MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути!
knopaДата: Субота, 14.12.2024, 17:10 | Повідомлення # 76
У мене була схожа ситуація, але мені це вдалося повернути собі в користь: у мене з’явилася мотивація більше заробляти, мати круті соціальні хобі (які розвинули мою особистість), знайомитись з іншими дівчатами.

Як я уже вище писав, я мотивував себе тим, що коли я чогось досягну у цих аспектах, то і моя «кохана» зверне на мене увагу уже в романтичному плані. Звичайно це був самообман, але для мене він спрацював топово: бо коли у мене почало виходити з іншими жінками я зрозумів, що конкретно та нічого з себе такого не представляє, щоб присвячувати їй життя. Хоча в моменті мені і здавалося, що тільки вона мені і підходить.

Це до речі дієвий прийом також при розтаванні, коли не ти ініціатор. Тому рекомендую постаратися обманути себе, бо як ти сам казав, що раціонально розумієш що це повна діч, а емоційно важко

knopaДата: Субота, 14.12.2024, 17:10 | Повідомлення # 77
Макс, ти єбанько.
Не витрачай жодної секунди свого життя, жод-н-о-ї, на людину яка не відповідає взаємністю. Найкращі ліки від дівчини, то інша дівчина, або просто гарне, комфортне життя. То займись собою, психолог — це добре, прогулянки, щось купи собі, що давно хотів. Зосередься на своїх потребах, і крок за кроком, задовільняй саме їх. Будувати своє життя навколо жінки, як єдиного джерела задоволення, то вже не модно. Часи змінилися.
Втілюй свої бажання і відповідай тільки на взаємність.
Щоб психологічно від’єднатись від цієї дінамо, яка очевидно, утримує тебе як запасний аеродром, зроби таку вправу.
Уяви, як вона на відстані витягує твої ресурси, життєві сили, емоції, і тд. Внутрішнє, погодься на цей процес. Віддай скільки хоче і ще зверху накинь, ТІЛКИ ВІРТУАЛЬНО, нічого не пиши, нічого не купуй. Віддай емоційно у вигляді страждань переживань, емоцій. Допроживи до кінця цей момент, емоційно, фізично, можливо зробити вправу декілька разів. Уяви як вона витягує твою силу, емоції тд, і відай їй те що її.
Пропрацюй цю тему ще раз з психотерапевтом і займись нарешті собою. Своїм комфортом, створюй нові джерела задоволення і прибутку, рости як спеціаліст і чоловік.
З найкращими побажаннями

OlenochkaДата: Середа, 18.12.2024, 12:47 | Повідомлення # 78
Пины на Клаву позамыкай пинцетом, должно сброситься, я когда ставлю кнопки пуск, стоп по причине отсутствия клавиатуры тоже перемычкой перебираю в поисках быстрого пуска, и стопа. С донора была перекинута клавиатура и всё заколосилось.

OlenochkaДата: Середа, 18.12.2024, 13:01 | Повідомлення # 79
расклей-склей клаву - на время, пока найдешь новую, хватит.
Да, дело было в клавиатуре. Расклеил слои, прочистил спиртом кнопку вкл.\выкл. склеил и все заработало. Еще раз спасибо. Тему можно закрыть, только не вижу тут такой опции.

OlenochkaДата: Середа, 18.12.2024, 13:02 | Повідомлення # 80
https://www.youtube.com/watch?v=h-XfiqLuV6k

OlenochkaДата: Середа, 18.12.2024, 13:02 | Повідомлення # 81
https://www.youtube.com/watch?v=lPPpc0KyGt0

OlenochkaДата: Пятниця, 20.12.2024, 13:41 | Повідомлення # 82
Hey,Iam today until17.00, Icanbeat17.30 on rondokapuniera. Or I'll make myself a half-hour minus on punktualnik ?
Or we can meet on monday at 16.30

OlenochkaДата: Субота, 21.12.2024, 02:58 | Повідомлення # 83
Банка: 4441111128607573

OlenochkaДата: Четвер, 02.01.2025, 11:16 | Повідомлення # 84
https://hutshub.com/complex....karpaty

https://www.instagram.com/light_house_karpaty/

OlenochkaДата: Четвер, 02.01.2025, 12:30 | Повідомлення # 85
Короткое в матрице, определите в какой стороне поочередно откидывая шлейфа от матрицы.
если отключить один шлейф (левый или правый) от Т-КОНА изображение восстанавливается ?

OlenochkaДата: Пятниця, 03.01.2025, 16:13 | Повідомлення # 86
T-CON стоит такой отключить один из шлейфов идущий на матрицу и посмотреть . Затем можно изолировать несколько дорожек в этом шлейфе приклеивая скотч . И Т.Д.

https://monitor.espec.ws/files....685.png

knopaДата: Субота, 04.01.2025, 17:26 | Повідомлення # 87
Кавалерка центр
З балконом і паркінгом

Вулиця Ні Ульдлковського, 25а
Три хвилини від Полвейської
В наявності з 1.02.2025

Для одного чи двох
Без дітей та тварин

Ціна :
2000 + 550+ світ
2700 депозит

Деталі

OlenochkaДата: Середа, 08.01.2025, 01:52 | Повідомлення # 88
1. Назва: Меморандум про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї. Гарантії безпеки.
2. Другий пункт: ... ніяка їхня зброя ніколи не буде використовуватися проти України.
Скільки західних компонентів зі США, Франції, Британії і т.д. знаходили самій різноманітній руснявій зброї? В тому числі компонентів явно військового призначення.
3. Четвертий пункт: Сполучене Королівство Великої
Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки
підтверджують їх зобов’язання домагатися негайних дій з боку Ради
Безпеки Організації Об’єднаних Націй з метою надання допомоги
Україні. Яка допомога була надана Радою Безпеки ООН? Озабочення чи стурбованість? Дії були негайними? Агресія вже йде 11 років!
3. Гарантії, безпеки це щось таке, що не повинно трактуватись двояко коли в тебе забрали більш як 20% територій, загеноцидили частину народу і обстрілюють тебе авіабомбами і ракетами.

З огляду на все вищенаведене, я вважаю, що всі підписанти( окрім України ) грубо порушили свої зобов’язання в рамках Меморандуму про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї.

Це відповідальність «Колективного Заходу».
Русня, скоріше за все, навіть би була б і не проти залишити стратегічну ядерку на нашій території бо всеодно вона керувалася з Москви, а українське керівництво, та і більшість народу, ще довго були промосковськими + це був би додатковий фінансовий тягар на нас яким можна маніпулювати як маніпулювали газом.

Це заходу треба було мінімізувати ризики і відсувати ракети від своїх кордонів.

Ось і все, якщо відповідальність на них, значить вони й мають приймати ключову роль у вирішенні проблем, які породило ЇХ рішення.
Ти розповідаєш, що ця їх роль не чітко визначена. Ось і все.

Той рівень матеріально-технічної допомоги, впроваджені санкції вважаю вкрай недостатніми і такими, що не знімає відповідальність із заходу за поточний стан.
Особливо в контексті вкрай затягнутої допомоги.
Особливо зважаючи на купу обмежень по застосуванню зброї.
Особливо після відмови збивати русняві ракети та безпілотники які навіть знаходяться над територією інших країн( Польщі, Румунії, Молдови ).

Чому цю тему важливо піднімати скрізь, на кожній платформі й при кожній нагоді? Тому що помаранчевий дід хоче заморозки конфлікту. І задача кожного доносити те, що ця заморозка має відбуватись таким чином, аби врешті-решт призвести до неможливості подальшої агресії рф та повернення захоплених людей і територій. А захід має сприяти цьому тому що на них лежить левова частка вини за цю ситуацію.

OlenochkaДата: Понеділок, 13.01.2025, 10:06 | Повідомлення # 89
https://drive.google.com/drive....vjXN0jD

OlenochkaДата: Четвер, 16.01.2025, 12:51 | Повідомлення # 90
https://www.youtube.com/watch?v=p8A2_uDBm9c

• Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом