MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів



"Повільний секс, любовні ігри, стриптиз:


1) Zztop - "Сover your rig"
2) Tito and Tarantulas - "After dark"
3) Mylene Farmer - "California"
4) Metallica - "The Unforgiven"
5) Sam Brown - "Stop"
6) YoussouN`Door & Neneh Cherry - "Seven seconds"
7) Rolling Stones - "Out of control"
8) Depeche Mode - "I feel you"
9) Celine Dion - "Sont ecrits pour toi"
10) Madonna - "Rain"
11) Neneh Cherry - "Woman"
12) Kylie Minogue - "Confide in me"
13) Brian Ferry - "Slave to love"
14) Metallica - "Devil's dance"
15) Chris Isaac - "Wicked game"
16) Joe Cocker - "You can leave your hat on"
17) Kylie Minogue - "Slow"
18) Cinderella - "Long cold winter"
19) Enigma - "Sadeness"
20) Richie Sambora - "You never really know"
21) Tito and Tarantulas - "Strange face of love"
22) Enigma - "Return to inocence"
23) Madonna - "Waiting"

Швидкий секс,  енергетичний сплеск:

1) Roxette - "Sleeping in my car"
2) Ария - "Искушение"
3) Propellerheads - "Spybreak"
4) Euritmics - "Sweet dreams"
5) Modern Talking - "Jeronimo's cadillac"
6) Prodigy - "Breathe"
7) Roxette - "The look"

Музика, яка настроює на пікап: 

1) Lake of Tears - "Dreamdemons"
2) Metallica - "Die, die, my darling"
3) Metallica - "Enter s ... Читати далі »

Просмотров: 881 | Добавил: Olenochka | Дата: 15.02.2018 | Комментарии (0)

День Св. Валентина: світові традиції

Рози



Шоколад



Романтична відкритка



Вірш



Ювелірні вироби



Щось домашнє



Парфуми



Романтична вечеря

Be my Valentine…день валентина ... Читати далі »

Просмотров: 1053 | Добавил: Olenochka | Дата: 13.02.2018 | Комментарии (0)

Поради, про те як низьким дівчатам цілуватися високими хлопцями.

 Як не високим дівчатам цілуватися з високими хлопцями?

Якщо ти коротишка, то знаєш, що повинна адаптувати деякі речі у своєму житті. Напевне не раз доводилося мати справу з тим що не можеш купити собі штани в "звичайному" магазині без підгинання. О, і ти напевно, придумала хитрий спосіб, як досягнути речі з верхньої полиці.  Але не знаєш що робити з вашим високим хлопцем?


Немає нічого поганого в тому, що ти низька. Так само як немає нічого поганого в тому, що він високий. І немає абсолютно нічого поганого в парах де є велика різниця у рості. Не вірте чуткам "дивна парочка", ці люди не знають, про що вони говорять.

Якщо ти перебуваєш у відносинах, де велика різниця у рості, то можливо, буде потрібно внести деякі невеликі коректування, щоб всім було комфортно та зручно. Поцілунки - це одна з областей, де щось доведеться поміняти, щоб уникнути незручного ... Читати далі »

Просмотров: 834 | Добавил: Olenochka | Дата: 12.02.2018 | Комментарии (0)

У найтяжчі періоди і найпрекрасніші миті, у хвилини радості чи горя, злетів та падінь, просто тримай мою руку , стискаючи її з кожним ударом свого серця. Так, аби не втратити свідомість нашого теперішнього і якнайдовше затамувати цей відрізок часу для майбутнього. © 

 


Я хотів би піклуватися про тебе - не бажаючи тебе змінити. Любити тебе - залишаючи тебе на свободі. Приймати тебе всерйоз - ні до чого не примушуючи. Приходити до тебе - не нав'язуючи себе. Щось дарувати тобі - без очікування нічого у відповідь. Вміти прощатися з тобою - не боячись втратити тебе назавжди. Говорити з тобою про мої почуття - не перекладаючи на тебе відповідальність за них. Ділитися з тобою знаннями - не повчаючи тебе. Радіти тобі такій, яка ти є. Якщо і ти з такими ж почуттями підеш мені назустріч - ми зможемо збагатити один одного. 

Ти мені не потрібна а необхідна.... 
Я не можу насититись тобою коли ми бачимося ...тебе завжди мало(( 


Знаєш, мене гріє думка, що одного разу ми будемо прокидатися в одному ліжку. 
Я буду готувати тобі сніданки, будити поцілунками. 
А вечорами засипати в обіймах твоїх, дивлячись наш улюблений фільм. 
І це буде наша казка, де тільки ти і я. 


Запамятай! Сонце завжди світить на фонарі гаснуть!!! 
Я твоє сонце.! 


Називайте свою дівчину весь час "Любов моя" а не по іменні. 

Комусь для щастя не вистачає машини, грошей, вигляду на Нью-Йорк, а мені просто треба тебе. Просто поруч. І просто назавжди. 

хочу цілувати тебе пристрасно і багато! так щоб аж голова кру ... Читати далі »

Просмотров: 1075 | Добавил: Olenochka | Дата: 02.02.2018 | Комментарии (0)

Про ревнощі

Навколо ревнощів багато розмов. Багато хто вважає, що це абсолютно природно і навіть романтично. Ніби ревнуєш, тому що любиш і дорожиш відносинами. Давайте спробуємо подивитися на це з іншого боку? 




В англійській мові є слово jealous. Воно перекладається як "заздрісний" або "ревнивий". Що, якщо ревнуючи насправді, ти заздриш своєму партнеру, адже у нього з'явились якісь приємні переживання з іншою людиною і їм подобається спілкуватися. Можливо тобі теж хочеться подібного стану, але з різних причин ти не можеш собі цього дозволити і зганяєш зібрану напругу під приводом ревнощів? Адже визнати, що ти заздрісний - це вже не так романтично. А міняти щось у своєму житті куди складніше. Простіше сказати, що " я ревнивий що поробиш", найчастіше це самовиправдання, лінь , як наслідок, невпевненість у собі. 

Так от...коли хочеться в черговий раз поревнувати або проконтролювати партнера, може краще зайнятися собою і реалізовувати свої бажання? Ми не належимо один одному і марно намагатися когось утримати. Якщо з вами добре і комфортно, навіщо від вас іти?

П.С smile

Є ще таке поняття "власник" - це ні що інше, як "боязнь втратити, тому що краще нічого не знайду". А відбувається це через невпевненість. ( між різницею, що ти думаєш про себе і те що насправді показуєш.) Усвідомлення, що вона краща за тебе, страх втратити її та не знайти кращу. 
В "Long Term Relationships" потрібно завжди бути готовим розійтися - лише так можна підтримувати цінність відносин для партнера. Якщо ж ти хочеш "бути власником", то для твоєї дівчини відносини не будуть цінними, оскільк ... Читати далі »

Просмотров: 868 | Добавил: Olenochka | Дата: 01.02.2018 | Комментарии (0)

Якщо ви типовий підліток або тінейджер, то ви використовуєте FB кожен день. Осуджуєш, лайкаєш, дивишся і... кидаєш фото. Ось 8 правил, яких потрібно дотримуватися, щоб уникнути проблем.



Не викладайте фотографій, де є інші без їх згоди.
Неважливо, чи це ваш хороший товариш або друг. Публікація фотографій інших завжди вимагає згоди від самих осіб. Про те, як може все закінчитися негативно , - розповідає Олена:

– Колись я завантажила фотографію, на якій була я і моя подруга. Це було фото з вечірки на хаті. Через годину вона подзвонила мені з претензією і сказала,  не спілкуватися з нею до кінця життя. Виявилося, що її батьки не знали, що вона була на цій вечірці. Туди зайшла тільки на хвилинку, але її не повинно було бути ні на хвилину. Її мама побачила, що подруга була відзначена, і почався цирк. Я її, напевно з два тижні вибачалася, – згадує Олена.
Ну – це тільки один з можливих сценаріїв. І все було б добре, якби тільки Олена запитала, чи може вона скинути загальні фото в мережу.


Не викладайте фотографії, на яких хтось третій вийшов нерозумно.
Наприклад, якась пара, смішно цілується. Зрозуміло, ви хочете, щоб ваші друзі посміялися. Пам'ятайте, що комусь це насправді може зробити дуже шкоди. Деякі дійсно погано це переживають, і ви не можете так грати чиїмись почуттями.

Не викладайте фотографії, які коли-небудь можуть вам нашкодити.
Уявіть собі – в майбутньому ви йдете на співбесіду. Все супер, до часу, доки не виявляється, що ваш потенційний роботодавець бачить мережу, знайшов тебе і говорить відкрито, що не можуть найняти когось, хто опублікував свої фото на туалеті – ... Читати далі »

Просмотров: 861 | Добавил: Olenochka | Дата: 28.01.2018 | Комментарии (0)

Проблема така: кліторіальний відчуває завжди, а вагінального не було ніразу. Через це починаю комплексувати, злитися. У чому  проблема? Чим її можна довести до такого оргазму? Каже що з усіма колишніми партнерами теж не було. 



Деякі дівчата за певних фізіологічних причин взагалі не відчувають вагінального оргазму. Деякі дівчата, навпаки, не дуже дружать з клітором, хоча зовсім відмороженим клітор не буває. А є подруги у яких клітор і піхва однаково чутливі. Але точка G є у всіх - про це не забувай. Роби їй куні розігрій, але не доводь до оргазму, потім входить в неї і вперед по наростаючій. Просто не потрібно поспішати.

Твою подругу просто треба трахати правильно. Чи зверху масажуючи під час сексу клітор нижньою частиною живота або наминати їй клітор в той час як  ззаду. + інші варіанти. Увімкни мозок Це не причина для нервів. Поговори з нею і скажи, щоб вона не парилася, і що раз немає вагінального, знайдеться тисяча інших способів отримувати задоволення від сексу. Постав себе на її місце. Якщо б у тебе не вставав ти б теж нервував. Поговори з нею заспокой і все у вас буде добре.

Ось, що кажуть досвідчені: 

У мене була така ж проблема - відчувала оргазм тільки від стимуляції клітора, а на решту було пофіг. Через п'ять-шість років після початку статевого життя я в один прекрасний момент відчула і вагінальний та навіть анальний оргазм. у дівчат оргазм досягається не так просто, як у чоловіків. зазвичай дівчата починають отримувати задоволення в сексі з досвідом, або після пологів. рідко коли буває так, що з самого початку статевого життя дівчина відчуває мультиоргазми. У моїх знайомих така ж фігня - почали відчувати оргазм тільки після багатьох років сексуального жи ... Читати далі »

Просмотров: 1136 | Добавил: Olenochka | Дата: 24.01.2018 | Комментарии (0)




Не хоче дівчинка під час мінету ковтати мою сперму. Власне, питання в тому, як її переконати почати це робити?
 

Цитата

На всяк випадок, повторюю, справа не в тому.що у дівчини відраза до сперми або блювотний рефлекс, а, що дівчина ніколи навіть і не пробувала сперму, у неї спочатку якийсь тарган на цей рахунок, мовляв, я, звичайно, не пробувала, але і навіть пробувати не хочу, що це таке.


Про те, що дівчина зобов'язана саме КОВТАТИ сперму можу сказати тільки те, що це її вибір. Про кінчити в рот не попереджаючи-це нереально. Тому що дівчинка відчуває напруження, яке вже не можна зупинити і витягує член з рота. Я за те щоб дівчина не переривала процес мінету і не тому що я прагну її нагодувати, а тому що так набагато приємніше. і так і так кінчиш, але відчуття різні.

- Працюй над переконаннями, просто не хочу не проходить, з'ясуй, що конкретно не влаштовує, якщо чисто фізіологічно на рефлекторному рівні проблема, ти її не вирішиш, а якщо є моральні установи, переконання можна поміняти, може вона вважає це принизливим, тоді є шанс переконати, що це просто частина інтимного життя, це нормально, якщо приносить задоволення обом, що це приносить тобі багато радісних моментів і ти вдячний їй, що вона їх тобі приносить! Якось так!


- Є дівчата, яких не пре смак сперми. Спробуй сам свою на смак, при бажанні. Відповідно такі ж дівчата погано їдять курячі яйця, особливо недоварені/смажені або сирі.

- Нехай не ковтає, а через хвилину-дві -- випльовує, не біда.

- Буває справа може і в смаку -- тут варто переглянути свою їжу в плані здоров ... Читати далі »

Просмотров: 1550 | Добавил: Olenochka | Дата: 18.01.2018 | Комментарии (0)

Просто поговоріть відверто на тему сексу розкажи йому, що тобі подобається,а що не подобається.У нього теж поцікався. Є хороші, документальні фільми про секс подивіться їх разом.

 

  • Йдете двоє митися або щоб він бачив що ти чиста вся і всюди, а потім кажеш: я хочу щоб ти 
  • мені зробив куні і чекаєш що відповість,




 

  • Цитата

    Она: Скажи куннилингус! Он: Куннилингус. Она: Пацан сказал - пацан сделал!

  • Зв'яжи його, закрий очі хустинкою, і сядь на обличчя) 
    В нього тоді вибору не буде)
  • Якщо ти думаєш, що можеш на нього вплинути - не надійся. Його не зміниш. Він не любить куні, але від мінета не відмовиться. Є такий типаж

Потрібно зробити так щоб він сам хотів. Цікаво чи проблема у його голові...чи твоєму тілі ітд

Можна лайт версію - дивіться з ним порно лесбіянки, під час перегляду у вухо йому промурчи, що теж хочеш спробувати, як це

Поза 69. 


Скажи йому так ненароком - а ось вчора подрузі її хлопець лизав там - їй тааак сподобалося...І хлопцеві теж...І так подивись на нього (гарфілад очі). А якщо не додумається - береш його за потилицю і сама нахиляєш голову до ...

Може в і тебе солений клітор? Є такі...або дуже багато виділяється

Підходь до нього частіше коли він сидить, погладь по голові і притисни голову до живота (нехай звикає до близькості клітора) Коли сидить на ліжку, ся ... Читати далі »

Просмотров: 1215 | Добавил: Olenochka | Дата: 17.01.2018 | Комментарии (0)

Коханий мій,найдорожчий.Сьогодні в твою сторону буде линути багато привітань,багато теплих і душевних слів.Але я хочу тебе привітати від щирого серці з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ. 
На сам перед хочу побажати тобі здоров'ячка побільше,гарної долі,та палкого кохання,і звичайно щоб ти був щасливий.Щоб поруч з тобою завжди були твої вірні друзі. 
Нехай на твоєму життєвому шляху не буде ніяких перешкод та негараздів,також добробуту тобі і твоїй родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів!Залишайся завжди ж таким як ти є. 
Нехай всі твої мрії та плани на майбутнє здійсняться.І хай у тебе все буде так,як ти того бажаєш. 
Нехай тебе завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом. 
Але із своєї сторони я хочу побажати одне:залишайся таким який ти є. 
Ти надзвичайно чудова людина,яка грає дуже важливу роль в моєму житті і заради якої я готова на все. 
Бажаю щоб тобі завжди щастило в житті і на твоєму обличчі завжди була посмішка,адже вона в тебе така чудова,яка мене просто зводить з розуму. 
Я дуже сильно ціную тебе і ти просто не уявляєш настільки сильно ти мені дорогий. 
Хочу сказати,що ти-моє життя,ти повітря,без якого просто не можливо жити. 
Бажаю тобі щоб моя любов тебе зігрівала в твоєму життєвому шляху. 
Я дякую Богу,що в один чудовий день він познайомив мене з тобою) 
Саме в твоїх очах я побачила сенс свого життя. 
І ще хочу побажати,щоб у твоїх планах в житті,була присутня я,нехай наші шляхи ніколи не розходяться,і щоб яскраве сонце світило тільки нам двом. 
Ти дуже особлива людина,не можу пояснити словами,наскільки багато ти для мене значиш,ти єдина людина,яку я боюся втратити і якого я хочу утримати у своєму житті. 
Я назавжди запам'ятаю день нашої зустрічі. 
Я тебе люблю.Люблю в ... Читати далі »

Просмотров: 873 | Добавил: Olenochka | Дата: 26.12.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом