ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.12.2017, 13:34 | Повідомлення # 91 |
| Сестричка! Вітаю тебе з Днем народженням! Бажаю погожих тобі днів. Щасливої долі, радості стільки, як квітів у полі. Усмішок глибоких, як дно океану. Великого щастя, без зла й обману. Хай Матір Божа тебе охороняє. А Господь щастя і сили посилає. Хай завжди ведеться з легкої руки. На добрі і довгі безхмарні роки. Галюсю люблю тебе дуже,і хочу тобі всього всього найкращого в житті побажати. Буть мені завжди здорова і нехай тебе удача переслідує завжди. Буть любима і люби буть щаслива і радуйся,а все остальне добавится само собою. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДОРОГЕНЬКА МОЯ
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Четвер, 21.12.2017, 20:36 | Повідомлення # 93 |
| От і настав день! Твій день народження..сьогодні Тобі вже виповнилось «19» років. Хочу привітати Тебе не тільки як кращу подругу, хочу привітати Тебе і як сестру, бо за «7» років Ти для мене стала як рідна сестра. У нас з тобою багато яскравих спогадів починаючи зі школи но тепер ми стали трішки дорослішими но канєшно приключенія так і лишилися приключеніями. Но короче много писати про нас двох жучок не буду перийду до побажань. В цей прекрасний день хочу тобі побажати побільше: щастя, здоров'я і кохання . Залишайся завжди такою гарною, мрійливою, життєрадісною, а також коханою. Хай здійснюються всі твої мрії. Вітаю дорогенька моя всього тобі самого самого найкращого З Днем Народження!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 26.12.2017, 15:57 | Повідомлення # 94 |
| 23 роки назад народилось отаке маленьке чудо... Криклива мацьопа, яка не давала мамі з татом спати..Але з якої виросла розумна, неймовірно красива, щира, вірна, життєрадісна, скромна і просто дуже хороша дівчина).
На сам перед хочу побажати тобі здоров'я побільше,гарної долі,та палкого кохання,і звичайно щоб ти була щасливою. Щоб поруч з тобою завжди були твої вірні друзі.
Нехай всі твої мрії та плани на майбутнє здійсняться. І хай у тебе все буде так,як ти того бажаєш. Нехай тебе завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом. Але із своєї сторони я хочу побажати одне:залишайся такою яка ти є. Ти надзвичайно чудова людина,яка грає дуже важливу роль в моєму житті.
Я знаю тебе всього 7 років, ніби і небагато, але в мене таке відчуття, що знаю тебе все життя! Щиро дякую твоїм батькам,а особливо мамі,за таку доньку;) З Днем Народження.
<the memory of you will live in my heart>
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 10.01.2018, 20:08 | Повідомлення # 95 |
| Дорогенька моя сестричко, Марійко, я вітаю тебе з днем народження і від усієї душі бажаю, щоб кожна мить твого життя була щасливою та радісною, щоб поруч завжди були люблячі та добрі люди, щоб твій шлях обминав усі перешкоди, щоб будь-яка ціль була тобою досягнута, а будь-яке бажання долею виконано.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 11.01.2018, 11:39 | Повідомлення # 96 |
| Хочу привiтати свого знайомого з днем народження Саник,дорогенький ти наш,з днюшкою тебе Всього тобi самого самого найкращого!!) Завжди залишайся таким який зараз Нiколи не сумуй. Завжди будь на позитивi З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 11.01.2018, 23:30 | Повідомлення # 97 |
| Вітаю з Днем Народження Сам не люблю днюхи, якось вони мене не надихають ні на що Сьогодні ти став ще на рік старішим, 20 - 30 - 40 , а там і 50-тнік стукне Але найголовніше, що роки майже нічого не рішають, ось дивлюсь вчора на твого батю і думаю, як же в ньому б'є життя і внутрішній позітівчик Людина старіє, коли перестає розвиватись двигатись в перід і на це впливає багато чинників, найголовнішим являються люди, які оточують, вони создають і всі другі чинники.. Так ось, я бажаю, щоб по житусі Тебе оточували в переважності тільки достойні, позитивні і розуміючі люди, люди на Твоїй волні, бо це в житті, мені здається - найголовніше!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 14.01.2018, 18:00 | Повідомлення # 98 |
| Квіточко моя, ти просто світишся від щастя. І це не дивно, адже сьогодні твоє найулюбленіше свято – день народження. Від усієї душі бажаю тобі міцного здоров’я, великого щастя, довгих років життя . Нехай кожен день цвіте твоя усмішка, а в душі звучить мелодія щастя. Хай дім буде повною чашею, і в ньому завжди лунає веселий сміх .Бажаю, щоб у твоєму житті все збулося сповна, бажаю безмірного щастя, ніжної любові, променистого сонця і чистого мирного неба над головою. Нехай у тебе все виходить в житті на відмінно, нехай погане забувається, а хороше тільки множиться . Міцного здоров’я тобі, рідна, чистої совісті, благополуччя. Нехай Господь завжди оберігає тебе. Вітаю любима моя
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Понеділок, 22.01.2018, 10:44 | Повідомлення # 100 |
| Дорогенький мій, найрідніший ..... Хоч ми і давно вже не спілкувалися, але я не забула і вітаю тебе з цим прекрасним днем, Днем Твого Народження! Бажаю тобі завжди залишатися таким же щирим і добрим як ти є, відкритою людиною, яка завжди рада допогти Будь здоровим і щасливим, слухайся батьків і мене, щоб навчання йшло як по маслу і удача усміхалася тобі Відсвяткуй як слід І до привітанння + наші давненькі фото, які завжди зігрівають мені душу
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 25.01.2018, 21:38 | Повідомлення # 101 |
| Дорогенька моя Дана, вітаю тебе з Днем Народженням,з твоїм п'ятнадцятиріччям ).Від усієї душі вітаю тебе з цим радісним святом! )Всього тобі найкращого ), Бажаю кохання, щоб 2018 рік був Найкращим, тільки вірних друзів, здоров"я (це саме головне), щоб ти добре здала ДПА, залишайся такою простою , добре , веселою ). Ось і настав цей день якого ти чекала цілий рік, а може і ні. Тобі уже 15 років, така уже доросла, хочу щоб ти завжди залишалась такою щирою, енергійною, позитивною дівчиною. Хочу щоб твої очі завжди горіли від щастя З тобою дуже швидко і приємно йде час ) Ніколи не забуду той момент як ми почали спілкуватися . Коли я вперше тебе побачила, я була дуже рада що буду навчатися з тобою. Пройшло не багато часу як ми дуже здружилися. Ти дуже хороша, емоційна діваха. Ти класна та хороша подруга. Завжди пвдтримуєш і даєш корисні поради. Вітаю ще раз з ХеПіКоМ. Дуже тебе люблю, моя найкраща.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 30.01.2018, 00:18 | Повідомлення # 102 |
| ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ Бажаю бути коханою, бажаною, чарівною! Здоров*я,удачі, достатку, виконання найпотаємніших бажань, жіночих радостей, життєвих солодощів, чудових миттєвостей і нескінченного щастя! Хочеться ще побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб паморочилося в голові від любові, а земля йшла з під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Справжнього тобі жіночого щастя!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 30.01.2018, 23:51 | Повідомлення # 103 |
| Моя дорогенька кумасік,подружка і просто хороша людина...... Вітаю тебе з днем народження!!!Хочу побажати тобі здоров'я, натхнення, успіху, шаленого кохання, яскравих емоцій і вражень!!!! Хочу щоб завжди ти залишалася такою веселою, життєрадісною , готовою підтримати в будь якому випадку і не дивлячись ні на що!!! Я тебе люблю (ти це знаєш)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 01.02.2018, 10:45 | Повідомлення # 104 |
| Привітання для хлопця.
Вітаю тебе з твоїм Днем Народження! Бажаю тобі всього-всього самого найкращого! Оскільки день народження тільки раз на рік - бажаю тобі відзначити його весело і яскраво, щоб було про що згадувати аж до наступної днюхи. Радості, веселощів, успіхів завжди і у всьому, грошей побільше, нудної роботи поменше. А взагалі - бажаю тобі жити в гармонії з собою, насолоджуватися кожною хвилиною, кожним днем, отримувати від життя все, що хочеш, і навіть більше. О, і найголовніше. Я щиро бажаю тобі щастя, любові та здоров'я, щоб на всіх життєвих дорогах тебе супроводжували заслужені успіхи. Хай тебе підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають друзі, а негаразди та непорозуміння швидко минають. Здійснення усіх планів та мрій!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 04.02.2018, 21:11 | Повідомлення # 105 |
| Я вітаю свою найдоржчу людину на планеті, з Днем народження!!!. Вдачі тобі мій дорогенький Щастя, Любові та Здоров'я. Нехай Сонечко завжди сяє над твоєю головою, зігріваючи тебе в своїх промінчиках.
|
|
| |