MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути!
knopaДата: Субота, 14.12.2024, 17:10 | Повідомлення # 76
У мене була схожа ситуація, але мені це вдалося повернути собі в користь: у мене з’явилася мотивація більше заробляти, мати круті соціальні хобі (які розвинули мою особистість), знайомитись з іншими дівчатами.

Як я уже вище писав, я мотивував себе тим, що коли я чогось досягну у цих аспектах, то і моя «кохана» зверне на мене увагу уже в романтичному плані. Звичайно це був самообман, але для мене він спрацював топово: бо коли у мене почало виходити з іншими жінками я зрозумів, що конкретно та нічого з себе такого не представляє, щоб присвячувати їй життя. Хоча в моменті мені і здавалося, що тільки вона мені і підходить.

Це до речі дієвий прийом також при розтаванні, коли не ти ініціатор. Тому рекомендую постаратися обманути себе, бо як ти сам казав, що раціонально розумієш що це повна діч, а емоційно важко

knopaДата: Субота, 14.12.2024, 17:10 | Повідомлення # 77
Макс, ти єбанько.
Не витрачай жодної секунди свого життя, жод-н-о-ї, на людину яка не відповідає взаємністю. Найкращі ліки від дівчини, то інша дівчина, або просто гарне, комфортне життя. То займись собою, психолог — це добре, прогулянки, щось купи собі, що давно хотів. Зосередься на своїх потребах, і крок за кроком, задовільняй саме їх. Будувати своє життя навколо жінки, як єдиного джерела задоволення, то вже не модно. Часи змінилися.
Втілюй свої бажання і відповідай тільки на взаємність.
Щоб психологічно від’єднатись від цієї дінамо, яка очевидно, утримує тебе як запасний аеродром, зроби таку вправу.
Уяви, як вона на відстані витягує твої ресурси, життєві сили, емоції, і тд. Внутрішнє, погодься на цей процес. Віддай скільки хоче і ще зверху накинь, ТІЛКИ ВІРТУАЛЬНО, нічого не пиши, нічого не купуй. Віддай емоційно у вигляді страждань переживань, емоцій. Допроживи до кінця цей момент, емоційно, фізично, можливо зробити вправу декілька разів. Уяви як вона витягує твою силу, емоції тд, і відай їй те що її.
Пропрацюй цю тему ще раз з психотерапевтом і займись нарешті собою. Своїм комфортом, створюй нові джерела задоволення і прибутку, рости як спеціаліст і чоловік.
З найкращими побажаннями

OlenochkaДата: Середа, 18.12.2024, 12:47 | Повідомлення # 78
Пины на Клаву позамыкай пинцетом, должно сброситься, я когда ставлю кнопки пуск, стоп по причине отсутствия клавиатуры тоже перемычкой перебираю в поисках быстрого пуска, и стопа. С донора была перекинута клавиатура и всё заколосилось.

OlenochkaДата: Середа, 18.12.2024, 13:01 | Повідомлення # 79
расклей-склей клаву - на время, пока найдешь новую, хватит.
Да, дело было в клавиатуре. Расклеил слои, прочистил спиртом кнопку вкл.\выкл. склеил и все заработало. Еще раз спасибо. Тему можно закрыть, только не вижу тут такой опции.

OlenochkaДата: Середа, 18.12.2024, 13:02 | Повідомлення # 80
https://www.youtube.com/watch?v=h-XfiqLuV6k

OlenochkaДата: Середа, 18.12.2024, 13:02 | Повідомлення # 81
https://www.youtube.com/watch?v=lPPpc0KyGt0

OlenochkaДата: Пятниця, 20.12.2024, 13:41 | Повідомлення # 82
Hey,Iam today until17.00, Icanbeat17.30 on rondokapuniera. Or I'll make myself a half-hour minus on punktualnik ?
Or we can meet on monday at 16.30

OlenochkaДата: Субота, 21.12.2024, 02:58 | Повідомлення # 83
Банка: 4441111128607573

• Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом