MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 20.11.2018, 23:34 | Повідомлення # 226
Повідомлень: 4504
Сонце, ось знову настав твій день народження. Я помічаю, як з кожним роком змінюється твій характер, зовнішність, ти стаєш більш розумною і впевненою в собі. Дуже приємно спостерігати за тобою. І хоч я не кажу це часто, але я шалено сильно люблю тебе. Я довіряю тобі так, як собі. В першу чергу я хочу побажати вірності у відносинах, багато хороших знайомств, сили, щастя в усьому, енергії в справах. А ще, крім цього, міцного здоров’я і довгих років життя. Пам’ятай, ти прекрасна, моє життя без тебе було б набагато гірше. Спасибі за все, зі святом!
 
OlenochkaДата: Середа, 21.11.2018, 21:17 | Повідомлення # 227
Повідомлень: 4504
Квіточка моя дорогенька,вітаю з днем народження!! Бажаю подорожувати країнами щастя, зустрічати світанки натхнення, радіти кожному дню, летіти до успіху, кохати усім серцем, долати будь-які труднощі, завжди знаходити своє місце під сонцем і посміхатися!
Ще хочу побажати тобі великого жіночого щастя! Щоб поруч з тобою був не просто чоловік,а друг,брат, порадник,надійне плече за яким ти відчуватимеш себе маленькою ,ніжною слабкою жінкою) 
Люблю тебе!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.11.2018, 15:27 | Повідомлення # 228
Повідомлень: 4504
Рідна моя і золота подруго! ......Сердечно вітаю з Днем народження! Бажаю безхмарного, щасливого життя поряд з коханим чоловіком! Діточок гарненьких, здоров’ячка міцного, успіхів у справах, сімейного затишку і вірних друзів!Хай не залишає тебе молодість, завзятість, будь веселою, грайливою і вродливою! Хай життя переливається всіма кольорами веселки і твій настрій від щастя підіймається аж до неба! Хай квітне бузок і зводить з розуму черемха, а в душі бринить щаслива мелодія кохання! Люблю тебе дужеВранці чекай дзвіночка

Сьогодні у моєї сестрички свято! Моя дорогенька,я вітаю тебе з Днем Народження! Бажаю тобі міцного здоров'я! Завжди радіти життю! Кохання палкого! Успіхів у всіх твоїх починаннях! Щоб збувалися мрії! Ти знаєш що я завжди зможу тебе підтримати! Люблю тебе,сестричко! Ще раз з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! ЦІЛУЮ!
 
OlenochkaДата: Четвер, 29.11.2018, 23:32 | Повідомлення # 229
Повідомлень: 4504
Дорогенька любименька моя мала я тебе вітаю з днем народження. Бажаю щастья міцного здоров'я кохання багатства і здійснення побажань і мрій. Ми з тобою очень давно дружим. Ти у мене самая найкраща. Цілую люблю)
 
OlenochkaДата: Субота, 01.12.2018, 15:30 | Повідомлення # 230
Повідомлень: 4504
Ти - Танюха тепер «Старушка»...і я вітаю вас із днем старіння, ой народження. Сьогодні хочеться вам побажати побільше сонця. Кохання. Тепла і радості. Нехай це банально, але дуже важливо. Бажаю отримувати від життя тільки позитив, а все лихе нехай оминає вашу сім’ю стороною. Бажаю аби ваш кіндер, вас тільки радував і приносив щастя. Щоб всі привітання, які сьогодні пролунали на вашу адресу, обов'язково здійснилися. Нехай кожен день буде сповнений добром та щастям. Ви надійні і вірні друзі, я дякую вам за те, що ви в мене є...безмежно люблю
 
sevcenkooddДата: Середа, 05.12.2018, 12:27 | Повідомлення # 231
Повідомлень: 1


Повідомлення відредагував sevcenkoodd - Середа, 05.12.2018, 12:29
 
OlenochkaДата: Четвер, 06.12.2018, 23:37 | Повідомлення # 232
Повідомлень: 4504
Сьогодні у мого найріднішого свято  Мій найкращий,я вітаю тебе зДнем Народження! Бажаю тобі здійснення мрій! Кохання до нестями(звісно зі мною) Здоров'я міцного! Завжди радіти життю!Посміхатися завжди!  Легкої роботи тобі! Успіху в усьому! Ти моє кохання,а це значить,що я тебе підтримаю в любу хвилинку! Я тебе дуже-дуже сильно кохаю! Всього тобі найкращого,милий! Я тебе дуже ціную! Дякую тобі за те,що підтримуєш мене! Я пам'ятаю всі наші моменти,я дуже їх ціную! Я тебе обіймаю!
 
OlenochkaДата: Субота, 08.12.2018, 12:11 | Повідомлення # 233
Повідомлень: 4504
Сестричка моя, вітаю з днем народження! Бажаю тобі здійснення усіх твоїх мрій і примх. Бажаю, щоб життя твоє було солодким, як шоколад, щоб в оточенні твоєму були добрі феї і чарівниці, щоб завжди перебувала рука, яка підтримає, і серце, яке не втомиться тебе любити. Залишайся завжди такою ж милою, доброю, привабливою, чарівною і веселою! Ніколи не забувай, що в тебе є я – сестра, яка завжди рада тебе чути, бачити і підтримати Люблю тебе
 
OlenochkaДата: Четвер, 13.12.2018, 10:01 | Повідомлення # 234
Повідомлень: 4504
Мила моя сестра! Я вітаю тебе з днем народження і від усієї душі бажаю, щоб кожна мить твого життя була щасливою та радісною, щоб поруч завжди були люблячі та добрі люди, щоб твій шлях обминав усі перешкоди, щоб будь-яка ціль була тобою досягнута, а будь-яке бажання долею виконано.
 
OlenochkaДата: Субота, 15.12.2018, 11:04 | Повідомлення # 235
Повідомлень: 4504
Мені невимовно пощастило — я отримала щастя відразу в подвійному екземплярі. Сьогодні день народження моїх ангелочків! Я вас вітаю мої зайченятка. На відміну від інших, ви ніколи не будете відзначати день народження на самоті. У вас завжди є підтримка, ви з моменту появи на світ вже придбали собі вірного і надійного друга. Так нехай в ваш свято все побажання подвоюються: здоров’я вистачить на два життя, удача дістанеться обом, причому кожному — своя, а заповітні мрії збудуться.
Нехай на двох вам яскраво світить одне сонце. Нехай між вами завжди тримається міцний зв’язок. Ви в мене найкращі

Автор :
.Наташа Ковалюк
 
OlenochkaДата: Неділя, 16.12.2018, 16:36 | Повідомлення # 236
Повідомлень: 4504
Вітаю моя золота! Бажаю тобі здоровя великого щастя ,палкого кохання ,успіхів у навчанні ,здіснення всіх твоїх мрій .Сонце щоб на твоєму личку ніколи небули сльози від горя а тільки від радості .Щобти завжи сіяла Щоб ніколи небуло горя ,а лише щасливі моменти Щоб не лише цей день ,а і інші дні були незабуваємі. Залишатися такою як ти є : 
МилоюЧарівною Доброю Приємною Золотою  Смішною Веселою  Чуйною
Общітєльною Нехай за величезним столом частіше збираються вірні друзі і подруги,  щоб привітати тебе з днем народження і сказати теплі слова і побажання. .Конечно щоб у твоєму домі було багато грошейй  Щоб завжди купувала собі і приносили тобі багато різних шмотків І нехай з тобою станеться диво, і втіляться всі мрії! Ну і всього тобі найкращого найрідніша . 
ЛюБлЮ ТЕБЕ МОЯ ЗАЙКО
 
OlenochkaДата: Понеділок, 17.12.2018, 23:01 | Повідомлення # 237
Повідомлень: 4504
Від усієї душі вітаю тебе з Днем народження!!! Бажаю безтурботної, світлої, щасливої долі. Нехай у серці живуть світлі й піднесені бажання. Бажаю міцного здоров'я, бадьорого духу, радості. Будь завжди такою красивою, яскравою, харизматичною. Нехай всі мрії збуваються, а життя б’є ключем позитивних, яскравих емоцій!!!!
 
OlenochkaДата: Субота, 22.12.2018, 12:49 | Повідомлення # 238
Повідомлень: 4504
З Днем народження вітаю, моя дорога подруга! Будь кожен день такою же, як сьогодні, найкрасивішою, веселою і щасливою, оточеній увагою і любов’ю близьких і дорогих людей, обсипаною квітами і подарунками! Нехай назавжди тебе забудуть печалі і тривоги! Хай обминають стороною тебе хвороби, розчарування і стреси! Нехай твій будинок — палац буде повною чашею! Живи легко і багато! Роз’їжджає на світові курорти на крутих машинах і з єдиним коханим чоловіком, хто все це тобі подарує! Нехай Ангел хранитель оберігає тебе і твою сім’ю на всіх дорогах і віхи життя! Величезних успіхів !!!
 
OlenochkaДата: Неділя, 30.12.2018, 14:27 | Повідомлення # 239
Повідомлень: 4504
Сьогодні той день коли народилася та людина ,яка навчив мене кохати і бачити щастя у кожній дрібничці .
Дорогенький уже мій чоловік вітаю тебе щиро з твоїм днем народження і з днемангела бажаю тобі здоров'ячка ,щастячка,любові,поваги нехай ангел охоронець буде завжди поряд,і навертає завжди на правильну дорогу і додає сил ,будь завжди такий красивий ,щирий та хороший .
Цілую.Кохаю
 
OlenochkaДата: Вівторок, 01.01.2019, 20:16 | Повідомлення # 240
Повідомлень: 4504
Вітаю з днем народження! Хочу побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення та благословення у всіх починаннях! Нехай найпотаємніші мрії неодмінно збуваються, а всі бажання «чманіють» від наявних можливостей!
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом