Поради для тих кого кинула дівчина. Чувак її не повернути!
|
|
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.06.2019, 14:14 | Повідомлення # 46 |
| Якщо дівчина каже "нам треба розлучитися" - це єдиний привід її послухати і зробити як вона говорить.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 20.06.2019, 13:42 | Повідомлення # 47 |
| В нашу редакцію надійшов лист. Можливо, хтось щось зрозуміє
Цитата моя дівчина отримала віза нареченої в США я про це знала і про того чоловіка перед тим як ми познайомились зустрічалася рік він про мене також знаю визнаю жили два роки вона два дні тому . у неї син 10 років який називав мене тату .вона плакала 4 дні перед виїздом обійми мене цілувала скажіть чому Вона поїхала до нього казала любить мене дуже плакала два роки бачились ,жили кохались
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 24.08.2019, 18:18 | Повідомлення # 48 |
| 1. ти знаходиш ОФІГЕННУ дівку, яка просто крутіше колишньої по всіх пунктах, ти починаєш спілкуватися з новою і забуваєш колишню.
або
2. ти спочатку прибираєш залежність від колишньої ІГНОРОМ, зводиш думки про неї до приємних спогадів, а потім вже знайомишся з жінками...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 31.08.2019, 12:35 | Повідомлення # 49 |
| Цитата Тому що правильна мотивація - це значимість твоя і відносин. А не як ти там придумав розподілити обов'язки і що ти там по дому зробив. Грубо кажучи хочеш борщ - зводи дівчину в театр (закрий її потреби) і добийся чогось в житті (підвищуй свою значимість) а не лагодь зливний бочок/купуй ковбасу.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 04.10.2019, 10:16 | Повідомлення # 50 |
| Цитата Є одне дуже мудре правило, "хто пішов той і приймає спроби до повернення, той від кого пішли - вирішує прийняти чи назад". Інакше путнього нічого не побудувати .
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 05.10.2019, 21:48 | Повідомлення # 51 |
| Ось тут у тебе дурниця виходить. Тобто ти як би «не дуже старався розвиватися, щоб зберегти бажання повернути божп" - так чи що? Оскільки розумієш, що якби ти реально розвинувся, то тобі б не вперлася якась средненькая дівчинка, яка півроку якому то Васька варить борщі і мінет.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 06.10.2019, 13:35 | Повідомлення # 52 |
| девочка (твоя) говорит то, что ТЫ ГОТОВ УСЛЫШАТЬ. даже если она занимаясь с тобой сексом представляет парня из фото, тебе она скажет, что таких терпеть не может. это не плохо. это не хорошо. это жизнь (С).
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 17.10.2019, 14:09 | Повідомлення # 53 |
| Цитата все ситуации нам кажутся особенными и уникальными, типа у всех херня, а вот у меня......уууууу))) вот только фишка в том,что выход из них как правило один: через хуй, т.е. нахуй ее....не пытайся осознать это, не сможешь, в тебе одни эмоции...обратись к своей гордости что ли....мне, в свое время, помогла именно она, моя гордость, ты ж мужик....не позволяй себе превратиться окончательно в тряпку...телку ты себе сейчас врят ли заведешь, состояние не то... поэтому наберись сил, стисни зубы - и ее в полный игнор, а себя старайся увлечь чем нибудь другим, тем, на что у тебе не было времени, но было желание... и измени местоимения в своих мыслях с - "почему ОНА так", на "нахера МНЕ такое".....помогает Поверь, иного пути нет....остынь для начала....
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 21.10.2019, 14:06 | Повідомлення # 54 |
| Цитата Менше вкладувати самого себе , а тільки коли це потрібно
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 02.01.2020, 17:11 | Повідомлення # 55 |
| Цитата Просто написать: давай встретимся.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 06.01.2020, 11:08 | Повідомлення # 56 |
| "Вести себя надо так, как будто парня у нее нет."
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 19.01.2020, 13:20 | Повідомлення # 57 |
| Цитата Слово "замужем" читается как ЗА мужем, т.е. она за его позицию, за его точку зрения, она вовлечена в его жизненный план.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 24.01.2020, 00:20 | Повідомлення # 58 |
| Розвиватися чудовий спосіб на все
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 15.02.2020, 21:31 | Повідомлення # 59 |
| Хочеш мотивувати-залучити-змінити або одні словом підвищити якість ваших відносин - для цього ти можеш ( повинен ) підтягувати тільки себе. Щоб підвищити свою значимість-ти повинен прикладати зусилля і інвестувати в себе, а не пояснювати дівчині що вона повинна більше тебе цінувати. Ну от не вийде у тебе змусити дівчину поважати тебе, якщо вона такого ось тебе не поважає. Вийде тільки стати таким, якого поважають
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.02.2020, 21:47 | Повідомлення # 60 |
| А я вважаю разок варто повернути, щоб раз і на все життя запам'ятати яка це штука
|
|
| |