MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути! (Вона сказала: Що пропали почуття)
Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути!
OlenochkaДата: Неділя, 30.09.2018, 18:50 | Повідомлення # 31
Повідомлень: 4504
Спочатку у них цукерково-букетний період, потім побут все зжере, і вона згадає про тебе,почне моніторити твої сторінки, потім почне писати, і шукати зустрічі, а якщо ти не почав бухати після розставання, і у тебе все гаразд в житті, вона це побачить, і її почне душити жаба. Вона сама затягнути тебе в ліжко, в надії як і раніше накрити тебе своєю пілоткою, тому будьте обережні))) . і ні в якому разі не надумайте відновлювати з нею якісь стосунки, просто секс і все! Використовуйте її за прямим призначенням)))
 
OlenochkaДата: Субота, 13.10.2018, 22:20 | Повідомлення # 32
Повідомлень: 4504
Цитата
Отношения, хоть по-немногу, но должны развиваться. Поднимаясь по ступенькам. У вас - долгий застой. Ваши отношения по-сути труп, который уже почти весь сгнил, догнивает, если точнее. Тебя было много, ты стал обыденным и уже неинтересным. Все однообразно Но поскольку ты существо логическое. Ты не потерял ценность всего происходящего. Стремишься. Пытаешься. Она существо эмоциональное - надоело все. Эмоций нет. Ушла. Имхо, она глупа. Возможно, мозги со временем встанут ровнее. Сейчас в ее глазах все свое уважение ты уже растерял. Нет уважения - нет любви. Ты его поднимешь,сильно, когда отправишь ее в долгий махровый игнор. И уйдешь в тень. Все плохое забудется. Останется в ее памяти - хорошее. Даю много очков наперед - прибежит, совсем скоро. По описанным поступка можно делать выводы, когда вы будете муж и жена. Я очень сомневаюсь что тебе будут хранить верность. Имхо не подходит данная ОЖП на роль матери твоих детей. Ищи другую девушку. Желательно не в клубах. Старую забудь - это чужой теперь человек. На слезы и слова не ведись - это манипуляция. Квартиру на себя. Все на себя, что было твоим. Развивайся. У тебя все впереди.
 
OlenochkaДата: Неділя, 28.10.2018, 22:28 | Повідомлення # 33
Повідомлень: 4504
Є просте поняття - ефективність. Тобі набагато легше вкласти зусилля, які ти б витратив на колишню, у свій розвиток в плані створення нових відносин. Повертаючи відносини, вони не будуть такими ж, як на початку, потрібно докласти багато зусиль, щоб зацікавити і "закохати" так само сильно, як в перший раз, набагато більше, ніж вкладатися "з нуля". подумай, дівчина відповідала твоїм критеріям, ти її-ні. Ти її розчарував, вона знайшла кращого.

Як треба змінитися, щоб ти був таким, який їй потрібен і переконати її в цьому. причому чисто психологічно глянувши, минулі свої мінуси змінити недостатньо, так як вона зустрічалася з тобою через певні плюси, а тепер їх буде не достатньо, треба багато нових плюсів які для неї будуть плюсами. тобто знайти стільки ж відповідностей її цінностей, скільки було, але нових + загладити мінуси і запевнити в цьому, як і знищити всі її сумніви, що вони проявяться (що дуууже складно, для тебе цілком і неможливо, поки виникають такі питання).
 
OlenochkaДата: Вівторок, 30.10.2018, 10:25 | Повідомлення # 34
Повідомлень: 4504
З особистого досвіду, моя коли перший раз пішла, сказала "Все назавжди розтанемося, я тебе не люблю, я це точно зрозуміла, я не бачу в тобі майбутнього чоловіка" і бла бла бла...
Підсумок? Повернулася(когдато) 
Але що б вона повернулася, потрібно її не повертати, метод Художника не заключається в тому , що б дівчину стало зачіпати, що ти її забув, вся хитрість у тому, що що б ти не робив, забув її чи не забув, поки вона сама не захоче повернутися все марно, а Художник радить ігнор і забити на неї, лише для того, що б вона не вернетья то тобі вже буде до дупи
 
OlenochkaДата: Неділя, 04.11.2018, 23:31 | Повідомлення # 35
Повідомлень: 4504
БАЛАНС значущості ПРОМАХАНИЙ-це перша і головна причина розриву (причому будь-яких відносин)
"Нудно" , "нема розвитку" - все це другорядне і часто починається вже після балансу.
Якщо значимість МЧ велика, то навіть якщо він перне , то це буде круто і оригінально . 
А якщо низька - він може "подарувати мільйон червоних троянд" , але все одно буде посланий.


Хочеться її повернути ? 
Я тобі скажу страшну для будь-якого романтика річь :

Її , ту дівчину, яку ти любив у минулому , ти не повернеш !
Тому що минуле повернути не можна .
 
OlenochkaДата: Вівторок, 13.11.2018, 22:16 | Повідомлення # 36
Повідомлень: 4504
Жінка зраджує душею. Не потрібно пробачати зраду. Це її вибір...
 
OlenochkaДата: Субота, 19.01.2019, 11:40 | Повідомлення # 37
Повідомлень: 4504
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.02.2019, 13:42 | Повідомлення # 38
Повідомлень: 4504
Цитата
Ззустрів колиню на діскатеці свою саму першу дівчину як в відносинах такі в сексі, яка вже трохи нахлялася, ми розговорились пішли прогулятись, згадали ту підлідкову щиру любов, я згадав як вшивала мене, мовз я не серозний хлопець надто дитячий мені, нехваитає брутальності 17 було мені тоді, як я страдав після того... І тут почала мені розказувати як вона жаліє що 6 років тому мене вшила, що всі хлопці козли і самолюби, що або просто виєбати хочуть або взагалі не рахуються з нею в відносинах тільки зі мною їй було добре. 
І це блять таке охуєне відчуття.. 
Її нарікання на теперішнього хлопця, і на минулого просто як чарівний нектар по душі... 
Такі хотілося сказати "мучся сука, страдай!!! Певне я погана людина раз мені її розчарування приносило таке задоволення. 
Потім запропонувала поїхати до мене... Думка була виєбати її ще разок згадати той перший раз... Але вирішив не падати так низько (маю дівчину з якою 1 міс) нехочу починати з зради, знаю що хуйово зробив що гуляв з нею але... Суть історії яка?

 
OlenochkaДата: Неділя, 03.03.2019, 14:35 | Повідомлення # 39
Повідомлень: 4504
Не варто повертатися до зрадників, вони не вартують того.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 26.03.2019, 00:03 | Повідомлення # 40
Повідомлень: 4504
Цитата
Вот тебе реальная фишка из психологии - Человек может злится не более суток, далее прийдется опять делать какие то действия, чтобы поддержать это состояние.
 
Сделай из этого выводы, что ты ей просто не нужен и не донимай человека
 
OlenochkaДата: Середа, 27.03.2019, 22:44 | Повідомлення # 41
Повідомлень: 4504
Вона не бачить в тобі перспективи, не хоче бути з тобою. Тому вона посилено нав'язує тобі неприйнятні для тебе цінності, шукає недоліки, пиляє тебе ітд.
 
OlenochkaДата: Субота, 30.03.2019, 12:54 | Повідомлення # 42
Повідомлень: 4504
Цитата
Ты смотри, прошло полгода, ты мужик, ты ведешь отношения, а что у вас есть? Сосаться часами заебет любого, так что логично, что ей (да и тебе) все надоело. Хватит вести себя в 29 как школьник, будь взрослее. Тут можно увлечь её каким то совместным проектом (как то хобби, путешествия, совместные занятия), опять же левелап, совместная жизнь. Покажи ей (и себе), что ты мужчина, что у тебя есть план на жизнь, на отношения, что ты знаешь чего хочешь, умеешь ставить цели, вовлекать в них партнера и добиваться этих целей вместе. Хватит быть малолетним инфантилом, плывущим по течению, взрослей. Когда ты поймешь, что взрослые отношения - это много больше, чем сосаться часами, и сможешь это своей "открытие" презентовать своей девушке и увлечь её за собой, то вам и через 5 лет не будет скучно вместе.
 

pickuupforum.ru
 
OlenochkaДата: Субота, 30.03.2019, 15:26 | Повідомлення # 43
Повідомлень: 4504
Цитата
, увы, но у вас все прошло. Того, что было не вернуть. Поблагодари ее мысленно за те хорошие моменты, что были и живи дальше.
 
OlenochkaДата: Субота, 11.05.2019, 13:27 | Повідомлення # 44
Повідомлень: 4504
Возможно, ты жалеешь о том , что ты " не ценил" потому, что видишь прошлое в розовом цвете. Раз ты ,как ты говоришь, "не ценил", значит были причины для такого твоего поведения, вспомни для себя , почему ты "не ценил" , о чем ты думал в то время, почему было пох? Даю подсказку - это не по тому , что ты "дурачек", как ты пишешь выше, а потому , что боишься себе признаться в том , что отношения тогда встали на "рельсы" и стали обыденностью, не приносящей кайфа. Если сойдетесь , то с вероятностью в 90% через некоторое время всё повториться.
 
OlenochkaДата: Неділя, 26.05.2019, 21:30 | Повідомлення # 45
Повідомлень: 4504
Гівном можна годувати тільки того, хто охоче його їсть. Сварка можлива тільки з тим, хто її підтримує. Так що ти, звісно, можеш її звинувачувати в неадекваті, але той факт, що ти 5 років все терпиш просто кричить їй про те, що все ОК, і для тебе така поведінка норм.

Ось конкретно по описаній ситуації, вона повела себе неадекватно, з ноги закрила двері, ти образився і поїхав. Вона подзвонила - ти щось промимрив - ОК. Але суть даної ситуації повинна полягати в тому, що "ти прийняв рішення, і ви розлучилися. Вже. Остаточно і без камбеків". Всі інші варіанти-це відкрити рот ширше для чергової порції гівна, тому як буде тупо черговий скандал, ви посвариться і все залишиться як раніше (навіть гірше).

Зрозумій головне - мужик завжди повинен підкріплювати слова справою. А " дело "тут може бути тільки одне - "некст". А ти звик підкріплювати слова сварками або дрібницею - ось і результат.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути! (Вона сказала: Що пропали почуття)
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом