MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів
Часи змінюються, і сьогодні вагітна наречена це не тільки не дивина, це ще й нове слово в романтизмі і сексуальності образу нареченої. Але якщо ваша вагітність все ще залишається таємницею для гостей, то приховати живіт вагітної нареченої допоможуть наступні поради.
Корсетам – ні!

Навіть якщо ваша вагітність з’явилася зовсім недавно, і ваш животик ще майже непомітний – відмовтеся від жорсткого стягуючого корсета. Ускладнивши подих, ви ризикуєте не тільки втратити свідомість серед свята, але й завдати непоправної шкоди своєму майбутньому малюкові. В крайньому випадку, вам можна вибрати сукню з м’якою імітацією корсета, яка регулюється на спинці по ширині і м’яко облягає ваше тіло, не перетискаючи його.

Завищена талія

Навіть на початку другого триместру вагітна наречена може приховати живіт за допомогою сукні із завищеною талією. Фасон такої сукні підкреслить ваші груди, а широка легка спідниця, стримуюча вниз від лінії грудей, приховає невеликий животик.

Акцент на верхній частині тіла

Якщо ви хочете приховати округлої форми, акцентуйте увагу глядачів на верхній половині свого вбрання. Прикрасьте ваше плаття шовковою стрічкою під грудьми з красивим великим бантом – це додасть вашому образу романтичності, і приверне увагу до грудей. У холодну пору року можете також вибрати накидку для нареченої – болеро або шаль.

Фата

За старовинними звичаями фата означала невинність нареченої, але нові покоління наречених диктують нові правила. До того ж, якщо ніхто н ... Читати далі »
Просмотров: 1181 | Добавил: knopa | Дата: 16.07.2015 | Комментарии (0)

 
Мій хлопець ростом великий, і я люблю його сильно. Наші стосунки ідеальні, за винятком... його пеніс занадто маленьким і наше сексуальне життя не є нормальним. Він знає: у нього є маленький пеніс, але я не знаю, як сказати йому, що мені не дуже приємно від цього. Я не хочу змушувати його почувати себе ще гірше, але я не знаю, що робити. Будь ласка, допоможіть. 

Почніть з прелюдії. Прелюдія перед сексом-це завжди здорово, але ще важливіше в цій ситуації. Це може бути що завгодно, що збуджує вас обох. Просто робіть це чим довше, п'ять або 10 хвилин. Коли ти займатися сексом, спробуй різні пози. Деякі люди кажуть, що жінки повинні бути на висоті в таких ситуаціях, тому що у Вас більше контролю, щоб стимулювати клітор.пізнавати те що збуджує Вас. 

Ви, хлопці, також можете спробувати додати секс-іграшки при сексі. Використовуйте вібратор – що може бути більш захоплюче?. Уникайте різних змазок (чи презервативів з ними). Більше тертя-це добре в даному випадку, так як це може змусити його відчувати себе більшим там. З вашого боку, ви можете робити вправи кегеля , щоб зробити там вас тугішою, та відчувати більше. Так, і не варто недооцінювати силу орального сексу.Багато жінок не відчуває оргазму при статевому акті, тому не почувайте себе дивноякщо у вас його нема. 

Ще одне: спробуйте зробити його більш впевненим. Якщо ваш БФ знає, що у н ... Читати далі »

Просмотров: 1768 | Добавил: knopa | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Два поширених питань, які я отримую-це "як ти можеш ходити на каблуках?!" і "чи є у вас поради для носіння взуття на високому каблуці?" Я відписую всім окремо, але подумала, раз це вже стало загальне питання ,то чому просто б не написати пост для нього! Ці поради не є новаторськими, я впевнена, ви можете знайти ці поради, якщо ви погуглите. Ось лише деякі поради про те, як мені вдається ходити на підборах весь день. 

Практика робить досконалим  
Я ношу каблуки, від тоді як була підлітком, так що мої ноги були загартовані, щоб бути на підборах. Насправді, вони настільки звикли бути на підборах, що коли я в сандалях, я незграбна і можу падати на ноги або заподіювати собі біль. Так, у мене також затікають ноги, коли я в сандалях. Дивно, але факт! Якщо ви тільки починаєте носити підбори, не відразу купляйте stilletos (дуже високі). Купіть підбори між 5-7 сантиметрами і бажано з трохи потовщеним каблуком і носіть їх навколо будинку.Носіть їх, коли ви готуєте їжу, носіть їх, коли ви робите макіяж, коли ви пилососите, прогулянка вгору і вниз по сходах, і т. д. Вам не потрібно навіть одягатися, просто ходити і носити їх. Ніхто не побачить вас у такому стані, але якщо ви носите їх під час нормальної діяльності, то отримаєте багато досвіду, і звикните та будете відчувати себе ніяково. 

Підійде він? 
... Читати далі »

Просмотров: 1301 | Добавил: knopa | Дата: 13.07.2015 | Комментарии (0)

Як би не було складно у житті - потрібно пам'ятати про світлі моменти, які сталися з нами в минулому, нести їх із собою в майбутнє з посмішкою на обличчі, доповнювати їх новими враженнями і пригодами, приємними сюрпризами і зустрічами, дарувати щастя і допомагати, підтримувати і поважати один одного. Одним словом - бути людиною. Так що давайте проведемо це літо з користю, кожного ранку прокидаючись з надією і посмішкою, день проводити - здійснюючи свої задуми і мрії, а вечір присвятити себе дорогим людям, які так нас потребують

Просмотров: 1394 | Добавил: Olenka | Дата: 01.06.2015 | Комментарии (0)

Довіра є однією з найважливіших частин відносин – без неї складно взагалі мати відносини. Насправді розвинути повну довіру до людини, це зовсім не легко... це дійсно дуже важко, особливо якщо ти образив/зрадив в минулому. 

Довіряючи комусь по суті ви робите себе більш вразливим, і багато людей мають проблеми з цим. Я один з тих людей. Я сама обпікалася дуже сильно в минулому, як по відношеню близьких друзів так і партнерів, і це змусило мене бути вкрай обережною про те , я довіряю зараз. Коли ви зустрічаєте того, хто вам дійсно подобається, ви хочете довіряти їм ... Для тих , хто застряг у цій ситуації, ось безпомилкові ознаки яким ви можете довіряти .А тепер зробіть глибокий вдих, і навчіться відпускати минуле! 

Якщо ваш хлопець завжди підставляє своє коли ти плачеш чи навіть просто слухає, як ти говориш, то це хороший знак , що ти можете довіряти йому. Якщо ви не можете покладатися на хлопця в ніяких труднощах, це означає що ви не можете довіряти йому. 
 

Ваш хлопець відвертий та щирий з вами? 
Він розповідає про свої емоції або про те що відбувається в його житті? Чи довіряє він тобі, коли засмучений чи злий? Він не приховує від тебе ніяких таємниць? Я знаю, що можу довіряти своєму другові, тому що він дуже чесний відкритий зі мною - він розмовляє про все, і цінує мою думку. Якщо ваш хлопець не говорить н ... Читати далі »

Просмотров: 1573 | Добавил: Olenka | Дата: 27.05.2015 | Комментарии (0)

Привіт. 
 
Мій хлопець хоче секс утрьох. Навіть гірше, він хоче влаштувати групповушку з моїм другом. Є якісь поради? У мене змішані почуття що до цього. Це зашкодить стосункам з моїм хлопцем? Чи зміняться відносини з моїм другом? Що буде як ми це зробимо

Немає нічого поганого в тому, якщо секс у трьох - те, що ви хочете зробити. Ні за яких обставин, не робіть цього просто так, щоб порадувати свого хлопця, тому що це призведе тільки до катастрофи

Відповіді на ваші перші два питання: так, це може зіпсувати ваші стосунки з твоїм хлопцем і твоїм другом. Спостерігаючи як ваш хлопець замається сексом, або навіть просто цілується з іншою дівчиною (особливо з близькою вам подругою) може бути дуже незручним і складним процесом. Ви могли б у кінцевому підсумку отриматидушевну травму. Поставте собі кілька запитань: чи хочете ви дійсно щоб ваш хлопець був з іншою дівчиною? Ви готові до того щоб заматися сексом з вашим другом? Чи не відчуваєте ви ревнощі, просто думаючи про це? Якщо так, це-ймовірно, не гарна ідея. 

Деякі пари мають секс утрьох дуже часто, тому що вони люблять нові відчуття та пригоди. Деякі люди відмовляються мати секс утрьох, тому що вони знають, що це змусить їх почувати себе засмученим. Це нормально, якщ ... Читати далі »

Просмотров: 1194 | Добавил: Olenka | Дата: 24.05.2015 | Комментарии (0)

Я зустрічаюсь зі своїм хлопцем вже рік. Останнім часом, відбуваються дивні речі між нами. Він настільки почав ревнувати мене до всього : до того як я одягаюся ,навить на те коли я починаю говорити з іншими хлопцями. Кожен раз, коли я з моїми друзями йду, ми сваримось, тому що він думає , що я збираюся зрадитии його . Мені потрібна допомога! 
 
Є кілька речей , які можуть зруйнувати навіть найміцніші стосунки швидше, а ніжревнощі. На початку ваших відносин це було б нормально,що присутня невпевненість і недовіра ясна річ, але після того як ви рік разом ,проблеми такого характеру повиннізникати швидко. 

Хоча в загальному це нормально, ревнощі - це емоція але дуже дитяча, і вона, як правило, може точно визначити відсутність зрілості, довіри чи впевненості в собі. Можна також навести аргумент, що не довіряючи комусь, якоюсь мірою цей фактор показує на відсутність поваги, і ви ніколи не повинні так зустрічатися, де вас не поважають на максимум. 

Може між вами і шалене кохання, але без міцної початкової довіри між вами, відносинине мають багато шансів перерости у довгострокові серйозні відносини. 

З власного досвіду, ревнощі виникають від невпевненості в собі, і якщо він не згоден з тим, як ти одягаєшся і з ким ти зустрічаєшся, схоже, що це саме те, що викликає т ... Читати далі »

Просмотров: 1532 | Добавил: Olenka | Дата: 21.05.2015 | Комментарии (0)

Презервативи З Бекон 
Ці презервативи не тільки схожі на бекон, але і мають запах бекону та схожі на смак. Я навіть не знав, що такі існують і я впевнений, що ви також не здогадувались про це. 
 
Презервативи лінійка 

... Читати далі »

Просмотров: 1224 | Добавил: Olenka | Дата: 20.05.2015 | Комментарии (0)

У минулі вихідні, я пішов на пляж в перший раз. Не буду брехати: я дійсно хотів, отримати гарний колір шкіри,  хороший загар. Мені подобається засмага, хоча я знаю, що це не добре . Однак, я розумний  і знаю чого не робити!.Я використовую сонцезахисний крем, Є багато речей, які люди не розуміють, про правила засмаги. Багато моїх друзів  думають, що вони зазвичай не горять" і  будуть знаходитись на сонці весь день". Щоб сонце захисний крем був ефективним і працював належний чином, наносьте його за 20 хвилин перш ніж ви виходите на вулицю! 
Роблячи ці помилки можуть призвести до поганих наслідкив наприклад до раку шкіри, чого я хотів щоб ви уникнули. Будь ласка, не робіть таких помилок:
 

Використосвуйте Правильний сонц ... Читати далі »

Просмотров: 1151 | Добавил: Olenka | Дата: 20.05.2015 | Комментарии (0)

Часто бачу в блогах, що майбутні матусі задаються цим питанням – а чи не шкодить УЗД для дитини? Яка допустима кількість досліджень за всю вагітність?
УЗД-діагностика визнається найбільш безпечним і інформативним методом обстеження здоров'я плода під час вагітності. За всю вагітність жінка, зазвичай, відвідує кабінет УЗД-спеціаліста три рази – у першому, другому та третьому триместрах. 
Перше УЗД при вагітності роблять найчастіше на терміні до 14 тижнів, і називають його генетичним, бо на терміні з 11 до 14 тижнів вагітності велика ймовірність визначення вад розвитку плода, в тому числі і синдрому Дауна. Крім того на першому УЗД при вагітності найбільш точно визначають термін вагітності з точністю до декількох днів, а також встановлюють факт багатоплідної вагітності. Уже пізніше визначити термін вагітності важче, адже народжується кожна дитина зі своєю вагою та ростом, і вважається, що у першому триместрі ці показники це є стандартизовані.
Друге УЗД під час вагітності роблять у другому триместрі, а точніше на терміні 18-22 тижнів. Під час цього УЗД визначають стан дитини, її стать, а також стан і кількість навколоплідних вод, кількість судин пуповини і ступінь розвитку плаценти, оцінюють наявність та стан внутрішній органів.
І заключне, третє УЗД під час вагітності проводять в третьому триместрі на терміні 30-34 тижні для визначення положення плода в матці, його передлежання, відповіднос ... Читати далі »

Просмотров: 1255 | Добавил: Olenka | Дата: 16.05.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом