MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
ВІТАЮ тебе з днем народженя!!! Ти яскраве, привітне і тепле сонечко)))) Бажаю тобі всього самого самого найкращого і по- більше!Творчих успіхів,здійснення мрій і всього самого кращого! Залишайся такою доброю,щирою,позитивною , якою ти є!Нехай все те що ти задумаєш збувається!Всього тобі самого чарівного ,щирого і прекрасного у цей день!!=*Люблю тебе! Вітаю з днем народження=) Бажаю усього-усього, що ти хочеш. Навіть більше,приємних тобі несподіванок,яскравих вражень від життя,хороших людей поруч!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 16.02.2018, 10:24 | Повідомлення # 106
Повідомлень: 4510
ДОРОГЕНЬКА МОЯ  
ЗІРОЧКА  
Я тебе вітаю  
HAPPY BIRTHDAY      
Будь здорова, бо це найголовніше, буде здоров'я - буде все   
Будь найщасливіша на світі, щоб кожен день приносив посмішку на твоє чарівне обличчя і від щастя хотілося літати  
КОХАННЯ неземного, палкого, і знову ж таки окриляючого, щоб в тебе від нього паморочилась голова  
Бажаю приємних дрібниць, яскравих моментів, незабутніх вражень 
Нехай усі твої мрії здійсняться, але до цього маєш прикласти зусиль, бо ж нічого не буває просто так  
Купу тобі солодкого, щоб аж через край, бо воно так піднімає настрій в потрібні хвилини  
Багато тобі тепла, щоб тебе зігрівало не тільки сонечко, а й посмішки близьких, коханої людини, і погода в твоїй душі весь час була ясною  
Подорожей різними країнам, морями, океанами, материками, щоб спогадів вистачило на все життя  
Грошиків, бо з ними все таки солідніше і спокійніше себе почуватимеш  
Машинку якусь круту, хатку на березі моря і все таке з матеріального, що ти собі хочеш  
Успіхів в усіх справах і починаннях, задумах і бажаннях  
Нехай у цей день настрій буде безтурботним та ідеальним  
А проблеми і неприємності назавжди підуть з твого життєвого шляху  
Ти навіть не уявляєш, наскільки ти світла, хороша і чудова людинка  
Залишайся завжди такою ж красивою, розумною, смішною і НЕРЕАЛЬНО КОСМІЧНОЮ ДІВЧУШКОЮ 
 
OlenochkaДата: Неділя, 18.02.2018, 14:17 | Повідомлення # 107
Повідомлень: 4510
Мій дорогенький чоловік, вітаю тебе з днем народження.Дякую,що доля звела нас, що ми змогли зустрітися. Бажаю тобі завжди залишатися добрим, надійним, сміливим, красивим, бажаним, справедливим, люблячимуспішним, розумним, цілеспрямованим, веселим, кмітливим і рішучимМій дорогий Дениску, мій коханий ,ти для мене — найближча людинаМоя опора, мій захистРідний мій, нехай життя твоє буде щасливим, здоров’я — міцним, а кожен день — радіснимДуже сильно тебе кохаю 
 
OlenochkaДата: Вівторок, 20.02.2018, 12:49 | Повідомлення # 108
Повідомлень: 4510
Сьогодні у моєї зайки День Народження Віііііітаю Даже і не знаю з чого почати Насамперед бажаю тобі міцного здоров'я Безмежного кохання щоб ти ніколи не сумували через якісь дурниці Звичайно гарно здати ЗНО і поступити в той ВУЗ, у який ти дійно хочеш ( щоб потім не шкодувала) Я дуже рада, що у мене є така людина, як ти якій я можу все розповісти, яка мене вислухає потім скаже, що я дурна що вона мене попереджала але вкінці заспокоїть мене жаль, що тепер ми бачимось так мало мені дуже не вистачає наших літніх прогулянок але надіюсь, що в найближчий час ми будем частіше бачитись ще 3 роки і все я буду вільна Звичайно бажаю тобі здійснення всіх твоїх мрій залишайся і надалі такою красивою, милою, доброю, короче НАЙКРАЩОЮ
Дуже люблю тебе моя квіточко P.S дуже не напийся без мене я скоро обов'язково приїду Ще раз вітаю тебе моя дорогенька
 
OlenochkaДата: Четвер, 22.02.2018, 10:48 | Повідомлення # 109
Повідомлень: 4510
Мій хххх, моя опора, моя підтримка, моя половинка. Вітаю з твоїм Днем Народження, будь таким чудовим, великодушним, надійним, терплячим і рішучим. 
Бажаю завжди залишатися людиою своєї справи і чоловіком свого слова. Нехай удача по п'ятах йде, нехай завжди в твоєму серці завжди живе кохання до мене, надія на краще, радість яку ти завжди можеш розділити зі мною. 
Ти - моя найулюбленіша людина, нехай береже тебе Гочподь від усіх бід і недуг, нехай у твоєму житті сяє сонце радості, нехай в твоїх силах буде досягнення будь-якої мети і втілення будь-якої нашої мрії. 
Я хочу тобі подякувати за те що ти поруч навіть у складні моменти. Як добре, що доля звела нас, що ми змогли зустрітися. .
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.02.2018, 10:51 | Повідомлення # 110
Повідомлень: 4510
Вітаю із 25-річчям !!!! У цей чудовий зимовий день-23 лютого-народилась моя дорога, лагідна, ніжна ,турботлива, любляча,найкраща у світі донечка .......!!!З днем народження, донечко люба ! Найрідніша зірко ясна! Хай в житті тебе сонце голубить і цілує у щічки весна! Хай гладенькими будуть стежинки і збуваються мріі щораз .Не затьмарюють погляд сльозинки та ніколи не буде образ.А сьогодні в вечірньому небі лиш тобі буде сяять зоря! Попроси в неі долі для себе , моя квітко, надіє ясна !!
 
OlenochkaДата: Неділя, 25.02.2018, 14:31 | Повідомлення # 111
Повідомлень: 4510
Дорогенька моя сестричка  Вітаю тебе однією з головних дат в твоєму житті,з твоїм повноліттям Вже на рік ти стала дорослішають і помаленько крокуєш у доросле самостійне життя.Хоч воно не є таким солодким і легким як здається та все ж таки я тобі хочу побажати міцного здоров'я та щастя неземного багато багато Під словом "щастя" я маю на увазі живих здорових батьків які тебе люблять і оберігають,друзів вірних які тебе ніколи не зрадять ,а підтримають і допоможуть,а ще бажаю тобі знайти своє коханнявзаємне ,того хлопця який буде достойний тебе.Щоб у всіх твоїх справах і починаннях тебе чекав успіх,але бувають і поразки і якщо вони і будуть то щоб ти не падала духом а піднімалася і йшла впевнено до своєї мети.
Знай! З тобою завжди будуть твої батьки,родичі і я які тебе люблять і завжди у всьому підтримають
Тож бажаю щоб твоє життя було переповнено любов'ю, щастям ,посмішкою настільки щоб для суму,обіди та розчарування не залишилось місця.
Вітаю тебе моя рідненька всього найкращого здійснення мрій цьомкаю тебе і люблю
 
OlenochkaДата: Пятниця, 02.03.2018, 11:12 | Повідомлення # 112
Повідомлень: 4510
Сестричко рідненька, вітаю тебе!
Сьогодні у тебе вже свято -
Сьогодні настав твій народження День,
Спішу я тебе привітати!
Бажаю тобі тільки гарного настрою,
Здоров'я міцного на довгії роки!
Нехай промінь сонця ніжною ласкою
Завжди зігріває твої перші кроки!
Щоб серце тремтіло лише від любові,
Щоб дні були тільки безхмарними!
Бажаю, сестричко, щоб всі починання,
Твої не залишились марними!
Хай мрії й бажання збуваються вчасно,
Хай погляд твій нас зігріває!
Я дякую щиро тобі, моя сестро,
Цілую тебе й обіймаю!
 
OlenochkaДата: Субота, 03.03.2018, 14:55 | Повідомлення # 113
Повідомлень: 4510
Мій любий, коханий, вітаю зі святом,
Хай буде життя твоє щастям багате,
Я завжди з тобою, я тільки для тебе,
Бо ти моє сонце, бо ти моє небо.


Ти сильний, ти мужній, таким залишайся,
З днем народженням з роками здоров’я лише набирайся,
В роботі будь першим, успішним та славним,
В сім’ї найкоханішим та бездоганним!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 06.03.2018, 21:37 | Повідомлення # 114
Повідомлень: 4510
Любий мій чоловік я вітаю тебе з днем народження!!! та хочу побажати не втрачати своєї впевненості, сміливості, доброти душі та любові серця. Залишайся надійним щитом нашою сім’ї, переможцем у будь-якій боротьбі. Будь міцний на здоров’я та щасливий усе життя, хай Ангел охоронець буде завжди поруч з тобою, візьме тебе під своє крило.І знай ми тебе безмежно любимо, наш дорогенький тато, і мій коханий чоловік.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 13.03.2018, 21:55 | Повідомлення # 115
Повідомлень: 4510
Сьогодні у самої найкращої дівчинки на світі день народження! Це моя найрідніша Веронічка Проданюк! Хочу розказати трошки про мою Веронічку) Ця дівчинка нереально гарна, добра, мила, щира, завжди скаже в очі, те що думає, дуже відкрита людина, дружелюбна! Для мене вона нереально дорога! Ми з нею з самого дитинства разом. Пам'ятаю, як ходили одна до одної в гості, грались без перестанку і не хотіли потім йти додому, ми разом виросли, ходили разом в садочок. Та що там казати, ми просто нерозлий вода! Зараз я не уявляю життя без моєї Веронічки, адже саме вона завжди підтримає у важку хвилину, дасть хорошу пораду. Ми дуже багато знаєм одна про одну, маємо дуже багато спільних моментів, як кажуть "є що згадати, нема що дітям розказати" Ну що, перейду до привітань. Кицічка, сьогодні ти стала вже на рік старшою, вже 14.. стараа вже, скоро пенсія Дорога моя, в цей особливий день хочу побажати тобі, щоб ти була насамперед здорова, адже здоров'я це саме основне; будь в мене сама сама щаслива, як в особистому, так і в загальному житті, завжди будь радісна, щира, весела, одним словом, така яка ти є зараз! Найрідніша моя, я дуже сильно тебе люблю, я від щирого серця хочу , щоб в тебе все було шикарно, щоб ти найшла собі хлопчика, достойного тебе, щоб не ображав тебе; щоб багата була, можна писати і писати ще багато привітань, але в мене зараз все вилітає з голови.. Сонце, просто залишайся такою яка ти є! Знай, я завжди поруч з тобою рідненька, і ти можеш в будь який момент на мене покластися! Ми були разом в дитячі роки, будемо і в юності і в старості разом, я ніколи тебе не покину!
Всього тобі самого найкращого, моя найкраща дівчинка! Відсвяткуй так, щоб згадувала все життя! Обожнюю тебе кицяя! Ще раз ВІТАЮ!
 
OlenochkaДата: Четвер, 15.03.2018, 14:54 | Повідомлення # 116
Повідомлень: 4510
Від щирого серця вітаю тебе із Днем народження! Нехай тобі завжди світить ясне сонце, на обличчі буде посмішка, а в душі пишним цвітом буяє весна! Дуже ціную нашу співпрацю на проектах «Україна має талант» і «Х-фактор» та дорожу нашою дружбою по життю! Бажаю радості, мира, добра тобі і твоїй родині! Нових яскравих перемог і звершень! Зі святом
 
OlenochkaДата: Пятниця, 16.03.2018, 16:06 | Повідомлення # 117
Повідомлень: 4510
Ти подруга, найкраща у світі,
Бажаємо щастя, даруємо квіти.
Щоб сонце і зорі плекали тепло,
І щоб завжди здоров’я у тебе було.
Щоб смутку не знала, ми просимо долі,
Добра тобі й радості, рідна, доволі.
Бо людям для щастя багато не треба –
Сімейного затишку й мирного неба.
Рідненька моя я вітаю тебе з цим святом
Бажаю всього самого найкращого і чим побільше 
Шаленого коханяя, щоб ти кохала і була коханою
Вірних друзів
Більше позитивних І не забутнІх спогадів
Всього самого найкращого
 
OlenochkaДата: Неділя, 18.03.2018, 12:27 | Повідомлення # 118
Повідомлень: 4510
Вітаю тебе з днем народження бажаю тобі здоров'я, кохання, натхнення на нові починання всього мегапрекасного залишайся ж такою хорошою Людиною, як ти є Дуже сильно скучила за нашими розмовами 
P. S. :не забувай!!!Надіюся на скоро зустріч 
 
OlenochkaДата: Вівторок, 20.03.2018, 10:33 | Повідомлення # 119
Повідомлень: 4510
Ось і настав твій довго очікуваний день день твого Народження. Я від щирого серця тебе вітаю і бажаю щастя,міцного міцного здоров'я а май головніше бажаю тобі знайти свого принца на білому коні хотя він сам найтя глядать вірних друзів які ніколи незрадять щоб збувалися всі твої заповітні мрії Любима моя завжди залишайся такою щирою,радісною,усміхненою і чуйною. Будь завжди весела ніколи не сумуй і радій 
Вітаю дорогенька.
 
OlenochkaДата: Неділя, 25.03.2018, 13:24 | Повідомлення # 120
Повідомлень: 4510
Моє сонечко, моя красуня, ти як прекрасна квітка стаєш все красивіше і красивіше! Ти стала вже дорослою, і я хочу тобі побажати: нехай сонце освітлює яскравими променями твій шлях, нехай в житті буде взаємна любов, і вона стане яскравою на стільки, наскільки ти сама цього захочеш. Нехай успіх супроводжує в усьому. Вітаю! Радуйся кожному дню і не забувай своїх близьких і рідних людей. Лапусічка моя я тебе люблю дуже
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » ОРИГІНАЛЬНЕ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНТАКТУ!
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом