ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 06.11.2016, 17:59 | Повідомлення # 46 |
| Любіма кицічка, крошечка, малишка, заюлічка, маленька, малиха моя ВІТАЮ тебе з твої 20-ти річчям Ти вже така доросла в мене, стала старшою, мудрішою, розумнішою на цілий рік)))) Хочу побажати в цей день на самперед міцного здоровячка, щоб було ще багато сил пити за нього щастя, удачки, шаленного та взаємного коханнячка тобі з твою другою половинкоюБажаю досягти тобі успіхів у навчанні, і щоб в майбутньому тобі твоя робата приносила лише задоволенні, но ніяк не розчарування Залишайся в мене такою такою абалденною красоткою як ти є всігда Ти знаєш як сильно я тебе люблю і шо ти для мене значиш в моєму житті, дякую тобі що ти в мене є, ти просто НАЙКРАЩА Гарно тобі вісвяткувати, жалко канєшно шо без менеале я обовязково приїду і ми так відсвяткуємо шо ти запямятаєш на все житття
Родное сердце с Днем Рождения
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 14.11.2016, 23:31 | Повідомлення # 47 |
| Хай щастя сьогодні зорею світить, 18 - найкраща пора, Для Тебе - усі найчарівніші квіти, Ласкаві, ніжні і добрі слова. Хай юність й краса Твої процвітають, А доля успіх безцінний несе, Теплом і любов'ю завжди очі сяють, Й задумане здійсниться все!
|
|
| |
|
Olenka | Дата: Вівторок, 13.12.2016, 18:36 | Повідомлення # 49 |
| квіточко,вітаю тебез днем народженням!! Бажаю тобі щася,удачі,радості ,любові,успіху у житті бо без нього ніяк)) Нехай збуваються твої надії й плани,вірних друзів,море позитиву і здійснення мрій, Бажаю тобі все те ,що сама хочеш!! Люблююю,цьомаю
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 21.12.2016, 02:07 | Повідомлення # 50 |
| Вітаю тебе моя кіця з твоїм повноліттям
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 21.12.2016, 02:12 | Повідомлення # 51 |
| І знову я приєднуюсь до свого привітання)) моє миле і кохане чудо, ти знаєш, що я завжди з тобою і бажаю тобі всього самого найкращого)) кохаю тебе, жучок ти наш
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 21.12.2016, 02:17 | Повідомлення # 52 |
| Cамому милому, бажаному, коханому, самому головному чоловіку в моєму житті!!!❤
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 12.01.2017, 02:00 | Повідомлення # 53 |
| Кохана! Ніжна! Мила і найкрасивіша!Єдина і неповторна, ласкава і чуттєва, сексуально приваблива, жіночна і приваблива! Я міг би багато слів сказати в цей особливий день, ти сама досконалість! Вітаютебе моє променисте сонечко, мій пролісок, з Днем твого народження! Хоч я і не ідеальний, але я спробую зробити для тебе все, що ти побажаєш, це не просто слова, я кажу від усього люблячого тебе серця!Ти для мене сама бажана зусіх жінок на світі, я люблю твої очі, хай ці два вогники світяться завжди, коли ти зі мною поряд, я дуже радий, що ти в мене є. Я тебе люблю!
Моє маленьке сонечко я тебе вітаю з твоїм днем народженням бажаю тобі щастячкаааа здоров*ячкааааа гарно вчитися бути чемним і всього тобі самого кращого безмежно любимо тебе маленькийхоча інколи вреднота ти малаале ти в нас сама маленька любима вреднотаскучаю безмежно за тобою
В цей морозний сонячний день, коли всіх Шерлокоманів бомблять не по-дитячому, багато(!) років тому народилось малесеньке милесеньке сонечко. Назвали його Ірочкою і з того дня вона радувала кожну людину своєю присутністю Моя хороша, я вітаю тебе з днем народження. Всього, чого тільки можна я вже набажала, але хочу повторитись. Здоров'я, кохання, успіхів, вірних друзів та здійснення всього, чого ти собі хочеш. Лишайся такою ж доброю, розумною, веселою і дуже-дуже щирою Нехай цей день пройде так, що ти пам'ятатимеш його все життя. Тільки багато не пий!!! Я тебе дуже сильно люблю і чекаю зустрічі так, як чекаю появи Моріарті(!) В І Т А Ю
Який він, справжній чоловік? Це людина, на якого можна покластися в будь-яку хвилину, якому можна довіритися, з яким можна просто поговорити по душах. Справжній чоловік – це мій улюблений. Я щаслива поруч з ним. Сьогодні, мій бажаний, відзначає свій день народження. Ти самий милий, самий бажаний, самий коханий, самий мій головний! Завжди: зараз і в майбутньому, ти мій єдиний і неповторний! Я вітаю тебе з Днем народження від усього свого палаючого серця любов’ю і бажаю тобі кожну мить бути найщасливішим чоловіком на землі! Будь завжди таким, як зараз… ласкавим, як сонечко, завжди посміхатися і залишатися таким же добрим. Будь щасливий, любий мій, нехай у твоїй душі завжди звучить музика щастя, а будь-яке бажання в ту ж мить виповнюється! Я люблю тебе коханий!❤❤❤❤
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 07.02.2017, 20:48 | Повідомлення # 54 |
| З Днем народження
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 19.02.2017, 11:18 | Повідомлення # 55 |
| Дорога, мила, єдина, золота, кохана, рідненька.
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 25.02.2017, 14:46 | Повідомлення # 56 |
| Сонечко.... Вітаю тебе з таким гарним і радісним днем , днем твого народження
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 16.03.2017, 11:06 | Повідомлення # 57 |
| Вітаю Тебе,,з Твоїм днем народження!
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 26.03.2017, 23:05 | Повідомлення # 58 |
| Вітаю!!! Хочу тобі побажати всього най-найкращого, що тільки може бути, міцного-міцного здоров*я, терпіння, успіхів у всьому, вірних та щирих друзів, справжнього та взаємного кохання( він має пройти кастинг у мене), море радості, океан усмішок і здійснення всіх найзаповітніших мрій ) А взагалі - бажаю тобі жити в гармонії з собою, насолоджуватися кожною хвилиною, кожним днем, отримувати від життя все, що хочеш, і навіть більше. Хай тебе підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають друзі, а негаразди та непорозуміння швидко минають.;) Чекаю зустрічі...) Гарно відсвяткуй!
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 29.03.2017, 09:25 | Повідомлення # 59 |
| дорогенький, вітаю тебе з Днем народження! Хочу побажати, наперше, щоб ти був щасливим і в тебе все завжди було гаразд. Як би це банально не звучало, але бажаю любові, турботи від близьких, розуміння і поваги. ☺ Бажаю душевної рівноваги, внутрішнього спокою, сили і натхення в досяганні своїх цілей) щоб ти завжди знав, чого хочеш і легко цього досягав. Щоб у житті в тебе все склалося і ти ніколи ні про що не шкодував. Не бійся ризикувати і нехай тебе оточують люди, які тебе достойні. Вірних друзів, які зможуть завжди прийти на допомогу) Океан позитивних емоцій і радості
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 15.04.2017, 12:36 | Повідомлення # 60 |
| Сонце моє
|
|
| |