ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 15.04.2017, 12:38 | Повідомлення # 61 |
| Сонце моє
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 21.04.2017, 09:43 | Повідомлення # 62 |
| Вітаю з днем народженням ! Нехай збуваються усі твої мрії. Нехай життя приносить побільше світлих моментів і радості. Нехай кожен день буде сповнений сонячними посмішками. Бажаю всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 06.05.2017, 19:22 | Повідомлення # 63 |
| Вітаю тебе,моя хороша,з днюшкою)))) щастічка, здоров'ячка, і головне великого взаємного кохання))))*
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 15.05.2017, 10:58 | Повідомлення # 64 |
| Вітаю З Днем Народження
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.07.2017, 09:44 | Повідомлення # 65 |
| Сьогодні своє повноліття гратулює один з моїх найкращих друзів - XXXXX! Вітаю,люблю, цьомаю і міцно обіймаю
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 24.08.2017, 20:46 | Повідомлення # 66 |
| Маріченько, вітаю тебе з днем народження, золоте моє сонечко!!! Хай твої очі сяють від щастя, поруч будуть надійні і люди, життя хай буде легким і натхненним, як теплий осінній вітер. Бережи своє щире велике серце, позитивчику мій... залишайся такою найкращою! Пам'ятай, що ти неймовірна і, що все в тебе буде на висоті.
Сорі, що так пізно... Сподіваюсь, скоро побачимося**)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 28.08.2017, 21:56 | Повідомлення # 67 |
| Ну що ж, прийшло врємя ахуїтєльних паздравлєній) Дорогий мій малий! Сьогодні тобі вже 18! і навіть, якби тобі сьогодні виповнювалось 81, для мене ти все одно назавжди залишаєшся малим,я знаю, що тобі впадло буде перечитувати довжелезний пост, тому буду максимально лаконічною бажаю тобі : здоров"я ! і міцних нервів, да, ну і міцної, стресостійкої печінки щастя ! Щоб завжди і в усьому ти почував себе максимально комфортно і отримував задоволення від життя щирих людей поруч,ну тут навіть не пояснюватиму, ти всьо шариш,здійснення всіх твоїх мрій ! Сил і енергії, аби все заплановане втілити в реальність. Максимальних досягнень та мінімальних перешкод на шляху до своєї мети ,позитивних вражень та карколомних подій хай кожен твій день буде наповнений усмішками, приємними несподіванками і яскравими моментами любові тобі.
Залишайся завжди таким життєрадісним, усміхненим, веселою і просто рідною людиною. люблю тебе, малий
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 30.08.2017, 14:03 | Повідомлення # 68 |
| дненький тату — дорога моя людина! Вітаю з Днем народження і зізнаюся, що ти для мене — найкращий. Наймудріший і наймужніший у всьому білому світі! Бажаю тобі бути здоровим, молодим, гарним і дуже щасливим! Успіхи хай супроводжують тебе кожну творчу хвилину, багатством хай будуть не тільки гроші, але й духовне зростання та творча наснага! Поваги тобі і любові від колег та друзів і справжнього великого кохання від мами! Тепла і затишку, добра і миру на довгії роки!
Вітаю тебе моя сама любима дівчинко з Днем Народження За недовгий час нашого з тобою знайомства ти стала для мене дуже дорогою мені людиною, і це я дуже ціню . Дякую тобі за підтримку, розуміння, за те що завжди підтримуєш мене, принимаєш мене такою яка є . Сьогодні ти почуєш різних побажань, але ти знаєш, що я тобі бажаю ще більше , саме головне тобі міцного та кріпкого здоровя . Знаю ти знайшла свою людину яку ти шукала, я вам бажаю ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ ( це саме головне ), бо без нього нічого не получиться, підримуйте оден одного незважаючи які би були ситуації, будь для нього не лише дружиною ( будущою), а і вірним другом. Дуже - дуже за тобою скучаю Гарно тобі відсвяткувати моя крихітко ( скоро побачимочь і ми відсвяткуємо з тобою )
Сьогодні 30 серпня, але 16 років тому, народилась, моя красотка, моє натхнення, мій талісман, любима подруга) Я тебе вітаю З Днем Народження, бажаю тобі щастя, здоров'я, неземного кохання, щоб усі твої мрії збулися по твоєму велінню. Для мене цей день став особливим, тим, що подарував мені тебе таку рідну, і безмежно хорошуЗнаю,шо це звучить дуже громко,але ти мені як меншенька*сестричка(на 7 місяцій й 15 днів) Сьогодні твої найкращі #16_років. Бажаю тобі всіх земних благ, і неземних радостей. Квітнути все життя, як твоя любима ромашка Je t'aime infiniment Щоб усе написати, що я хочу не вистачить кілька місяців так, що я прискорюю темп знай, що у тебе завжди є Я, на яку ти можеш покластися, яка покритикує, але це піде на користь. Я черговий раз хочу нагадати, що ти дивовижна людина. Знаєш як добре знати, що є ще хтось менший за тебе. Да-да це про тебе Знай цей вечір я проведу з тобою, цілииий вечір так що держись, крошка нас чекають далекі дорогиахахах ще раз зі святом любима
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.09.2017, 18:03 | Повідомлення # 69 |
| Кохана моя, ну ось нарешті настав один з найсвітліший і найкращих днів, ДЕНЬ ТВОГО НАРОДЖЕННЯ. Я щиро вдячна Богу, що ти є у моєму житті. І в цей теплий осінній день я від всього серця бажаю тобі щастя, такого справднього, жіночого, знайди ті двері за якими буде чекати тебе те ніжне, тепле, щире і рідне почуття - Кохання!!! Нехай, тебе оточували тільки близькі та дорогі для тебе люди, а я в свою чергу постараюсь бути поруч, і підтримуватиму в любій ситуації. Ми з тобою знайомі уже майже рік, і за цей насправді короткий час ти стала для мене однією з найдорощих людей. Ми багато пережили разом, було море приємний, афігєнних і крутих емоцій, навіть сльози, не без цього ж, правда?! Але всі ці емоції були найкращими. Я люблю тебе як рідну сестричку, якою ти справді мені стала. І тепер я вже не уявляю свого життя без твого існування в ньому. Без твоїх жартів, твоїх життєвих історій, без твоєї щирої посмішки.І я не знаю куди нас далі занесе життя, але я сподіваюсь що ми завжди будемо разом, навіть і на відстані!! Я хочу щоб всі твої побажання і мрії обов'язкого здійснились. Далі тебе чекає новий етап твого життя, нова сторінка. Пиши сторінки своєї книги життя не розумом, а так як диктує тобі твоє сердечко, ну звичайно про розум забувати не потрібновін завжди має бути десь не далеко! Знаєш, писати можна багато, але краще ж говорити. Тому, я з нетерпінням чекаю ту хвилину, коли я скажу тобі все те чого ще не написала. Запам'ятай цей день як САМИЙ НАЙКРАЩИЙ!!! Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ!!! ЗІ СВЯТОМ КРАСУНЯ!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 16.09.2017, 15:53 | Повідомлення # 70 |
| Вітаю тебе моя Дорогенька З Днем Народження Сьогодні ти святкуєш свій маленький ювілей. Тож хочу побажати тобі всього, всього найкращого того що й собі би хотіла. Я дуже вдячна долі що подарувала мені тебе, ти для мене стала не просто подругою. Ти моя найкраща, найрідніша, найдорожча. Я тебе щиро вітаю будь красива, елегантна, розкішна, успішна, яскрава, граціозна, бездоганна, ніжна. Хай кохання серце гріє та виповнює надії.
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 22.09.2017, 16:51 | Повідомлення # 71 |
| Дорогенька моя Іруська!!! Вітаю тебе рідненька з днем народження!!! Хочу побажати тобі завжди залишатися красивою, щасливою, доброю і щирою. Нехай для твого щастя ніколи не буде перешкод! Нехай тобі зустрічаються тільки хороші друзі, удача підстерігає тебе на кожному кроці. Нехай кожен день цвіте твоя усмішка, а в душі звучить мелодія весни. Дякую, що ти в мене є така турботлива, красива, мудра, дивовижна Людина! Люблю Цілую тебе
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 25.09.2017, 16:16 | Повідомлення # 72 |
| Дорогенький мій кумцю!!!!щиро вітаю тебе з днем народження,хочу побажати в першу чергу це здоров'я, сімейного благополуччя, кохання, терпіння, взаєморозуміння, витримки,хороших друзів, багато діток,та щоб ви ніколи не знали біди....ти мені став як старший брат, хороший друг,та самий прикольний кум у світі....залишайся завжди таким усміхненим та веселим)))))ще раз зі святом!!!!
Дорогенька моя Іруська!!! Вітаю тебе рідненька з днем народження!!! Хочу побажати тобі завжди залишатися красивою, щасливою, доброю і щирою. Нехай для твого щастя ніколи не буде перешкод! Нехай тобі зустрічаються тільки хороші друзі, удача підстерігає тебе на кожному кроці. Нехай кожен день цвіте твоя усмішка, а в душі звучить мелодія весни. Дякую, що ти в мене є така турботлива, красива, мудра, дивовижна Людина! Люблю Цілую тебе
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 27.09.2017, 09:57 | Повідомлення # 73 |
| Дорогенька моя вітаю тебе з Днем Народження Я дуже рада,що ми з тобою стільки часу разом ,ти найкраща на світі,ти розумієш мене з півслова ,і навіть з одного погляду знаєш,що я відчуваю в цей момент У нас немає секретів один від одного ,тому я знаю,про що ти мрієш і чого прагнеш Я бажаю,щоб кожну годину кожну хвилину наближали тебе до заповітної мрії,щоб ти відчувала,що щастя близько, що воно неминуче прийде і простягне тобі руки Я так щаслива що в мене є ти Я бажаю тобі тільки радісних моментів в житті , нехай кожен день приносить у твоє життя тільки хорош Всього тобі найкращого,будь ЩАСЛИВА
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 04.10.2017, 17:08 | Повідомлення # 74 |
| Ну що ж, моя рідна, настала і моя черга бажати тобі всього самого найкращого!!! Моя рідна,дорога, найдорожча, сама-сама найкраща я вітаю тебе з твоїм ПОВНОЛІТТЯМ!!! Всі слова,які б я хотіла тобі сказати, напевно, сюди не помістяться, і не вистачить навіть і тижня, щоб я писала їх, тому постараюся коротко! Я бажаю тобі насамперед здоров'ячка, щоб ти знайшла свою другу половинку, щоб ви підтримували і завжди розуміли один одного! Щастя, щоб ти була моя дорогенька дівчинка сама-сама найщасливіша!! Здійснення усіх твоїх мрій і бажань, а з твоїм характером ти точно досягнеш усіх поставлених перед собою цілей!!! Я знаю тебе всього 3 роки, ніби і небагато, але в мене таке відчуття, що знаю тебе все життя!! Ти для мене сама найдорожча,найкраща,найгарніша,найвеселіша,найпозитивніша людинка!!! Короче,я бажаю тобі того всього, чого бажаю сама собі!!! Вірних друзів, мирного неба над головою, здорових батьків, багато грошей...короче..пишу і аж плачу....РІДНЕСЕНЬКА,НАЙКРАЩА Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ ДУЖЕ СИЛЬНО!!!! Дуже хочу, щоб ти завжди була поряд зі мною....ВІТАЮ ЩЕ РАЗ!!!! ЛЮБЛЮ, МОЯ НАТАЛОЧКА!!!!!!
Моя любімка сьогодні постаріла на рік)з чим я її вітаю) моя дорогенька, будь здоровенька, щасливенька, кохана і нехай всі твої мрії збуваються з тобою ми пережили чимало цікавих і , можливо, не дуже, моментів , та ти для мене залишаєшся найкращою)ти ж КАРАЛЄВА, і цього я не забуду ніколи ти класна, з тобою завжди комфортно, ти весела, щира і хороша людина, такою і залишайся)я тебе люблю з днем народження
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 04.10.2017, 17:09 | Повідомлення # 75 |
| Сонце моє вітаю з твоїм днем народження! Я приєднаюсь до всіх сьогоднішніх побажань)а особисто від себе хочу побажати тобі: бурю незабутніх емоцій, здоров’я міцного, жіночого щастя, тепла в оселі,щирих посмішок, кохання неземного, здійснення найзаповітнішої мрії у цьому році)))Я дякую твоїм батькам за те , що в мене є така подруга) Ми вже багато разом пройшли були в нас сльози , розчарування, були і веселощі, радість. А попереду нас ще багато чого чекає головне щоб все це відбувалось разом))Я хочу щоб ти завжди залишалась життєрадісною, в деякій мірі психічкою, ніжною, душевною, завжди готова до бою ( особливо коли треба писати диплом )знай я тебе дуже люблю і ціную нашу дружбу Бажаю тобі досягти всіх висот і цілей які ти поставила перед собою , всіх благ..... ще раз мої вітаннячка дорогенька
|
|
| |