MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Малий член (пеніс) [Поради]
Малий член (пеніс) [Поради]
OlenochkaДата: Неділя, 20.08.2017, 14:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Від коли світ, так і чоловіки, а особливо молоді, думають про довжину свого члена. Якщо ти читаєш цей текст, тому значить і тебе це стосується – перша втіха полягає в тому, що ти не самотній. Залишається, ще одне питання – чи дійсно є
про що турбуватися? Чи Ваші думки, що у тебе маленький пеніс,
мають основу на реальність?




Великий пеніс – свідчення мужності?

Чому насправді розмір пеніса має таке велике значення? Так от, як відзначають багато психологів, це має відношення на почуття своєї "мужності". Чоловік, в якого пеніс насправді дуже маленький, має право почувати себе погано. Боятися, приниження, сексуальних невдач, в кінцевому рахунку, мати багато комплексів. Але проблема, полягає в тому, що у багатьох випадках ці побоювання абсолютно
необґрунтовані. Чому? На своєму прикладі пояснює це 19-річний Павло.

– Я пам'ятаю, як одного разу, в роздягальні, побачив випадково, як роздягається мій друг. Перш ніж я швидко повернув голову, я був здивований розміром його члена – він був дійсно великий!

Мені тоді було близько 14 років. І з тих пір переконаний, що мій член мікроскопічний. Трохи ніяково про це говорити, але я переглянув безліч оголошень про продаж таблеток для збільшення пеніса, намагався віджиматися та інше таке – в результаті нічого це не дало. Коли, діло мало дійти до "першого разу" з моєю дівчиною, я думав що згорю від сорому, що вона мене висміє. Але нічого такого не сталося. З цікавості я почав шукати інформацію про "норми" і з подивом виявив, що я з верхньої межі середніх розмірів.

Так от, варто знати, що середня довжина члена в Українців це... 14,29 см (під час ерекції). Це означає, що якщо ваш пеніс коливається навколо цієї цифри, це абсолютно нормальний – не маленький, скромний чи бідний.

Перш ніж будеш думати що у тебе маленький пеніс......повинен з'ясувати, чому насправді вимірюється пеніса під час ерекції. Так от, факт - кожен член інший. А саме – один може збуджуватися під час ерекції на 6 см в довжину, інший – тільки 1см. Тому, якщо ви бачили великі геніталії своїх колег (наприклад, в басейні), і через порівняння відчуваєш себе некомфортно. То можливо в збудженому стані, ви взагалі не відрізняєтеся розміром.

А що з товщиною члена?

На жаль, дуже часто закомплексовані молоді чоловіки забувають, що дуже важлива для майбутньої господині не стільки довжина, ширина пеніса коханця. Вона має вирішальне значення для роздратування стінок піхви – тобто завдавати партнерці задоволення. Так що варто перевірити цей
розмір, і тільки потім подумати, чи дійсно є про що турбуватися.

Пеніс повинен бути великим?

Більшість чоловіків мріє про великий або навіть величезний член. Але чоловіки, які дуже щедро наділені природою, як правило мають величезні сексуальні проблеми. Чому? Причина проста – дуже великий член доставляє жінці біль і дискомфорт. І замість того, щоб отримувати
задоволення, обидва партнери перебувають у напрузі. У деяких випадках, ніколи секс ніколи не стає на 100% приємним.

Якщо ти все ще почуваєш себе закомплексованим, боїшся заводити знайомство з дівчатами або просто постійно думаєш про те, що у тебе є великий недолік – пошукай інформацію про свою проблему інтернеті.

Кривий пеніс (член) – це норма чи щось дивне? [Поради]
Дивні Факти Про Пеніси (факти, пеніс, секс факти)
Яка нормальна довжина пеніса....
Як природно збільшити пеніс?
У мене занадто великий пеніс!
 Що робити Якщо У Твого Хлопця Маленький Пеніс
Статевий член (penis) - зовнішній чоловічий
 Розмір члена. Середня довжина статевого члена у чоловіка с
 В мене малий член( порадьте будь ласка якісь пози
Прикріплення: 1787753.png (349.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 04.10.2017, 16:55 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Розмір дітородних органів у дівчат однаковий. Рівно як і ширина стравоходу у людей, наприклад. Внутрішні органи взагалі в принципі стандартні, їх різниця незначна (я не кажу про дуже високих людей, наприклад).

Але є те, що у всіх індивідуальних розмірів: ніс, очі, вуха, груди, член, і так далі. Немає жодної дівчини, якій не сподобається секс з хлопцем, у якого товстий член, але практично всім буде неприємний (точніше "ніяк") секс з хлопцем, у якого тонкий член.
До того ж, піхва жінки, в принципі, еластичне, але при тому, завжди приходить в колишню форму. Жіноче піхву в принципі призначене для того, щоб народжувати, а потім приходити в колишню форму після пологів, так що всі ці "разъебанно" короткостволов - просто жалюгідні спроби обмежених, дурних і скривджених, виправдати свою нікчемність.

І так, особливо кумедно чути про "разєбано", коли дівчата кажуть, що менше 18 - мало. Розєбано в довжину? Ви серйозно, лол? Завжди дико з цього угараю. Гаразд, розтягнути в широчінь - це ще добре. Але розтягнути в довжину - це приводить мене в істеричний сміх.
Так от, дорогий мій короткоствол (а по побудові питання видно, що ти короткоствол), говорити, що якщо дівчина хоче великий член, то вона - відро, це те ж саме, як скривджені плоскодонки кажуть, що справжні мужики люблять маленькі груди, і що це просто у хлопців руки великі, а груди у них нормальна.

Так що дорогі коротишки, будь ласка, перестаньте нести хуйню. Краще бути просто короткостволом, ніж скривдженим і неписьменним короткостволом.
Зрештою, купіть собі велику машину і не комплексуйте.
 
OlenochkaДата: Четвер, 20.09.2018, 09:50 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
У хлопця дуже маленький член. У іншому усе ок. Машина класна, Квартира своя, крута в центрі, робота престижна, красень! Дуже добрий і щедрий, залицявся декілька місяців. Перш ніж було ліжко. Що робити не знаю, для мене секс дуже важливий, я ж не хочу чоловікові в майбутньому зраджувати? Що робити?

Тут коханням і не пахне,авжеж важкий вибір,гарний секс чи життя з шиком.Дура одним словом.
 
OlenochkaДата: Четвер, 06.12.2018, 23:41 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
За 11 років статевого життя, помітила одну особливість. Чим красивіший і самовпевненіший мужик, тим у нього менший член і трахається як школяр. А ось якщо чоловік не красень і в собі не дуже впевнений, має хороший розмір і дякувати вміє
 
OlenochkaДата: Вівторок, 25.12.2018, 15:06 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Не єби собі мозок, а єби дівчат. Че ти слухаєш присутніх тут дам? Вони напевно перед тим як зайнятися сексом, хлопець знімає штани і показує свій член, якщо малий не пройшов кастинг. Ну маячня цілковита. Радуйся тим, що є. Напевно це рідкість, що дівчинка не дасть через розмір члена. Дурість. А ти можеш їй теж пред'явити, у тебе груди маленькі, я тебе не хочу, або, у тебе там зарость і мене не збуджує).
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.01.2019, 18:30 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
В мого хлопця маленький член. Першим враженням було тупо встати і вийти. Але не хотіла його образити. Ііііі оооо богі. З ним найкращий сексв мому житті. Прелюдія,як я люблю. Мені не боляче,як раніше під час сексу. Я не боюся сексу. Анальний секс взагалі чистий кайф. Одне задоволення від маленького члена
 
OlenochkaДата: Четвер, 23.05.2019, 21:13 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4515
Маленький член - дивний предмет, начебто трахає а начебто й нєт
 
OlenochkaДата: Субота, 25.05.2019, 13:07 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4515
Так вже сталося, що у мене маленький член, всього 12 см. Із за цього виникають труднощі в сексі. Дуже важко підібрати позу, яка б влаштовувала дівчину і мене. В основному секс проходить в двох позах, міссіонерській і раком. При чьому в міссіонерскій обов'яково треба підкладувати подушку. Може хто з цим зізштовхувався? Підскаже інші варіанти вирішення такої проблеми?
 
OlenochkaДата: Субота, 29.06.2019, 14:51 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4515
Деяких дівчат великі члени не приводять у захват, а лише надають больові відчуття і постійно доводиться контролювати проникнення, так що справа не в розмірі.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.06.2021, 09:45 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
Малий то малий . хоч якісь
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Малий член (пеніс) [Поради]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом