ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 16.10.2018, 08:50 | Повідомлення # 211 |
| З Днем Народження Мій любий, коханий, вітаю зі святом, Хай буде життя твоє щастям багате, Я завжди з тобою, я тільки для тебе, Бо ти моє сонце, бо ти моє небо. Ти сильний, ти мужній, таким залишайся, З роками здоров’я лише набирайся, В роботі будь першим, успішним та славним, В сім’ї найкоханішим та бездоганним!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 17.10.2018, 22:37 | Повідомлення # 212 |
| Моя дорогенька Вітаю тебе з таким прекрасним днем- з твоїм днем народження бажаю тобі щастя, міцного здоров'я, щоб всі твої мрії здійснювалися на УРА, палкого кохання і саме головне ЖІНОЧОГО ЩАСТЯ Люблю тебе, залишайся також, яка ти є
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 20.10.2018, 20:05 | Повідомлення # 213 |
| Сьогодні День Народження мого малюка якого я палко кохаю))) Вітаю Тебе з цим чудовим Днем осіннім файним коли на світ з'явилось таке чудо як ТИ!!! Бажаю всього самого-самого і щоб була здорова бо здоров'я в нинішній час саме головне)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 24.10.2018, 23:09 | Повідомлення # 214 |
| Ну, що моя Ван Лав з днем народженням тебе. Сьогодні ти стала на один рік дорослішою, але не старою так, як ти думаєш. Моя дівчинка, я тебе вітаю бажаю тобі щасття, відчувати себе щасливою, коханою, потрібною. Бажаю тобі великого кохання, щоб ти кохала, а тебе ще більше, взаємопорозуміння між Вами двома. І, я дуже рада тому, що ти у мене є, за ці 6 років ти стала мені не просто бест френд, а як рідна сестричка. В цей чудовий день я також хочу тобі побажати, щоб ти ніколи не сумувала, а була завжди усміхненою, адже твоя посмішка є найкращою, бажаю щоб тебе оточували тільки потрібні люди, яких ти будеш завжди рада бачити, які тебе будуть розуміти, пітримувати і сприймати тебе такою, яка ти є. Моя дівчинка, моя рідненька, моє все я сьогодні не змогла по деяким причинам до тебе приїхати, але я скоро приїду і відірвемся на повну. І я хочу подякувати тобі батькам за тебе, за таку классну, драйвову дівку, як ти. Я тебе дуже люблю
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 28.10.2018, 12:43 | Повідомлення # 215 |
| Дорога моя подруго — красива, чуйна та добра! Сердечно вітаю тебе з Днемнародження! Бажаю, щоб у серці жили радість, віра, надія та любов! Хай буде щастя у твоїй родині, здоров’я тобі і всім дорогим і рідним людям! Хай буде натхнення на працю та усмішка на твоєму милому обличчю! Кохай, моя дорога, і будь коханою! Хай він носить тебе на руках, бо ти варта цього, а ти — кохай його на все життя! Будь такою, як ти є!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 31.10.2018, 22:32 | Повідомлення # 216 |
| Чувак вітаю тебе з днем народження! Бажаю бути щасливим (гармонії самим з собою), фінансово забезпеченим, вічно здоровим, а життєва дорога нехай буде рівною, впевненою, зеленою і без придурків. Щоб тебе оточували лише приємні моменти з близькими тобі людьми. Всього самого найкращого тобі!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 01.11.2018, 22:19 | Повідомлення # 217 |
| Дорогий мій друже, надійний і щирий! Вітаю тебе з днем народження і бажаю бути красивим, мудрим, коханим, тобто справжнім чоловіком! Хай все в житті складається так, як треба, збуваються найзаповітніші мрії, приходять нові ідеї, а ти легко втілюєш їх в життя! Хай буде тобі добре і в будні, і в свята, а поряд зтобою завжди будуть твої рідні і близькі — здорові, щасливі і найдобріші на світі! Будь щасливим, шанованим, люблячим і просто гарним чоловіком!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 02.11.2018, 23:11 | Повідомлення # 218 |
| Люба,Вітаю тебе зі святом!Сьогодні твій день і усі найкращі побажання будуть тільки для тебе ,бажаю залишатись такою ж милою ,ніжною,красивою,розумною.Завжди радіти і посміхатися бути неповторною і бездоганною.І це не тільки сьогодні,в день твого народження,але щодня.ВІТАЮ КОХАНА!!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 04.11.2018, 13:24 | Повідомлення # 219 |
| Вітаю Тебе із Днем народження! Бажаю Божого благословіння на Твою сім'ю! Безлічі здоров'я, море щастя, вдачі та благополуччя. Нехай над Твоєю сім'єю завжди світить ясне та тепле сонце. З Днем народження, друже.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 05.11.2018, 21:13 | Повідомлення # 220 |
| Дорога моя, найкраща у світі і найкоханіш дружина! Сердечно вітаю з Днемнародження і бажаю залишатись на довгі літа такою красивою, доброю, сердечною і ласкавою, як тепер! Хай кожен твій день починається і закінчується радістю і натхненням, красою і щасливою посмішкою, мелодією зачарованої душі і сердечною теплотою! Хай все, що ми маємо, буде для тебе на радість і благополуччя!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 07.11.2018, 22:38 | Повідомлення # 221 |
| Мила сестро, люба, дорога, кохана! Сердечно вітаю з Днем народження! Бажаю доброго і світлого сьогодення, самого найкращого завтра, віри, спокою та гармонії душі, радості і завзяття на серці! Хай буде вдача у всіх твоїх справах, хай збуваються мрії і стануть реальністю бажання! Щастя тобі, моя найкраща, кохання, розуміння і здоров’я на довгі літа!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 08.11.2018, 21:56 | Повідомлення # 222 |
| Мій рідненький!!! Вітаю тебе з днем народження!!! Нехай сонце сяє тобі все життя, і з твого обличчя ніколи не зникає усмішка))) Щастя, здоров'я, великого та щирого кохання!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 14.11.2018, 22:49 | Повідомлення # 223 |
| Моя прекрасна доню, з днем народження! Вітаю тебе з твоєю першою круглою датою — з 10-річчям! Бажаю, щоб у тебе було багато хорошого! Хороші друзі, гарний настрій, хороше здоров’я, відмінні оцінки. Щоб мрії завжди збувалися, твої інтереси розширювалися, позитив був у кожному моменті життя. Будь самою щасливою, найкрасивішою, дівчинко моя!
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Субота, 17.11.2018, 13:16 | Повідомлення # 225 |
| Квіточка моя дорогенька,вітаю з днем народження!! Бажаю подорожувати країнами щастя, зустрічати світанки натхнення, радіти кожному дню, летіти до успіху, кохати усім серцем, долати будь-які труднощі, завжди знаходити своє місце під сонцем і посміхатися! Ще хочу побажати тобі великого жіночого щастя! Щоб поруч з тобою був не просто чоловік,а друг,брат, порадник,надійне плече за яким ти відчуватимеш себе маленькою ,ніжною слабкою жінкою) Люблю тебе!
|
|
| |