ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 08.09.2018, 10:59 | Повідомлення # 196 |
| Мій улюблений, дорогий, чудовий мій чоловік вітаю тебе з 35 річчям. Бажаю тобі яскравих перемог і успішних справ, впевненості та рішучості, гарного настрою і самого міцного здоров'я. Сонце моє, залишайся завжди такимже добрим, щирим, відважливим турботливим ЛЮБЛЮ ТЕБЕ
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 09.09.2018, 10:12 | Повідомлення # 197 |
| Мила донечка, квіточка , моя лялечка , ясна зірочка !!! Вітаю тебе з величезною радістю з найщасливішим днем у році — днем твоєї появи на світ! Бажаю тобі виконання заповітної мрії, взаємної і вірної любові, внутрішнього відчуття гармонії і миру з собою, цікавих зустрічей і знайомств, подорожей по світу, нових вражень та емоцій.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 14.09.2018, 08:56 | Повідомлення # 198 |
| Моя маленька, сама дорогенька дівчинка, вітаю Тебе з твоїм повноліттям! Залишайся такою ж милою, щирою, веселою, такою принцескою, як ти є для мене!!! Найбільше мрію про те, щоб ти була щасливою, бо ти заслужила!! Люблю тебе моя красунечко
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 16.09.2018, 10:14 | Повідомлення # 199 |
| Вітаю тебе З Днем Народження! Моя ж ти дорогенька, я від всього серця бажаю тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб паморочилося в голові від любові, а земля йшла з-під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Справжнього тобі жіночого щастя! Люблю тебе, моя найкраща Дякую тобі,за те що ти є
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 17.09.2018, 17:06 | Повідомлення # 200 |
| Сашулько моя вітаю тебе з днем народження любима моя хочу щоб цей день для тебе став незабутнім.Моя подруга дорогенька, Яка чарівна нині ти! Всіх благ, подруженько, бажаю, Здоров’я й миру на віки!
Нехай звичайне слово «щастя» З тобою буде назавжди, Тож квітни, сяй і будь прекрасна, Як сонце, небо, як зірки.Вітаю любима моя
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.09.2018, 20:56 | Повідомлення # 201 |
| Вітаю тебе з днем народженям бажаю щастя здоровя і любві у твоєму житі
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.09.2018, 21:57 | Повідомлення # 202 |
| Короче, Настьона, вітаю тебе з Днем Народження! Бажаю тобі щастячка, здоров'ячка, щирого, а головне взаємного кохання, вірних, щирих, добрих друзів. Здоров'я тобі і твоїм друзям. Вірність і любов твоїх одногрупників. Щоб ми більше з тобою ніколи не сварилися. Щоб ти і Катя були вірні. Короче всього найкращого і безмежного. Багато не пий і мало тоже! З Днем Народження, мала!!♡
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 21.09.2018, 17:17 | Повідомлення # 203 |
| Вітаю тебе з днем народження моя люба подружечко)) ти завжди була для мене опорою і підтримкою)) дуже люблю тебе і поважаю,бажаю тобі щастя,здоров'я та всього найкращого)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 23.09.2018, 08:33 | Повідомлення # 204 |
| Моя, золотенька Вікусько Щиро вітаю тебе з днем народження Бажаю тобі: щастяяя міцного,здоров*я Взаємного коханнячка тобі, великого і палкого успіхів,у житті здійснення всіх найзаповітніших мрій щоб в твоєму житті завжди було все добре Щоб кожен твій день був сповнений веселих ,та смішних пригод щоб усмішка з твого обличчя ніколи не зникала, і щоб якщо плакала то тільки від щастя завжди будь щасливою,і такою доброю вірноє як ти є поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди ти дуже хороша людина і в тебе повинно бути все добрее Нехай твоє життя буде яскравим і цікавим, все задумане виходить, всі бажання здійснюються насолоджуйся кожним своїм днем залишайся завжди такою:хорошою, доброю, милою, красивою..привітною,дівчинкою як ти є і всього тобіііііііі самого- самого найкращого позитивного в твоєму життія моє сонечко, смішненькоє я тебе іщее раз вітаююю з твоїм днем народження люблю тя, квіточко моя Я ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ВСЬО ЗА ТВОЮ ВІРНУ ДРУЖБУ ТИ У МЕНЕ НАЙКРАЩА ПОДРУЖКА ЛЮБЛЮ ТЕБЕ І ЦІНУЮ ТЕБЕ
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 25.09.2018, 14:19 | Повідомлення # 205 |
| Мій рідненький!!! Вітаю тебе з днем народження!!! Нехай сонце сяє тобі все життя, і з твого обличчя ніколи не зникає усмішка))) Щастя, здоров'я, великого та щирого кохання!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 04.10.2018, 08:59 | Повідомлення # 206 |
| Мій рідненький!!! Вітаю тебе з днем народження!!! Нехай сонце сяє тобі все життя, і з твого обличчя ніколи не зникає усмішка))) Щастя, здоров'я, великого та щирого кохання!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 07.10.2018, 21:56 | Повідомлення # 207 |
| Вітаю з днем народження! Нехай усі мрії збуваються, по житті завжди супроводжує успіх, та поруч завжди будуть дорогі для Вас люди.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 10.10.2018, 08:57 | Повідомлення # 208 |
| Моя дорогенька ........я тебе Вітаю з Днем Народження !!!!!!! Бажаю від усього сердця щоб в твоєму житті були лишень неймовірні моменти !!!!!!Люблю
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 11.10.2018, 09:53 | Повідомлення # 209 |
| Мій любий, коханий, вітаю зі святом, Хай буде життя твоє щастям багате, Я завжди з тобою, я тільки для тебе, Бо ти моє сонце, бо ти моє небо.
Ти сильний, ти мужній, таким залишайся, З роками здоров’я лише набирайся, В роботі будь першим, успішним та славним, В сім’ї найкоханішим та бездоганним!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 13.10.2018, 12:54 | Повідомлення # 210 |
| Любий мій, я вітаю тебе з днем народження та хочу побажати не втрачати своєї впевненості, сміливості, доброти душі та любові серця і залишатися надійним щитом нашою сім’ї, переможцем у будь-якій боротьбі. Будь міцний на здоров’я та щасливий усе життя.
|
|
| |