MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
 
OlenochkaДата: Четвер, 14.12.2017, 13:34 | Повідомлення # 91
Повідомлень: 4512
Сестричка!
Вітаю тебе з Днем народженням! 
Бажаю погожих тобі днів. 
Щасливої долі, радості стільки, як квітів у полі. 
Усмішок глибоких, як дно океану. 
Великого щастя, без зла й обману. 
Хай Матір Божа тебе охороняє.
А Господь щастя і сили посилає. 
Хай завжди ведеться з легкої руки.
На добрі і довгі безхмарні роки.
Галюсю люблю тебе дуже,і хочу тобі всього всього найкращого в житті побажати.
Буть мені завжди здорова і нехай тебе удача переслідує завжди.
Буть любима і люби буть щаслива і радуйся,а все остальне добавится само собою.
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДОРОГЕНЬКА МОЯ
 
OlenochkaДата: Субота, 16.12.2017, 11:49 | Повідомлення # 92
Повідомлень: 4512
Мій дорогий та чудовий чоловік, вітаю тебе з днем народження. Ти — моя найулюбленіша і найдорожча людина, нехай береже тебе Господь від усіх бід і недуг, нехай у твоєму житті завжди горить зірка надії і сяє сонце радості, нехай в твоїх силах буде досягнення будь-якої мети і втілення будь-якої нашої мріїЗ величезною любов’ю і ніжністю, твоя дружина
 
OlenochkaДата: Четвер, 21.12.2017, 20:36 | Повідомлення # 93
Повідомлень: 4512
От і настав день! Твій день народження..сьогодні Тобі вже виповнилось «19» років. Хочу привітати Тебе не тільки як кращу подругу, хочу привітати Тебе і як сестру, бо за «7» років Ти для мене стала як рідна сестра. У нас з тобою багато яскравих спогадів починаючи зі школи но тепер ми стали трішки дорослішими но канєшно приключенія так і лишилися приключеніями. Но короче много писати про нас двох жучок не буду перийду до побажань. В цей прекрасний день хочу тобі побажати побільше: щастя, здоров'я і кохання . Залишайся завжди такою гарною, мрійливою, життєрадісною, а також коханою. Хай здійснюються всі твої мрії. Вітаю дорогенька моя всього тобі самого самого найкращого З Днем Народження!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 26.12.2017, 15:57 | Повідомлення # 94
Повідомлень: 4512
23 роки назад народилось отаке маленьке чудо... Криклива мацьопа, яка не давала мамі з татом спати..Але з якої виросла розумна, неймовірно красива, щира, вірна, життєрадісна, скромна і просто дуже хороша дівчина). 

На сам перед хочу побажати тобі здоров'я побільше,гарної долі,та палкого кохання,і звичайно щоб ти була щасливою. Щоб поруч з тобою завжди були твої вірні друзі.

Нехай всі твої мрії та плани на майбутнє здійсняться. І хай у тебе все буде так,як ти того бажаєш. 
Нехай тебе завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом. 
Але із своєї сторони я хочу побажати одне:залишайся такою яка ти є. 
Ти надзвичайно чудова людина,яка грає дуже важливу роль в моєму житті. 

 Я знаю тебе всього 7 років, ніби і небагато, але в мене таке відчуття, що знаю тебе все життя! 
Щиро дякую твоїм батькам,а особливо мамі,за таку доньку;)
З Днем Народження.

<the memory of you will live in my heart>
 
OlenochkaДата: Середа, 10.01.2018, 20:08 | Повідомлення # 95
Повідомлень: 4512
Дорогенька моя сестричко, Марійко, я вітаю тебе з днем народження і від усієї душі бажаю, щоб кожна мить твого життя була щасливою та радісною, щоб поруч завжди були люблячі та добрі люди, щоб твій шлях обминав усі перешкоди, щоб будь-яка ціль була тобою досягнута, а будь-яке бажання долею виконано.
 
OlenochkaДата: Четвер, 11.01.2018, 11:39 | Повідомлення # 96
Повідомлень: 4512
Хочу привiтати свого знайомого з днем народження
Саник,дорогенький ти наш,з днюшкою тебе 
Всього тобi самого самого найкращого!!)
Завжди залишайся таким який зараз
Нiколи не сумуй. Завжди будь на позитивi
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
 
OlenochkaДата: Четвер, 11.01.2018, 23:30 | Повідомлення # 97
Повідомлень: 4512
Вітаю з Днем Народження smile Сам не люблю днюхи, якось вони мене не надихають ні на що smile Сьогодні ти став ще на рік старішим, 20 - 30 - 40 , а там і 50-тнік стукне  Але найголовніше, що роки майже нічого не рішають, ось дивлюсь вчора на твого батю і думаю, як же в ньому б'є життя і внутрішній позітівчик  Людина старіє, коли перестає розвиватись  двигатись в перід і на це впливає багато чинників, найголовнішим являються люди, які оточують, вони создають і всі другі чинники..  Так ось, я бажаю, щоб по житусі Тебе оточували в переважності тільки достойні, позитивні і розуміючі люди, люди на Твоїй волні, бо це в житті, мені здається - найголовніше!
 
OlenochkaДата: Неділя, 14.01.2018, 18:00 | Повідомлення # 98
Повідомлень: 4512
Квіточко моя, ти просто світишся від щастя. І це не дивно, адже сьогодні твоє найулюбленіше свято – день народження. Від усієї душі бажаю тобі міцного здоров’я, великого щастя, довгих років життя . Нехай кожен день цвіте твоя усмішка, а в душі звучить мелодія щастя. Хай дім буде повною чашею, і в ньому завжди лунає веселий сміх .Бажаю, щоб у твоєму житті все збулося сповна, бажаю безмірного щастя, ніжної любові, променистого сонця і чистого мирного неба над головою. Нехай у тебе все виходить в житті на відмінно, нехай погане забувається, а хороше тільки множиться
. Міцного здоров’я тобі, рідна, чистої совісті, благополуччя. Нехай Господь завжди оберігає тебе. Вітаю любима моя
 
OlenochkaДата: Неділя, 21.01.2018, 16:10 | Повідомлення # 99
Повідомлень: 4512
Мій коханий, найрідніший, моє . Вітаю тебе із твоїм днем) Днем Народження 
Немає слів як висловити те що я відчуваю 
Сил, впевненості та наполегливості тобі у справах) Щоб задумане здійснювалось і примножувалося)  
Здоров'я міцного щоб здіймати вершини) ☇
Сонце щоб освічувало тобі шлях у майбутнє
Ти в мене найкращий

Я вірю що того чого хочеш отримаєш Бо впевнено йдеш до своєї цілі)
Підтримуватиму тебе у всіх починаннях Безмежно кохаю
Сподіваюсь я змогла зробити #твійдень трішки щасливішим
 
OlenochkaДата: Понеділок, 22.01.2018, 10:44 | Повідомлення # 100
Повідомлень: 4512
Дорогенький мій, найрідніший .....
Хоч ми і давно вже не спілкувалися, але я не забула і вітаю тебе з цим прекрасним днем, Днем Твого Народження!
Бажаю тобі завжди залишатися таким же щирим і добрим як ти є, відкритою людиною, яка завжди рада допогти
Будь здоровим і щасливим, слухайся батьків і мене, щоб навчання йшло як по маслу і удача усміхалася тобі
Відсвяткуй як слід
І до привітанння + наші давненькі фото, які завжди зігрівають мені душу
 
OlenochkaДата: Четвер, 25.01.2018, 21:38 | Повідомлення # 101
Повідомлень: 4512
Дорогенька моя Дана, вітаю тебе з Днем Народженням,з твоїм п'ятнадцятиріччям ).Від усієї душі вітаю тебе з цим радісним святом! )Всього тобі найкращого ), Бажаю кохання, щоб 2018 рік був Найкращим, тільки вірних друзів, здоров"я (це саме головне), щоб ти добре здала ДПА, залишайся такою простою , добре , веселою ). Ось і настав цей день якого ти чекала цілий рік, а може і ні. Тобі уже 15 років, така уже доросла, хочу щоб ти завжди залишалась такою щирою, енергійною, позитивною дівчиною. Хочу щоб твої очі завжди горіли від щастя  З тобою дуже швидко і приємно йде час ) Ніколи не забуду той момент як ми почали спілкуватися . Коли я вперше тебе побачила, я була дуже рада що буду навчатися з тобою. Пройшло не багато часу як ми дуже здружилися. Ти дуже хороша, емоційна діваха. Ти класна та хороша подруга. Завжди пвдтримуєш і даєш корисні поради. Вітаю ще раз з ХеПіКоМ. Дуже тебе люблю, моя найкраща.

Прикріплення: 3858457.jpg (30.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 30.01.2018, 00:18 | Повідомлення # 102
Повідомлень: 4512
ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ Бажаю бути коханою, бажаною, чарівною! Здоров*я,удачі, достатку, виконання найпотаємніших бажань, жіночих радостей, життєвих солодощів, чудових миттєвостей і нескінченного щастя! 
 
Хочеться ще побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб паморочилося в голові від любові, а земля йшла з під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Справжнього тобі жіночого щастя!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 30.01.2018, 23:51 | Повідомлення # 103
Повідомлень: 4512
Моя дорогенька кумасік,подружка і просто хороша людина...... Вітаю тебе з днем народження!!!Хочу побажати тобі здоров'я, натхнення, успіху, шаленого кохання, яскравих емоцій і вражень!!!!
Хочу щоб завжди ти залишалася такою веселою, життєрадісною , готовою підтримати в будь якому випадку і не дивлячись ні на що!!!
Я тебе люблю (ти це знаєш)
 
OlenochkaДата: Четвер, 01.02.2018, 10:45 | Повідомлення # 104
Повідомлень: 4512
Привітання для хлопця.

Вітаю тебе з твоїм Днем Народження! Бажаю тобі всього-всього самого найкращого! Оскільки день народження тільки раз на рік - бажаю тобі відзначити його весело і яскраво, щоб було про що згадувати аж до наступної днюхи. Радості, веселощів, успіхів завжди і у всьому, грошей побільше, нудної роботи поменше. А взагалі - бажаю тобі жити в гармонії з собою, насолоджуватися кожною хвилиною, кожним днем, отримувати від життя все, що хочеш, і навіть більше. О, і найголовніше. Я щиро бажаю тобі щастя, любові та здоров'я, щоб на всіх життєвих дорогах тебе супроводжували заслужені успіхи. Хай тебе підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають друзі, а негаразди та непорозуміння швидко минають. Здійснення усіх планів та мрій!
 
OlenochkaДата: Неділя, 04.02.2018, 21:11 | Повідомлення # 105
Повідомлень: 4512
Я вітаю свою найдоржчу людину на планеті, з Днем народження!!!. Вдачі тобі мій дорогенький Щастя, Любові та Здоров'я. Нехай Сонечко завжди сяє над твоєю головою, зігріваючи тебе в своїх промінчиках.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом