MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути! (Вона сказала: Що пропали почуття)
Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути!
OlenochkaДата: Понеділок, 12.02.2018, 16:23 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 4513
Не знаю чи потрібно відновлювати стосунки, це має бути твоє рішення. Але як то кажуть:"Двічі в одну річку не ввійдеш". Чи будуть ваші
стосунки такими, як були? Чи потрібна тобі людина, яка ніколи не має на
тебе часу? І кар'єру ставить вище кохання? Не знаю. Один одному треба
віддавати всього себе, всю любов, все тепло, а якщо це не так, тоді це
ілюзія любові. Бо кохана людина завжди знайде для тебе час - хоч 2 ночі.


Прикріплення: 5512309.jpg (203.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 13.02.2018, 21:23 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 4513
А ось що пише Іван (22 роки):

До мене ЕКС (були 3 роки у відносинах) сама повернулася. Через рік після розставання з її ініціативи. Протягом якого ми зовсім не спілкувалися) Взагалі НІЯК не спілкувалися. Потім розповідала, як їй говорили типу "так він тобі навіть ні разу не подзвонив за цей рік")) Хехе! Так що моє імхо таке, що якщо дівчина сама пішла, то повертати її самій, навіть якщо ти там "щось зрозумів" не варто. Вона повинна сама зрозуміти та повернутися і якщо ти до цього часу все ще готовий і хочеш її прийняти - все може бути дуже добре.
Ще хочу додати, що я категорично проти тієї схеми, яка тут прозвучала, коли дівчина "вирішила повернутися" та дає такий знак типу там - пише смс. "Я пробачила"... І чекає , коли за неї прибіжать і її знову візьмуть. Смішно. Якщо вона вирішила, то повинна сама повертатися з усіма наслідками , а не "великодушно давати зрозуміти"


Прикріплення: 7708680.jpg (37.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 11.03.2018, 13:46 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 4513
 
OlenochkaДата: Субота, 05.05.2018, 14:44 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 4513
 
OlenochkaДата: Середа, 04.07.2018, 23:38 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4513
Від коханих не йдуть, прочитай раз 10 і прийми цю фразу. Раз вона від тебе кілька разів йшла, вона вже тоді вирішила, що тебе не любить.  

Від коханого дівчина сама не піде. Якщо вже йшла, значить давно не любить, а терпит. І ти для неї ти завжди будеш компромісом. Але любити тебе такого вона не буде. Поки ти не змінишся.
 
OlenochkaДата: Середа, 04.07.2018, 23:48 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 4513
Не приходила думка чатувати під її дверима з колечком і лімузином? Згадай, що ти мужик. Прийми факт, що ти не зробив жодної помилки, через яку від тебе можна було піти. Раз пішла - значить це її косяк. Хорошу людину втратила. І фіг знайде когось кращого. Тепер про тебе. Уяви, що це ти кинув якусь дуру, яка тебе переслідує. Ти вже не знаєш, як ще її послати. А вона стоїть біля твого будинку і постійно докопується. Правда, огидно? За тиждень ти не змінився. Ти залишився самим собою. Просто тобі зараз ніхто не дає, от і тисне з усіх боків. Починай жити для СЕБЕ. Намагайся знайти чим зайнятися - клуби, спортзал, басейн, хобі, навчання, робота. Ти ж у себе єдиний такий і крім тебе, про тебе ніхто не подбає. Як перестанеш навколо неї витися - може почне пінгувати. За кілька. місяців є шанс реально змінитися, придбати нові якості, знизити її значущість і знову спокусити.
 
OlenochkaДата: Субота, 07.07.2018, 09:19 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 4513
Коли закінчуються довгі стосунки, ми йдемо не на пошуки нової людини, ми йдемо на пошуки нових себе...

Прикріплення: 1075029.jpg (274.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 29.07.2018, 13:04 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 4513
Парадоксально, але тільки в тому випадку, коли ти в будь-який момент готовий піти, тобі майже з обов'язково гарантовано тривалі і взаєморадісні відносини. А як тільки щось пішло не так, запитай себе "а не побіг в якийсь момент я десь за нею?".
 
OlenochkaДата: Неділя, 05.08.2018, 11:04 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 4513
Є одне правило, перевірена тисячами хлопців - "Вона пішла - їй і повертатися". стосовно сварки звучить як "Вона посварилася - вона нехай і мириться" або "Кинула трубку - сама нехай і передзвонює".

Що робити (як варіант ІМХО):

Зараз в ігнор, тобто більше не пишеш не дзвониш ітд. Коли подзвонить - розмовляєш холодно, посилаючись на зайнятість скорочуєш розмову до мінімуму. В ідеалі виглядає як:
вона дзвонить!!!
- Привіт.
- Привіт. Зайнятий, давай ЗІДЗВОНИМОСЯ пізніше.
І каладеш трубку. Відразу. Не даючи їй можливість НІЧОГО сказати. Якщо вона відразу передзвонює - ігнориш (ти ж сказав - зайнятий).
На наступний день можна почати розмовляти але зберігай холодність (легке далі) і НА БУДЬ ЯКІ її наїзд, а він стопудово буде - кажеш, мовляв, "Дорогенька, не єби мені мозок. Коли тобі захочеться спілкуватися нормально - без цієї драми, подзвони" Далі кладеш трубку. 
Якщо вона передзвонює і починає виносити мозок - клади трубку. Якщо норм - домовляйся про зустріч.
 
OlenochkaДата: Неділя, 12.08.2018, 10:36 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 4513
До жінок потрібно ставитися як до звичайних побутових речей. якщо бігаєш за дівчиною, добиваєшся її - в її очах ти вже чмо, лох, низькосортний олень, яким можна користуватися. якщо на неї забити, вона сама бігає за тобою, щоб привернути твою увагу (але бігає за тобою лише за умови, що ти з себе що то преставляєш).
Змі шляхом пропаганди через всякі фільми, пісні та інше прищепили нам, чоловікам, зовсім помилкові цінності по відношенню до жінок, ми спочатку ставимо себе в положення оленя з власного незнання.  адже зовсім недавно наші предки знали, що таке жінка, тому мали багато дружин, рабинь, могли спати з тією, яку захочуть і давати статус наложниці або дружини будь-якій жінці, яку вважали за потрібне.
Тепер перевернули все навпаки, жінка повія має купу чоловіків, а чоловік тільки одну... сміх та й годі.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 17.08.2018, 20:58 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 4513
Покарання для жінки-це поблажливість. Найстрашніше-забуття!
Це російський класик І. А. Гончаров написав Всім рекомендую до прочитання.
Якщо не зрослося,не треба рвати на собі одяг і точити кинджал теж не треба.Треба вміти програвати і просто тихо зникнути.


По своєму досвіду можу сказати,що ваша колишня напевно коли-небудь з'явиться,особливо в тому випадку, якщо вона вас любила і поласилася на когось іншого через шкурні міркування.Але станеться це тоді, коли вас ця біда вже відпустить, і точно не тоді, коли вам про це захочеться. Ставте жирний хрест і живіть своїм життям.
 
OlenochkaДата: Середа, 22.08.2018, 22:27 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 4513
Легкий спосіб забути колишню.
Згадайте себе до того, як з нею познайомилися. Ви її на той момент навіть не знали і жили не тужили. Згадали?? Ось і залишайтеся в цьому стані.
 
OlenochkaДата: Неділя, 09.09.2018, 09:57 | Повідомлення # 28
Повідомлень: 4513
Вона відчула, що ти вже достатньо прив'язаний - це недобре.
Ти дійсно підсів на неї - це ще гірше.
Так як ти прив'язаний, то тебе вже можна крутити - тобто у твоєї дівчини з'явилося поле для куражу.
І використано це поле буде:
- для прогину тебе;
- для дресирування тебе;
- для виносу мозку тобі;
- для викачування ресурсу з тебе;

Саме погане, що це поступово призводить до втрати інтересу до тебе, нудьги... зливу або появи васька.

Тобі потрібно себе перепозиціонувати:
1. Перестань боятися її втратити (інакше 100% втратиш);
2. Не жри гівно (навіть по чайній ложечці). Це означає, що ніякий негатив (не вигідні тобі рішення, дрібні наїзди) не повинні залишатися без уваги. На будь-яке "далі" ЗАВЖДИ відповідаємо ще більшим "далі". Цей пункт виховання надважливий, але щоб його виконати, необхідно:
1. Перестань бути слабким. Спроби щось пояснити мовою несвідомого (емоцій) це слабкість (прирівнюється до випрошування). Сильний воліє діяти мовчки, а озвучує переважно команди і рішення. До речі, всі рішення слід приймати самому, навіть з самих дрібних питань ("що на сніданок", "який фільм дивимося", "куди підемо") - дівчатам такий клімат повного зняття з неї відповідальності дуже подобається (за умови, що прийняті рішення влаштовують її хоча б частково).
2. Про свої почуття або не говорити взагалі, або робити це "правильно" - без найменшого хвилювання, тремтіння в голосі (по суті справи "на відчепись"). Що б дівчина про це не говорила, наявність у тебе почуттів надає їй впевненість і дає сигнал до атаки.
3. У тебе повинно бути власне життя і власні інтереси - то простір, куди ти її не пускаєш. Це може бути робота, хобі, спорт, друзі. В ідеалі вона тільки частина твого життя, причому помірна по розмірах - якщо втратиш, то ніякої катастрофи не станеться.
4. Поменше уваги їй, побільше собі і своїх справах.
Мета всіх цих пунктів - вона повинна боятися тебе втратити.
Цей страх блокує в дівчині погане і проявляє хороше:
- вона не буде виносити мозок по всякій надумані фігні;
- її не потягне на ліво;
- їй не буде нудно з тобою;
- їй буде хотітися щось хороше для тебе зробити;
- вона стане частіше хотіти сексу і отримувати від нього більше задоволення;
і багато іншого.
Удачі.
 
OlenochkaДата: Неділя, 16.09.2018, 21:11 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 4513
 
OlenochkaДата: Середа, 19.09.2018, 21:32 | Повідомлення # 30
Повідомлень: 4513
В жизни каждого мужчины было тупое влагалище, по которому он сходил с ума. Это влагалище было для него единственным и неповторимым — с ним он был готов прожить до старости и умереть в один день, несмотря на то, что оно его ни во что не ставило, а в один черный день и вовсе бросило.Мужчина все знал про это влагалище, все понимал — понимал, что оно тупое и меркантильное, лживое и неверное, эгоистичное, эгоцентричное и не любит. Но он-то любил и ничего не мог с собой поделать — унижался, просил, глотал. Узнал в Херубино себя? Плохо тебе, пиздострадалец? Больно? Обидно? Ходи сюда, дебилушка — буду учить.

До 30 лет доживает треть всех родившихся мальчиков. Такова суровая статистика — против нее не попрешь. Из оставшихся в живых мужчин (т.е. из этих 30%) 20% — асоциальные элементы: бомжи, неработающие хронические алкоголики и наркоманы. 80% их тех, кто дожил до 30 лет, не став асоциальным элементом, женаты. 9 из 10 из тех, что «на свободе», нафиг ни одной женщине не упали. Это — лузеры: пусть иногда и работающие, но алкаши или додики с мизерной зарплатой и такой же мизерной пиписькой. В общем, ЧМО.

Те ребята, которые остались, — на вес золота. Тридцатилетний парень, который не алкоголик и не наркоман, у которого есть приличная работа и нет жены, может позволить себе любую телку — и юную, и длинноногую, и актрису, и модель, и большую начальницу. Лю-бу-ю.

Та пизда, по которой ты сейчас сходишь с ума, через несколько лет выйдет в тираж, даже если ей сейчас 18 лет. Она постареет, пострашнеет и умерит в свои амбиции, в которые сейчас не вписываешься ты (зато вписывается «Рома Абрамович, только лучше»), до женатого соседа по оупен-спейсу. Ты станешь для нее пределом мечтаний. Ради того, чтобы пристроиться возле тебя, постаревшее тупое влагалище будет готово на все — даже встать перед тобой раком и позволить тебе кидать орешки в ее отвисшую жопу. Верь мне — так оно и будет, если ты сейчас не возьмешь себя в руки и не пошлешь идиотку в хуй. И вместо того, чтобы тратить на нее энергию, займешься собственной жизнью — здоровьем, саморазвитием, карьерой. Тренируйся, читай хорошие книги, зарабатывай деньги — и все у тебя будет. Траст ми, оладух.

Ты еще смеешь сомневаться? Думаешь, твоя овца не такая? Не постареет? Не пострашнеет, а выйдет, как грозится, замуж за олигарха и станет еще прекраснее? Расслабься, это — не ее случай. Тех, кто пойдет вверх, видно еще со школьной скамьи — они умные. Они тренируют свой мозг и тело. У них нет времени на то, чтобы играть в кошки-мышки с неудачниками вроде тебя. Они заняты, понимаешь? Очень сильно заняты, а не ходят по кафе с такими как ты, мечтая о тех, кто им недоступен.

Твоя пока еще юная, свежая и стройная лань через 5 лет станет коровой — я тебе гарантирую. Вопрос в том, кем станешь через эти 5 лет ты. Тоже ЧМОм, как и она, или пойдешь вверх?

 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути! (Вона сказала: Що пропали почуття)
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом