MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Чи потрібно: привітати колишню з днем народження? (Привітати колишню з днем народження?)
Чи потрібно: привітати колишню з днем народження?
OlenochkaДата: Неділя, 10.09.2017, 23:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4510
Ситуація така, розлучилися з її ініціативи 2 місяці тому, за весь цей час з її боку були пінги, з мого боку повний ігнор. Скоро у неї день народження. Чи варто вітати чи ні?(нагадати про себе, і знову в ігнор, ну типу показати що не сиджу ображений) Маю на меті повернути колишню.



Не варто навіть згадувати про неї. Померла так померла. Нафіга за собою тягнути вантаж?
Твоє привітання = пінг. Нафіг воно треба? Тебе злили ((...

Скажу тобі чесно як вплине на повернення колишньої твоє привітання - НІЯК, херня все це.. Якщо вона не захоче повертатися ні якими привітаннями ти її не повернеш.

Якщо мета повернути - на "вітати" забити. Ігнор це ознака твого пофігізму. Чим сильніше ти ігнориш - тим більше вона про тебе думає. А ось такими думками "раз так швидко забив на мене, значить так я йому сильно була потрібна" вони люблять перекладати провину. Насправді все не так. Її пінги - тому підтвердження. Не вітати забити, мозок не виносити, розвиватися.

Ну ображеним ти виглядати точно не маєш. Ти повинен показати , що живеш своїм повноцінним життям і про неї тобі ніколи згадувати. Ігнорити слід до тих пір поки її значимість невпаде із захмарної висоти на грішну землю. Тобто поки вона не стане для тебе звичайною дівчиною, практично такою ж як будь-яка твоя сусідка. Природно для цього треба зустрічатися з іншими кращими дівчатами, ігнор ітд. Зараз ніяких привітань. І ніяких цікавостей з її життя.

Друга лінія думки.

Якщо, є сильне бажання привітати то привітай, але не відразу, а в кінці дня. Коли всі найбільш забудькуваті згадають і привітають її. Коли вона втомиться чекати твоє привітання. Кинь їй банальне смс:"З днем народження", без великих літер, без будь-яких знаків припинания, смайликів та іншої фігні.


Думка експерта:



Привітати її з днем Народження варто з кількох причин:
1. - Елементарна ввічливість.
2. - Якщо у неї є цікавість до тебе, то твоє нагадування про себе через два місяці мовчання, дасть їй зрозуміти, що можливо вона тобі ще цікава.
3. - Якщо ти плануєш продовження відносин,  і якщо не привітаєш, то вона тобі цього не забуде, і потім цей негативчик швидше за все спливе.

А якщо дуже складно прийняти рішення - вітати чи ні - кинь монетку))), нехай це буде не розрахунок, а просто навмання - так/ні.

Ревнощі до колишнього партнера  
Чи нормально, що хлопець не ревнує?
Колишній одружився. Як забути?
Прикріплення: 9086875.jpg (17.1 Kb) · 6899691.jpg (22.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.10.2017, 10:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4510
Коли баба тобі сказала - розлучаємося, твоє єдина правильна відповідь "окей", спокійно або позитивно, якщо зможеш. Вона втратила до тебе повагу та і щоб його повернути, ти зараз не можеш робити ніяких кроків у її бік. Абсолютно. У тебе фактично тільки 2 варіанти. Ти врубаешь повний ігнор і або вона сама реально дуже важко тебе намагається повернути (запам'ятай: це повинно відбуватися так, щоб її просто підарасило від того, що вона тебе втратила) і просить вибачення, а ти знехотячи її потихеньку приймаєш назад, або ж якщо такого не відбувається, то повага до тебе може повернутися не раніше, ніж твій образ слабкого чоловіка вивітриться з її голови. А це не раніше ніж через півроку-рік. І ти повинен на цей час повністю викинути її з голови. Ти у це не віриш і не хочеш втрачати її та віддавати комусь ще. Але зрозумій, якщо у неї немає поваги до тебе, ти вже її втратив і в думках вона шукає самця сильніше. І навіть якщо ти якимись чином отримаєш доступ до тіла, вона буде не з тобою.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 05.12.2017, 00:56 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4510
Привітай, але не відразу, а в кінці дня. Коли всі найбільш забувші вже згадають і привітають її. Коли вона замахається чекати твоє привітання. Кинь їй банальне смс:"З днем народження", без великих літер, без будь-яких знаків, смайликів та іншої фігні.
 
OlenochkaДата: Середа, 16.01.2019, 00:38 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4510
я от наприклад коли сідаю хоч в в кафе поруч з будь-якою людиною, бажаю йому приємного апетиту. І похуй-що він на тебе навіть не озирнеться. Є правила хорошого тону, просто ввічливість в кінці кінців. Не треба ставати сумовитим ебланом тільки через те, що якась значимість,
 
OlenochkaДата: Середа, 16.01.2019, 00:40 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4510
вітав своїх б / вушних, але з іронією, так, для галочки. Назад повернути ЛТР немає сенсу, краще поклади свій безцінний досвід спілкування з цією панянкою до себе в скарбничку мудрості, і знайди собі іншу
 
OlenochkaДата: Субота, 23.02.2019, 22:10 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4510
Коли колишня пише, то можна відповісти:

Тобі теж спасибі за все! 
Що було - то було, справа минуле. 
Я все відпустив і забув, чого і Тобі бажаю.
Удачі і всього самого найкращого!
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Чи потрібно: привітати колишню з днем народження? (Привітати колишню з днем народження?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом