MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів

„У мене є проблема. Вже кілька тижнів ходжу з Ірою. Ми з нею добре ладнаємо, і я хочу щоб ці стосунки тривали яу найдовше. Проблема полягає в тому, що мої друзі не до кінця її сприймають. Мені важко це зрозуміти, але небажання Антона видно у всіх. І не знаю, що робити. Порвати з нею? Поговорити з друзями? Порвати з ними контакт? У мене все в голові переплуталося!" Дмитро, 15 років.


Коли досягає нас стріла Амура, і ми зустрічаємо цю одну, мрії людини з якою б хотіли розділити з усім світом. Тим більше обтяжлива і важка для розуміння ситуації, в якій наша компанія друзів не приймає її, мабуть не подобається їм ваша симпатія. Тоді, природно виникає питання, що далі – розірвати стосунки? А може не звертати уваги на друзів?

"Твоя дівчина тебе не любить, так що з нею все скінчено"

Для початку розглянемо питання можливого розриву з вашою новою подругою. Хороша це ідея? Варто жертвувати для сприйняття вашими друзями? А може, вони збоку краще все бачать більше ніж ви, та варто їм довіритись?

Але це не добре. Розрив зв'язку тільки через те, що ваша обраниця або обранець не подобається третім особам, є великою помилкою! Але, дійсно дуже часто буває, що хтось когось не любить. Якщо б кожна пара розривала стосунки тільки тому, що "мої друзі тебе не люблять", то було би дуже мало стосунків.

Ви повинні зрозуміти, що ваші відносини-це ваша справа. Ти бачиш в нім (у ній) щось особливе, в твоїх очах він став/-ла чимось важливим, ти закоханий/на. Розрив зв'язку з такої тривіальної причини-це смішно і свідчить, можливо про те, що компанія має на вас занадто великий вплив.

Розрив контакту з друхями вихід із ситуації?

Давайте розглянемо другий варіант – розрив контакту з друзями. Чи повинен я це зробити? Ну немає, немає такої необхідності. Якщо ти досі любиш с ... Читати далі »

Просмотров: 1125 | Добавил: Olenka | Дата: 02.03.2017 | Комментарии (0)

Іванка, 16 років: Нещодавно я говорила зі своїм другом про мастурбацію. Він зізнався мені, що часто мастурбує, і після наших зустрічей теж іноді мастурбував, навіть два рази в день. Чи це Нормально? Хіба це не шкідливо і не призведе до якої-небудь хвороби?



Мастурбація серед дозрівання підлітків є звичайним явищем. Статистика каже, що близько 84% хлопчиків і 79% дівчат від 13 до 18 років, регулярно мастурбує.


Під впливом статевих гормонів, що виділяються в період статевого дозрівання в дуже великих кількостях, породжується сильне сексуальне напруженння. Мастурбація допомагає молодим людям, які ще не почали статеве життя і не готові до цього, зняти цю напругу та досліджувати власну сексуальність без ризику потенційної вагітності або зараження захворюваннями, що передаються статевим шляхом. Також люди, що перебувають у відносинах та вже після закінчення статевого дозрівання теж мастурбують. Про те, скільки людей не потрапило в крайність і наркоманію, мастурбація як така не шкідлива. Проблема може виникнути в тому випадку, коли мастурбація не використовується для розрядки сексуа ... Читати далі »

Просмотров: 1236 | Добавил: Olenka | Дата: 12.01.2017 | Комментарии (0)

Незалежно від того є ви хлопцем чи дівчиною, свого першого поцілунку ніколи не забудеш. Це перший досвід, коли ви знаходитесь так близько до іншої людини. Якщо ви хочете, щоб Ваш перший поцілунок був справді успішним, скористайтеся нашими порадами!


Немає такої людини, яка б не пам'ятала свого першого поцілунку і супутніх йому емоцій – почуття тривоги і "метеликів в животі". Багато підлітків на підсвідомості сприймає страх і стрес перед цією подією, думаючи про те як все буде. Пам'ятайте, це не іспит! Не потрібно нікому нічого доводити!

Щоб Ваш перший поцілунок не закінчився невдачею, важливо вибрати потрібну людину – того, до кого у вас будуть справжні почуттям. Поцілунок з випадковою людиною, нічим не буде відрізнятися від поцілунку своєї власної руки. Пам'ятайте, що поцілунок-це насправді прояв ніжності і почуттів близької людини!
... Читати далі »

Просмотров: 1194 | Добавил: Olenka | Дата: 10.01.2017 | Комментарии (0)

 

23:59

Стоячи в новорічну ніч перед екраном телевізора з келихом шампанського і слухаючи привітання президента о 23:59, ви колись згадували свої минулорічні бажання? Чи згадували ви коли-небудь те, чого бажали і що обіцяли самому собі рівно рік тому в цю ж саму хвилину? Багато із цього збулось? Чи стали ви тим, ким обіцяли собі стати? Особисто я - ні.

Чомусь так прийнято - вважати Новий рік початком чогось нового і думати, що саме цього року все буде по-іншому. Люди часто обіцяють собі: "В наступному році обов'язково піду в спортзал" або "З нового року починаю вчити англійську", ну і моє улюблене "В новому році почну все з чистого листа". Однак жодних "чистих листів" не буде. ... Читати далі »

Просмотров: 1503 | Добавил: Olenka | Дата: 31.12.2016 | Комментарии (0)

„У мене досить незвичайна проблема. А саме, у мене дійсно чудовий хлопець, Юра. Я люблю його дуже, довіряю йому і взагалі я з ним щаслива, але... мені з ним нудно! Я не хочу ще один фільм або нудно сидіти і слухати музику, це втомлює. Що мені робити, як внести трохи цікавого в наші відносини?" 



Чому насправді nudzimy у своїх відносинах? 
Що є причиною цього і чи означає це, що відносини перегоріли? Як боротися з виникненням між вами нудьги? На щастя ми знаємо відповіді на всі ці питання.

Коли проходить захоплення
... Читати далі »

Просмотров: 1177 | Добавил: Olenka | Дата: 21.12.2016 | Комментарии (0)

„Я вже не знаю, що робити – всі сміються з мого хлопця! Може він насправді виділяється з натовпу, але одягається досить скромно, тому що грошей немає. Але ми дійсно любимо і нам добре разом. Що мені робити? Посваритися з усіма? Сказати своєму хлопцеві, що інші з нього сміються? А може взагалі не звертати увагу?" 



Коли в близьку нам людина, хтось тицяє пальцем то це завжди виникає цілий букет негативних почуттів. На початку мова йде в основному про братів і сестер або батьків, але з часом це також стосується хлопця або дівчини. Дізнайтеся, що робити...

Чому всі сміються з мого хлопця?

Іноді достатньо просто трохи виділитися з натовпу, щоб стати тим, з якого всі сміються. Менше грошей, гірше одяг проблеми з вимовою, чи просто якась інша особливість, яка для інших стає живильним середовищем – все просто. На жаль, протягом десятків років це, мабуть найбільш відчутно саме зараз – з одного боку, для нас важлива думка інших, з іншого боку ні. ... Читати далі »

Просмотров: 1107 | Добавил: Olenka | Дата: 21.12.2016 | Комментарии (0)

Коли справа доходить до подарунків, отримати щось практичне - це безсумнівно корисно, але давайте дивитися правді в очі: Ви не завжди отримуєте практичний подарунок. Деякі з моїх улюблених подарунків були предмети, які напевно б ніколи сама не купила але тепер їх важко не любити. Естетичні подарунки завжди будуть зачаровувати, навіть якщо це щось зовсім випадкове. Можливо, ви вважаєте себе стильною! У цьому випадку, вам напевне хочеться дуже шикарних подарунів.

Бути модною це наш стиль – ніхто нікого не скаже проти! Можливо, ти дівчина яка любить лазити по торговому центрі весь день, чи переглядати фото з відмітками #фото мій наряд дня, або ти дівчина яка завжди отримує компліменти про те, що вона носить. Якщо з цих речей вам щось сподобається, попросити у друзів або родичів купити їх для вас. Насолоджуйтесь!

1. Хороші Кросівки

2. Яскраві Сережки Пензликом

 

3.Милий Мішок

4.Брелок Помпон

 

5.Шикарна Книга Розмальовка

6. Прикольна сумочка

7.Класичні Книги

8. Міні-термос на каву

 

9.Гарні Зошити

... Читати далі »

Просмотров: 1027 | Добавил: Olenka | Дата: 15.12.2016 | Комментарии (0)

Деколи вигідно зайняти позицію спостерігача. Вийти з кола, вирватись з круговороту, сісти собі збоку і дивитись, як в ці бєшені “хустинки” бігає решта світу, зашпортуючись, пяно цілуючись і захоплено репетуючи. Всі в надії на те, шоб попасти в коло, всі ніби то байдужі до дурної гри, але всі чомусь міцно тримаютсья за руки і бояться вилетіти геть…



Деколи насичуєш своє життя подіями – не шоу, не мріями, не екзальтаціями, а просто подіями, і раптом ловиш себе на думці: але ж ось воно, щастя! Але ж прокидаюсь я з усмішкою! Але ж сміюсь! Але ж засинаю з глибоким спокійним зітханням! І думаєш – як же так? Хіба просте життя може бути щасливим? Хіба з закінченням безпутного студентського життя всі грандіозні плани лягли в гріб з погановиструганих дощок і навіки упокоїлись десь там, на цвинтарі людських планів і успіхів?

... Читати далі »

Просмотров: 1018 | Добавил: Olenka | Дата: 13.12.2016 | Комментарии (0)

 

Життя – несправедливе, і це правда. Надзвичайно часто ми оцінюємо речі не правильно, концентруємо нашу увагу на слабких чи поганих сторонах та видаємо їх за хороші та вірні, при тому, повністю відкидаємо це вартісне, що оточує нас. Ми звертаємо увагу на зовнішність та забуваємо про те, що сховане під нею; ми вважаємо, що те, що явне – це правдиве, а те, що прикрите – про це взагалі не слід думати. І це несправедливо.

У цьому дописі я хочу запропонувати вам 10 речей, що на мою думку, є надзвичайно оманливими та просто нечесними.

1) Люди надають перевагу у бізнесі тим, із якими мають стосунки. Це ще можна назвати кумовством

Чи зустрічались ви із тим, що вас не взяли на роботу, хоча ви висококласний претендент із глибокими знаннями у даній області та величезним досвідом роботи? Просто натомість взяли сестру чи брата одного із топ менеджерів у компанії?

2) Усі лю ... Читати далі »

Просмотров: 1053 | Добавил: Olenka | Дата: 12.12.2016 | Комментарии (0)

 

Передмова

Про Вікіпедію чули, якщо не абсолютно всі, то принаймні майже усі. Хоча досі мало хто має якесь більш-менш чітке уявлення про те, що це за ресурс. Знайомство більшості користувачів мережі із Вікі закінчувалось на тому, що він знаходив собі шматок інформації, копіював, і закривав вікно. Насправді ж що це за така енциклопедія, для кого вона, хто її пише і як вона функціонує задумувались одиниці. А відповідь на це питання знайшло ще менше людей. Тому саме для всіх тих кому цікаво, але нема часу копирсатись в нетрях у пошуках відповідей на запитання не першої важливості я вирішив зробити цей короткий екскурс за куліси Вікіпедії.

Короткий екскурс у Вікіпедію

Що таке Вікіпедія?

Вікіпедія (англ. Wikipedia) —  загальнодоступна відкрита багатомовна некомерційна онлайн енциклопедія. Підпорядковується американському Фонду Вікімедіа (англ. Wikimedia Foundation Inc). Назва утворилась від назви технології створення сайтів “вікі” та слова “енциклопедія”.

... Читати далі »

Просмотров: 2069 | Добавил: Olenka | Дата: 10.12.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом