MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів

Помилки під час "прелюдії". Ти їх теж робиш?

Хоч любовна гра видається дуже легким завданням для обох, але все змінюється... коли пора приступити до справи. Часто виявляється, робимо типові помилки, які дають відсутність повного задоволення у партнера або партнерки. З'ясуй, чи є в тебе теж щось.



Зосередж
уйся тільки на одній або двохчастинах тіла.

Цю помилку допускають, як дівчатка, так і хлопці. Найчастіше вони пестять тільки груди дівчини та її промежину, дівчата ж бродять рукою до пеніса... і там вже залишаються на довго. Це помилки, тому що кожен з нас, незалежно від статі, має різні ерогенні зони.
Розташовані вони по всьому тілу! Якщо у випадку збудження хлопця зосередитися на пенісі це буде не критично, швидше за все не призведе до відсутності задоволення, але вже з дівчатами справа проблематична.

Порада? Почитайте трохи про ерогенні точки на тілі дівчини/хлопця!

Відсутність задоволення від прелюдії.

Це стосується в основному хлопців – подумайте, як часто буває так що ви не зосереджені на задоволеннях,отриманих від самих прелюдій, тому що постійно думаєш,коли в кінець кінців, зможете перейти до справи?

Прелюдія - повинна бути повна, не буде такого гострого задоволення , якщо не навчитися насолоджуватися нею. Замість того щоб думати: "Як довгоще?", радійте тому, що саме ви відчуваєте зараз.

Зосередженість на досягненні мети.

А мета, звичайно задовільнити партнера, та справитись з великим хвилюванням. Думки :"Коли я, нарешті, відчую, що готова?!") дуже ускладнює радість від
сексу. Думаючи про те, щоб нарешті, стати "збудженою" (проблема зачіпає головним чином дівчаток) ти нервуєш і не можеш відчути розслаблення.

Наша порада? Відключити мислення, увімкніть почуття. ... Читати далі »

Просмотров: 1038 | Добавил: Olenochka | Дата: 15.07.2017 | Комментарии (0)

„Допоможіть!!! Нещодавно я займався зі своєю дівчиною сексом, це був наш перший раз. Повинно було бути все красиво, але вийшла катастрофа. Спочатку я не міг змусити свого меншого друга збудитися, а коли нарешті це сталося то акт тривав дві хвилини. Ми двоє відчули полегшення, що це закінчилося, а я крім того відчуваю сором. Не знаю, що буде далі – як затерти ці фатальні враження? Вона завжди буде це пам'ятати. Почуваю себе жахливо!" Андрій, 16 років.



Якщо б записувати всі "перші рази", вийшов би з цього дуже довгий, катастрофічний фільм. На жаль, у житті буває так, що коли нам дуже чогось хочеться, то тоді це не виходить. А секс-це один з найбільш важливих переживань в нашому житті! Ми підкажемо, що робити, якщо ви опинилися в цій складній ситуації та як стерти погані спогади?

Підійдіть до справи з почуттям гумору.

Найгірше, що ви можете зробити, це бути смертельно серйозними. Якщо, ти знаєш що вона незадоволена або уникає тебе, і ти хочеш заховати голову в пісок. Ви двоє не знаєте, як говорити, але мовчати – це не вихід!

Замість цього, підійдіть до справи з почуттям гумору. Може і важко в це повірити, але дійсно дуже багато, багато пар має подібний досвід! Пов'язано це з великим хвилюванням, від тривалого очікування, новизни, стрес... так буває! Більше того, ви знаєте що ¾ хлопців має проблеми з ерекцією саме під час першого разу? Це правдою насправді... , якщо вже в третій раз, це зовсім інший досвід.

Через якийсь час ви будете з цього сміятися. А зараз можете сказати щось на кшталт: „Ок, мабуть, у нас був любовний трикутник – ти, я і стрес. Наступного разу нікого не запрошуємо".
Пам'ятай, що підхід до справи з почуттям гумору-це не те ж саме, що дражн ... Читати далі »

Просмотров: 1002 | Добавил: Olenochka | Дата: 02.07.2017 | Комментарии (0)

Часто чоловіки, аби справити позитивне враження на панянок при зустрічі чи першому знайомстві намагаються видатись надзвичайно романтичними. Але чи так це насправді? І якою ж є романтика для чоловіків у дійсності?



Сучасний чоловік і романтика дамських романів дві несумісні речі. Як запевняє Дуглас Філдс, автор Креативної романтики, вечеря при свічках, млосні зітхання або прогулянки при місяці по пляжу, це зовсім не те, про що мріють чоловіки.

За їх уявленнями романтика асоціюється з таємницею, інтригою, чуттєвістю, пристрастю, дамською білизною і нескінченним сексом. Всього одна фраза: Я хочу зайнятися з тобою любовю сьогодні увечері змусить його серце битися в шаленому ритмі. Так що ж чоловіки вважають романтичним?

1. Коли жінка одягається для нього

Ну так, не роздягається, а одягається! У кожного чоловіка є свої улюблені предмети жіночого туалету: дехто мліє від панчішок, дехто від стрінгів, хтось від глибокого декольте. Барбара ДАнджеліс, автор книги Секрети про чоловіків, які повинна знати кожна жінка, радить хоч би раз привести чоловіка в дамський магазин і попросити його вибрати білизну, яку він би хотів бачити на вас.

Памятайте, чоловіки люблять очима і знаходять дуже романтичним, коли жінки щиро відгукуються на їх буйні фантазії. Якщо деякі з вибраних предметів туалету здаються вам позбавленими смаку, утіште себе тим, що це все-таки нижня білизна.

2. Коли жінка час від часу торкається до нього

Ви памятаєте як в Приборканні норовливого дві пані ніжно погладжували під столом ніжками головного героя? Ось це те саме, про що чоловіки мріють. Якщо ви кладете свою ручку на спинку його стільця і ніжно погладжуєте його по плечу, то на невербальній мові для чоловіка це означає, що ви приймаєте його і жадаєте.
Але не перестарайтеся: не вартує, сидячи за столиком в ресторані, лізти до н ... Читати далі »

Просмотров: 1009 | Добавил: Olenka | Дата: 18.05.2017 | Комментарии (0)

Наступили жаркі дні і довгі теплі вечори - сезон загару і купань. Вдосталь нахлюпавшися і попустувавши у воді, ти хочеш полежати, підставивши своє тіло ласкавим променям сонця.
Тобі зовсім не хочеться переодягати мокрий купальник. Сонечко відмінно гріє, скоро купальник сам висохне, він же зовсім новий і дуже модний, хай всі побачать, як він мені личить, думаєш ти. І продовжуєш розслаблено засмагати в мокрому купальнику. Проте вологий купальник і сидіння на холодній землі або камені можуть призвести до запалення придатків (аднекситу).




Що таке аднексит? Цей запальний процес пов'язаний з наявністю інфекції, яка потрапляє в придатки (яєчники, маткові труби), як правило, з нижчих відділів статевих шляхів, в першу чергу з піхви, в якій і в нормі міститься маса бактерій, але далі за піхву вони не проникають. Запальні захворювання піхви і зовнішніх статевих органів можуть призвести до проникнення патогенних мікробів всередину.

Тому не можна затягувати з лікуванням. При появі перших ознак нездужання, тягнучі болі внизу живота, незвичайних виділень йди до лікаря. Аднексит необхідно лікувати, і до переможного кінця, оскільки хронічне запалення придатків може обернутися безпліддям, порушенням менструального циклу, розповсюдженням інфекції на інші органи.

Запальний процес також може виникнути після довгого купання в холодній воді. Це не обов'язково призведе до запалення, адже само по собі переохолодження не призводить до аднекситу.

Втім, зібравши всі перераховані чинники ризику разом, отримуємо непоганий шанс познайомитися із запаленням. Тому придбай другий модний купальник, щоб не було образливо знімати перший. Так приємно, коли на зміну мокрому модному купальнику прийде сухий модний купальник, і твої краса і сти ... Читати далі »

Просмотров: 989 | Добавил: Olenka | Дата: 16.05.2017 | Комментарии (0)



Як часто ми чекаємо на довгождані дні відпочинку, передчуваємо безтурботні миті і...
абсолютно бездарно проводимо дні, яких так прагнули. Довгі вихідні або навіть тривалі канікули проносяться нестримно повз нас, не залишаючи ніяких вражаючих спогадів, окрім програми телепередач.
До відпочинку потрібно готуватися заздалегідь. Передбачити все, щоб він перетворився на дійсно яскраві враження, що запам'ятовуються. Ось декілька порад «бувалих» людей, як це зробити:

1. Плануй усе заздалегідь. Саме передчуття відпочинку вже неабияк піднімає настрій. Збираєшся в поїздку? Дізнайся якомога більше про те, куди ти їдеш, що там можна подивитися, куди обов'язково варто потрапити. Інтернет для того й існує, щоб можна було знайти будь-яку інформацію миттю.
Склади план, що і в який день ти б хотіла робити. Обговори його з батьками або друзями, хай це буде план, який сподобається всім. Коли плани стають спільними, дотримуватись їх набагато простіше.

2. Потурбуйся про косметичку. У твоїй косметичці мають бути не тільки звичні засоби, але і додатковий арсенал краси. Якщо ти плануєш тривале перебування на сонці - не забудь сонцезахисний крем. Якщо їдеш кататися на лижах - засоби для захисту і живлення шкіри. У будь-якому випадку, зверни увагу на лінію Сomplete Дотик Сонця від Olay. У ній сполучено відразу 3 ефекти - активне зволоження, УФ-ФІЛЬТР і вона додає шкірі загорілий відтінок.

3. Який же відпочинок без фотографій? Потурбуйся про те, щоб тобі було зручно носити фотоапарат із собою і про те, скільки фотографій ти можеш зробити. Знімай частіше! Розбирати фотографії ти будеш після повернення, і навіть після видалення невдалих знімків у тебе залишиться на пам'ять дуже багато спогадів для гарного настрою. Це продовжить твій відпочинок.

4. Прояви передбачливість. Якщо ти збираєшся їхати, збери нев ... Читати далі »

Просмотров: 963 | Добавил: Olenka | Дата: 10.05.2017 | Комментарии (0)



Існує декілька простих правил правильного нанесення макіяжу
використання яких дозволяє незалежно від марки і якості косметики зробити ідеальний макіяж. Завдяки цим правилам, косметика ляже рівно, а ваше обличчя матиме бездоганний вигляд.

1)    Перед тим як накладати макіяж, шкіра повинна бути чистою.
Краще всього використовувати дво- або триступінчату систему очищення шкіри, яка на першому етапі дозволяє очистити пори від забруднення, а на другому стягує їх і зволожує шкіру обличчя.

Можете очистити шкіру обличчя молочком або лосьйоном. Кінчиками пальців правої руки накладіть молочко або лосьйон на шкіру лоба, носа, щік, підборіддя і шиї. Розподіліть засіб легкими круговими рухами пальців у напрямі догори.

2)    Видаліть очищаючий засіб за допомогою м’яких серветок або вологих ватяних подушечок рухами вгору. Особливо обережно витирайте шкіру навколо очей і обробіть шкіру терпким або освіжаю­чим лосьйоном. У разі жирної шкіри — терпкий, у разі сухої — освіжаючий. Для виконання цієї процедури змочіть лосьйоном ватяну подушечку і м’якими рухами прикладайте її до шкіри обличчя. Надлиш­ки видаліть за допомогою чистої ватяної подушечки і за необхідності, зокрема, якщо шкіра суха і чутлива, обробіть лице зволожу­ючим лосьйоном.

3)    Зважте, яку основу під макіяж Ви ви­користовуєте. Жирний крем слід застосо­вувати, тільки якщо Ви відчули, що шкіра стала дуже стягнутою і сухою. Правильно вибраний крем не містить консервантів. Уважно читайте вміст засобу на етикетці чи тюбику з кремом (у ньому мають пере­важати натуральні екстракт ... Читати далі »

Просмотров: 1050 | Добавил: Olenka | Дата: 08.05.2017 | Комментарии (0)

Нереалістичні Очікування Хлопців Від Дівчат

Я твердо переконана, що однією з причин знайомства це очікування чогось , але вони в більшості випадків, дуже нереальні. Коли ці очікування не виконуються, люди розчаруються, і їм погано. Нереалістичні очікування стосовно любові, чоловіків, жінок та відносин у цілому все не так як в кіно, телешоу, книгах, журналах, соціальних стандартах, наше гендерне суспільство, застарілі поради, члени сім'ї, друзі... список можна продовжувати. Сьогодні, ми фокусуємося на несправедливі очікування хлопців на рахунок жінок.

Ці стандарти як і старомодне суспільство та їхнє нелогічне мислення, як і раніше надзвичайно поширене. Ці стандарти, як правило, застаріли та не дозволяють жінці бути індивідуальною. Звичайно що і жінки мають схожі та несправедливі очікування що до чоловіків. Наприклад, я знаю дуже багато дівчат, які твердо вважають, що хлопці повинні бути вищими ніж вони, або що хлопці повинні знати основи будівництва.

Але, ми фокусуємося на хлопцях сьогодні! Звичайно, не кожен хлопець почуває себе тпк, і для багатьох, ці речі не мають з ними нічого спвльного " ну тоді папа!", але давайте не прикидатися, що вони не існують, розумієш? Перевірте їх!

Наші Вагіни Будуть Пахнути Чудово



Якщо ти дівчина, то знаєш що твоя піхва пахне не дуже довго. Там дуже багато чого відбувається, і це може призвести до різкого неприємного запаху. А такі дні що немає жодного дивного запаху. Але це не заважає хлопцям думати, що піхва завжди повинна пахнути і виглядати "ідеально".
Хлопці, часто думають що вагіни будуть пахнути як свіжі квіти і чиста білизна. Я маю на увазі, що не повинно погано пахнути, або мати рибний запах, але вона має запах, і це не схоже на манго.
... Читати далі »

Просмотров: 1297 | Добавил: Olenka | Дата: 27.04.2017 | Комментарии (0)

Ви прийняли рішення почати статеве життя – це чудово. Перед вами зараз трохи "проблеми" – адже вам потрібно обрати спосіб контрацепції від вагітності та захворювань, визначити місце та час цієї події. Сьогодні ми вам допоможемо вибрати оптимальну позу. 

Які пози вважаються кращими на перший раз?




Поза класична (місіонерська)


Поза класична, тобто коли вона лежить на спині зі злегка розкинутими ногами, а він лягає на неї. Не випадково майже всі радять саме цю сексуальну позицу в якості ідеальної пози для першого разу. Це з двох причин ...По – перше - це поза яка забезпечує неймовірну близькість. Ви можете дивитися собі в очі, сховати обличчя в своїх руках (в моменти збентеження), шепотіти на вухо ніжні слова і підтримати в цьому трохи складний момент. Крім того, завдяки цій пози ви можете пеститись і бути в своїх обіймах. Це дуже важливо.По – друге, ця позиція ідеальна через техніку. Завдяки їй у хлопця не буде проблем з проникненям члена в піхву і підтриманням його в ній (в інших позах пеніс може вислизати).

Поза на боці

Поза чайної ложки полягає в тому, що обидва партнери лежать на боці, дівчина попереду, хлопець ззаду – включає в себе партнерку. Ця позиція може бути застосована як перша, тому що це дуже ніжна і дозволяє здійснювати повний контроль над рухом.
Не рекомендує цього положення тільки в одному випадку – коли хлопець має дійсно великий пеніс. Тоді може виявитися, що секс буде доставляти дівчині біль.

Поза ззаду – для сміливих
... Читати далі »

Просмотров: 1215 | Добавил: Olenka | Дата: 25.04.2017 | Комментарии (0)

Ви йому потрібні тільки для сексу?Наталя, 15 років: Я з хлопцем вже рік, ми вчимося в одному класі. Останнім часом все частіше говорить зі мною про "секс". Я незаймана, він також незайманий. Я не готова до цього, а він все більше кожен раз пропонує мені, щоб я з ним переспала. Я боюся, що він може виявитися мерзотником... Як я можу дізнатися, що йому потрібен тільки секс?



Ситуація, в якій один із партнерів у стосунках, ще не готовий до початку статевого життя, не відноситься до рідкісних. Набагато частіше трапляється, що саме молоді чоловіки чинять тиск на своїх дівчат. Вплив на це може мати кілька факторів, у тому числі велику кількість тестостерону – чоловічого статевого гормону, що перебуває в тілі під час дозрівання хлопчиків, бажання задовольнити сильний статевий потяг або бажання бути як всі.

Незалежно, від того які причини такої ситуації, людина яка ще не готова на секс, не повинна піддаватися тиску чи словам свого партнера. До початку статевого життя потрібна не тільки фізична зрілість, але і психічна. Якщо ми не відчуваємо себе готові на секс, треба обов'язково про це сказати.
Ситуація аналогічна у разі, коли цей "перший раз" вже позаду, а з якоїсь причини ми не хочемо починати спільне життя з нинішнім партнером.

Йому не все одно на мене або тільки на сексі?

Від нашого партнера ми маємо право вимагати розуміння та поваги стосовно нашого рішення. Коли, незважаючи на відмову, партнер як і раніше наполягає на початок статевого життя, ми повинні замислитися над сенсом стосунків, а також намірами і почуттями "нашої половинки".

Як перевірити що хлопець хоче тільки секс? Це дуже просто – чесно скажіть йому про те, що ти ... Читати далі »

Просмотров: 965 | Добавил: Olenka | Дата: 12.04.2017 | Комментарии (0)

„Мій хлопець мене зрадив. Я дізналася позавчора – цілувався з якоюсь дівкою в клубі. Звичайно, він стверджує що не знав що робить, і що дуже любить мене, а ...я не знаю, що робити. Пробачити його або просто кинути? Всі говорять, що якщо раз таке зробив, то зробить і другий..." Олена, 15l.



Зрада це завжди боляче, незалежно від того, йдеться лише про поцілунок чи вже про секс. Боляче усвідомлювати, що наш коханий або кохана зацікавлена/ий кимось іншим, до такої міри, щоб забути про нас. Що робити в такій ситуації? А чи не краще відразу обірвати ці стосунки і забути про неї/нього чи спробувати пробачити?

По – перше - не слухай інших.

Як тільки ти розкажеш іншим про те, що було з тобою , то швидше за все, ви почуєте сто мільйонів рад. Деякі з них будуть в стилі: "да ладно, відразу залиш його, це свиня!" – і такого буде багато. Інші поради, які ви почуєте матимуть контекст, щоб пробачити і спробувати другий раз.

Кого послухати? Так от, нікого. Звичайно, ви можете розповісти, поплакати. Але уявіть, що ви дякуєте за поради. Насправді ніхто не знає, чому він це зробив/ла. Ніхто не знає, як було між вами, і ніхто не відчуває того, що ти. Тому ви особисто повинні прийняти це рішення. І насправді не відомо, чи буде воно поганим чи хорошим. Є пари, які разом довго незважаючи на зради в минулому, а є й такі які цього не витримують – тоді найкращим рішенням є розставання.

По – друге, подумайте, чого ви хочете.

Ви мусите дати собі певний час. Не відповідайте йому або їй відразу. Не кидайте негайно, дайте собі тиждень або навіть два на роздуми. Дайте емоціям заспокоїтися, заспокойтеся і почніть думати.

Ви повинні добре відчути свої почуття. Можливо ненавидиш зради і просто не зможеш собі уявити, що ви можете бути далі ... Читати далі »

Просмотров: 1021 | Добавил: Olenka | Дата: 11.04.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом