підтримати! Люблю тебе,сестричко! Ще раз з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! ЦІЛУЮ!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 29.11.2018, 23:32 | Повідомлення # 229 |
| Дорогенька любименька моя мала я тебе вітаю з днем народження. Бажаю щастья міцного здоров'я кохання багатства і здійснення побажань і мрій. Ми з тобою очень давно дружим. Ти у мене самая найкраща. Цілую люблю)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 01.12.2018, 15:30 | Повідомлення # 230 |
| Ти - Танюха тепер «Старушка»...і я вітаю вас із днем старіння, ой народження. Сьогодні хочеться вам побажати побільше сонця. Кохання. Тепла і радості. Нехай це банально, але дуже важливо. Бажаю отримувати від життя тільки позитив, а все лихе нехай оминає вашу сім’ю стороною. Бажаю аби ваш кіндер, вас тільки радував і приносив щастя. Щоб всі привітання, які сьогодні пролунали на вашу адресу, обов'язково здійснилися. Нехай кожен день буде сповнений добром та щастям. Ви надійні і вірні друзі, я дякую вам за те, що ви в мене є...безмежно люблю
|
|
| |
sevcenkoodd | Дата: Середа, 05.12.2018, 12:27 | Повідомлення # 231 |
|
Повідомлення відредагував sevcenkoodd - Середа, 05.12.2018, 12:29 |
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 06.12.2018, 23:37 | Повідомлення # 232 |
| Сьогодні у мого найріднішого свято Мій найкращий,я вітаю тебе зДнем Народження! Бажаю тобі здійснення мрій! Кохання до нестями(звісно зі мною) Здоров'я міцного! Завжди радіти життю!Посміхатися завжди! Легкої роботи тобі! Успіху в усьому! Ти моє кохання,а це значить,що я тебе підтримаю в любу хвилинку! Я тебе дуже-дуже сильно кохаю! Всього тобі найкращого,милий! Я тебе дуже ціную! Дякую тобі за те,що підтримуєш мене! Я пам'ятаю всі наші моменти,я дуже їх ціную! Я тебе обіймаю!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 08.12.2018, 12:11 | Повідомлення # 233 |
| Сестричка моя, вітаю з днем народження! Бажаю тобі здійснення усіх твоїх мрій і примх. Бажаю, щоб життя твоє було солодким, як шоколад, щоб в оточенні твоєму були добрі феї і чарівниці, щоб завжди перебувала рука, яка підтримає, і серце, яке не втомиться тебе любити. Залишайся завжди такою ж милою, доброю, привабливою, чарівною і веселою! Ніколи не забувай, що в тебе є я – сестра, яка завжди рада тебе чути, бачити і підтримати Люблю тебе
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 13.12.2018, 10:01 | Повідомлення # 234 |
| Мила моя сестра! Я вітаю тебе з днем народження і від усієї душі бажаю, щоб кожна мить твого життя була щасливою та радісною, щоб поруч завжди були люблячі та добрі люди, щоб твій шлях обминав усі перешкоди, щоб будь-яка ціль була тобою досягнута, а будь-яке бажання долею виконано.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 15.12.2018, 11:04 | Повідомлення # 235 |
| Мені невимовно пощастило — я отримала щастя відразу в подвійному екземплярі. Сьогодні день народження моїх ангелочків! Я вас вітаю мої зайченятка. На відміну від інших, ви ніколи не будете відзначати день народження на самоті. У вас завжди є підтримка, ви з моменту появи на світ вже придбали собі вірного і надійного друга. Так нехай в ваш свято все побажання подвоюються: здоров’я вистачить на два життя, удача дістанеться обом, причому кожному — своя, а заповітні мрії збудуться. Нехай на двох вам яскраво світить одне сонце. Нехай між вами завжди тримається міцний зв’язок. Ви в мене найкращі Автор : .Наташа Ковалюк
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 16.12.2018, 16:36 | Повідомлення # 236 |
| Вітаю моя золота! Бажаю тобі здоровя великого щастя ,палкого кохання ,успіхів у навчанні ,здіснення всіх твоїх мрій .Сонце щоб на твоєму личку ніколи небули сльози від горя а тільки від радості .Щобти завжи сіяла Щоб ніколи небуло горя ,а лише щасливі моменти Щоб не лише цей день ,а і інші дні були незабуваємі. Залишатися такою як ти є : МилоюЧарівною Доброю Приємною Золотою Смішною Веселою Чуйною Общітєльною Нехай за величезним столом частіше збираються вірні друзі і подруги, щоб привітати тебе з днем народження і сказати теплі слова і побажання. .Конечно щоб у твоєму домі було багато грошейй Щоб завжди купувала собі і приносили тобі багато різних шмотків І нехай з тобою станеться диво, і втіляться всі мрії! Ну і всього тобі найкращого найрідніша . ЛюБлЮ ТЕБЕ МОЯ ЗАЙКО
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 17.12.2018, 23:01 | Повідомлення # 237 |
| Від усієї душі вітаю тебе з Днем народження!!! Бажаю безтурботної, світлої, щасливої долі. Нехай у серці живуть світлі й піднесені бажання. Бажаю міцного здоров'я, бадьорого духу, радості. Будь завжди такою красивою, яскравою, харизматичною. Нехай всі мрії збуваються, а життя б’є ключем позитивних, яскравих емоцій!!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 22.12.2018, 12:49 | Повідомлення # 238 |
| З Днем народження вітаю, моя дорога подруга! Будь кожен день такою же, як сьогодні, найкрасивішою, веселою і щасливою, оточеній увагою і любов’ю близьких і дорогих людей, обсипаною квітами і подарунками! Нехай назавжди тебе забудуть печалі і тривоги! Хай обминають стороною тебе хвороби, розчарування і стреси! Нехай твій будинок — палац буде повною чашею! Живи легко і багато! Роз’їжджає на світові курорти на крутих машинах і з єдиним коханим чоловіком, хто все це тобі подарує! Нехай Ангел хранитель оберігає тебе і твою сім’ю на всіх дорогах і віхи життя! Величезних успіхів !!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 30.12.2018, 14:27 | Повідомлення # 239 |
| Сьогодні той день коли народилася та людина ,яка навчив мене кохати і бачити щастя у кожній дрібничці . Дорогенький уже мій чоловік вітаю тебе щиро з твоїм днем народження і з днемангела бажаю тобі здоров'ячка ,щастячка,любові,поваги нехай ангел охоронець буде завжди поряд,і навертає завжди на правильну дорогу і додає сил ,будь завжди такий красивий ,щирий та хороший . Цілую.Кохаю
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 01.01.2019, 20:16 | Повідомлення # 240 |
| Вітаю з днем народження! Хочу побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення та благословення у всіх починаннях! Нехай найпотаємніші мрії неодмінно збуваються, а всі бажання «чманіють» від наявних можливостей!
|
|
| |