MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів
Чесно кажучи, баланс важливий і потрібний не тільки в любовних відносинах, а в будь-яких відносинах, включаючи ділові. Якщо
роботодавець зацікавлений у вас не менше, ніж ви в ньому, ваші відносини
дуже гармонійні, до ваших бажань прислухаються, вашу думку
враховується, вас поважають і цінують. Якщо ви на роботі в мінусі (тобто
ваша залежність від роботодавця істотно менше, ніж його від вас)
починаються неприємні моменти.




Як соціальні мережі допомагають завалити баланс і що робити, щоб цього не сталося.
Насамперед трохи нагадаю, що означає баланс. Баланс у відносинах – це приблизно
рівна значимість обох партнерів, рівна залежність один від одного, за
умови, що відносини неформальні, тобто люди один одному небайдужі.

Якщо людина активно живе в соціальних мережах, дуже велика ймовірність, що дисбаланс у його відносинах виросте як на дріжджах.
Коли людина потрапляє в позицію мінуса (зростає його емоційна залежність від
якоїсь людини, важливість оцінки тієї людини, важливість визнання, в
той час як його власна значимість для того зменшується) він практично не
має шансів вести себе адекватно. Дисбаланс – настільки неадекватна
ситуація, що людина завжди веде себе так, що його мінус зростає.
Найкраща тактика для людини, у якої у відносинах намалювався мінус,
дистанція. Скоротити контакти з плюсом, знизити ініціативу, закритися,
терміново перенести увагу на інші сфер ... Читати далі »
Просмотров: 938 | Добавил: Olenochka | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)

Значущість. 



Партнер може бути або значущий або ні. Якщо значущий, то можна це називати "закохатися". (отримуєш емоційно-психологічний ресурс під час "відносин") Якщо НЕ значущий,то рано чи пізно починаються скандали через хто кому скільки винен - це вже кінець відносин. Таке починається тільки при низькій значущості. Тому що небажання вкладатися в партнера може бути пояснено тільки тим, що тобі похуй на нього, він не перспективний, ти не бачиш з ним майбутнього

Дівчата як власне і хлопці, будуть дорожити стосунками/сім'єю тільки за умови певної значущості партнера. Тобто ось у вас взаємно висока значимість, вам цікаво, ви закриваєте потреби одне одного - тоді будете дорожити стосунками/сім'єю. Якщо ж партнер розуміє, що його "половинка" його заєбала, набридла, бісить, що одному жити комфортніше - про яке "дорожити традиційною стосунками/сім'єю" може йти мова? Кому буде потрібна така "сім'я" чи "відносини"? 
Незалежно від поглядів якщо тебе людина конкретно бісить, то за ним "гівно" ти мити не захочеш. Тому найдієвіший спосіб підняти свою значимість і якість життя - це ставати краще. І краще не на словах, а на конкретних справах і досягнення. Твоя значимість на 80% формується з твоїх інвестицій в себе. І тільки 20% твій внесок у стосунки, твій ресурс, твоє вміння ідентифікувати і закрити потреби. Інвестувати в себе, розвивати себе в рази складніше ніж дарувати подарунки, ходити в кафе, кіно і зливати гроші на партнера. Якщо, ти значимий то партнер буде щасливий від одної повітряної кульки;)

Значимість підвищується або знижується поступово. Для її підвищення потрібно: 

1) Перестати нав'язуватися. Ну ... Читати далі »

Просмотров: 1104 | Добавил: Olenochka | Дата: 30.11.2017 | Комментарии (0)

Зрозумій, всі партнери приблизно завжди рівні один одному. Ти практично ніколи не побачиш, щоб заможна супермодель тягне відносини з бомжем. Можна навіть рівняти за балами:



Якщо, ти опускаєшся до дівчини яка на 1-2 бали нижче тебе, то спочатку ще є якийсь азарт "спокусити" дівчину. Але як тільки ти її спокусиш, то жага нового/незвіданого відступає, ти починаєш порівнювати і згадуєш колишніх/кращих, і тобі ця дівчина стає не цікава. Тому і потрібно вибирати нових дівчат, кращих від колишніх. Щоб, спокусивши чергову класну 6-тку, в ті хвилини аналізу/порівняння ти розумів наскільки вона краще колишньої та розумів, що є ще краще, і всі вони доступні. 

Ще дуже важливо розуміти, що якщо партнер вище тебе на 2 бали, він буде незадоволений своїм низкобальним супутником. Отже у відносинах буде фігня, яку часто приймають за поганий характер". Але це не характер, це просто відносини погані. От уявіть у вас буде дівчина на 2 бали нижче (3-4 крокодил). Як будете до неї ставитися? Правильно, погано і на відчепись (нехай навіть вона дуже хороша людина). А чому, тому що у вас поганий характер? Ні, тому що дівчина вам не потрібна, стосунки погані, от ви і ставитеся до неї погано. А відбувається це тому, що успіх - це закономірний наслідок нерозвиненості розуму. 

Якщо 1 партнер розвивається і набирає 1-2 бали, а другий сидить на попі без розвитку, то очевидно, що відносини будуть розвалюватися. І я тебе запевняю, той хто розвивається і розуміє свою ліквідність на ринку відносин робить некс абсолютно нормально, змінюючи партнера. 
Вік, який передбачає сильні зміни в житті, завжди в зоні ризику. Ось конкретно якщо дівчина іде на роботу, здобуває незалежн ... Читати далі »

Просмотров: 979 | Добавил: Olenochka | Дата: 30.11.2017 | Комментарии (0)

„Допоможіть, у мене є проблема. Мова йде про мою маму. Вже кілька разів я бачила, що вона ховається за якусь розмову. Я підозрюю, що мова йде про секс, і я в шоці. Я знаю дуже багато, хоча і незаймана. Я розумію що потрібно себе захищати, знаю все про жіночий цикл, планую використання протизаплідних таблеток і презервативів, щоб нічого не зловити. Я все це знаю, і я дійсно не хочу говорити про це з мамою!" Аня, 16 років.




Якщо у вас підлітковий вік, то дуже ймовірно, що твої батьки, впадуть на ідею поговорити з тобою про секс (а може це вже сталося? Якщо так, дайте знати в коментарях!). Більшість підлітків дуже боїться цієї розмови. Ми пояснюємо, чому і що робити, коли батьки починають робити "переслідування" в цій унікальній бесіди.

Чому ми не любимо таких розмов?

На початок проста відповідь на питання – звідки така неприязнь? Пояснює Юля:

– Мої батьки взяли мене на таку розмову кілька місяців тому. Це було... жахливо! Моя мама вела себе як пенсіонерка з трирічною дівчинкою. Не вистачало тільки, щоб вона додала що хлопець має член, а дівчинка вагіну. Обидві були налякані, а я боялася їй сказати, що я все знаю чудово. Я переживала, тому що б отримала , зустрічне питання, звідки я все це знаю. Тому мовчала, а в голові у мене була думка, коли вже дасть мені спокій, – згадує Юлія.

Так все виглядає у дуже багатьох. Але варто на мить поглянути з точки зору своїх батьків – хіба це не необхідність ,захистити і зрозуміти свою дитину?

Не думай про це, як про щось дуже погане, і не треба своїх батьків, вважати ворогами. Вони не хочуть вам погано, навіть навпаки. Для них це так само важко, але долають свою боязнь заради твого ж блага. Вони хочуть тебе просто застерегти!

Як реагувати, коли батько починає розмову про секс?

Насамперед &nda ... Читати далі »

Просмотров: 948 | Добавил: Olenochka | Дата: 23.11.2017 | Комментарии (0)

„У мене є велика проблема, мова піде про мого хлопця. Кілька тижнів тому ми вирішили, що втомлюємося одне з одним і що нам треба зробити перерву. Не зустрічалися два тижні. Я за цей час думала про нього, про наші відносини, про те що потрібно поміняти. Я почала сумувати за ним, та обіцяла собі деякі зміни в поведінці. Він, як з'ясувалося пізніше, в цей час зустрічався з іншою дівчиною, цілувалися. Після цього тепер він хоче, щоб ми були знову разом, але я відчуваю себе зрадженою. Він, у свою чергу, вважає що у мене немає причин, адже у нас була перерва. Хто правий?" Марина, 16 років.



У будь-яких стосунках час від часу виникає криза. Коли вона перетинає межу, за часту виникає спільне рішення, що перерва це хороша ідея, час щоб подумати, що робити далі і відпочити від постійних сварок. Чи все-таки перерва означає згоду на те, щоб бути з кимось іншим? Теоретично – багато, однак залежить від обставин.

Перерва – її застосування має взагалі якийсь сенс?

На думку багатьох людей, використання "пауз" у відносинах, безглуздо – ви не можете відпочити від когось, а над конфліктами треба працювати на регулярній основі. Інші, в свою чергу, вважають, що трохи відпочити і розслабитися та подивитися на проблему з боку дозволяє нам оцінити свої почуття до партнера і допомогає у прийнятті рішень щодо майбутнього союзу.
Так, дійсно важко судити, хто правий. Але якщо вже ви вирішили зробити перерву, то – варто проаналізувати ситуацію трохи детальніше.

"Тому що я вирішив..." питання узгодження перерви

Так, дійсно питання зради під час відносин вирішується тим, яким чином до неї ви підійшли. У нас є два приклади, які допоможуть вам зрозуміти, в чому справа.

Аня (16р.) Вона була зі своїм хлопцем два роки, перед тим як вони вирішили зробити перерву.
< ... Читати далі »

Просмотров: 933 | Добавил: Olenochka | Дата: 19.11.2017 | Комментарии (0)

Без мінета не цікаво - кращий спосіб зіпсувати мінет - просити про нього. - Чекати поки вони самі здогадаються - не хочу. Як зробити, що б вони самі накидалися на член? )
Після сексу можна попросити "маленька, поцілуй мене нижче" або голову вниз пхати її....але це якось занадто убого виходить... Можна звичайно своїм прикладом ) Показати і чекати взаємності, але вони у мене туплять або соромляться.  Якщо відмовляється - втрачаю інтерес до дівчини. Якщо не розуміє натяків - мене починає трохи дратувати. Якщо говорити прямо "смоктати" - занадто брудно і жорстко виходить. )Як отримувати мінет, кожен раз без нагадування? :))




Загалом коли шпілиш її і ти реально в агонії, наприклад в позі раком, в якийсь момент витягуєш член, підносиш до рота і кажеш: Оближи, там так все пересохло, швиденько-швиденько.. робиш це м'яко і спішиш... ("швидше-швидше" можеш прочитати в інеті). у 98% член у неї в роті навіть якщо не смокче - то облизує точно! А потім перший бар'єр продовжено, і в голові у неї вже стоїть галочка, ну в рот я вже взяла, напевне вже і мінет зроблю...))

У мене фраза: "Візьми його в рот" працює в 4 випадках з 5.

На скільки я знаю, у них просто бар'єр перший раз взяти в рот, а якщо інше "галочка стоїть" має бути все норм...Спробуй похвалити, після того як вона тобі його облизала, скажи що у неї такі солодкі губки і вмілий язичок, і тобі сподобалося те що вона робить... і скажи : "Потіш мене ще...))) (з фліртом)" Вставляєш палець-два всередину починаєш трахати, і даєш візуалізації картинки... я тебе трахну, зараз ти будеш стогнати, як сучка... зараз я тебе... ну і в такому дусі - вставляєш жор ... Читати далі »

Просмотров: 4165 | Добавил: Olenochka | Дата: 16.11.2017 | Комментарии (0)

Постійно отримую аналогічні питання від дівчат, з якими знайомлюся... Розумію, що потрібно дати зрозуміти, що з дівчатами у Тебе все ОК, але і постійної немає.. Так як в двох словах відразу розставити всі крапки над I? 



- Я подобаюся дівчатам, але не знайшов свою єдину

- Що у тебе на особистому фронті? - Фігня повна, всі хочуть від мене тільки сексу, а мені хочеться таку що б ... (і тут ліпиш який ти хочеш що б вона була)

- У тебе є дівчина? -Були,але зараз це не важливо. Ще можеш включити романтика: взяти її за руку, подивитися в очі, посміхнутися і сказати: "Я над цим працюю".

- Що у тебе на особистому? - втомився від порожніх блядей, хочу любові і романтики...

- На питання "У тебе є дівчина?" роблю круглі очі і відповідаю "А навіщо?"

- Мені іноді ставлять "А як у тебе на особистому? "я відповідаю" так в принципі відмінно " і всі питання відпадають.

- У тебе є дівчина? -Ні,у мене є дівчата :D

- Що у тебе на особистому? - я поки що вільний. Зазвичай так відповідаю на питання.

- У тебе є дівчина? -Зранку була, але до вечора це місце буде вакантне.

- А що у тебе на особистому фронті? - воюю)) - у тебе є дівчина? - а у тебе є хлопець? - ні. - а якщо знайду? - у тебе є дівчина? - пора мати свою!

Просмотров: 1025 | Добавил: Olenochka | Дата: 25.10.2017 | Комментарии (0)

Основна суть, як тут всі вже написали, сам факт що вам задають питання: "ти образився?", говорить про те, що вас не поважають.



Баби з самого початку відносин намагаються прогинати тебе, одні більше, інші менше.
Ось тобі простий приклад, який десь вже був на цьому форумі:
- у тебе є ретро-авто.
- дівчина реагує призирливим-насміхливим поглядом, кажучи що це стара рухлядь.

У цій ситуації тряпка почне виправдовуватися, казати що машина дісталася йому від батька ітд. А нормальний мужик скаже з гідністю, так він любить ретро-авто та що вони краще всієї сучасної херні. Тим самим дасть зрозуміти, що йому похуй, що вона там думає. У нормального мужика є принципи, є свої переваги і прогинатися під її погляди він не буде.

Ось наведу тобі свій приклад. Сиджу з бабою в кафе, мені приносять коктейль, я питаю у офіціантки, чому коктейль такого кольору (зазвичай відтінок світліший). Без бички, без емоцій, взяв і запитав це потрібним тоном. Тут прибігли менеджери, стали запевняти, що з коктейлем все в порядку, що готові замінити його і зробити новий при мені. Ну я посміхнувся, сказав що просто запитав з цікавості і нічого змінювати не треба. Так от дівка, яка поруч зі мною сиділа, аж офігіла від усього цього.

Якщо ти відповіси "так", це означає, що ТИ образився на НЕЇ, тобто якщо надувся - сам і винен, а вона принцеса.
Якщо відповіси "ні", це сигнал до того, що ти змирився і знову готовий приймати всяке лайно від неї

Питання - Ти образився?
Відповідь - А ти не зрозуміла, що хуйню зробила, і мені не приємно? (натяк, ти дура, що таку хуйню твориш, і ти мене не поважаєш... про що з тобою ще поговорити? ) Зрозуміє - виправиться, не зрозуміє пішли нафіг...!

Короткий варіант:
Питання - Ти образився?
Відповідь&n ... Читати далі »

Просмотров: 1013 | Добавил: Olenochka | Дата: 17.09.2017 | Комментарии (0)

Автор, її не повернути. Її не повернути. ЇЇ НЕ ПОВЕРНУТИ! Вона пішла сама. Вона пішла - їй і повертати.
Якщо ти хочеш їй допомогти повернутися до тебе, то просто піди назавжди з її життя



Відносини будують 2 людини. Вона їх не будувала. Можливо ти і робив дурні речі, але вона тебе сама наштовхувала на ці помилки своєю неуважністю до тебе та відсутністю цікавості.
Запам"ятай! Ніякі косяки не можуть зруйнувати сильні відносини.

Насправді у мене був подібний випадок, коли дівчина пішла також незрозуміло, також був її якийсь друг. Також я пообіцяв собі , що ця дівчина стане моєю протягом року. Через пів року, я домігся , але не став повертати, тому що мені вона вже була не потрібна. Я зрозумів, що якщо це сталося раз, то може бути і другий раз.

Зараз вона виїхала за кордон до хлопця. Ми досі з нею на зв'язку і цей зв'язок не тільки дружній. Вона постійно шукає щось, що знаходиться трохи далі від неї. Я думаю, що той хлопець за кордоном буде відчувати теж саме, що і я кілька років тому. Дівчина дуже романтична, добре вихована. Але ось такий у неї вітер в голові, і це абсолютно нормально. Вона навчила мене не бути страждальцем, за що їй велике спасибі. Через неї я став більше заробляти, щоб довести їй, що можу. Через неї я став краще одягатися, став відповідальніше і так далі.

Прекрасна ваза ваших відносин розбилася. З чиєї вини не важливо. Важливо що вази вже немає - є осколки.
Їх можна зібрати, склеїти клеєм момент, і буде майже як до цього. Але:
1. Задовбешся збирати, поріжеш руки і не факт, що все знайдеш;
2. Це не буде вазою. Це буде стрьомна купа уламків з клеєм;
3. І як ти не клей - одразу чи поступово - але цілої вази вже не буде. Так, ти мав на вазу величезний вплив. Але вона розбилася... на-завжди.

Просто прийми це як чоловік. Кожен чоловік хоч раз це пережив.
... Читати далі »

Просмотров: 972 | Добавил: Olenochka | Дата: 10.09.2017 | Комментарии (0)

Михайло, 17 років: Я зі своєю дівчиною чотири місяці. На початку все було чудово, ми добре ладнали. Все стало псуватися, коли з'ясувалося, що моя дівчина підтримує контакт зі своїм колишнім хлопцем, – пишуть одне одному sms-повідомлення, зустрічаються іноді, щоб поговорити. Я дуже ревную до колишнього моєї подруги. Хоча вона запевняє, що їх пов'язує лише дружба, дуже боюся що втрачу її або щось між ними станеться. Не знаю взагалі що робити.



Ми розпочинаємо нові відносини. Все на початку ніжність – магія почуття, цікавість одне одного, метелики в животі, хвилювання і пристрасть. З плином часу доходить до нас, що наш партнер або
партнерка, не з казки зі світу фантазій окремого від реальності. Він або вона має своє минуле....
Іноді трапляється так, що наша друга половина підтримує контакт з колишнім партнером, і тоді у вас можуть виникнути ревнощі. На жаль, заздрість до колишнього партнера або партнеркуи може ефективно знищити наші нинішні відносини.

Ревнощі до колишнього партнера, є досить частим явищем. Спочатку ми намагаємося не підпускати до себе думки, що в житті коханої людини, хтось раніше існував, хтось близький, хто її так само як і ми, торкався, цілував, був довіреною особою найпотаємніших таємниці, ділився з нею своїм життям. Коли з'ясовується, що наша друга половина підтримує контакт зі своїм колишнім партнером, загоряється червоний індикатор. Ми починаємо замислюватися над природою цього контакту: що
це серйозно, тільки дружба? В нашій голові з'являється багато думок, ефективно стримуючи наше життя – думки про те що вони роблять, про що вони говорять, чому так часто пишуть одне одному смс...

Ревнощі колишнього хлопця або колишньої партнерки виникають набагато ча ... Читати далі »

Просмотров: 886 | Добавил: Olenochka | Дата: 09.09.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом