MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 16.10.2018, 08:50 | Повідомлення # 211
Повідомлень: 4513
З Днем Народження 
Мій любий, коханий, вітаю зі святом,
Хай буде життя твоє щастям багате,
Я завжди з тобою, я тільки для тебе,
Бо ти моє сонце, бо ти моє небо.
Ти сильний, ти мужній, таким залишайся,
З роками здоров’я лише набирайся,
В роботі будь першим, успішним та славним,
В сім’ї найкоханішим та бездоганним!
 
OlenochkaДата: Середа, 17.10.2018, 22:37 | Повідомлення # 212
Повідомлень: 4513
Моя дорогенька Вітаю тебе з таким прекрасним днем- з твоїм днем народження  бажаю тобі щастя, міцного здоров'я, щоб всі твої мрії здійснювалися на УРА, палкого кохання  і саме головне ЖІНОЧОГО ЩАСТЯ
Люблю тебе, залишайся також, яка ти є
 
OlenochkaДата: Субота, 20.10.2018, 20:05 | Повідомлення # 213
Повідомлень: 4513
Сьогодні День Народження мого малюка якого я палко кохаю))) Вітаю Тебе з цим чудовим Днем осіннім файним коли на світ з'явилось таке чудо як ТИ!!! Бажаю всього самого-самого і щоб була здорова бо здоров'я в нинішній час саме головне)))
 
OlenochkaДата: Середа, 24.10.2018, 23:09 | Повідомлення # 214
Повідомлень: 4513
Ну, що моя Ван Лав з днем народженням тебе. Сьогодні ти стала на один рік дорослішою, але не старою так, як ти думаєш. Моя дівчинка, я тебе вітаю бажаю тобі щасття, відчувати себе щасливою, коханою, потрібною. Бажаю тобі великого кохання, щоб ти кохала, а тебе ще більше, взаємопорозуміння між Вами двома. 
І, я дуже рада тому, що ти у мене є, за ці 6 років ти стала мені не просто бест френд, а як рідна сестричка. В цей чудовий день я також хочу тобі побажати, щоб ти ніколи не сумувала, а була завжди усміхненою, адже твоя посмішка є найкращою, бажаю щоб тебе оточували тільки потрібні люди, яких ти будеш завжди рада бачити, які тебе будуть розуміти, пітримувати і сприймати тебе такою, яка ти є. 
Моя дівчинка, моя рідненька, моє все я сьогодні не змогла по деяким причинам до тебе приїхати, але я скоро приїду і відірвемся на повну. І я хочу подякувати тобі батькам за тебе, за таку классну, драйвову дівку, як ти. 
Я тебе дуже люблю
 
OlenochkaДата: Неділя, 28.10.2018, 12:43 | Повідомлення # 215
Повідомлень: 4513
Дорога моя подруго — красива, чуйна та добра! Сердечно вітаю тебе з Днемнародження! Бажаю, щоб у серці жили радість, віра, надія та любов! Хай буде щастя у твоїй родині, здоров’я тобі і всім дорогим і рідним людям! Хай буде натхнення на працю та усмішка на твоєму милому обличчю! Кохай, моя дорога, і будь коханою! Хай він носить тебе на руках, бо ти варта цього, а ти — кохай його на все життя! Будь такою, як ти є!
 
OlenochkaДата: Середа, 31.10.2018, 22:32 | Повідомлення # 216
Повідомлень: 4513
Чувак вітаю тебе з днем народження! Бажаю бути щасливим (гармонії самим з собою), фінансово забезпеченим, вічно здоровим, а життєва дорога нехай буде рівною, впевненою, зеленою і без придурків. Щоб тебе оточували лише приємні моменти з близькими тобі людьми. 
Всього самого найкращого тобі!!!
 
OlenochkaДата: Четвер, 01.11.2018, 22:19 | Повідомлення # 217
Повідомлень: 4513
Дорогий мій друже, надійний і щирий! Вітаю тебе з днем народження і бажаю бути красивим, мудрим, коханим, тобто справжнім чоловіком! Хай все в житті складається так, як треба, збуваються найзаповітніші мрії, приходять нові ідеї, а ти легко втілюєш їх в життя! Хай буде тобі добре і в будні, і в свята, а поряд зтобою завжди будуть твої рідні і близькі — здорові, щасливі і найдобріші на світі! Будь щасливим, шанованим, люблячим і просто гарним чоловіком!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 02.11.2018, 23:11 | Повідомлення # 218
Повідомлень: 4513
Люба,Вітаю тебе зі святом!Сьогодні твій день і усі найкращі побажання будуть тільки для тебе ,бажаю залишатись такою ж милою ,ніжною,красивою,розумною.Завжди радіти і посміхатися бути неповторною і бездоганною.І це не тільки сьогодні,в день твого народження,але щодня.ВІТАЮ КОХАНА!!!!
 
OlenochkaДата: Неділя, 04.11.2018, 13:24 | Повідомлення # 219
Повідомлень: 4513
Вітаю Тебе із Днем народження! Бажаю Божого благословіння на Твою сім'ю! Безлічі здоров'я, море щастя, вдачі та благополуччя. Нехай над Твоєю сім'єю завжди світить ясне та тепле сонце. З Днем народження, друже.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.11.2018, 21:13 | Повідомлення # 220
Повідомлень: 4513
Дорога моя, найкраща у світі і найкоханіш дружина! Сердечно вітаю з Днемнародження і бажаю залишатись на довгі літа такою красивою, доброю, сердечною і ласкавою, як тепер! Хай кожен твій день починається і закінчується радістю і натхненням, красою і щасливою посмішкою, мелодією зачарованої душі і сердечною теплотою! Хай все, що ми маємо, буде для тебе на радість і благополуччя!
 
OlenochkaДата: Середа, 07.11.2018, 22:38 | Повідомлення # 221
Повідомлень: 4513
Мила сестро, люба, дорога, кохана! Сердечно вітаю з Днем народження! Бажаю доброго і світлого сьогодення, самого найкращого завтра, віри, спокою та гармонії душі, радості і завзяття на серці! Хай буде вдача у всіх твоїх справах, хай збуваються мрії і стануть реальністю бажання! Щастя тобі, моя найкраща, кохання, розуміння і здоров’я на довгі літа!
 
OlenochkaДата: Четвер, 08.11.2018, 21:56 | Повідомлення # 222
Повідомлень: 4513
Мій рідненький!!! Вітаю тебе з днем народження!!! Нехай сонце сяє тобі все життя, і з твого обличчя ніколи не зникає усмішка))) Щастя, здоров'я, великого та щирого кохання!!!
 
OlenochkaДата: Середа, 14.11.2018, 22:49 | Повідомлення # 223
Повідомлень: 4513
Моя прекрасна доню, з днем народження! 
Вітаю тебе з твоєю першою круглою датою — з 10-річчям! 
Бажаю, щоб у тебе було багато хорошого! 
Хороші друзі, гарний настрій, хороше здоров’я, відмінні оцінки. 
Щоб мрії завжди збувалися, твої інтереси розширювалися, позитив був у кожному моменті життя. 
Будь самою щасливою, найкрасивішою, дівчинко моя!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 16.11.2018, 01:42 | Повідомлення # 224
Повідомлень: 4513
Сьогодні в мого коханого день народження  Вітаю тебе мій котик, всього тобі самого найкращого здоров'я успіхів. Шкода що в цей день ти не зімною Але ми обов'язково це наздоженем  Дякую що ти з'явився в моєму житті  Я дуже щаслива з тобою  Кохаю тебе  сильно сильно Цьом Подарунок ти уже бачив Але то ще не все 1000 Цьомчиків 
 
OlenochkaДата: Субота, 17.11.2018, 13:16 | Повідомлення # 225
Повідомлень: 4513
Квіточка моя дорогенька,вітаю з днем народження!! Бажаю подорожувати країнами щастя, зустрічати світанки натхнення, радіти кожному дню, летіти до успіху, кохати усім серцем, долати будь-які труднощі, завжди знаходити своє місце під сонцем і посміхатися!
Ще хочу побажати тобі великого жіночого щастя! Щоб поруч з тобою був не просто чоловік,а друг,брат, порадник,надійне плече за яким ти відчуватимеш себе маленькою ,ніжною слабкою жінкою) 
Люблю тебе!
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом